RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- ASD
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Orasje i Bratstvo su slabiji poprilucno ove sezone, ni premije ni sudihe im ne pomazu protiv ovog Veleza.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Tako je, glupost je dijeliti se na građana i seljake kao i na Mostarce i ostale.Velež ima navijače na teritoriju čitave zemlje i svaki navijač je isto vrijedan, bio on iz centra Mostara ili Posavine, Krajine, Zenice, Livna,....RodjeniiBrato je napisao/la:Pastrmka brato drag si mi i postujem te ali si smor sa tom pricom o selima, seljacima i ostalo... jesu li seljaci ili MOSTARSKE ĆOME spasili klub od gasenje i digli ga iz mrtvih u jedan od najorganizovanijih klubova u bih. Dok su nas "mostarci" vodili vidjeli smo gdje smo i kakvi smo bili i tek sad saznali mnoge stvari o njima i kako su sisali klub ko kravu muzaru zato ne potezi za tom dosadnom pricom. Evo idi redom od predsjednika do UO pa do sponzora koji donose najvise love u klub jesu li to seljaci ili mozda mostarci? Bola zaboli me ku.rac odakle je ko ako se trudi da se nasa svetinja vrati na stare staze uspijeha... Ovi ljudi i da su iz tunguzije imaju podrsku od svakog normalnog velezovog navijaca/simpatizera jer su uradili za 2 godine koliko ovi prije zajedno nisu uradili ni problizno ovome
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Jesu mostarci su spasili klub jer bi ga **** Hasic i ostali uzeli da nije bilo mostarske raje iz UGMR. Nije pastrmka jazavac i ne mrzi seljake postene koji rade normalno ali kao ove sto je ovaj podvelezsc treba nogom nabijat ba svakom koraku. Ja smor? Dobro tebra necu vas vise smarat ali svi ste ko picke nabrali s foruma kad smo bili u ku.rcu. svih vas 50-100 samo sam ja ostao i nisam dao da se sere po Velezu niko. Pa se sada vratili kad je klubu dobro i kad igramo fino. Puuu jazavci jedni nemojte ne postovat eto vas pisite i nek vas po glavi udaraju ovi seljaci sto ti etiketiraju klub kao stranacku prciju ili ono **** iz bijelog bara. Ja zavrsio ovdje. Uzivajte usta vam svrsimRodjeniiBrato je napisao/la:Pastrmka brato drag si mi i postujem te ali si smor sa tom pricom o selima, seljacima i ostalo... jesu li seljaci ili MOSTARSKE ĆOME spasili klub od gasenje i digli ga iz mrtvih u jedan od najorganizovanijih klubova u bih. Dok su nas "mostarci" vodili vidjeli smo gdje smo i kakvi smo bili i tek sad saznali mnoge stvari o njima i kako su sisali klub ko kravu muzaru zato ne potezi za tom dosadnom pricom. Evo idi redom od predsjednika do UO pa do sponzora koji donose najvise love u klub jesu li to seljaci ili mozda mostarci? Bola zaboli me ku.rac odakle je ko ako se trudi da se nasa svetinja vrati na stare staze uspijeha... Ovi ljudi i da su iz tunguzije imaju podrsku od svakog normalnog velezovog navijaca/simpatizera jer su uradili za 2 godine koliko ovi prije zajedno nisu uradili ni problizno ovome
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Barem je pismen. Šta znači usta vam svrsim ?
Neka pise ko sta hoce, zaboli me. Samo mi nije jasna ta prica kako smo svi otisli jer nam nije islo i ponijeli se kao picqe. Raja je otisla na nas forum jer smo mrzili dvostruke arsine moderacije na ovoj stranici. Nema to nikakve veze sa rezultatima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
drakensang
- Kontakt:
I također meni nije jasna prica seljaci vam spasili klub itd. Hasic je veci Mostarac od pojedinih Cemalovica, Vila, Orucevica i ostalih koji su sisali klub do gasenja. A svi mi navijaci Veleza, odakle god da dolazimo, smo zasluzni sto imamo ovakve ljude. Pogledajte koliko se navijackih ruku slozilo da se evropski toalet napravi, a Sudo je samo saraf, koji nikad me ni dosao na mjesto predsjednika da nije prepoznao iskrenu ljubav navijaca. A hercegovinu nabijem na qrac svezajedno sa Sejom, Zlajom, Bakirok, SDA, SDP i politikom opcenito.zizu1991 je napisao/la:Neka pise ko sta hoce, zaboli me. Samo mi nije jasna ta prica kako smo svi otisli jer nam nije islo i ponijeli se kao picqe. Raja je otisla na nas forum jer smo mrzili dvostruke arsine moderacije na ovoj stranici. Nema to nikakve veze sa rezultatima.
Previse ozbiljno uzimas forum kralju, zna svak da su ta dvojica sto ih pominjes jajare. Konstantno seru i svi su ih procitali. Ne znas koji je gori, ovaj fura stranacko/vehabijsku pricu, drugi sere na upravu, nema potrebe da furas to seljaci/gradjani, mjesto rodjenja itd kad se prepucavas sa njima... neko se nadje uvrijedjen od raje, sto je normalno. Ima nas iz svih krajeva BIH sto volimo Velez.Mexico je napisao/la:Jesu mostarci su spasili klub jer bi ga **** Hasic i ostali uzeli da nije bilo mostarske raje iz UGMR. Nije pastrmka jazavac i ne mrzi seljake postene koji rade normalno ali kao ove sto je ovaj podvelezsc treba nogom nabijat ba svakom koraku. Ja smor? Dobro tebra necu vas vise smarat ali svi ste ko picke nabrali s foruma kad smo bili u ku.rcu. svih vas 50-100 samo sam ja ostao i nisam dao da se sere po Velezu niko. Pa se sada vratili kad je klubu dobro i kad igramo fino. Puuu jazavci jedni nemojte ne postovat eto vas pisite i nek vas po glavi udaraju ovi seljaci sto ti etiketiraju klub kao stranacku prciju ili ono **** iz bijelog bara. Ja zavrsio ovdje. Uzivajte usta vam svrsimRodjeniiBrato je napisao/la:Pastrmka brato drag si mi i postujem te ali si smor sa tom pricom o selima, seljacima i ostalo... jesu li seljaci ili MOSTARSKE ĆOME spasili klub od gasenje i digli ga iz mrtvih u jedan od najorganizovanijih klubova u bih. Dok su nas "mostarci" vodili vidjeli smo gdje smo i kakvi smo bili i tek sad saznali mnoge stvari o njima i kako su sisali klub ko kravu muzaru zato ne potezi za tom dosadnom pricom. Evo idi redom od predsjednika do UO pa do sponzora koji donose najvise love u klub jesu li to seljaci ili mozda mostarci? Bola zaboli me ku.rac odakle je ko ako se trudi da se nasa svetinja vrati na stare staze uspijeha... Ovi ljudi i da su iz tunguzije imaju podrsku od svakog normalnog velezovog navijaca/simpatizera jer su uradili za 2 godine koliko ovi prije zajedno nisu uradili ni problizno ovome
I ne, nismo otisli sa foruma radi rezultata, nego bas zbog ovih jazavaca i padobranaca kao sto su@hercegovina i @josipmusa i ostslih koji konstantno seru, a ne mozes im nista, i ogadi ti se pisat kad ga ne mozes banovat. Na Rodjeni forumu se ne moze prosipati prica koju oni prosipaju, zato radje tamo pisemo.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
@pastrmka pa i treba da svi odemo sa ovog foruma jer je administracija u najmanju ruku smjesna i zalosna, od kako se napravio rodjeni.com ja nisam 10 postova ovdje napisao i ne treba niko da pise. Ove provokatori sto pisu na racun veleza samo treba ignorisati jer ih to najvise boli, a ne odgovarati na njihove postove. A evo sta je sa tobom i rodjeni.com sto si odjednom nestao sa naseg foruma? Kad mozes ovdje bit 24/7 koja je problem uci na rodjeni.com pa diskutovat sa pravom RAjom o svetinji i na svastari zajebancije 24/7 gdje nema glupana i provokatora kao na ss.ba
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
hercegovina
- Kontakt:
a tu je i priznanje, znaci lik sa 5 profila sam sa sobom komunicira, sam sebi odgovara i daje podrsku. ovaj rodjeni81 napravio neki dan. ovo je slucaj za sadake . nemojte biti grubi prema njemuMexico je napisao/la:Jesu mostarci su spasili klub jer bi ga **** Hasic i ostali uzeli da nije bilo mostarske raje iz UGMR. Nije pastrmka jazavac i ne mrzi seljake postene koji rade normalno ali kao ove sto je ovaj podvelezsc treba nogom nabijat ba svakom koraku. Ja smor? Dobro tebra necu vas vise smarat ali svi ste ko picke nabrali s foruma kad smo bili u ku.rcu. svih vas 50-100 samo sam ja ostao i nisam dao da se sere po Velezu niko. Pa se sada vratili kad je klubu dobro i kad igramo fino. Puuu jazavci jedni nemojte ne postovat eto vas pisite i nek vas po glavi udaraju ovi seljaci sto ti etiketiraju klub kao stranacku prciju ili ono **** iz bijelog bara. Ja zavrsio ovdje. Uzivajte usta vam svrsimRodjeniiBrato je napisao/la:Pastrmka brato drag si mi i postujem te ali si smor sa tom pricom o selima, seljacima i ostalo... jesu li seljaci ili MOSTARSKE ĆOME spasili klub od gasenje i digli ga iz mrtvih u jedan od najorganizovanijih klubova u bih. Dok su nas "mostarci" vodili vidjeli smo gdje smo i kakvi smo bili i tek sad saznali mnoge stvari o njima i kako su sisali klub ko kravu muzaru zato ne potezi za tom dosadnom pricom. Evo idi redom od predsjednika do UO pa do sponzora koji donose najvise love u klub jesu li to seljaci ili mozda mostarci? Bola zaboli me ku.rac odakle je ko ako se trudi da se nasa svetinja vrati na stare staze uspijeha... Ovi ljudi i da su iz tunguzije imaju podrsku od svakog normalnog velezovog navijaca/simpatizera jer su uradili za 2 godine koliko ovi prije zajedno nisu uradili ni problizno ovome
Ne zna sa kojeg profila da postavi screenshotove sa paypal uplata

Valjda pare sa otoka sporije stižu
Sama moj dobri sve se to odigralo prošlo ljeto dok sam se sunčao namazan niveinim faktorom 8 u kupaćim (crvenim naravno) ispod Starog mosta. Preko oka sam upratio plavokosu ljepoticu sa britanskim naglaskom i zamagljenim naocalama kako gleda u pravcu mog međunožja. Sa usana sam joj procitao da govori snake svojoj pjegavoj crvenokosoj prijateljici. Tu je krenulo sve. Sutra smo izašli na piće i postali prisniji. Dijete iz njezinog prvog braka me zavolilo pravo da se par puta prevarilo i obratilo mi se sa father. Postao sam suvlasnik jednog engleskog drugoligaša koji ce nakon 125 godina igranja u bijelim dresovima promjeniti boju u crvenu
izađem petkom u Ritchmond sa Zolom i Vialiem a subotom igram bilijara sa Sheringhamom i Linikerom. Eto moj Sama dobri pa se javi u pp da ti pošaljem dvi karte za finale FA kupa

Inače jubilarni 99 nick na forumu
Valjda pare sa otoka sporije stižu
Sama moj dobri sve se to odigralo prošlo ljeto dok sam se sunčao namazan niveinim faktorom 8 u kupaćim (crvenim naravno) ispod Starog mosta. Preko oka sam upratio plavokosu ljepoticu sa britanskim naglaskom i zamagljenim naocalama kako gleda u pravcu mog međunožja. Sa usana sam joj procitao da govori snake svojoj pjegavoj crvenokosoj prijateljici. Tu je krenulo sve. Sutra smo izašli na piće i postali prisniji. Dijete iz njezinog prvog braka me zavolilo pravo da se par puta prevarilo i obratilo mi se sa father. Postao sam suvlasnik jednog engleskog drugoligaša koji ce nakon 125 godina igranja u bijelim dresovima promjeniti boju u crvenu
Inače jubilarni 99 nick na forumu
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Popusite **** vise i vi i vasa prepucavanja,zadnji komentar od mene sa srecom vam.
#musvdg
Miševi,muka vam jer pobjeđujemo?E pa nabijem vas na k.u.rac,redom jednog po jednog!
Grizite se jer mi smo svaki dan jači,a vi cete opet u rupama zavrsiti.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ja ne kapiram, jel miševi se kriju u rupama kad je po njihovom, ili nisu'? Ovdje ispade miševi nikad nisu u rupama
emil02in je napisao/la:Miševi,muka vam jer pobjeđujemo?E pa nabijem vas na k.u.rac,redom jednog po jednog!
Nazalost nece nikad u rupu misevi poput @hercegovina i @josipmusa nego ce ovdje nastavljati brbljati nebuloze i predstavljat se velikim navijacima naseg kluba, a kada nije islo po planu jedva su docekali da popljuju rad uprave i "svoj" klub.
Uglavnom najbitnije je da su se maske skinule i da znamo po kojoj zumri treba pišati.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nema veze,to se i pametnom desi skontat ćeš!josipmusa je napisao/la:Ja ne kapiram, jel miševi se kriju u rupama kad je po njihovom, ili nisu'? Ovdje ispade miševi nikad nisu u rupama
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
https://goo.gl/images/JJW3Cm
Prije svega cestitam ekipi Veleza na zasluzenoj pobjedi...Fajicu kapa do poda, Brandao kao Robben u najboljim danima. Meni je zao malo nase publike jer je ista bila razocarana jedino rezultatom a sve ostalo je bilo na stvarno vrhunskom nivou...I evo gore na linku dokaz da se mi ljudi ne mrzimo samo malo nekad pretjeramo u onome sto volimo...
Prije svega cestitam ekipi Veleza na zasluzenoj pobjedi...Fajicu kapa do poda, Brandao kao Robben u najboljim danima. Meni je zao malo nase publike jer je ista bila razocarana jedino rezultatom a sve ostalo je bilo na stvarno vrhunskom nivou...I evo gore na linku dokaz da se mi ljudi ne mrzimo samo malo nekad pretjeramo u onome sto volimo...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Vi ste u PL samo ako Olimpik ne bude imao savez na svojoj strani. Trece kolo a sranja su vec pocela tako da bice tesko al imate vrhunske igrace i vidi se gdje nema politike i lopova da se sve moze.
- invincible1921
- Kontakt:
Gdje dosad bijaše trofej?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
drakensang
- Kontakt:
Bio u Mrgana, koji je nekad bio ekonom kluba, pa je valjda tako i spasen,obzirom da su htjeli izbrisat' klub bacanjem trofeja u smece, ali eto ovaj ga je covjek spasio ili je nekako posredstvom nekoga zavrsio kod njega. Ugl, sad je gdje treba bitHigh je napisao/la:Gdje dosad bijaše trofej?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.