A ja kad sam glasao za njega za kantu godine slale mi se poruke u inbox, Nemoj blejzeru, momak je mentalno zaostao, izbriši komentararmando je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:32Joj lika dosadnog![]()
Imam osjećaj da se on osjeća blaženo i kao da je nešto postigao što je eto odabrao najtrofejniji klub da za njega navija.![]()
Popusti jarane malo, ne moraš na svaku odgovarati od sabaha.
Imaju i drugi nešto reći. Nešto se šupaš povazda a ništa smisleno da se od tebe pročita. Samo nake titule, prvaci svemira, bla bla.....da ti je 16 godina pa bih i razumio.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
Prije 2 sezone je bio na prosjeku od 6 golova, period kada su ga forumaši tjerali iz Madrida, a zadnje 2 već ide na 15-20 i 10+ asistencija. Konstantan i ogroman napredak, znači može biti i goreBlejzer10 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 12:30Odličan je, samo poslije prvih par klasika sam imao Messi vajb, a evo par sezona kasnije se i dalje bori da prebaci 25 golova u sezoni.Rajaz je napisao/la: ↑13 apr 2023, 01:18Vinicius preopasan, najbolje krilo planete. Nisam vidio puno krila koji mogu tako konstantno napadati protivnika s loptom istim tempom i intenzitetom. Doslovno uništava i lomi protivnike tempom. Fizički je na nekom drugom levelu. Prava noćna mora za defanzivce. A i završnica je sve bolja.
Da je dobro što je kod cigana, nije. Da sam očekivao gore, jesam![]()

I opet taj segment koji statistika može prikazati, ali ne može u potpunosti dočarati njegovu moć na terenu - dribling. Nešto u čemu je Vinicius među najboljima na planeti i element koji ga čini tako konstantno opasnim po gol protivnika. Nešto zbog čega je Hazard godinama bio cijenjen kao jedan od najboljih fudbalera planete iako nikad nije prešao brojku od 25 golova. Nešto što su madridisti ovdje godinama ismijavali kada im zalijepiš kako Messi iz sezone u sezonu ima 300+ driblinga, a patili su zbog istog. I tako bliže i tako dalje

Dva najbolja driblera ove sezone:
1. Messi 3.4
2. Vinicius 3.2
- Shategabri
- Kontakt:
Mentalno ti je zaostao ćaća što te napravio.Blejzer10 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:44A ja kad sam glasao za njega za kantu godine slale mi se poruke u inbox, Nemoj blejzeru, momak je mentalno zaostao, izbriši komentararmando je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:32Joj lika dosadnog![]()
Imam osjećaj da se on osjeća blaženo i kao da je nešto postigao što je eto odabrao najtrofejniji klub da za njega navija.![]()
Imaju i drugi nešto reći. Nešto se šupaš povazda a ništa smisleno da se od tebe pročita. Samo nake titule, prvaci svemira, bla bla.....da ti je 16 godina pa bih i razumio.
Ne znam koji je tvoj problem, ali ničim izazvan nađeš se da me komentarišeš i da vrijeđaš.
Nije problem, al ćeš dobiti u labrnju svaki naredni put, usta te ona žvaljava yebem, majmune retardirani!
Zadnja izmjena: Shategabri, dana/u 13 apr 2023, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ima admin, prijavite svi redom da smetam, možda urodi plodom

Banira me i biće vam svima lakše.
Jel tako? Tako je.
Eto, dao sam vam prijedlog, a sad se vratite komentarima CL umjesto moje malenkosti.
Koševo Zapad
Ne znam što meni to psuješ, pa nisam sam sebi poslao poruku da si mentalno re.tardiran.Shategabri je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:48Mentalno ti je zaostao ćaća što te napravio.Blejzer10 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:44A ja kad sam glasao za njega za kantu godine slale mi se poruke u inbox, Nemoj blejzeru, momak je mentalno zaostao, izbriši komentararmando je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:32Joj lika dosadnog![]()
Ne znam koji je tvoj problem, ali ničim izazvan nađeš se da me komentarišeš i da vrijeđaš.
Nije problem, al ćeš dobiti u labrnju svaki naredni put, usta te ona žvaljava yebem, majmune retardirani!
Da sam to znao, ne bih griješio dušu i glasao za tebe za kantu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Messi 36 godina, Vini 23Rajaz je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:45Prije 2 sezone je bio na prosjeku od 6 golova, period kada su ga forumaši tjerali iz Madrida, a zadnje 2 već ide na 15-20 i 10+ asistencija. Konstantan i ogroman napredak, znači može biti i goreBlejzer10 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 12:30Odličan je, samo poslije prvih par klasika sam imao Messi vajb, a evo par sezona kasnije se i dalje bori da prebaci 25 golova u sezoni.Rajaz je napisao/la: ↑13 apr 2023, 01:18Vinicius preopasan, najbolje krilo planete. Nisam vidio puno krila koji mogu tako konstantno napadati protivnika s loptom istim tempom i intenzitetom. Doslovno uništava i lomi protivnike tempom. Fizički je na nekom drugom levelu. Prava noćna mora za defanzivce. A i završnica je sve bolja.
Da je dobro što je kod cigana, nije. Da sam očekivao gore, jesam![]()
![]()
I opet taj segment koji statistika može prikazati, ali ne može u potpunosti dočarati njegovu moć na terenu - dribling. Nešto u čemu je Vinicius među najboljima na planeti i element koji ga čini tako konstantno opasnim po gol protivnika. Nešto zbog čega je Hazard godinama bio cijenjen kao jedan od najboljih fudbalera planete iako nikad nije prešao brojku od 25 golova. Nešto što su madridisti ovdje godinama ismijavali kada im zalijepiš kako Messi iz sezone u sezonu ima 300+ driblinga, a patili su zbog istog. I tako bliže i tako dalje![]()
Dva najbolja driblera ove sezone:
1. Messi 3.4
2. Vinicius 3.2

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- wadethegreat
- Kontakt:
Mene najvise fizicki impresionira Vinni.
Pored brzine nevjerovatno je da svaki napad istim intenzitetom napada.
Brutalan igrac.
Svi navijaci Reala na ovom forumu su glory hunteri teski.
Skontali smo navijate za najveci klub na svijetu cestitam
.
Imam druga jednog koji navija za Real regularan momak 1 kroz 1 nema ovih mentalnih problema.
Brutalan igrac.
Skontali smo navijate za najveci klub na svijetu cestitam

Imam druga jednog koji navija za Real regularan momak 1 kroz 1 nema ovih mentalnih problema.
- Shategabri
- Kontakt:
Red bi bio da ponudiš neki dokaz za te poruke.Blejzer10 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:53Ne znam što meni to psuješ, pa nisam sam sebi poslao poruku da si mentalno re.tardiran.Shategabri je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:48Mentalno ti je zaostao ćaća što te napravio.
Da sam to znao, ne bih griješio dušu i glasao za tebe za kantu
Koga boli qrc za koga si glasao. Niti glasam niti me to zanima. Eto koliko mi je bitno, da sad nisi napisao, ne bih ni znao da si glasao za mene.
Očito iz nekog razloga imaš potrebu da pišeš o meni, da ti smetam, da imaš neki problem sa mnom.
Ne znam kako da ti pomognem, al još jednom - prođi me se.
Ne diram te, ne diraj me. Forum nije ni tvoj ni moj.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Glory hunter si ako navijaš za Real?wadethegreat je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:56Mene najvise fizicki impresionira Vinni.
Brutalan igrac.
Skontali smo navijate za najveci klub na svijetu cestitam.
Mentalnih problema? Kojih?
Šta je konkretno problem?
Šta ti to smeta?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Blejzeru, moraš reć tko ti je slao, ovako lik ne zna kome treba psovat
Da ali Real ima osvojenih 0 Super Liga i slobodno mogu reći 15-20 Liga Prvaka u skorije vrijeme.. radi se samo o motivacijisoxx je napisao/la: ↑13 apr 2023, 12:41A sta bi gledo to u SL? Opet englezi bi cinili vecinudenimen99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 10:34Ma Super Liga je spas za evrospski nogomet. Bez SL samo gledamo šamaranje ovih amatera sa otokaShategabri je napisao/la: ↑13 apr 2023, 09:42Zakucaju li 15., red je da im se da redovno učešće u KO fazi.
Nema smisla više da uopšte igraju grupnu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Zar vi njega čitate još, aferim 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Joj glupana Allahu dragi
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
pa Mitar Mirić bi bolje vodio prekjučerašnju utakmicu od Tuchela, kad je već nosio dres Bayerna
edit: i ne bi on stavio Upamecana u prvu postavu
On bi stavio Jašara Ahmedovskog.
Remember, remember the 5th of November.
-
- Kontakt:
Jesil to došao i ovdje da spamaš?matanisunje je napisao/la: ↑13 apr 2023, 15:43pa Mitar Mirić bi bolje vodio prekjučerašnju utakmicu od Tuchela, kad je već nosio dres Bayerna

A taman smo našli zajednički jezik

Hajd da čujem tvoju malu analizu zbog čega je Tuhel toliko loše vodio tim
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.