Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Nakon sto su se sudarila dva stopera Malage, komentator na SK-u, u nimalo ironicnom tonu, kaze : Vidimo kako odlicno suradjuju stoperi Malage, cak su dvojica bili na ovoj lopti.
a umal' ljudi go nisu primili nakon sudara
Danas šaltam sa jednog SportKluba na drugi, prijenosi Premiershipa u pitanju. Vrhunski komentatori u obje utakmice i primjer kako prijenosi nogometnih utakmica trebaju da se rade. Čista desetka za obojicu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sta kaze Vugdalic sinoc " Milan nije uspio protiv Barcelone u Lp, ali zato jeste Bayern u finalu "
Pri tome jos dodaje kopirali su igru Milana 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Adis treba da nauci da u talijanskom jez. se prezimeni dodatak "DE" cita kako i pise a ne on po eng. navalio DI Sciglio 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sreca za hrt
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Vugdalic je retardiran.
Blago receno.
Mislim onaj nivo gluposti da odrasla osoba dostigne je nemoguca bez mentalnih poteskoca od djetinjstva.
Sta moze izvaliti je zalosno, ni smijesno vise nije.
Blago receno.
Mislim onaj nivo gluposti da odrasla osoba dostigne je nemoguca bez mentalnih poteskoca od djetinjstva.
Sta moze izvaliti je zalosno, ni smijesno vise nije.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Titova-Juga je napisao/la:Sreca za hrt
zar ti nije zatamnjen?
- Bayern@heart
- Kontakt:
joj ovih kretena sa OBN-a pa zaista.Nijednom nisu reki da Spahić igra sa Bayerom Ligu Prvaka, a tamo sline po nakvim slovencima(Vugdalić zna zašto),Igračima iz Srbije, iz Hrvatske, iz Crne gore, samo su Džeku spomenuli valjda naš najbolji igrač se mora spomenuti i nisu ga zaboravili. Žalosno
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne bih ja rek'o da je Vugdalić sazn'o da Spahić igra u Bayeru. Smatram da on još uvijek misli da Spahić igra za Sevillu, ne mislim da je čuo ni za Anzhi.Bayern@heart je napisao/la:joj ovih kretena sa OBN-a pa zaista.Nijednom nisu reki da Spahić igra sa Bayerom Ligu Prvaka, a tamo sline po nakvim slovencima(Vugdalić zna zašto),Igračima iz Srbije, iz Hrvatske, iz Crne gore, samo su Džeku spomenuli valjda naš najbolji igrač se mora spomenuti i nisu ga zaboravili. Žalosno
Osim toga, prijenos je bio na Eurosportu, tako da...
- Bayern@heart
- Kontakt:
+1DukeOfWellington je napisao/la:Ne bih ja rek'o da je Vugdalić sazn'o da Spahić igra u Bayeru. Smatram da on još uvijek misli da Spahić igra za Sevillu, ne mislim da je čuo ni za Anzhi.Bayern@heart je napisao/la:joj ovih kretena sa OBN-a pa zaista.Nijednom nisu reki da Spahić igra sa Bayerom Ligu Prvaka, a tamo sline po nakvim slovencima(Vugdalić zna zašto),Igračima iz Srbije, iz Hrvatske, iz Crne gore, samo su Džeku spomenuli valjda naš najbolji igrač se mora spomenuti i nisu ga zaboravili. Žalosno
Osim toga, prijenos je bio na Eurosportu, tako da...
vjerovatno još nije sazno sa Emira
- legenda reala
- Kontakt:
Samo da istekne još godina i da **** ostanu bez LP, svakako ne gledam niti ću kad gledati na OBN-u, ali zbog ostale raje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa nije da ce biti nesto bolje, citaj zastarjela oprema javnih nam emiteralegenda reala je napisao/la:Samo da istekne još godina i da **** ostanu bez LP, svakako ne gledam niti ću kad gledati na OBN-u, ali zbog ostale raje
osim ako neka 3. opcija ne uleti, samo ne vidim ko
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Najbolje da Arena uskoči, pa da na Areni BiH (koju svi imaju) puštaju prime utakmicu, a na 2, 3 i 4 ostale.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i pod cjenu da se vrati na BHT, samo da ovaj debil više ne pozdravlja raju na Jadranu u po utakmice, javlja koji je Hrvatski reprezentativac dao gol, dovode goste iz Slovenije u emisiju koje pola ništa i ne razumijemo itd.miki_92 je napisao/la: pa nije da ce biti nesto bolje, citaj zastarjela oprema javnih nam emitera
osim ako neka 3. opcija ne uleti, samo ne vidim ko
A imaju prava za BIH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- RickBlaine
- Kontakt:
Cek, kako je ono Vugdalic rekao za Jovetica? Jevtovic? Tako nekako 
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne, normala.filip13 je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Sreca za hrt
zar ti nije zatamnjen?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Znaci nismo jedini.Titova-Juga je napisao/la:Ne, normala.filip13 je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Sreca za hrt
zar ti nije zatamnjen?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Titova-Juga je napisao/la:Ne, normala.filip13 je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Sreca za hrt
zar ti nije zatamnjen?
ti si iz mostara?
Kako 'ladno lik nabroja prezimena ovim ex-Yu igračima, čini mi se da je skoro svako pogriješio. Ovo za Jovetića je bilo najsmješnije.RickBlaine je napisao/la:Cek, kako je ono Vugdalic rekao za Jovetica? Jevtovic? Tako nekako
komšija zato ja uživam u cg komentatorimalegenda reala je napisao/la:Samo da istekne još godina i da **** ostanu bez LP, svakako ne gledam niti ću kad gledati na OBN-u, ali zbog ostale raje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.