FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2013, 13:40

viKK je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ne mogu nikako da vidim sta to arogantna faca uradi do sada da bi se moglo mjenjati Alcantara za Iniestu. I previse price i nekih blesavih poteza da bi se nosio sa velikim Iniijestom. To moje misljenje. Zelen ko grasak.
Opet pišeš nebuloze..
Tvoje subjektivno mišljenje o njemu da je arogantan da ne valja nema nikakve veze s njim kada se objektivno pogleda. Igrač koji jedini ima muda napraviti nešto kada se Xavi i Iniesta dodaju u prazno a Messija čuvaju 3 igrača ..
I čuj zelen ko grašak .. Pa koji je način da ne bude više zelen , osim da dobija vrijeme u igri ?
Ma pusti price, malac je jedan od najtalentovanijih igraca u Evropi.
Jeste da nije odgovoran i previse se zayebaje na terenu, ali vremenom bi trebao postajati odgovorniji i iskusniji.
Xavija smo cekali tolike godine ..

Upravo citam da je pored Uniteda i Bayern zainteresovan za Thiaga. Kao Guardiola bi ga rasirenih ruku docekao.
Ali jedno je Pep a drugo Tito.
Alcantarina zamjena bi bio Sergi Roberto ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jun 2013, 13:46

@viKK
samo na pocetku kratko - nema potrebe da postove zapocinjes provociranjem (to sa nebuloze i to) - ovo je samo moje misljenje i nista vise. Moje misljenje da je zelen je u tome da je isuvise dugo sa tim extraa igracima (Mesi, Xavi, Inijesta) a malo je pokazao. To je moje misljenje a vi kako hocete. I evo jos veca "nebuloza". Nas Pjana je 10x bolji od Alkantre i da je u Barci pokazao bi 1000x vecu korisnost i znanje od ovoga. ...
p.s. postuj tudja misljenja.... svakom njegovo...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 jun 2013, 13:46

Ako mu je merak otici neka ide.Nije Oleguer pa da se place za njim :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jun 2013, 13:53

Nek zamjene "vjecitog talenta" Alkantru za naseg Mireta pa ce vidjeti kako se hekla sa Mesijem, Inijestom i Xavijem. 8-)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

eliluzionista
Kontakt:

Post Postao/la eliluzionista » 13 jun 2013, 14:05

Ja...eto..doso..mozda i ja kazem neku pametnu..za voljeni klub...hvala na dobrodoslici

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2013, 14:12

M4kaveli je napisao/la: Upravo citam da je pored Uniteda i Bayern zainteresovan za Thiaga. Kao Guardiola bi ga rasirenih ruku docekao.
Ali jedno je Pep a drugo Tito.
Jos da ima mjesta u Bayernu, vrlo tesko, kao i u Barci zbog ogromne konkurencije, tako da bi jedino u Unitedu imao zagarantovano mjesto u prvih 11 :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 13 jun 2013, 15:13

Johny je napisao/la:Ako mu je merak otici neka ide.Nije Oleguer pa da se place za njim :mrgreen:
slika
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jun 2013, 15:19

bparena je napisao/la:@viKK
samo na pocetku kratko - nema potrebe da postove zapocinjes provociranjem (to sa nebuloze i to) - ovo je samo moje misljenje i nista vise. Moje misljenje da je zelen je u tome da je isuvise dugo sa tim extraa igracima (Mesi, Xavi, Inijesta) a malo je pokazao. To je moje misljenje a vi kako hocete. I evo jos veca "nebuloza". Nas Pjana je 10x bolji od Alkantre i da je u Barci pokazao bi 1000x vecu korisnost i znanje od ovoga. ...
p.s. postuj tudja misljenja.... svakom njegovo...
Poštujem ja tvoje mišljenje i to je TVOJE mišljenje , a tvoje mišljenje nije ono što je stvarnost. Momak bi u svakom drugom klubu (osim nekoliko) imao mjestu u prvih 11 , a u Barci (ove sezone) jedva da dobija minute , ali neka se Iniesta , Xavi i Fabregas cijelu sezonu umaraju da se u završnici sezone skupa sa klubom sramote.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 jun 2013, 15:32

Mravnjak je napisao/la:
Johny je napisao/la:Ako mu je merak otici neka ide.Nije Oleguer pa da se place za njim :mrgreen:
slika
Najbolji ikad :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 13 jun 2013, 15:40

ma kakav tiago...taj nikada neće biti ni blizu xavija i inieste... on igra za sebe i hoće samo da se ističe nekim glupim potezima i petama....vrlo rijetko uradi nešto konkretno i korisno za klub,i ne mogu se sjetiti koliko je on puta donio bodove ili pobjedu barsi ili bio ta neka ključna figura u nekoj utakmici...
njegov je domet ovo gdje je sad,a to je da bude treća,odnosno četvrta opcija u vezi barse...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 jun 2013, 15:44

zlatan1982 je napisao/la:ma kakav tiago...taj nikada neće biti ni blizu xavija i inieste... on igra za sebe i hoće samo da se ističe nekim glupim potezima i petama....vrlo rijetko uradi nešto konkretno i korisno za klub,i ne mogu se sjetiti koliko je on puta donio bodove ili pobjedu barsi ili bio ta neka ključna figura u nekoj utakmici...
njegov je domet ovo gdje je sad,a to je da bude treća,odnosno četvrta opcija u vezi barse...
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 13 jun 2013, 15:53

zlatan1982 je napisao/la:ma kakav tiago...taj nikada neće biti ni blizu xavija i inieste... on igra za sebe i hoće samo da se ističe nekim glupim potezima i petama....vrlo rijetko uradi nešto konkretno i korisno za klub,i ne mogu se sjetiti koliko je on puta donio bodove ili pobjedu barsi ili bio ta neka ključna figura u nekoj utakmici...
Kako dubokoumno. Tvoja majka je sigurno ponosna kad si ispao tako pametan. ;)
Smoke Weed Everyday!

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 13 jun 2013, 16:14

EvoMene je napisao/la:
šta tebe boli neka stvar jesam li ja ispao pametan ili ne...u ove tri-četiri godine koliko tiago igra,za barsu,ja ga tako doživljam i vidim, nema ti šta da meni govoriš je li dubokoumno ili ne....

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 jun 2013, 17:29

sva sreca pa takvi poput tebe ne vode klub , ovo samo pokazuje koliko zapravo PRATIS igru .

ako tko gleda u21 Euro , Thiago je daleko najbolji igrac na tom turniru uz Isca , taj dvojac ce kroz par sezona biti bolji tandem nego Xavi i Iniesta , tako da ako postoji netko tko moze zamijeniti Don Andresa to je svakako Isco , al nebitno
Fabregas nek ostane ,on ce svakako biti prva opcija u iducoj sezoni , Xavija lagano godine stizu i trebat ce ga odmarati 70% sezone kako bi mogao na kraju sezone igrati , a svakako i svjetsko prvenstvo dolazi ..
Thiago bi morao ostati pod svaku cijenu u Barci i sto prije ga gurati u prvi tim , morao bi bar pola utakmica poceti kao starter , on je potencijal ogroman da ovu godinu provede na klupi .
Na ovom U21 turniru , momak pokazuje svijetu i Barci , jasno i glasno da je najbolji igrac na ovom turniru ( iako se Isco poprilicno dobro gura s njim )
" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo je samo jedna od tih utakmica , 3 je odigrao , sva 3 kola je bio u timu kola . Igrao je puno dublje nego u Barci i mogu vam reci kontrolira igru bolje nego sto je to cinio Xavi ove sezone ( onaj mladji Xavi od prije par sezona je jos uvijek nedodirljiv ) .

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jun 2013, 18:02

EvoMene je napisao/la:
Nema potrebe da vrijedjas momka jer je rekao zivu ISTINU o kojoj i ja mjesecima pisem. On je svoj plafon dokucio i zbog toga i nema minutazu u Barceloni...

samo vi pratite igru ali utefterite broj tekmi i minutazu koju je odigrao i korisnost u tom vremenu. Ne kazem ja da je on toliko los ali cekaj, cekaj i nedocekaj ono sto se od njega ocekuje - previse se oteglo. Ovo je njegov plafon. Pjanic je daleko iznad njega.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 13 jun 2013, 18:06, ukupno mijenjano 3 puta.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 13 jun 2013, 18:03

Rosell (predsjednik): "U ovoj sezoni je FC Barcelona ostvarila oko 30 miliona profita."

Kakav Laporta,nadam se da ce Rosell ostati.
Visca el Barça ! Mes que un club !

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 13 jun 2013, 18:12

Šta ima novo u slučaju Leo Me$$i
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 jun 2013, 18:25

RealMoudrid je napisao/la:Šta ima novo u slučaju Leo Me$$i

Ide u zatvor na 6 godina,razlog: na*uzio Irinu Shayk.
Pobjeda je bolja od orgazma!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jun 2013, 18:31

DesimaL je napisao/la:Rosell (predsjednik): "U ovoj sezoni je FC Barcelona ostvarila oko 30 miliona profita."

onaj koji ima prosjecno najvise trofeja po sezoni od svih pred. Barce :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2013, 18:34

miki_92 je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Rosell (predsjednik): "U ovoj sezoni je FC Barcelona ostvarila oko 30 miliona profita."

onaj koji ima prosjecno najvise trofeja po sezoni od svih pred. Barce :lol:
Pa Laporta zna dosta vise o fudbalu dok je Rosell odlican ekonomista, zna ustediti, spustiti cijenu..
Najbolje bi bilo da zajedno rade, ali to je nemoguce. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.