Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

retro
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la retro » 17 avg 2012, 13:18

Nece biti ni prvi ni zadnji.

Borio se Varda kao lav, a puca mu neka stvar za BiH.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 17 avg 2012, 13:28

legenda reala je napisao/la:Pa dajte jbga život kad već radite to snimate, postavljate stavite i na youtoube neku utakmicu :roll:
Svi stavljaju jedino naša ni jedan nema :x
ja bih postavljao na youtube,imam vremena alii ne znam kako da snimam tekmu na mojatv.koji program mi treab za to.
BosnaE

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 avg 2012, 13:30

NEZALAGANJE je napisao/la:Ja davno napisah da se ovaj Savovic ni pod razno vise ne bi trebao pominjati,ali mediji opet nesto "iskopase" i "zapalise" ovu temu...Sad smo jos i "****",kako on to rece.Ne znam za vas ostale,ali on i ako ikada dodje(poslije ovih rijeci i sada i od prije) igrace za sebe,ne za drzavu,a meni,kao navijacu,takav igrac ne treba i ja cu mu svaki put e.bati najmilije kad budem imao priliku.Toliko o "****" zvanoj Savovic,taman da je Nowitzki kvalitetom!

kako onda mozes navijati za masica? :?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 17 avg 2012, 13:39

Prihvatio me na fb. Wright za prijatelja :mrgreen:

Ne trebaju nam igraci koji nece srcem igrati, pa makar on bio i LeBron James :D, takvi igraci nece daviti 100% od sebe, nego ce samo formalno igrat ilice davati 100 % od sebe, samo onda kad sebe trebaju sponzorisati, a takvi nam ne trebaju. Dodje igraca boljih od njega koji ce srcem igrati...

Stavrno, ne mogu vjerovati da nasi nece prenositi ni mlade a ni stare. Hajd mgu inekako razumjeti za ''A'' tim, ali ne mogu za mlade, jer se igra u BiH, to jest pred nosom im je dvorana, a plus igramo polufuinale europskom b divizije, borba za A diviziju :twisted: :twisted: :x :x
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 17 avg 2012, 13:52

likma23 je napisao/la:Prihvatio me na fb. Wright za prijatelja :mrgreen:

Ne trebaju nam igraci koji nece srcem igrati, pa makar on bio i LeBron James :D, takvi igraci nece daviti 100% od sebe, nego ce samo formalno igrat ilice davati 100 % od sebe, samo onda kad sebe trebaju sponzorisati, a takvi nam ne trebaju. Dodje igraca boljih od njega koji ce srcem igrati...

Stavrno, ne mogu vjerovati da nasi nece prenositi ni mlade a ni stare. Hajd mgu inekako razumjeti za ''A'' tim, ali ne mogu za mlade, jer se igra u BiH, to jest pred nosom im je dvorana, a plus igramo polufuinale europskom b divizije, borba za A diviziju :twisted: :twisted: :x :x
sto se tice mladih imas snimak u 22:15 :lol: :lol: :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 avg 2012, 13:57

Bolje išta, nego ništa :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 17 avg 2012, 14:01

reptil je napisao/la:

sto se tice mladih imas snimak u 22:15 :lol: :lol: :lol:
Barem to ima :lol: , ali ako ne mogu ostigurati prijenos mladih, koji igraju BiH, stvrano je sramotno... A mogu vala i ''A'' selekciju prenositi, neka oni vrse prijeno iz Holandije, nemoraju Holandjani, znam da je to skuplje, ali zasta mi onda dajemo preplatu, ako ne mozemo gledati svoju reprezentaciju :?: :?: :?:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 avg 2012, 14:11

Na svu sreću pa ne dajem za pretplatu, šta imam pogledati na nacionalnoj tv, iskreno govoreći.
Kada neke osnovne stvari ne žele prenositi, bitnije su latinoameričke i turske serije :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 17 avg 2012, 14:25

mislim da niko na svijetu ne prenosi utakmice mladih reprezentacija, a pogotovo ne B-divizije. tako da sam sretan i za snimak. cini mi se da ce se finale prenositi uzivo u nedjelju.
a to za holandiju. ne moze biti prenos, kad je nece ni snimit. inace bi sigurno bio, jer ta prava ne vjerujem da su skupa..

ma da se mora napomenuti, da je tehinka kojom se snima ili prenosi dno dna. oprema izgleda prijeratna od tvsa

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 17 avg 2012, 14:31

http://prntscr.com/dxunx" onclick="window.open(this.href);return false;
BosnaE

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 17 avg 2012, 15:07

Pu ebem mater Belminu Kramehmedovicu i BHT zato sto nece prenositi 1/2 BIH-ENGLESKA jer je to najavio na prvoj utakmici protiv Belgija ako se plasiramo u 1/2 da ce prenositi tu utakmicu :evil: :evil:

SNIMAK BIH-ENGLESKA 22:25 :evil: :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 17 avg 2012, 15:15

Sjetite se samo prosle god kod sviranja himne Vasiljevic,Gordic,(Domerkant),IKonic i ostali srbi su drzali ruke iza leđa (i Kikanovic s njima) a Teletovic,Bavcic,Bajramovic itd ponosno ruku na srce(Kapelan sa njima),i to je izgledalo bas bezz.Dolaskom Ace promjenio je da su zagrljeni dok je himna,ali se opet vidi ko tu igra srcem a ko ne.Masic pogne glavu dok traje himna i sve mi je jasno dok sa druge strane me raduje kada vidim Persica kako uzdignute glave gleda zastavu!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 avg 2012, 15:24

gazda664 je napisao/la:Sjetite se samo prosle god kod sviranja himne Vasiljevic,Gordic,(Domerkant),IKonic i ostali srbi su drzali ruke iza leđa (i Kikanovic s njima) a Teletovic,Bavcic,Bajramovic itd ponosno ruku na srce(Kapelan sa njima),i to je izgledalo bas bezz.Dolaskom Ace promjenio je da su zagrljeni dok je himna,ali se opet vidi ko tu igra srcem a ko ne.Masic pogne glavu dok traje himna i sve mi je jasno dok sa druge strane me raduje kada vidim Persica kako uzdignute glave gleda zastavu!!!
Možda Kikan sanja o staroj ideji da se Tk odvoji od ostatka BiH :mrgreen:

Ti neki detalji i meni smetaju,dobro je ako su zagrljeni,da mi je ipak vidjeti da svi igrači drže ruku na srcu,ali toga nema ni u fudbalu ni rukometu,svi izmišljaju neki zagrljaj,stavljanje ruke na rame onog ispred tebe :|

Zanimljiva je meni grimasa tokom igranja utakmice Mašića,čovjek uvjek izgleda kao da ga je neko puškom natjerao na teren da igra :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 avg 2012, 15:37

retro je napisao/la:Nece biti ni prvi ni zadnji.

Borio se Varda kao lav, a puca mu neka stvar za BiH.
To za Vardu nije istina,jer ga znam licno! ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 avg 2012, 15:39

KK_Bosna je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja davno napisah da se ovaj Savovic ni pod razno vise ne bi trebao pominjati,ali mediji opet nesto "iskopase" i "zapalise" ovu temu...Sad smo jos i "****",kako on to rece.Ne znam za vas ostale,ali on i ako ikada dodje(poslije ovih rijeci i sada i od prije) igrace za sebe,ne za drzavu,a meni,kao navijacu,takav igrac ne treba i ja cu mu svaki put e.bati najmilije kad budem imao priliku.Toliko o "****" zvanoj Savovic,taman da je Nowitzki kvalitetom!

kako onda mozes navijati za masica? :?
Taj nije nikad bio konkretno pozvan,dok je ovaj imao 'sve na stolu' sto se kaze! ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 avg 2012, 15:41

Masic je itekako konkretno pozivan. Samo je to sad nebitno. Bitno je sutra dobiti Holandiju, a Englesku jos bitnije ako Bog da.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 avg 2012, 15:52

neno#4 je napisao/la:Masic je itekako konkretno pozivan. Samo je to sad nebitno. Bitno je sutra dobiti Holandiju, a Englesku jos bitnije ako Bog da.
Isao neko da prica sa momkom u Mostar?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 avg 2012, 16:09

Je li stvarno vjerujes da nije pozivan?

Sjeti se kada ga je Markovic zvao, ili proslogodisnje njegove izjave..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 avg 2012, 16:16

neno#4 je napisao/la:Je li stvarno vjerujes da nije pozivan?

Sjeti se kada ga je Markovic zvao, ili proslogodisnje njegove izjave..
Znam ja da je on bio pozivan,ali ne mozes porediti tadasnju situaciju sa ovom danas nikako!Mislim da danasnje odbijanje poziva ima malo vecu tezinu,zar ne!?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 avg 2012, 16:18

Hajde da ne brojimo krvna zrnca. I Sinanovic je imao svojih gluposti ne tako davno. I Mirzi se mnogo toga zamjeralo. Bitno je da pobjedimo Holandiju. Dobrodosao Savovicu, raduj se EP!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.