Povraća mi se od ovih cigara.mandraX je napisao/la:Hass je napisao/la:Nego raja,kakve vi cigarete pusite,i pusite lli uopce,a???hehe
Marlboro Gold.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Povraća mi se od ovih cigara.mandraX je napisao/la:Hass je napisao/la:Nego raja,kakve vi cigarete pusite,i pusite lli uopce,a???hehe
Boli me...insider je napisao/la: Povraća mi se od ovih cigara.

Kad nema ovih kupiti u ovoj radnji kod mog radnog mjesta, onda kupujem taj Marlboro Goldinsider je napisao/la:Marlboro Gold.

Loš ti fol sviju mi.*p!p!t@* je napisao/la:Zadnja ponuda za narkiće, metar vena 50 KM ?

Soni je napisao/la:To majstore. Ja sam rekreativac, nikad ne pretjerujem, ali bih volio da imam neku svoju biljcicu, a da ne idem u zatvorunderground je napisao/la:Soni je napisao/la:Vidim ima i pravih ljudi, postovalaca biljcice. Peace
kako sam samo bio nakacen pune tri i po godine svaki ubogi dansad doduse slabije al nađe se uvijek vremena za biljku koja zivot znaci

MARIHUANA UVIJEK, DROGA NIKAD
Ko je nije probao moze samo da se.re
Koristi se u medicini, nema nikakve opasnosti za koristenje, a ipak je kriminalizovana.
Ali trava se pusi i pusit ce se

vidim ovaj gore neke vene spominje
 vidim ovaj gore neke vene spominje  

Zvao sam te prije par stranica da dodjes na Jug, 'ercegovina brate - Stolacinsider je napisao/la:
Mandrax,
đe živiš?

Al' bas los. Isforsiran bez potrebeinsider je napisao/la:Loš ti fol sviju mi.*p!p!t@* je napisao/la:Zadnja ponuda za narkiće, metar vena 50 KM ?
Mandrax,
đe živiš?
Ma, zapalit ću se sad i mirna Bosna. Bogami Mandrax, za Hercegovinu nisam siguranHass je napisao/la:Znaci MandraX,i ti si Hercegovac..Ajd valja..Na neki nacin smo susjedi,al daaaaljiiii....

Ne, ne...ja sam 'ercegovacHass je napisao/la:Znaci MandraX,i ti si Hercegovac..Ajd valja..Na neki nacin smo susjedi,al daaaaljiiii....

....mislim da ste u zadnje vrijeme svi čuli za Stolac, preko naše divne u$rane FTV-einsider je napisao/la: I, kako je u Stocu? Nisam tamo nikad bio, a imam želju. Cape Town, Florida, pa onda Stolac.
 ...paljenje jaslica, zastava, kamenovanje džamija...yap, that's Stolac
 ...paljenje jaslica, zastava, kamenovanje džamija...yap, that's Stolac   ...šta da ti pričam, kad i ja neke "udarne" vijesti saznam preko sa-x ili index-a
 ...šta da ti pričam, kad i ja neke "udarne" vijesti saznam preko sa-x ili index-a  
Soni je napisao/la:Al' bas los. Isforsiran bez potrebeinsider je napisao/la:Loš ti fol sviju mi.*p!p!t@* je napisao/la:Zadnja ponuda za narkiće, metar vena 50 KM ?
Mandrax,
đe živiš?

A vi stvarno imate smisla za humor, ja se stvarno izvinjavam što sam vas uvrijedio, ustvari ko vas je tjerao da se pronalazite ?Soni je napisao/la:A nije drug, nego takva je situacija i svi te gledaju kao takvog ako upraznjavas ljepotu prirode i onda jednostavo postanes alergican takve stvari. Ne bude svejedno. Kad se kaze narkoman misli se na nekog ko je na igli, dotakao dno i nema nista od njega.

*p!p!t@* je napisao/la:
Gera meći to h da ti ruke ne kidam

brato, da ja tebi kažem nešto, onako patriotski...*p!p!t@* je napisao/la: @mandraX stari si ti patriota nema šta (što je mlađe, ne mora uvijek biti slađe )

mandraX je napisao/la:brato, da ja tebi kažem nešto, onako patriotski...*p!p!t@* je napisao/la: @mandraX stari si ti patriota nema šta (što je mlađe, ne mora uvijek biti slađe )
...odjeB'!

a što ste svi nešto raspoloženi večeras

...neznam ja, šta se dešavalo u Turskoj...*p!p!t@* je napisao/la:

ćuj brato, hej ćomaru jedan klasićni ...
Gera, sve mogu biti al' pe'der nisam

...jah, kako će izać' gledaj koliko je sati, a u 6 na noge moram...ima da me nema...a'e voz... papa momci
 ...jah, kako će izać' gledaj koliko je sati, a u 6 na noge moram...ima da me nema...a'e voz... papa momci  

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 33 gosta.