Priča selo jbg*p!p!t@* je napisao/la:@mandraX rekoh da nisam pe'der,a ti me tjeraš da psujem zbog tvoje pismenosti![]()
U Turskoj je bilo svašta![]()
Hajd' šetaj ...

LaHku noć!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Priča selo jbg*p!p!t@* je napisao/la:@mandraX rekoh da nisam pe'der,a ti me tjeraš da psujem zbog tvoje pismenosti![]()
U Turskoj je bilo svašta![]()
Hajd' šetaj ...

Bianconeri1988 je napisao/la:Čudo pa legende nema, mora da ga je snijeg zatrpao![]()
Nego da te pitam prodaju li kod vas na Koševu one neke goraždanske košpice?![]()
![]()
Kod nas prodaje neki čovjek, udarni slogan košpe iz Goražda
Nista , igram travianamajestic24 je napisao/la:A ovog snijega sta pada
Ljudi toliko sam umoran da nemogu zaspati
Sta se radi kod vas
I meni je još uvijek čudno kad neko kaže da ide u školu. Godine odoše. Ne znaju stati.majestic24 je napisao/la:Cuj skola....i kako je u skoli. Jbt,samo i ovo vrijeme ide. Ko da je jucer bilo kad sam ja isao u skoli,a proslo je od zadnjeg dana vise od 4 godine jbt
Ja sam do 18-e maštao o punoljetstvu i svemu onome što se može raditi a nije moglo ranije. I onda, evo, skontam da je patnja tek počela.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma i meni je malo zao sto ce se ovo zavrsiti , volio bih da se vratim u 7 ili 8 razred, to su bile najbolje godine.
Garant si isao u frizerskuTritolone je napisao/la:Sta bi ja dao da se mogu vratit u skolu...bgmu 30 ljudi u razredu od toga 25 zena![]()
jel moze ljepse
Joj jest drug vala. Evo prosle godine (16.12) umrla mi majka. I neki dan sjedim s starim i pricamo sta je bilo u ovih 365 dana. Kad sve prelistas jbt...majkina smrt,pa did se razbolio,ja se ozenio,djete na putu,saobracajka....AAAAAAAAinsider je napisao/la:I meni je još uvijek čudno kad neko kaže da ide u školu. Godine odoše. Ne znaju stati.majestic24 je napisao/la:Cuj skola....i kako je u skoli. Jbt,samo i ovo vrijeme ide. Ko da je jucer bilo kad sam ja isao u skoli,a proslo je od zadnjeg dana vise od 4 godine jbt
Ja sam u razredu (u srednjoj) ima 33 muškarca i tri cure. I one tri me nisu htjele.Tritolone je napisao/la:Sta bi ja dao da se mogu vratit u skolu...bgmu 30 ljudi u razredu od toga 25 zena![]()
jel moze ljepse
nisi valjda bio najruznijiinsider je napisao/la:Ja sam u razredu (u srednjoj) ima 33 muškarca i tri cure. I one tri me nisu htjele.Tritolone je napisao/la:Sta bi ja dao da se mogu vratit u skolu...bgmu 30 ljudi u razredu od toga 25 zena![]()
jel moze ljepse
Ne. Nisam baš bio tip kojeg ondašnje cure zanimaju. Nije baš vrijeme ni mjesto gdje bih više o tome pisao/pričao.T-MAC je napisao/la:nisi valjda bio najruznijiinsider je napisao/la:Ja sam u razredu (u srednjoj) ima 33 muškarca i tri cure. I one tri me nisu htjele.Tritolone je napisao/la:Sta bi ja dao da se mogu vratit u skolu...bgmu 30 ljudi u razredu od toga 25 zena![]()
jel moze ljepse
![]()
aha..dobro je..insider je napisao/la:
Ne. Nisam baš bio tip kojeg ondašnje cure zanimaju. Nije baš vrijeme ni mjesto gdje bih više o tome pisao/pričao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.