FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SemperFideliss
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SemperFideliss » 04 avg 2012, 14:02

Konfucije je napisao/la:Divovi. 8-)

Dusmani,komsinice,novinari,jedite se od muke.Ne mozete nam nista,rusimo sve pred sobom.

U inat svima! 8-)
mali, budi miran :evil:

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 04 avg 2012, 14:05

molotovljev je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Pitari, sportski pozdrav iz Zenice, dolazim u miru na vasu stranicu :mrgreen:

Necu da govorim o utakmici Sarajevo-Čelik, po meni neka sudjenje bude posteno pa neka bolji slavi ;)

Vise sam htio o Zeti, po mom misljenju ste bolji, ali me zabrinjava vasa neefikasnost, gledao sam vam Hadzica, u usporedbi onoga sto je pruzao u Čeliku i sad kod vas, primjeti se da je dosta agilniji kako igra za Sarajevo, da li je sad to zbog toga sto dok je igrao za Celik stalno vukao neke ozljede ili nesto drugo, onda u skoku i u igri glavom pokazuje takodje napredak kako igra za vas, ali je i dalje neefikasan, udje on u sansu ali slabo zabija.

Medjutim, trebalo bi Sarajevo da prodje mada je rezultat nezgodan po vas, jer oni mogu igrati zatvorenije da vi nedate gol i cekati svoju sansu da vam zabiju jer njima je dosta i 1:0. Ipak nadam se da cete proci dalje, u procentima mislim da je 70 % da cete proci i 30 % da cete zijaniti. Mislim da je u spicu trebalo staviti nekog od vase djece (Edin Seko ili Dalibor Pandza npr.) ali eto vasa stvar
Sto se tice Hadzica ( Princ ) on je pun pogodak za ekipu Sarajeva.Ne bih rekao da je neefikasan jer jos nije
imao pravu sansu za postizanje gola.Njegovo vrijeme tek dolazi,dakle u prvenstvu BiH.Jeste jeste njegovo vrijeme tek dolazi :mrgreen:,dolazi jos od vremena kada ga je ZELJO doveo za 17 godina iz rudara-PROSJECAN IGRAC ZA PROSJECNU LIGU :(
Ovo do sada sto je pokazao u bordo dresu sigurno da moze dobiti visoku ocjenu.
VOLIM TE ZELJO

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 04 avg 2012, 14:07

SemperFideliss je napisao/la:

Dusmani,komsinice,novinari,jedite se od muke.Ne mozete nam nista,rusimo sve pred sobom.

U inat svima! 8-)
Greska,nisam ja mali,ja sam navijac Divova tako da od sad mozes samo da me oslovljavas sa u skladu sa nadimkom.Prijmjer,sta ima Dive,kako si?Divovi nemojte nas puno nabusiti i tako.Uvodimo i novu religiju Divovizacija. 8-)
Sta je kod tebe,cir,secer ili kamen u bubregu? :lol:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 avg 2012, 14:08

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 04 avg 2012, 14:09

E cuj njegovo vrijeme tek dolazi :lol: :lol: -dolazi jos dok je igro za ZELJEZNICAR koji ga je doveo iz rudara sa 17 godina-PROSJECAN IGRAC ZA PROSJECAN KLUB
VOLIM TE ZELJO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 04 avg 2012, 14:12

Konfucije je napisao/la:
SemperFideliss je napisao/la:

U inat svima! 8-)
Greska,nisam ja mali,ja sam navijac Divova tako da od sad mozes samo da me oslovljavas sa u skladu sa nadimkom.Prijmjer,sta ima Dive,kako si?Divovi nemojte nas puno nabusiti i tako.Uvodimo i novu religiju Divovizacija. 8-)
Sta je kod tebe,cir,secer ili kamen u bubregu? :lol:
Divovizacija :lol: :lol: :lol: :lol: jeste se digli hahahahahha
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

High

Post Postao/la High » 04 avg 2012, 14:25

Uprava, svaka čast za ovaj potez u vezi Saidovog i Ivanovog ugovora.

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 04 avg 2012, 14:37

neno je napisao/la:E cuj njegovo vrijeme tek dolazi :lol: :lol: -dolazi jos dok je igro za ZELJEZNICAR koji ga je doveo iz rudara sa 17 godina-PROSJECAN IGRAC ZA PROSJECAN KLUB
Nek si nam rekao!Sad lagahno mozes krenuti za Travnik i uzivati u igri Varupa. :)

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 04 avg 2012, 14:39

@High
Kako jaka zayebancija. :lol:

Jao,jao kako mi vrijeme sporo prolazi od cetvrtka.A sutra opet utakmica.Dobar ovaj ritam nedjelja--cetvrtak.Samo Boze para i rezultata,drugo ne trazimo.

Srecom ugrabi ljetovanje da plakenm nogice izmedju ribara i bugara,ne bi sad ugrabio nema sanse. :D

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 04 avg 2012, 14:40

Eto "ikona" dobila ponudu Borca :mrgreen: lako se odricite nekih ljudi i igraca, pred kraj sezone pljuvali ste po istim ovim igracima i govorili kako su bruka kluba a sad su junaci i sve same legende :lol: :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

High

Post Postao/la High » 04 avg 2012, 14:44

I došao si ovdje samo zbog toga, da se izjasniš? Je l' ti lakše?

@Konfucije, svi u ruksak po jedno od onog i nema frke u Podgorici. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 04 avg 2012, 14:44

"Sretan sam u Sarajevu. Lijepo je i drago mi je što ću još jednu sezonu provesti u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Imamo jedan zajednički cilj, a to je dupla kruna. Dokazati ćemo svima da smo na terenu najbolji klub u državi. Jednostavno nisam mogao otići od navijača kao što su "Horde Zla". Oni su najbolji navijači i to potvrdili u proteklom periodu. Njihova podrška mi puno znači i igrati uz njih je nevjerovatno!", kazao je Said Husejinović, za oficijelnu stranicu FK Sarajevo.

8-)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 avg 2012, 14:50

Hordasi uzivajte u ovim danima, sve lijepe vijesti, uprava radi odlicno! 8-) Zato ocekujem da dolazimo u sto vecem broju na utakmice!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 04 avg 2012, 14:51

molotovljev je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:Eto "ikona" dobila ponudu Borca :mrgreen: lako se odricite nekih ljudi i igraca, pred kraj sezone pljuvali ste po istim ovim igracima i govorili kako su bruka kluba a sad su junaci i sve same legende :lol: :mrgreen:
Rezultat je dovoljan argument u ovom slucaju.
Nego pandur,sapku na vugla,lizalo u ruku i fataj se prosirenja..upozoravaj nesavjesne vozace na obaveznu
upotrebu pojasa.Ili ipak nisi pandur,vec samo glumac?
:lol: :lol: :mrgreen: argumenti !? vi ste poznati po tome, danas pljuj sutra okivaj u zvijezde, a na ovo ostalo cu samo slatko da se nasmijem to dovoljno govori o tebi šabane :D
1921'
UEFA = MAFIJA

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 04 avg 2012, 14:55

Tacno volim kad se ovako jave.Cim nam daju neke savjete znam da smo na dobrom putu.

Potparolka KCUS Biljana Jandric "U proteklom periodu povecan je broj pacijenata koji se javljaju uslijed pokretanja kamena u bubregu,cir na zeludcu a i sve veci je broj pacijenata koji se javljaju s namjerom da im propisemo inzulin jer su podvrgnuti stresu.Uzrocnik dobro poznati bordo virus. 8-)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 avg 2012, 15:04

Sad iz Hrvatske sa mora, iz Tucepa. Cijeli Tucepi u znaku Sarajeva, bas sam se iznenadio. Od majica hordi zla pa do salova na kucama...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 04 avg 2012, 15:05

@molotovljev hehe ko te sta pita bolan, poklopi se i šuti, kada bude tvoj cijeli portal onda cu otići a do tada šabane pazi na riječnik ne djelujes bas gradski :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 04 avg 2012, 15:09

Prijedor je napisao/la:Sad iz Hrvatske sa mora, iz Tucepa. Cijeli Tucepi u znaku Sarajeva, bas sam se iznenadio. Od majica hordi zla pa do salova na kucama...
To je vec odavno poznato.Makarska riviera je bordo obojena.
Od Zaostraga do Makarske. :D

Sto bi se reklo od VArdara do Triglava svi se boje nas pitara. :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2012, 15:11

ZlatnaDolina je napisao/la:@molotovljev hehe ko te sta pita bolan, poklopi se i šuti, kada bude tvoj cijeli portal onda cu otići a do tada šabane pazi na riječnik ne djelujes bas gradski :mrgreen:
a ko tebe sta pita,niko nista vjeruj mi.
ne zelim da pazim na rijecnik,upravo se spustam na tvoj nivo šmekeru ili smetljaru,zavisi kako ti vise odg.
F.K.SARAJEVO

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 04 avg 2012, 15:12

Prijedor je napisao/la:Sad iz Hrvatske sa mora, iz Tucepa. Cijeli Tucepi u znaku Sarajeva, bas sam se iznenadio. Od majica hordi zla pa do salova na kucama...
Kakav ce sljedece sedmice Prijedor biti. :D :D :D

[youtube][/youtube]

I onda jos puna Hordi. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.