Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

trxel
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la trxel » 11 jul 2013, 13:26

Ima tu alternativa recemo: Kondogbia, Verratti, pa odlicni Schneiderlin, Bruma, Wanyama, Mccarthy,....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 13:26

Gledao sam Erikssena i nije me impresionirao, a izgleda da i ostali bježe od njega, i Dortmund i Liverpool, tako da ga ne želim vidjeti ni u Unitedu, radije ću gledati Cleverlya i dalje :mrgreen:

DDR je prestar za ozbiljnije razmatranje, dok mi Cabaye nit' smrdi nit' miriše, mada mislim da on i ne bi bio neki ogroman upgrejd na toj poziciji, a Ashley bi tu sigurno tražio i više od ove Thiagove klauzule ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2013, 13:27

M4kaveli je napisao/la: A nije istina da Bayern daje vise para, United skoro 6 a Bayern 4.
Onda sam ja naletio na pogresne informacije, jer sam mislio da United daje nesto ispod 4 miliona.

No, da ne spamamo temu igracem koji jos nije dosao u Bayern a ni u United reci cemo da treba sacekati jos neko vrijeme dok se sapunica ne zavrsi pa cemo onda nesto vise pisati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 jul 2013, 13:28

Wanyama ce najvjerovatnije u Soton, vjerovao ili ne. :D

Ja bih naksretniji bio kada bi Clevz izrastao u novog Scholesa i tako rijesio poziciju veznjaka narednih 10 godina. Ali ce se to tesko desiti. Ima problema sa povredama + nije mi taj kalibar koji nama treba sada, decko cesto vraca loptu nazad bez potrebe, zna se izgubiti u odredjenim momentima a neki ociti pasovi su mu za rublike "vjerovali ili ne".

Potencijal je tu, 100%, ali tesko da se moze razviti do nama potrebne razine. To je kao da vjerujemo da ce Welbeck jednog dana biti dobar kao RVP ili Cavani recimo. Drag je on nama svima ali je takav "kraj" skoro pa nemoguc.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 13:29

neurofunk je napisao/la: Jednostavno, otici ce tamo zbog Guardiole I realno otici ce u trenutno najjacu ekipu na svijetu, I otkud mi znamo da nece igrat ?
Pa upravo zbog toga što je najjača ekipa na svijetu, Bayern je i više nego odlično popunjen na svim pozicijama, pogotovo u veznom redu, a on ide iz Barce upravo zbog nedobijanja dovoljno prilike za igru, tako da će u Bayernu još teže dobiti priliku pored strašne konkurencije, koje realno govoreći u Unitedu i nema :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 11 jul 2013, 13:32

"Don't be kidded by the lack of activity," the Scot told talkSPORT. "Take it from me, we are working hard behind the scenes to try and improve the squad.
"The big thing is that Manchester United will always be in for the best players in the world. We are also very interested in developing our own players and bringing in potential players for the future. We are working on that just now."
Stvarno se nadam da će se ispoštovati ove Moyesove riječi, ima još uvjek vremena dovoljno, očigledno je gdje škripi u ekipi pa se nadam da ćemo se tu i pojačati, pored toga, imamo zavidan igrački kadar..

Idealan prelazni rok koji se neće desit :lol: bi ovako izgledao :twisted:

---Carrick--Vidal---
------Kagawa-------

il'

---Carrick--Vidal---
------Thiago--------
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 jul 2013, 13:33

Cabaye je injury prone player, tako ni njega ne bi bilo dobro dovest, Capoue bi dobar bio, al imam neki osjećaj da će ga Wenger ukrast, Kondogbia mašina, mlad, jeftin, a teško ko se i interesuje za njega, Illaramendi, preskup će bit jer će Sociedad tražit previše, Schniederlin, teško da će ga soton pustit nekom u EPL, a i bili bi neozbiljni da prodaju jednog od najboljih igrača prošle sezone, Eriksen je flop, jedna pozicija koju može igrat, a to je MC, a nije igrač koji je posebno motivisan, nema pobjednički mentalitet koji United zahtjeva, Verrati teško da će ga pustit iz PSG-a nakon jedne sezone, a i nema novca za koji će ga PSG prodat, imaju na pretek, Koke iz Atletica bi bio odlično rješenje, al pitanje da li je Atletico spremat svoju buduću zvijezdu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2013, 13:33

Pa vidite sta Pep kaze, "Thiago je jedini igrac kojeg zelim". Znaci on ili niko. Ima itekako mjesta za Thiaga i u Bayernu. Recimo Martinez stoper (kao sto je igrao u Bilbau), Schweinsteiger zadnji vezni i na primjer Thiago i Kroos ispred njega. Ima tu mnogo opcija, ali Thiago je takav kvalitet da vjerujem da ce bit standardan i u Bayernu.

A moramo bit iskreni i rec da je Bayern trenutno privlacniji klub od Uniteda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 jul 2013, 13:36

Racunaj odmah tu prvu recimo. Sa Vidalom ili nekim drugim. Kagawu necu da gledam na krilu jer nema potrebe za izmisljanjem pozicija ako je covjek uboit na jednoj. Neka igra ispred veznog reda i sluzi za povezivanje istog sa napadom i krilima. Dakle, Kagawa igra zajedno sa Carrickom i pojacanjem za koje se nadamo da ce doci. Ali ako dovedu Thiaga, ili bilo kojeg igraca za 20 tak milki ocekujem juris na Balea svim silama.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 13:37

Cartman je napisao/la:
A moramo bit iskreni i rec da je Bayern trenutno privlacniji klub od Uniteda.
Dobro, to je valjda jasno, naravno da je pravk Europe privlačniji od engleskih panjina i mesara :mrgreen: , ali je zato i puno teže imati zagarantovano mjesto u prvih 11 ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2013, 13:39

Ima li realne sanse za Vidala? Odlican igrac, vidim da je imao neke izjave da bi mogao napustit Juventusa, ali ne znam koliko je to ozbiljno. Koliko znam, Juve ne daje neke ekstra place svojim igracima. Mozda bi se moglo nesto?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 13:40

Cartman je napisao/la:Ima li realne sanse za Vidala?
Odmah u startu treba biti realan i reći da nema, mislim da čak u Juveu rade na produženju ugovora sa njim do 2018 ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 11 jul 2013, 13:41

Bale bi mogao u United iz razloga sto mu je vjerovatno idol sir Ryan Giggs.. :) Inace kokosurine ce uzeti ogroman novac na tom transferu, koji ce se prije ili poslije dogodit, a sve su prilike da ce Real biti glavni kandidat, i naravno PSG onako reda radi.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 11 jul 2013, 13:42

Zasto napustat Barcelonu koja ponovo pravi fantasticnu ekipu, radi iste situacije oko minutaze kao i u Barci. Ako si dovoljno dobar onda ces izbacit i Cesca i Xavija iz ekipe, i to je tako. Mesi je vec sa 18 godina imao minutazu na terenu, a sa 20 je bio vodja ekipe, Buskec je izbacio Tourea iz ekipe.
S druge strane mozda bi mu Bayern i odgovarao, cudili smo se kad je Pogba otisao u Juve koji ima pregrst veznjaka, pa covjek odigra 30 i kusur utakmica. United, ako je i bio zainteresovan za Thiaga, bilo je to previse pasivno, traljavo i sa nedovoljnom odlucnoscu da se dovede igrac.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 11 jul 2013, 13:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ima li realne sanse za Vidala?
Odmah u startu treba biti realan i reći da nema, mislim da čak u Juveu rade na produženju ugovora sa njim do 2018 ;)
Mislim da je čak produžio :?

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 11 jul 2013, 13:53

motty je napisao/la:...cudili smo se kad je Pogba otisao u Juve koji ima pregrst veznjaka, pa covjek odigra 30 i kusur utakmica. United, ako je i bio zainteresovan za Thiaga, bilo je to previse pasivno, traljavo i sa nedovoljnom odlucnoscu da se dovede igrac.
Što u biti i opisuje poslovanje Manchester Uniteda u poslijednjih par prelaznih rokova, ko god da radi na toj poziciji, treba mu zamjerit na neefikasnosti!!! Doduše, nešto bolji prethodni prelazni rok, al' treba se poradit no ovom.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2013, 14:06

Slazem se, uvijek to traje i traje. Sjecam se 2007. kad smo odma nakon sezone doveli Andersona, Nania i Hargreavesa i jos malo kasnije Teveza jer je se zakomplikovalo, ali je se znalo da ce doc. Sada uvijek nekakve gluposti i price koje traju citavo ljeto. Jedinog igraca kojeg smo doveli a za kojeg su ozbiljno bili zagrizli i drugi veliki klubovi je van Persie. Nasri, Sneijder, Hazard, Lucas i evo sad Thiago su otisli u pm.

Pukni pare, dogovori se i vozdra.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 jul 2013, 14:10

Najidealnije opcije su Gundogan i Verrati po meni,ali šanse su minimalne da oni napuste svoje klubove..Što se tiče Strootmana,ne znam..Ako ide u Romu,nek mu je sretno,nisam još siguran da li je on pravi potencijal za United..Nekad igra zaista odlično,a nekad kao da nema želje za igrom,ne trči previše,pušta lagano da ga prolaze i tako..
Vidal je odličan igrač,ali ni on vjerovatno neće napustiti Juve.
Ma doći će veznjak,ja se u to ne brinem,samo je pitanje koji i da li će on biti dovoljno dobar da se riješi pitanje te pozicije za narednih najmanje 5 godina..Realno,i Carrick stari,ima 32 godine,i on će vjerovatno još 2,3 sezone biti dobar,a kasnije pasti,kao i svi,zbog godina i svega toga..Ja ne bih volio Cabayea,nije pretjerano mlad,a i zna biti dugo izvan terena,ali on je dobar veznjak..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2013, 14:17

Ali kad se god pojavi prica o veznim igracima, mene srce zaboli kad pomislim kakvog smo igraca imali u Pogbi. Pa nevjerovatno da su protiv Blackburna te sezone kad je on otisao centralne vezne igrali Park i Rafael. I jos se onda Scholes vrati, pa vidi covjek da ovdje nece dobit priliku. Ali sta ce nama Pogba, imamo krilo od 40 godina koji moze igrat veznog. :x

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 11 jul 2013, 15:10

A mogli smo, ali nemamo..
Raduje me to što još uvjek imamo odličnog potencijala u mladim selekcijama, sad kako i koliko ćemo do njih iskoristit, budemo vidjeli. Samo se nadam da će Moyes raditi dosta više sa mladim igračima nego što je to Ferguson radio, uglavnom više pruženih prilika za njih. Sad na preseasonu je malo konkretnija ekipa, moglo se tu ubacit još par mladih igrača sasvim sigurno, ali ovaj preseason je prvi sa Moyesom pa vjerujem da želi da "upozna" još bolje prvotimce na terenu.
MUFC - It's a religion!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.