KUP KUP KUP JE NAS
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Jel' moguce da isti tim koji se u subotu napatio sa ovim istim Frankfurtom sada realizuje svoje sanse mnogo bolje. Sto se tice Klosea i bilo je vrijeme da i njega krene.
KUP KUP KUP JE NAS
KUP KUP KUP JE NAS
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo ga poluvrijeme. Odlicna igra. Eintracht nije kako treba sutirao prema nasem golu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ima neke simbolike, bayern i hajduk u isti dan razvaljujuju svoje protivnike, doduše nisu naka klasa ali....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jesi to ljubomoran?????bh hrvat je napisao/la:ima neke simbolike, bayern i hajduk u isti dan razvaljujuju svoje protivnike, doduše nisu naka klasa ali....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma kani se njih. Nek se bave svojim problemima. Trenutno uzivaj u tekmi Bavaraca.Marcos je napisao/la:Jel' vidio neko na forumu od sinoc i jednog navijaca Reala![]()
![]()
![]()
250 miliona, pa sa tim parama bi i BIH se oporavila finansijski a ne napravila ekipa, heheh!!!
tja, nismo mi real
al´ klose-a
bas se trudi i igra na nivou na kojem igra za reprezntaciju njemacke
exxxxxxxxxxtrrrrrraaaaaaaaa
al´ klose-a
exxxxxxxxxxtrrrrrraaaaaaaaa
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Goooool, Toooonnnniiiiiii. Napokon.
I to je tooo
Luca Toni hahaha, konacno
Nisam gledo prvo poluvrijeme, kakvi su golovi?
ribery je napisao/la:I to je tooo![]()
Sto se raspadate od srece
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
treci je muller zabio na dodavanje Klosea nakon greske Frankfurtove odbrane, prva dva nisam ni ja vidioribery je napisao/la:I to je tooo![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Golovi su drama. Prvi lob, drugi sut sa 15-tak metara, treci nakon greske odbrane frankfurta i loseg dodavanja, Muller strijelac.....ribery je napisao/la:I to je tooo![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto ga kraj. 4:0. Predobro. Fina igra bez mnogo izgubljenih lopti. Mozda i najbolja tekma ove sezone. Butt ponovo pocinje sa svojom driblinzima, sto nikog ne raduje. Znak da se treba dovesti bolji golman. Badstuber iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji...... Svi su odlicno odigrali, pogotovo napadaci koji su napokon poceli pogadjati. Samopouzdanje ce vjerujem narasti do najveceg nivoa, tako da ni ono famozno prvo mjesto nece biti daleko. Momcima cestitam, i zelim im da ABD dobiju i Stuttgart u narednoj tekmi.
- el-fighter
- Kontakt:
Najljepša igra Bayerna ove sezone. Konačno su napadači počeli pogađati i konačno se našao neko da gurne zadnji pas. Toni je pogodio i pokazao da na njega treba računati. Muller još jednom pokazao da će biti veliki igrač. Badstuber sve bolji i bolji i čini se da polako izrasta u velikog igrača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
MašAllah, samo neka ovako nastave.
Evo pregled utakmice:
http://www.goalstube.com/215030/Frankfu ... ights.html
Najviše mi je drago zbog Tonija (mada nije imao onu svoju karakterističnu proslavu sa rukom pored uha) . Ovo me podsjeća na Bayern od prije 2 sezone kad su Toni i Klose razvaljivali
http://www.goalstube.com/215030/Frankfu ... ights.html
Najviše mi je drago zbog Tonija (mada nije imao onu svoju karakterističnu proslavu sa rukom pored uha) . Ovo me podsjeća na Bayern od prije 2 sezone kad su Toni i Klose razvaljivali
Sent from my Philips Smart TV.
Yep, ali nesto me ova pobjeda podsjeca na onu lanjsku kada smo Stuttgarta isto isprasili u kupu 5-1.Rz88 je napisao/la:MašAllah, samo neka ovako nastave.
Poslije te utakmice, ponovo krenuli sa "gnjavazom", nece valjda biti isto
Klose sjajan, "izbjegao" het-trik, pokazuje svoju nesebicnost. Kapiten bio na visini zadatka, ima duge lopte tacne u bobu
Vom Jäger zum Gejagten
Heh , nismo toliko dobri bili koliko je Frankfurt loš. Kao da su onome platili da griješi. Dobro, neka smo prošli- Meni je važnija LP i duel sa Bordeauxom , jao ako kiksamo, nedaj Bože....
- el-fighter
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Heh , nismo toliko dobri bili koliko je Frankfurt loš. Kao da su onome platili da griješi. Dobro, neka smo prošli- Meni je važnija LP i duel sa Bordeauxom , jao ako kiksamo, nedaj Bože....
Nebi trebali kiksati. Pred domaćom publikom bi trebali igrati bolje.
Mullera treba stalno forsirati jer se vidi da momak sjajno napreduje. Šteta što neće moći igrati protiv Bordeauxa na Areni.
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.