MrMuscle je napisao/la:Zivota mi, sad se rijesiti Quagsa (njega obavezno) i Giovinca ili Vucinica....i na njihovo mjesto dovesti Jovetica......

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
MrMuscle je napisao/la:Zivota mi, sad se rijesiti Quagsa (njega obavezno) i Giovinca ili Vucinica....i na njihovo mjesto dovesti Jovetica......

Pa u izboru IFFHS (Agencije za nogometnu povijest i statistiku) Brasileirão je druga najjača liga svijeta za 2012 godgio10 je napisao/la: I onda mi dodje frajer i kaze brazilska liga je bolja od Serie A, a to je rekao jer sam ja počeo diskusiju Šaraf vs Neymar
Pa zato im najbolji talenti idu iz lige još sa 20ak godina, teško im se dokazati u tako jakoj ligi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa u izboru IFFHS (Agencije za nogometnu povijest i statistiku) Brasileirão je druga najjača liga svijeta za 2012 godgio10 je napisao/la: I onda mi dodje frajer i kaze brazilska liga je bolja od Serie A, a to je rekao jer sam ja počeo diskusiju Šaraf vs Neymar![]()
Ispred je Primera, a iza su i Serie A i Prem i Bundeska i Ligue 1
A jedan Corinthians je Svjetski klupski prvak
btw. dobar posao sa Tevezom, uz Llorentea veliki upgrejd u odnosu na prošlu sezonu
Ako bi prodali more igrača koje realno možemo, ispalo bi da bi mogli više zaraditi nego potrošiti.Trequartista je napisao/la:I od Morattija ćemo za levata Islu uzeti 7 ili 8 miliona, ne treba ni to zaboraviti, sasim dovoljno za da se dovede Ogbonna za džabaluka.![]()
Joj Marotte, Moggi bi bio ponosan.
Sarajevo1946 je napisao/la:Bravo Marotta, hajmo sad i Kolarov i zajebo si Moggija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.