Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ako Svica remizira veceras i izgubi od Srbije jedan razlike, opet idu dalje jer ce imati gol razliku 0, a Srbija -1.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
on prica o tome ako svica izgubi nocas:-)<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:34Ako Svica remizira veceras i izgubi od Srbije jedan razlike, opet idu dalje jer ce imati gol razliku 0, a Srbija -1.
Strašan podatak.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
imaš pozdrave od luisa suareza i asamoe gyana. isto tako i od ekekea i omam-byikaJoeBleck je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:32Ekipa sastavljena od 11 crnaca nikada u hostoriji nije mogla napraviti rezultat.Bez omalovazavanja ali jednostavno nema tu fudbalske inteligencije.Cast odredjenim igracima koji su imali sve , ali kad imas 11 bukvi predvodjeni sa jos jednom crnom bukvom , kako mozes ista napraviti.Afrikancima je generalno najopasnija ekioa Maroko jer igraju takticki i glavom.Ovo ho ruk , trci ganjaj udari uklizi , to ne prolazi.Ova staticna Srbija je samo svojim greskama odigrala nerjeseno.
Bas me sve vise i vise razocaravaju ekipe poput Gane , Kameruna , Senegala , ranije Nigerije i ostalih ofajli.
Azijati su mnogo vise pokazali , mnogo vise tehnickog kvaliteta , discipline i strucnosti trenera.
Od svih manjih ekipa na prvenstvu ,do sad su me daleko najvise odusevili Ekvadorci.Nevjerovatno dobar fudbal u svim linijama.Nagazna mina.

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 28 nov 2022, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ako izgube 3+ razlike, Srbiji onda remi odgovara.babino je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:36on prica o tome ako svica izgubi nocas:-)<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:34Ako Svica remizira veceras i izgubi od Srbije jedan razlike, opet idu dalje jer ce imati gol razliku 0, a Srbija -1.
e ybg:-)<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:37Ako izgube 3+ razlike, Srbiji onda remi odgovara.babino je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:36on prica o tome ako svica izgubi nocas:-)<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:34
Ako Svica remizira veceras i izgubi od Srbije jedan razlike, opet idu dalje jer ce imati gol razliku 0, a Srbija -1.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Moja greska, ne odgovara nikako

$ ствар је ?. За & " " знао " & ". Сазнао у $.
" се ? по " ". ' везе са $, & јесу $ ?.
? је ?, ? " " ".
U srba napad nato al zato odbrana jedna od gorih na prvenstvu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT

Tanka je nit do šizofrenije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta se piše, da ne tražimo, baš me sad zanima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Ako Švicarska danas izgubi 8:0, odgovara li Srbiji poraz od 2 razlike u zadnjem kolu? 

Zadnja izmjena: Cipiripiblicblic, dana/u 28 nov 2022, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Kolega nikako da se odluči šta je najvažnije u fudbalu. Jedan dan govori kako su to fizikalije, drugi kako je to iq, treći kako su to tehničke predispozicijejestamaji je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:36imaš pozdrave od luisa suareza i asamoe gyana. isto tako i od ekekea i omam-byikaJoeBleck je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:32Ekipa sastavljena od 11 crnaca nikada u hostoriji nije mogla napraviti rezultat.Bez omalovazavanja ali jednostavno nema tu fudbalske inteligencije.Cast odredjenim igracima koji su imali sve , ali kad imas 11 bukvi predvodjeni sa jos jednom crnom bukvom , kako mozes ista napraviti.Afrikancima je generalno najopasnija ekioa Maroko jer igraju takticki i glavom.Ovo ho ruk , trci ganjaj udari uklizi , to ne prolazi.Ova staticna Srbija je samo svojim greskama odigrala nerjeseno.
Bas me sve vise i vise razocaravaju ekipe poput Gane , Kameruna , Senegala , ranije Nigerije i ostalih ofajli.
Azijati su mnogo vise pokazali , mnogo vise tehnickog kvaliteta , discipline i strucnosti trenera.
Od svih manjih ekipa na prvenstvu ,do sad su me daleko najvise odusevili Ekvadorci.Nevjerovatno dobar fudbal u svim linijama.Nagazna mina.![]()
Ko će više znat šta je taj htio da kaže

Inače odlična utakmica. Srbija izgubila dobijenu utakmicu, Aboubakar naljepši gol na prvenstvu uz onaj Richarlisona do sad.
Ili nek stavi link foruma ako mu je mrsko pisatrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:42Šta se piše, da ne tražimo, baš me sad zanima![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Neko nekom sponzorusu klepio
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Postujem cirilicu al druze oci ispadnu dok se procita recenica promijeni to glava nas boli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.