FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mravnjak
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mravnjak » 12 jun 2013, 23:41

miki_92 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ovo je ozbiljna optuzba ako se dokaze da je utajio porez moglo bi svega da bude hehe.
da fkt bi moglo svega biti :? , pa ako i jeste kriv nagodice se sa sudom i platiti, isto sto je uradio Valentino Rossi kada je optuzen da je utajio 160 mil. $
Cuj utajio 160 mill.. a sta ce mu 1B :roll:
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 jun 2013, 23:42

Mravnjak je napisao/la:Me$$i mućka.
Pa gdje si @DonVito druze stari. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jun 2013, 00:03

Mravnjak je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ovo je ozbiljna optuzba ako se dokaze da je utajio porez moglo bi svega da bude hehe.
da fkt bi moglo svega biti :? , pa ako i jeste kriv nagodice se sa sudom i platiti, isto sto je uradio Valentino Rossi kada je optuzen da je utajio 160 mil. $
Cuj utajio 160 mill.. a sta ce mu 1B :roll:
zaboravio sam napisati da je utajio porez na ovaj iznos(160 mil $) ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jun 2013, 00:10

Mesi uopste nije cvjecka na terenu i posto nije pizdonja i padavicar kao vas pulen - ja ga bas zbog toga i volim. Mala zvijer koja osim sto je utajio porez, mnogima je pred nosom odnjeo/ukrao cetvrtu zlatnu loptu. Zvjerski a ne na plac. :)
p.s. porez u tim godinama - stvarno vjerujete zavidnima. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 jun 2013, 00:27

FKKrajina je napisao/la:[youtube][/youtube]

Koja igracina. Najbolji svih vremena.
Sta ce tek raditi na zatvorskom igralistu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 13 jun 2013, 00:32

Sva bagra u ćuzu.

Svi treba da budu jednaki ali sredice to FIFA, Platini, Blater pa ode i njima lova :shock: prljava igra se igra od pocetka eno debeli brat od Mesija prodaje po Tokiju njegovo tzv. zlatno stopalo :oops:
Me$$i sve za dolar.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jun 2013, 00:44

Samo nastavite, divno je čitat' vaše komentare.

slika

Uživam, lagano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2013, 01:19

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jun 2013, 08:59

Messi: "We have never committed any infringement"

Leo Messi has taken to Facebook to register his surprise at the tax fraud investigation launched against him and his father by the Spanish tax authorities.

The Argentine star posted the following statement to his fans:

"We have just known through the media about the claim filed by the Spanish tax authorities. We are surprised about this news, because we have never committed any infringement. We have always fulfilled all our tax obligations, following the advice of our Tax Consultants who will take care of clarifying this situation".

Barça ready to splash the cash on centre-back

The €57 million fee to bring Neymar to Barcelona will not prevent the Catalan club from delivering the other signings Tito Vilanova has asked for. The club is prepared to back its coach to the hilt and is going to do everything in its power to strengthen the squad. This issue was discussed at the meeting of the club's board on Monday, before being hammered home by spokesman Toni Freixa yesterday.

"I can't tell you how much we've earmarked for signings, because that could hinder the club, as anyone we approached would know how much we had to spend. But we'll do all the business we want to and Barcelona will bring in some first-class reinforcements this summer", Freixa stated.

The club spokesman cited confidentiality agreements as he batted away questions about Neymar's signature and how the money will be split, while making it clear that the club has no intention of bringing forward the presidential elections, despite the recent reports to the contrary.

Freixa refused to dwell much on sporting issues, although he did categorically refute suggestions of a bid to try to sign Raphaël Varane from Real Madrid. He also claimed that the decision not to renew the contract of Emili Ricart, the physio who has handled the recoveries of players such as Andrés Iniesta, David Villa and Éric Abidal, stemmed from a "recommendation made from both the football and medical departments".

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 jun 2013, 11:16

Normalno da ce rec da nije, sta mislis da ce javno da prizna da je kriv? :lol:

Koje je to samo djubbre, tolike pare zaradjuje i opet krade.

Sent from my 2Phone Smart using Tapatalk 2
naprijed rejal

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 jun 2013, 11:25

mandraX je napisao/la:Samo nastavite, divno je čitat' vaše komentare.

slika

Uživam, lagano.
ma pusti ih ,ponadali se za messija pa da napokon uzmu kakvu titulu,ove sezone im bas messi nije dao,lik gotov sam osvojio la ligu :mrgreen:

cim je dosla ta vijest o messiju bas sam znao ko ce odma ovdje doc i pisat :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 13 jun 2013, 11:59

Katalonski nogometni div Barcelona ponudio je talijanskom Interu 23 miliona eura za usluge slovenskog golmana Samira Handanoviča
Slovenski golman prošle sezone za Inter upisao je 48 nastupa u svim takmičenjima, te je primio čak 70 golova!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 jun 2013, 12:23

Ozren je napisao/la:Katalonski nogometni div Barcelona ponudio je talijanskom Interu 23 miliona eura za usluge slovenskog golmana Samira Handanoviča
Slovenski golman prošle sezone za Inter upisao je 48 nastupa u svim takmičenjima, te je primio čak 70 golova!
ma handanovic je kahn za neke golmane koji se spominju ko zamjena za valdesa(najprije mislim na reinu :mrgreen: )
da je njega uzet to bi bio top potez pa da je primio i 150 golova u sezoni ,to nema nikakve veze ,
samo je poskup pa ne bi reko da je ovo istina
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2013, 12:24

barca_87 je napisao/la:
Ozren je napisao/la:Katalonski nogometni div Barcelona ponudio je talijanskom Interu 23 miliona eura za usluge slovenskog golmana Samira Handanoviča
ma handanovic je kahn za neke golmane koji se spominju ko zamjena za valdesa(najprije mislim na reinu :mrgreen: )
da je njega uzet to bi bio top potez pa da je primio i 150 golova u sezoni ,to nema nikakve veze ,
Ne znam zasto se spominju golmani ako je potpisan predugovor sa Ter Stegenom.
Valjda novinari moraju nesto izbaciti kako bi zaradili ..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 jun 2013, 12:32

M4kaveli je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
Ne znam zasto se spominju golmani ako je potpisan predugovor sa Ter Stegenom.
Valjda novinari moraju nesto izbaciti kako bi zaradili ..
pa i to da je potpisan ugovor sa ter stegenom su ovi isti novinari prenijeli :? ,to niko iz barce nije iznio u javnost
ti to govoris ko da je 100% potvrdjeno a ono jedan u nizu novinskih clanaka.
nista se jos nezz,sve su to novinska nagadjenja i taj predugovor i ovo sad

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2013, 12:33

Fabregas: "Uvijek sam govorio da sam oduševljen u Barçi. Oni koji kažu da idem iz kluba me uopće ne poznaju i nikada nisu razgovarali sa mnom."

Dakle Fabregas ostaje sto znaci da ce Thiago opet imati preyeben zadatak ukoliko ostane naravno.

Abidal izgleda ide u Monaco.
Pametno, nek zgrne koju paru i vrati se u Barcu, ha ya.
Izgleda nista od Bayerna ..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 jun 2013, 12:39

M4kaveli je napisao/la:Fabregas: "Uvijek sam govorio da sam oduševljen u Barçi. Oni koji kažu da idem iz kluba me uopće ne poznaju i nikada nisu razgovarali sa mnom."

Dakle Fabregas ostaje sto znaci da ce Thiago opet imati preyeben zadatak ukoliko ostane naravno.

Abidal izgleda ide u Monaco.
Pametno, nek zgrne koju paru i vrati se u Barcu, ha ya.
Izgleda nista od Bayerna ..
ma gdje ce cesc ic ,nije lud

a thiago nek se bori,ima preje*enu konkurenciju ,uglavnom dobija sansu ,kad sam ono procito da iniesta u svoje prve dvije sezone imo samo 26 nastupa a thiago 81 ,nek suti onda thiago i nek bude zadovoljan prilikom
a cesc ce biti jedan od najvaznijih igraca barce sljedece sezone ,iako je i ove bio veoma vazan sljedece ocekujem jos veci "bum " :)

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2013, 12:54

Fabregas je jedan od najboljih igraca svijeta, ali Thiago se bolje uklapa u sistem Barcelone.
Ne znam, mozda ovo znaci da Thiago ide sto ne bi nikako volio.
Tesko ce Tito Xavija staviti na klupu, pogotovo kada znamo da je sljedeca stanica Brazil.
Ja bi najvise volio da Cesc mijenja Xavija a Alcantara Iniestu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jun 2013, 13:18

Ne mogu nikako da vidim sta to arogantna faca uradi do sada da bi se moglo mjenjati Alcantara za Iniestu. I previse price i nekih blesavih poteza da bi se nosio sa velikim Iniijestom. To moje misljenje. Zelen ko grasak.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jun 2013, 13:35

bparena je napisao/la:Ne mogu nikako da vidim sta to arogantna faca uradi do sada da bi se moglo mjenjati Alcantara za Iniestu. I previse price i nekih blesavih poteza da bi se nosio sa velikim Iniijestom. To moje misljenje. Zelen ko grasak.
Opet pišeš nebuloze..
Tvoje subjektivno mišljenje o njemu da je arogantan da ne valja nema nikakve veze s njim kada se objektivno pogleda. Igrač koji jedini ima muda napraviti nešto kada se Xavi i Iniesta dodaju u prazno a Messija čuvaju 3 igrača ..
I čuj zelen ko grašak .. Pa koji je način da ne bude više zelen , osim da dobija vrijeme u igri ?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.