FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
A mogu placat naknade za treninge igracima koji im i neigraju poput jamaca, vehaba, musije itd. Zaista lose se radi po pitanju odabira pojacanja. Vedo je nase dijete njegov kvalitet nije upitan.
I ja sam isto mislio. Ali koliko se sjećam Musiju su nakdandno naguzili za te pare pa je moguće da se tu krije tajan zašto nije dao za Vedu pare.
I dalje govorim dokle god se bude radilo na ho ruk dešava će se ovo sto i sad. Pogodit ćeš sa dva tri igrača ostalo ce biti teški promašaji.
Sadiku 

Oke ovo je 1/3. Sadiku def ima potencijala sad je pitanje kako ce se izboriti sa svim. Nadam se ipak in od nekom malo iskusnije igraču.
Trebalo bi ovog okica dovest. On bi mogao biti dobro pojacanje. Takodjer dedica dovest bio bi pun pogodak.
Sevko okic je igrac profesionalac i nije sigurno razbijac atmosfere, za dedica ne znam al lahko je rec da je neko razbijac kad sama situacija u klubu kao sto je celik nije ok. Kasne plate itd noramalno da ljudi postaju razbijaci. Ja kako znam da dedic dok je bio u vitezu nije bio razbijac. Njegove nogometaske sposobnosti bi nam sigurno dobrodošle.
Rekao sam da dolaze trojica...jedan je vec stigao...trebao je biti i jedan golman ali dogovoreno je sa Velicem da ostane...dolazi jos jedan napadac...na probi ima dosta igraca..ima jedan dobar igrac iz N.Pazara...mislim da ce prava pojacanja biti Nikolic na beku i Mirkov na zadnjem veznom...inace Mladost sutra protiv Stupcanice u Visokom pa idu u Mostar...
- L' Imperator
- Kontakt:
Pogriješio si za Atajića koji nigdje ne ide. Ponuda nije zadovoljavajuća.amar009 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 16:02Rekao sam da dolaze trojica...jedan je vec stigao...trebao je biti i jedan golman ali dogovoreno je sa Velicem da ostane...dolazi jos jedan napadac...na probi ima dosta igraca..ima jedan dobar igrac iz N.Pazara...mislim da ce prava pojacanja biti Nikolic na beku i Mirkov na zadnjem veznom...inace Mladost sutra protiv Stupcanice u Visokom pa idu u Mostar...
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Ja jesam najviše "kukao" na štopere, ali ne moraš ih Mensure više dovoditi, dosta!
Daj sad šta ofanzivnije!
Čudi me da niko od portala nije saznao za Sadikua, zvanična prva objavila. Bravo! I to objava kakva se i očekuje. Ono za Mirkova, Nikolića i Kamerunca je amaterski odrađeno!
Znači, slika u klupskom salonu kako potpisuje ugovor, slika s dresom, poželjno bi bilo i video kraći (izjava neka igrača).. U tom smjeru treba ići!

Čudi me da niko od portala nije saznao za Sadikua, zvanična prva objavila. Bravo! I to objava kakva se i očekuje. Ono za Mirkova, Nikolića i Kamerunca je amaterski odrađeno!
Znači, slika u klupskom salonu kako potpisuje ugovor, slika s dresom, poželjno bi bilo i video kraći (izjava neka igrača).. U tom smjeru treba ići!
#samoRudar #zauvijek
Vidim vam raspravu oko Sadikua, momak po pričama skoro cijeli decembar nije trenirao, ista linija koja vam je dovela Hadzica dovela je i njega, otac mu je odbio da mali uradi dodatne komplet pretrage prije samog opšteg ljekarskog po kojem bi se vidjelo u kakvom je fizičkom i opšte zdravstvenom stanju, uvjet njegovog oca je bio da se to uradi ali tek nakon potpisivanja ugovora, što je našima bilo van svake pameti i u startu sumnjivo, kasnije kada je Amar udario rampu na sve otac mu se ponovo pokušao dogovoriti snizavanjem uslova iz ugovora i završilo je kako je završilo, mali ili nije zaliječio povredu kako treba ili je u očajnom fizičkom stanju, po ćemu će mu trebati mjeseci i mjeseci da dođe do minimalne forme prikladne za pl
MIHAJLOVIĆ !
Cuj celavka haha
Pa koja linija vama Miletica dovodi ?! Uslov da Pavic produzi je ugovor Mileticu
Pa koja linija vama Miletica dovodi ?! Uslov da Pavic produzi je ugovor Mileticu
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Još vezni, lijevo krilo i eventualno napadač
pustite ovoga, Sadiku je došao vama jer ga je FKS savjetovalo tako, za njega se plaća naknada jer je naše dijete do 23.godine zato ga željo nikad nije mogao dovesti, uz to momak hoće da igra redovno i to je bio njegov uslov....dobar je igrač, ima talenta, dobru tehniku s loptom ima za stopera...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Šolba će ga dovesti u optimalno kondiciono stanje u toku ovih priprema, bez obzira u kakvoj je formi, a za mjesec i po - dva će biti u vrhunskoj životnoj formi, ukoliko misli igrati i dobivati minutažu i pod uslovom da nema tu nezaliječenu povredu. Što se njega tiče, ne sumnjam da je talenat, ali ja sam više skeptik u pogledu njegovih godina, neiskustva i neiskustva igranja PL.Radmilo87 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:38Vidim vam raspravu oko Sadikua, momak po pričama skoro cijeli decembar nije trenirao, ista linija koja vam je dovela Hadzica dovela je i njega, otac mu je odbio da mali uradi dodatne komplet pretrage prije samog opšteg ljekarskog po kojem bi se vidjelo u kakvom je fizičkom i opšte zdravstvenom stanju, uvjet njegovog oca je bio da se to uradi ali tek nakon potpisivanja ugovora, što je našima bilo van svake pameti i u startu sumnjivo, kasnije kada je Amar udario rampu na sve otac mu se ponovo pokušao dogovoriti snizavanjem uslova iz ugovora i završilo je kako je završilo, mali ili nije zaliječio povredu kako treba ili je u očajnom fizičkom stanju, po ćemu će mu trebati mjeseci i mjeseci da dođe do minimalne forme prikladne za pl
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
prvi nastup u Belgiji odmah igrač kola bio....jbg vala nije slučajno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Imaš li informaciju o natkrivanju, trebali su startati 20.?amar009 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 16:02Rekao sam da dolaze trojica...jedan je vec stigao...trebao je biti i jedan golman ali dogovoreno je sa Velicem da ostane...dolazi jos jedan napadac...na probi ima dosta igraca..ima jedan dobar igrac iz N.Pazara...mislim da ce prava pojacanja biti Nikolic na beku i Mirkov na zadnjem veznom...inace Mladost sutra protiv Stupcanice u Visokom pa idu u Mostar...
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
To je ohrabrujuća informacija, svaka čast, sad mi je jasno zašto je potpisao samo na jednu godinu. Ipak Sarajevo računa na ovog momka, vjerovatno narednu sezonu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
bolji je od naša oba akademca stopera u prvoj ekipi, ali ko što rekoh hoće da igra svake sedmiceFKMLADOSTDK je napisao/la: ↑21 jan 2020, 21:51To je ohrabrujuća informacija, svaka čast, sad mi je jasno zašto je potpisao samo na jednu godinu. Ipak Sarajevo računa na ovog momka, vjerovatno narednu sezonu.
- L' Imperator
- Kontakt:
Potpisao je do ljeta 2021., znači na godinu i pol.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑21 jan 2020, 21:51To je ohrabrujuća informacija, svaka čast, sad mi je jasno zašto je potpisao samo na jednu godinu. Ipak Sarajevo računa na ovog momka, vjerovatno narednu sezonu.
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.