Igrac poput Ozila ima zagarantovano mjesto u svakom klubu. Moze igrati na nekoliko pozicija, ne vidim zasto bi trebali izmisljati pozicije?! Ako mislis da je Kagawa bolji ili Valnecia od Ozila, onda je to druga stvar!Monolog je napisao/la:Ozrene - citaj sta je sve napisano, majke ti. Nemoj lupat, ziv bio. Sta si dobio boldanjem dijela teksta? Isto sto si pokusao sa onim kad sam napisao da je Eto'o jedan od najboljih africkih igraca svih vremena (u stvari, tad si reagovao saOzren je napisao/la:ne znam kako ti pada na pamet da ga dovodis u vezu s Carrickom![]()
).
Dakle, Oezil NEMA POZICIJU u Unitedu. Centralnog on ne moze igrati, stavio sam ga pored Carricka da pokazem kako bi to (smijesno) izgledalo. Uostalom, pogledaj kompletnu diskusiju i shvatit ces zasto se krenulo u tom pravcu.
Za Kagawu nisu nasli poziciju, a vec je godinu tamo. I njeg guraju na krilo. To isto bi se desilo sa Oezilom. Jednostavno, dati 40 miliona za igraca kojem moras stvoriti poziciju je smijesno. Cak i kad je rijec o PSG-u ili Monacu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa maštanjem, ja nikad nisam rekao da će oni doći u United i da maštam o njima kao što si ti napisao, i jel' to zabranjeno poslati ponudu za igrača kao što je Cesc koji bi bio savršen fit na toj poziciji koja Unitedu škripiSaurman je napisao/la: Thiago,Bale i Fabregas tvoja i želja mnogih sa teme Jedinstva.Naravno kad sam napisao da od toga neće biti ništa rulja je to vidjela kao provokaciju.
A nisam te vidjeo da komentarišeš tekmu protiv Swansea, i bilo koji drugi put kad United pobijedi ti se izgubiš kao abdest, a čim treba popljuvati i vrijeđati ti si tu prvi
I ne vidim da mi dolazimo na temu Bayerna da trollamo i radimo ovo sve što ti radiš, pa da imaš neki opravdan razlog za to
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Osim ofanzivnog veznog, na kojoj poziciji moze igrati? Na krilu? Vidis li kako igra na krilu u Realu? Zamisli onda kako bi to izgledalo u Unitedu koji igru bazira na krilima.Ozren je napisao/la:Moze igrati na nekoliko pozicija,
Ne sporim Oezilovo umijece, ali ne vidim ga u Unitedu upravo zbog toga sto nema gdje igrati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sva bagra se nakupila na ovu stranicu 
Namanje o Realu dakako..
Vratio se Marcelo kakvog znamo.
[youtube][/youtube]

Namanje o Realu dakako..
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A koga sam to vrijeđao i pljuvao na temi Man Utd ??? Dosad si bio m.r slikovnica a sad si počeo i da lažeš hmm.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakve to veze ima sa maštanjem, ja nikad nisam rekao da će oni doći u United i da maštam o njima kao što si ti napisao, i jel' to zabranjeno poslati ponudu za igrača kao što je Cesc koji bi bio savršen fit na toj poziciji koja Unitedu škripiSaurman je napisao/la: Thiago,Bale i Fabregas tvoja i želja mnogih sa teme Jedinstva.Naravno kad sam napisao da od toga neće biti ništa rulja je to vidjela kao provokaciju.![]()
A nisam te vidjeo da komentarišeš tekmu protiv Swansea, i bilo koji drugi put kad United pobijedi ti se izgubiš kao abdest, a čim treba popljuvati i vrijeđati ti si tu prvi
I ne vidim da mi dolazimo na temu Bayerna da trollamo i radimo ovo sve što ti radiš, pa da imaš neki opravdan razlog za to
Problem je što ti i tebi slični vide provokaciju u svakom postu koji se kosi sa vašim razmišljanjem i nadama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odavno nije bila ljepša atmosfera na ovoj temiRaul_64 je napisao/la:Sva bagra se nakupila na ovu stranicu
Namanje o Realu dakako..
[youtube][/youtube]

Više se navijači drugih klubova brinu od nas nakon ove patnje s Betisom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zašto bih lagao, istina je da vrijeđaš sve nas na temi svojim postovima prepunim gluposti, a posebno klub United za koji koristiš svaku priliku da ga popljuješ, a nikad nisi napisao nešto pozitivno za bilo koji drugi klub osim svog Bayerna. Zašto ne prokomentarišeš nešto kad United dobije, nema te na mapi onda, izgubiš se kao abdest, a jedva čekaš da napišeš nešto negativno i ne samo za United već za svaki drugi klub osim BayernaSaurman je napisao/la:
A koga sam to vrijeđao i pljuvao na temi Man Utd ??? Dosad si bio m.r slikovnica a sad si počeo i da lažeš hmm.![]()
Ali zašto mi ne bi smjeli na temi Uniteda razgovarati o nekim igračima koji bi mogli unaprijediti našu igru, je li to zabranjeno i ko si ti da dolaziš na temu Uniteda i govoriš o čemu bi mi smjeli pisati a o čemu neSaurman je napisao/la:Problem je što ti i tebi slični vide provokaciju u svakom postu koji se kosi sa vašim razmišljanjem i nadama.
Je li neko od nas dolazi na temu Bayerna da to radi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Upravno ono o čemu sam pričao.Kad napišem nešto kontra Utd-a onda su to gluposti i provokacije.Pišem ja na temi i drugih timova i to nisu samo kritike.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Zašto bih lagao, istina je da vrijeđaš sve nas na temi svojim postovima prepunim gluposti, a posebno klub United za koji koristiš svaku priliku da ga popljuješ, a nikad nisi napisao nešto pozitivno za bilo koji drugi klub osim svog Bayerna. Zašto ne prokomentarišeš nešto kad United dobije, nema te na mapi onda, izgubiš se kao abdest, a jedva čekaš da napišeš nešto negativno i ne samo za United već za svaki drugi klub osim Bayerna![]()
Ja nisam nikom govorio šta smije a šta ne, samo sam napisao koliko su realna vaša očekivanja što se tiče imena koje spominjete.rio_Ferdy88 je napisao/la: Ali zašto mi ne bi smjeli na temi Uniteda razgovarati o nekim igračima koji bi mogli unaprijediti našu igru, je li to zabranjeno i ko si ti da dolaziš na temu Uniteda i govoriš o čemu bi mi smjeli pisati a o čemu ne![]()
Je li neko od nas dolazi na temu Bayerna da to radi
Dosta na ovu temu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobro je momci,na temi Reala pisete o Bayernu i Manchesteru. 
Ima' đe kakav moderator da smiri strasti bajernima i mancesterima 
Samo da vas obradujem da vam Bale dolazi. 
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Kako kogaHenderson je napisao/la:Samo da vas obradujem da vam Bale dolazi.
Joj @Valencia, pa usporedjujes Nania i Ozila. Pa ako je netko bas u Realu dobar u velikim utakmicama to su Ozil i Ronaldo, a da ne pricamo o igrama u reprezentaciji.
nego @Henderson, okle ti to
nego @Henderson, okle ti to
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Po načinu n koji je Tottenham ušao u ovih posljednjih desetak dana transfer perioda. Bandini je u Londonu na pregovorima za Lamelu a Williana drže kao zlatnu rezervu. Nijedan od ove dvojice igrača nije ispod 30 miliona funti, a kada se uzme u obzir da su već platili pojačanja 43 miliona funti, ukupni transfer će iznositi minimalno 75 miliona funti.
Nema šanse da te transfere Tottenham radi bez prodaje Bale. Jer, Englezi su izglasali Salary Cap u Premiershipu, nezavisno od UEFE. Dakle, taj Salary Cap važi samo u Premiershipu.
Nema šanse da te transfere Tottenham radi bez prodaje Bale. Jer, Englezi su izglasali Salary Cap u Premiershipu, nezavisno od UEFE. Dakle, taj Salary Cap važi samo u Premiershipu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Gotovo je Bale u Real! U deal je i Coentrao...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
To je bar meni bilo jasno vec od ranije.
Zelja igraca je presudila , jevreji sada rijesavaju zamjene prije oficijalne objave za Garetha.
ajd barem , haman ce biti manje od Ronaldovog taman za milion , da ne bi nekom povrijedili ego
Zelja igraca je presudila , jevreji sada rijesavaju zamjene prije oficijalne objave za Garetha.
ajd barem , haman ce biti manje od Ronaldovog taman za milion , da ne bi nekom povrijedili ego
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kad je Bale gotov, sta cemo sa Ozilom sad, on nece da sjedi na klupi 
- Consigliere
- Kontakt:
Raul: Bale je preskup!
Sve je receno...
Kako glup potez.
Sve je receno...
Kako glup potez.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako ne racunas Coentraoa, onda je manje.Raul_64 je napisao/la:ajd barem , haman ce biti manje od Ronaldovog taman za milion
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Still unclear if the Bale deal is for 93m £ (109m €) + Coentrao, or Coentrao brings the fee until the 93/109

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.