Pogba je napisao/la:Znači nije bilo ovo:![]()
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- francobaresi
- Kontakt:
Na stranu rivalstvo između Milana i Juventusa . Meni je uvijek drago vidjeti kad neki igrač svijetske klase "sleti" u Serie A . To znači da nije sve izgubljeno , u Januaru došao Mario evo par mjeseci kasnije i Tevez , odlično za ligu. Za dizanje popularnosti i kvalitete.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma rekli smo to milion put, ko igrac STRASAN- ogromno pojacanje. Bas igrac za nas, borac , zna i dodat ( covjek je haman imao najvise asista prosle god u Sitiju, ne treba to gledat kroz prizmu Dzeke
), i mozda sto je najvaznije zna i sam iskerirat nesto ni iz ceg da se da go....
samo da ostane cist u glavi, SAMO
, nece on pravit probleme ekipi kao sto rekoh, otjerat ce ga Konte u 3 pm, al da ne ostanemo bez igraca samo na pola sezona. Da nije toga poslije Suareza i T.Milera najidealnije moguce pojacanje.
ajd sad Marota ne vracaj se bez Kolarova... do kraja prelaznog roka ja bih radije Kolarov/Zuniga/Lulic/Umtiti + Alexis jer je desno krilo i ne je.avat se sa **** vise za Jovetica koji nije krilo koje nam treba. Pa da ko ljudi predjemo na 4-3-3, onda nam ne treba pojacanje u veznom redu jer se Asa vraca na svoje mjesto.
samo da ostane cist u glavi, SAMO
ajd sad Marota ne vracaj se bez Kolarova... do kraja prelaznog roka ja bih radije Kolarov/Zuniga/Lulic/Umtiti + Alexis jer je desno krilo i ne je.avat se sa **** vise za Jovetica koji nije krilo koje nam treba. Pa da ko ljudi predjemo na 4-3-3, onda nam ne treba pojacanje u veznom redu jer se Asa vraca na svoje mjesto.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Contentissimo
- Kontakt:
Marotta has now got Tevez, Pirlo, Barzagli, Pogba, Llorente and Vidal for a combined €22 million. 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Sky javlja da bi u toku noći moglo biti još iznenađenja.
Marotta kuha uveliko, viber radi samo tako.

Marotta kuha uveliko, viber radi samo tako.
Contentissimo je napisao/la:Marotta has now got Tevez, Pirlo, Barzagli, Pogba, Llorente and Vidal for a combined €22 million.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 jun 2013, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Ma meni je najdraže zbog Marotte, da se skinu čovjeku s vrata.
Neko je već napisao, frajer je za 12 miliona doveo duplo bolji napadački dvojac od ovih što su sad u klubu.
Joj na PES-u ćemo biti mašina i pol.
@Pogba
Je li ti srce na mjestu?
PROPALILEOEOEO if you know what i mean
Neko je već napisao, frajer je za 12 miliona doveo duplo bolji napadački dvojac od ovih što su sad u klubu.
Joj na PES-u ćemo biti mašina i pol.
@Pogba
Je li ti srce na mjestu?
PROPALILEOEOEO if you know what i mean
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Što?Trequartista je napisao/la: @Pogba
Je li ti srce na mjestu?
Kontaš da Vučko ide, nadam se.
Ili?
#MaxOUT
#MaxOUT
I onda mi dodje frajer i kaze brazilska liga je bolja od Serie A, a to je rekao jer sam ja počeo diskusiju Šaraf vs Neymarfrancobaresi je napisao/la:Na stranu rivalstvo između Milana i Juventusa . Meni je uvijek drago vidjeti kad neki igrač svijetske klase "sleti" u Serie A . To znači da nije sve izgubljeno , u Januaru došao Mario evo par mjeseci kasnije i Tevez , odlično za ligu. Za dizanje popularnosti i kvalitete.
Ja te volim, volim Željo..
- francobaresi
- Kontakt:
Takva konstatacija je strašno neozbiljna , graniči sa maloumnošću.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Trequartista
- Kontakt:
Ma što je konačno došao neko da valja, pa zato.
Ako dođe Jo-Jo, a i to je zaočekivati, odlazak Vučinića je vrlo izvjestan.
Pa zamisli još i Jovetić dođe, onda na VecchiaSignora treba pokrenuti peticiju da Sky na utakmice Juventusa stavlja znak +18 tokom prenosa.
Ako dođe Jo-Jo, a i to je zaočekivati, odlazak Vučinića je vrlo izvjestan.
Pa zamisli još i Jovetić dođe, onda na VecchiaSignora treba pokrenuti peticiju da Sky na utakmice Juventusa stavlja znak +18 tokom prenosa.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nevjerica
Frajer dovede Teveza za vreću krompira i par mladica šljive
Grande colpo di Marotta!
Frajer dovede Teveza za vreću krompira i par mladica šljive
Grande colpo di Marotta!
!!!Contentissimo je napisao/la:Marotta has now got Tevez, Pirlo, Barzagli, Pogba, Llorente and Vidal for a combined €22 million.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
U Joju ne vjerujem. Moramo prodat' nekog od napadača. Nipošto posudba i mogučnost otkupa.
Treba nam stoper a to je Ogbona i lijevi vezni.
Treba nam stoper a to je Ogbona i lijevi vezni.
Allegri je gospodin!
Sreća pa mi je dobar prijatelj, pa sam mu se samo prijateljski nasmijaofrancobaresi je napisao/la:Takva konstatacija je strašno neozbiljna , graniči sa maloumnošću.
I ovo je punoTrequartista je napisao/la: Pa zamisli još i Jovetić dođe, onda na VecchiaSignora treba pokrenuti peticiju da Sky na utakmice Juventusa stavlja znak +18 tokom prenosa.
Nada zadnja umire kod mene što se tiče malog genija.
Gio -------------- Llorente -------------- Tevez
Marcha/Pogba --- Pirlo ------------ Vidal
Ne znaš odakle te udaraju.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 jun 2013, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Zivota mi, sad se rijesiti Quagsa (njega obavezno) i Giovinca ili Vucinica....i na njihovo mjesto dovesti Jovetica......
I LP se iduce godine napada jer napokon Juventus bi imao napadacki trio koji bi bio medju najboljim na svijetu, uz vec jednu od najboljih veza i najbolju odbranu pojacanu Ogbonnom.....
Dakle silovanje ne samo u Serii A, vec i u LP.....
I LP se iduce godine napada jer napokon Juventus bi imao napadacki trio koji bi bio medju najboljim na svijetu, uz vec jednu od najboljih veza i najbolju odbranu pojacanu Ogbonnom.....
Dakle silovanje ne samo u Serii A, vec i u LP.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Marotta.
Svaka mu dala na ovakvim dealovima. Savršenstvo pregovaranja. Još ako Jo-Jo dođe, bojim se da bi Juventus mogao još uvjerljivije do titule. Problem je što nemate pravu konkurenciju.
Svaka mu dala na ovakvim dealovima. Savršenstvo pregovaranja. Još ako Jo-Jo dođe, bojim se da bi Juventus mogao još uvjerljivije do titule. Problem je što nemate pravu konkurenciju.
Znaci tevez stigao nisam nesto ni sretan ni razocaran ne gotivim ga ni sekunde posebno zbog discipline tj njegovih hirova ali eto posto je igrac Juvea dobrodosao

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FormicaAtomica ostaje 
Quags ide, Vučko vjerovatno.
Matri će izgleda ostati
Quags ide, Vučko vjerovatno.
Matri će izgleda ostati
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.