dijabola je napisao/la:Harden je prebacio granicu jos u drugoj cetvrtini.dijabola je napisao/la:Oklahoma-Miami under 196,5 @ 1.85
Ne znam zašto al opet igram under. Jednostavno mi se čini previsoka margina za NBA finale, naročito kad znam da obje ekipe mogu igrati stvarno dobre odbrane. U prošloj utakmici su i jedni i drugi dozvolili više poena iz reketa nego što bi željeli, i uz to su pogađali i iz vana. Za večeras očekujem da bar zatvore reket i nadam se da će upravo na tome biti fokus u pripremi utakmice, a i ne očekujem da Miami opet dobro šutira iz vana.
James Harden under 15,5 @ 1.85
Prvu utakmicu je ubacio nekih 6 poena čini mi se uz dvadesetak minuta na parketu. Iako je to jedna utakmica i realno je očekivati da ovakav igrač to kompenzira u narednim utakmicama, meni se ipak čini da taj performans nije bio slučajan. Prvo, Brooks treba Sefoloshu na parketu da bi (opet) zaustavio Wade-a, što znači manje minuta za Hardena. A drugo, u ovom finalu ipak glavnu riječ vode Westbrook zbog povoljnog matchup-a i Durant...jer je Durant. A i pored toga, i kad uđe u igru uglavnom ga čeka Wade koji ipak igra lock-down odbranu kad ga već ne ide u napadu.
Ovaj Tsonga i tenis općenito me pravo sikiraju, valjda se izvućem na ovim NBA parovima.
Ma ja, daj Hardenu da igra 35 minuta sad, samo da mene obori. Jučer užasan dan za mene, užasan. Još i ovi Frystenberg/Matkowski gube 1-0 u setovima, prekid bio zbog kiše.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
gotovo u svim je 10,5payton je napisao/la:evo sutra dva zicera:
raonic-federer preko 9,5 prvi set
anderson-dimitrov preko 9,5 prvi set
kome je malo
querrey-dodig preko 9,5 prvi set
berdich-haas preko 9,5 prvi set

i anderson 9,5- 1,45
Željeznicar za život cijeli !
u Wwinu je 1,5 u oba slucaja.likusa je napisao/la:gotovo u svim je 10,5payton je napisao/la:evo sutra dva zicera:
raonic-federer preko 9,5 prvi set
anderson-dimitrov preko 9,5 prvi set
kome je malo
querrey-dodig preko 9,5 prvi set
berdich-haas preko 9,5 prvi set
! u lutriji ima raonic 9,5 al je 1,30
i anderson 9,5- 1,45
- youngredcomps
- Kontakt:
igrac utakmice je torres.vidi na facebooku 100% evo ti linkinsider je napisao/la:čuj sačekaj, buraz desetine maraka su u pitanju. skoro 50hodža je napisao/la:sačekaj malo jbo ga ti![]()
ma biće Tores, nema ko drugi
" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Logično jbt, ko će drugi biti igrač utakmice nego Torres?
Šta ste se prepali, 'ajd vi danas po lovu
Šta ste se prepali, 'ajd vi danas po lovu

Dimitrov - K.Anderson (9,5) više 1.5
Federer - Raonić (9,5) više 1.5
Querrey - Dodig (9,5) više 1.5
Ukrajina - Francuska (zbroj golova) 2-3 1.9
Ukrajina - Francuska (više kornera) 2 1.55
Engleska - Švedska (više offsajda) 1 1.7
Engleska - Švedska (crveni karton) NE 1.2
KVOTA 20 KM
Federer - Raonić (9,5) više 1.5
Querrey - Dodig (9,5) više 1.5
Ukrajina - Francuska (zbroj golova) 2-3 1.9
Ukrajina - Francuska (više kornera) 2 1.55
Engleska - Švedska (više offsajda) 1 1.7
Engleska - Švedska (crveni karton) NE 1.2
KVOTA 20 KM
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
JEL ZNA NEKO KOLIKO UZME PROVIZIJE UNICREDIT BANKA, PRILIKOM UPLATE NOVCA NA WWIN RAČUN
HVALA
HVALA
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nadal kohlshreiber manje od 22, mozda je ovo neka greska kladionica, mozda i nije, svejedno ide manje od 22
znam da je trava i da je rafa jos neuigran na ovoj podlozi, ali tesko da mu kohlschreiber moze uzeti 10-ak gemova ili set
sretno
znam da je trava i da je rafa jos neuigran na ovoj podlozi, ali tesko da mu kohlschreiber moze uzeti 10-ak gemova ili set
sretno
Za zivot cijeli!
Izostanci:
Lanus v Union Santa Fe
Lanus: Camoranesi
Union Santa Fe: Erramuspe, Cardenas, Maidana, Jara (doubtful)
Tip 1
Kashima Antlers v Nagoya Grampus
Kashima Antlers: -
Nagoya Grampus: Takahara, Nakamura, Yoshimura, Rodriguez, Isomura, Arai
Tip 1
Avai v America Mineiro
Avai: Santos, Arlan, Alves
America Mineiro: Boaideiro
Tip X2
Lanus v Union Santa Fe
Lanus: Camoranesi
Union Santa Fe: Erramuspe, Cardenas, Maidana, Jara (doubtful)
Tip 1
Kashima Antlers v Nagoya Grampus
Kashima Antlers: -
Nagoya Grampus: Takahara, Nakamura, Yoshimura, Rodriguez, Isomura, Arai
Tip 1
Avai v America Mineiro
Avai: Santos, Arlan, Alves
America Mineiro: Boaideiro
Tip X2
Bet Info Team
- pintol_TM87
- Kontakt:
ma joj druze dok je moglo s logikom dobro je bilo :p prekinula se serija a i u vodu je pala moja logika heh...hodža je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Nastavi niz..ove u 18:00 kečevi..pintol_TM87 je napisao/la:Portugal vs Danska @ pm1 kvota 3.03
nije da provociram..svaka ti čast, postavljaš dosta odličnih tipova, ali ipak logika kojom se ovdje vodiš je blago rečeno glupost
@livnobet ide ti razbijanje logike

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
pintol_TM87 je napisao/la: @livnobet ide ti razbijanje logike

Momci, imajte jedno na umu za ponedjeljak.
Ako Hrvatska i Španjolska remiziraju rezultatom 2:2 ili više, obje reprezentacije idu dalje, i to Španjolska kao prva, Hrvatska druga. U tom slučaju rezultat druge utakmice neće biti važan.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Šta danas igrati, koji listić napisati . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Livnobet je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la: @livnobet ide ti razbijanje logike
Ako Hrvatska i Španjolska remiziraju rezultatom 2:2 ili više, obje reprezentacije idu dalje, i to Španjolska kao prva, Hrvatska druga. U tom slučaju rezultat druge utakmice neće biti važan.
Igraju se u isto vrijeme pa nije ni bitno

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Vi fkt mislite da Hrvatska moze parirat Spaniji ?
Mislim da ce spanija ic na rutisnku pobjedu.
Mislim da ce spanija ic na rutisnku pobjedu.
Znam da se igraju u isto vrijeme, ali samo s takvim rezultatima obje su sigurne... Tako da ja igram na jednom tiketu 2:2, da se ne bi kasnije lupao nogom u guzicu, ako tako završi. Btw. vani već padaju kvote na X i na rezultat 2:2 za utakmicu Hrvatska - Španjolska.Titova-Juga je napisao/la:Livnobet je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la: @livnobet ide ti razbijanje logike
Igraju se u isto vrijeme pa nije ni bitno
@ Edin - da
Iako ste vi mislili da ne može ni Italiji ni Irskoj, ali to je tema za druge rasprave...

- Titova-Juga
- Kontakt:
To ti je pametno... Skandinavci jednom 2004 namjestise bas taj rezultat da Tale izbace, ne bi me cudilo da i ovi odrade isto, mada ce tu velika ljaga na Spanjolce pasti jer primili su 1 gol u dvije utakmice, a sad ce kao 2 od Hrvatske ? :- )...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pa ne mozes poredit Irsku sa Italijom i Spanijom. To je van svake pameti.
Upravo to.Titova-Juga je napisao/la:To ti je pametno... Skandinavci jednom 2004 namjestise bas taj rezultat da Tale izbace, ne bi me cudilo da i ovi odrade isto, mada ce tu velika ljaga na Spanjolce pasti jer primili su 1 gol u dvije utakmice, a sad ce kao 2 od Hrvatske ? :- )...
Ali ako Hrvatska pokaže igru kao u drugom poluvremenu protiv Italije, može parirati Španjolcima, ali ako budu igrali kao u prvom, onda se mogu pakirati.
Ali, najsmješnije od svega je da Talijani (koji imaju najveće skandale u vezi namještanja) već unaprijed govore da će Hrvatska i Španjolska namjestiti.
ma odigrat tačan rezultat 2:2 i vozdra
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.