Ovo ko odobrava nek se upuca i prestane pratiti fudbal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
O cemu ti rodjak? Losa haluga tunajt?Sabinho je napisao/la:Dajjj JEDITE VNAGO PICKE zenicke evo video sta je Edis uradio??????????? Beduin sta ti serees jbt imate li granica i mozga u glavi?? Blagojevic, Lendric i Kjosevski su u rangu ovih maloumnika sto su Edisa napali a ovo sto ste covjeka ovako napali pujjjjjjj gamad smrdljiva.
Ovo ko odobrava nek se upuca i prestane pratiti fudbal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BravoSabinho je napisao/la:Dajjj JEDITE VNAGO PICKE zenicke evo video sta je Edis uradio??????????? Beduin sta ti serees jbt imate li granica i mozga u glavi?? Blagojevic, Lendric i Kjosevski su u rangu ovih maloumnika sto su Edisa napali a ovo sto ste covjeka ovako napali pujjjjjjj gamad smrdljiva.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto je to logicno, sviju tiBeduin je napisao/la:O cemu ti rodjak? Losa haluga tunajt?Sabinho je napisao/la:Dajjj JEDITE VNAGO PICKE zenicke evo video sta je Edis uradio??????????? Beduin sta ti serees jbt imate li granica i mozga u glavi?? Blagojevic, Lendric i Kjosevski su u rangu ovih maloumnika sto su Edisa napali a ovo sto ste covjeka ovako napali pujjjjjjj gamad smrdljiva.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pisem samo da osnovu prilozenog videa se vidi ko je inicijator svih nereda na zelenom terenu, a zatim i razlog napada na Mulalica. Njegovi igraci zasrali na terenu, htjeli se tuci sa igracima Celika, zatim sudiju napali, onda i redara pa i pripadnike Security agencije, zbog svega toga je zaplatio Edis. Da je publika bila u rangu igraca Zelje, onda bi odmah Edisa napali, pretukli ga ili sta li vec, a ne bi to uradili nakon svih sranja koje su pripredili igraci Zelje.
Sasvim je logicno bilo da ce isfrustrirana publika napasti suspendovanog trenera Zelje, nazalost, koji to nije zasluzio jer je profesionalno, ljudski se ponjeo na tribini i nakon tih napada, koje osudjujem i naravno da su neprimjereni i takodjer sramni od Zenicke publike. Cini mi se da se i na video moze vidjeti kako je Edis bio utucen nakon poraza i nemilih scena, sjedio je tuzan i zamisljen, a pri izlasku sa tribine je napadnut, nazalost.
Neka kazne ko je god kriv, samo onako pljuvati Edisa je sramota. Plus jos mislim da je I nogom ga neko udario.samirr je napisao/la:Veliki propust u organizaciji kad je Edis izlazio sa tribine pa ulazio na teren zašto nije odmah na prva vrata izasa gdje ne bi morao prolaziti pored domacih navijaca. Lendric standardno svaku utakmicu se kao kabadahija ponaša na sudije galami i tako to ko gleda zelju zna da ne pricam u prazno. Cekamo savez i njihove smješne kazne..
a to za stolice valjda vam donirali tako sam ja cuo..MuhamedTM je napisao/la:Neka kazne ko je god kriv, samo onako pljuvati Edisa je sramota. Plus jos mislim da je I nogom ga neko udario.samirr je napisao/la:Veliki propust u organizaciji kad je Edis izlazio sa tribine pa ulazio na teren zašto nije odmah na prva vrata izasa gdje ne bi morao prolaziti pored domacih navijaca. Lendric standardno svaku utakmicu se kao kabadahija ponaša na sudije galami i tako to ko gleda zelju zna da ne pricam u prazno. Cekamo savez i njihove smješne kazne..
Bacati baklje na igrace, stolice, upaljace itd.
Pljuvanje golmana I onda šakatrans jbga kaznu ce dobiti od 5 do 10 utakmica.
Nadam se golemoj kazni za Celik zbog propusta organizacije.
Ne znam kako sute 90 minuta i kad je frka odma leti bakljacupaju stolice dronjci.
Posebna vrsta donacije a , jel ti to prenio Beduin mozda?samirr je napisao/la:a to za stolice valjda vam donirali tako sam ja cuo..MuhamedTM je napisao/la:Neka kazne ko je god kriv, samo onako pljuvati Edisa je sramota. Plus jos mislim da je I nogom ga neko udario.samirr je napisao/la:Veliki propust u organizaciji kad je Edis izlazio sa tribine pa ulazio na teren zašto nije odmah na prva vrata izasa gdje ne bi morao prolaziti pored domacih navijaca. Lendric standardno svaku utakmicu se kao kabadahija ponaša na sudije galami i tako to ko gleda zelju zna da ne pricam u prazno. Cekamo savez i njihove smješne kazne..
Bacati baklje na igrace, stolice, upaljace itd.
Pljuvanje golmana I onda šakatrans jbga kaznu ce dobiti od 5 do 10 utakmica.
Nadam se golemoj kazni za Celik zbog propusta organizacije.
Ne znam kako sute 90 minuta i kad je frka odma leti bakljacupaju stolice dronjci.
Nije on, Šaban mi javio prije utakmice da ce biti takve donacije, vama malo bilo pa ih vratili.MuhamedTM je napisao/la: Posebna vrsta donacije a , jel ti to prenio Beduin mozda?
O ok, napisao si bio Rinuka ti javio. Reko taj bi dva oka zavadio. Sto izbrisa koment, izdominiraj ga ko PS. Nemoj se plasit Samke jaK si ko beton. Tajni mod!samirr je napisao/la:Nije on, Šaban mi javio prije utakmice da ce biti takve donacije, vama malo bilo pa ih vratili.MuhamedTM je napisao/la: Posebna vrsta donacije a , jel ti to prenio Beduin mozda?
Nema koktela da ga izdominiram. Zezam se ba nije ovo dobro nikako. I ono u mostaru što se desilo ali eto savez je tu vidjet' cemo sta ce oni da kazu.MuhamedTM je napisao/la:O ok, napisao si bio Rinuka ti javio. Reko taj bi dva oka zavadio. Sto izbrisa koment, izdominiraj ga ko PS. Nemoj se plasit Samke jaK si ko beton. Tajni mod!samirr je napisao/la:Nije on, Šaban mi javio prije utakmice da ce biti takve donacije, vama malo bilo pa ih vratili.MuhamedTM je napisao/la: Posebna vrsta donacije a , jel ti to prenio Beduin mozda?
Šaban lee sada kazes, onaj navijac pozanaon vise mrzi pitare.
Kad se dere na robove, hajde picke glasnije da nas cuju.
Zovi ga nazad reci mu reko Muki da ga saugaš Sabane I dodaj jos da je Tito ziv njegovo prebivaliste bi bio goli-otok! Smogovac jedan smrtovnica ti iz đepa viri. Onda zavrsi kao onaj fol sportski pozdrav.
Sedrenik je napisao/la:Nakon decenija gledanja ovog jada od domaće lige, nakon bezbroj timova iz kojekakvih malih sredina, čak i sela (ništa u negativnom kontekstu, naprotiv), posve opravdano i sa sigurnošću se može zaključiti da je Željezničar ubjedljivo najseljačkija ekipa u ovoj državi!
Ovo u Zenici je samo kulminacija njihovog ustaljenog "kodeksa ponašanja".
Odavno, godinama traje ovo...pod plaštom "radničkog kluba" taj klub je političkim i lobijem u Savezu ispunjavao svoje ciljeve. Pogledajte sad, njima je jednostavno nejasno kako je moguće da mimo zakona oni ne mogu nastaviti s "rekonstrukcijom" stadiona"!?
"Završavanje" sudija njima je postalo sasvim normalan i uobičajen način dolaska do pobjede-titule. Vukasoviću bi se trebala statua napraviti ispred Grbavice. U slučaju da se nema para ili neuspije osigurati, slijede čoporativni napadi na sudiju, pritisak na svaku odluku koja nije u njihovu korist, opstrukcija igre, model ponašanja i igrača i stručnog štaba i predstavnika kluba koji su svojstveni samo toj njihovoj "filozofiji", tačnije ortodoksnom papanluku.
Nakon onakvog ponašanja plavih "sportista" u Zenici, građanima Sarajeva bi najbolje bilo da pokrenu inicijativu za izmještanjem ovog kluba u neko mjesto koje bi bilo dostojno njegove reputacije... Željezničar Čevljanovići, Željezničar Preočica, Željezničar Vragolovi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.