jurisicduska je napisao/la:SLOBODINA BESTROFEJNA SALA :

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jurisicduska je napisao/la:SLOBODINA BESTROFEJNA SALA :

Dželo maloljetnik svako malo nekome na volej naleti... Uleti pod adrenalinom a iznesu ga sa pencilinom.MocMahale444 je napisao/la:Nisi ga valjda vodio kod zmaja, Džello na volej ode

Joj sta radis.jurisicduska je napisao/la:SLOBODINA BESTROFEJNA SALA :

Neka smo lobotomci, ali smo bar ljudi za razliku od tebe. Uvijek te izvedemo u šetnju. Evo vidiš i ovdje smo te izveli u šetnju.dzelllo je napisao/la:
Evo jos malo lobotomaca u akciji.
A grob te yebo, ono ni na Džejms Bondu nemasaltcity je napisao/la:Brate moj nema jasmin ni sda ni nikakva politika veze sa ovim kako sam ja cuo... Azmir odavno ima dogovor sa nama poznatim 'puncem' ... Sarajlijice su te koje su skrojile ovaj plan odavno, kad su vidili da im azmir ova nova sloboda dise za vratom... Sumnjam da bi azmir sa njima uso u neki tal al mislim da je i on zestoko nasamaren...fukara87 je napisao/la:Sta je bolan pripremao ? de pustite se tih prica faraonovih. Ne znam postojil i jedna budala da ulozi svoj novac u Slobodu i da nesto priprema 3 godinesaltcity je napisao/la:Braco mene boli kad vidim da smo podijeljeni i nismo jedinstveni
neznam da li je neko od vas cuo tu pricu, ali ja vec par zadnjih dana slusam kako je Azmir ovo sve odavno pripremao... Al nije to za javnog foruma
Zasto se sve usutilo oko afere 'punac'? Sta mislis da se zavrsilo tek onako sve?
Braco sabotirani smo i to veoma planski

Jedno je biti seljak i tesko raditi, posteno zarađivati, a druga stvar je biti seljacina i navijati za ZeljA. Mislim da ih zbog ovog drugog ismijavaju..High je napisao/la:Ne znam čemu ismijavanje ovih ljudi sa fotografija. Zato jer rade na selu? Težak se nikad ne bi trebao ismijavati.

Tacno tako, ljudi barem posteno zarade.High je napisao/la:Ne znam čemu ismijavanje ovih ljudi sa fotografija. Zato jer rade na selu? Težak se nikad ne bi trebao ismijavati.
Ne,ovaj s kacketom je Izlija a konj s lobotomije nepoznat.arelinho je napisao/la:Neka smo lobotomci, ali smo bar ljudi za razliku od tebe. Uvijek te izvedemo u šetnju. Evo vidiš i ovdje smo te izveli u šetnju.dzelllo je napisao/la:
Evo jos malo lobotomaca u akciji.

Samo da se osevapim i šarnem to da u bosanskom standardnom jeziku postoji dvojaka upotreba za leksemu Željo u Akuzativu jednine; može i za Želju i za Želja.joker90 je napisao/la:Jedno je biti seljak i tesko raditi, posteno zarađivati, a druga stvar je biti seljacina i navijati za ZeljA. Mislim da ih zbog ovog drugog ismijavaju..High je napisao/la:Ne znam čemu ismijavanje ovih ljudi sa fotografija. Zato jer rade na selu? Težak se nikad ne bi trebao ismijavati.

Nabijem i Zelju i Zelja, ako je oboje ispravno..High je napisao/la:Samo da se osevapim i šarnem to da u bosanskom standardnom jeziku postoji dvojaka upotreba za leksemu Željo u Akuzativu jednine; može i za Želju i za Želja.joker90 je napisao/la:Jedno je biti seljak i tesko raditi, posteno zarađivati, a druga stvar je biti seljacina i navijati za ZeljA. Mislim da ih zbog ovog drugog ismijavaju..High je napisao/la:Ne znam čemu ismijavanje ovih ljudi sa fotografija. Zato jer rade na selu? Težak se nikad ne bi trebao ismijavati.

Zasto me citiras smradu?!Incognito87 je napisao/la:
A grob te yebo, ono ni na Džejms Bondu nema

štaje problem momčino??????saltcity je napisao/la:Zasto me citiras smradu?!Incognito87 je napisao/la:

Nikad naučiti nećeš, ovako je bez šmeka.Incognito87 je napisao/la:štaje problem momčino??????saltcity je napisao/la:Zasto me citiras smradu?!Incognito87 je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.