FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 22:19

Frutek je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Uprava ce isplatit plate igracima,tako da ocekujem pojacanja do kraja prvenstva,ni u jednom klubu nije situacija dobra,al jbg ovo je BiH,nije Engleska :D ocekujem 2-3 pojacanja do pocetka prvenstva,i zelim da gledam Slobodu u vrhu premijer lige BiH .
I Portsmouth je dugov´o neke plate :lol: :lol:

**** zar ne mogu nac kakvog dobrog sponzora tipa BHTelecom, **** ih Giprom :x oni samo uzimaju pare :lol:
Jbt.usporedjes Portsmouth i ove nase klubove :mrgreen: drasticna razlika...heheh cuj BHTelecom,oni bi prije prestali sa radom nego nekom klubu izvan Sarajeva biti sponzor,a Giprom je silaaa :lol: ako Sabovic ovo procita,nahebo si,psujes Giprom ... imal ko kakvih informacija o dolasku igracaa u klub,sta je sa Stanisom Nikolicem,jel se pojavioo ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 01 jul 2010, 23:16

ajla je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la:racunajte na Spalevica,Dzafica otpisite ;) nama Spalevic(dokazani cetnik)ne treba pa makar nijednog gola ne dali u citavom prvenstvu ;) pozzz za normalne

Izvini a ko si ti majke ti da otpisemo Dzafica :) stvarno to meni nije jasno , vi ga to zapikali evo da ti kazem ako mu propadne angazman u inostranstvu vrlo blizu je Slobode :) a sto ne volim ovakve postove ali nikako :)
ja sam jedan obicni covjek koji ti govori neke info bez zle namjere,a jel grijesim to cemo vidjeti...mozda si upravu...al tesko jer je on prva zelja Ibrakovica,plate duplo bolje nego u Slobodi,tim duplo jaci od Slobodinog koji se jos uvjek raspusta,dok se ostali skupljaju...EH aj ti meni reci gdje bi ti otisao majke ti :?: :D relax[/quote]

mozda stojite finansijski bolje od nas..ali tim da vam je jaci od naseg to cemo vidjeti kad budu igrali Sloboda i Čelik...ne donosi prerano zakljucke da se nebi kasnije iznenadio... :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
ok ajlice,mozda i bude tako jer svi znaju kako se igra na tusnju,a ako pobjedite ja cu opet cestitati ;)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 jul 2010, 23:39

harry_90 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Uprava ce isplatit plate igracima,tako da ocekujem pojacanja do kraja prvenstva,ni u jednom klubu nije situacija dobra,al jbg ovo je BiH,nije Engleska :D ocekujem 2-3 pojacanja do pocetka prvenstva,i zelim da gledam Slobodu u vrhu premijer lige BiH .
I Portsmouth je dugov´o neke plate :lol: :lol:

**** zar ne mogu nac kakvog dobrog sponzora tipa BHTelecom, **** ih Giprom :x oni samo uzimaju pare :lol:
Jbt.usporedjes Portsmouth i ove nase klubove :mrgreen: drasticna razlika...heheh cuj BHTelecom,oni bi prije prestali sa radom nego nekom klubu izvan Sarajeva biti sponzor,a Giprom je silaaa :lol: ako Sabovic ovo procita,nahebo si,psujes Giprom ... imal ko kakvih informacija o dolasku igracaa u klub,sta je sa Stanisom Nikolicem,jel se pojavioo ??
Nijedni ni drugi ne plaćaju igrače :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 01 jul 2010, 23:54

CrnoCrveni je napisao/la:
ajla je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la:racunajte na Spalevica,Dzafica otpisite ;) nama Spalevic(dokazani cetnik)ne treba pa makar nijednog gola ne dali u citavom prvenstvu ;) pozzz za normalne

Izvini a ko si ti majke ti da otpisemo Dzafica :) stvarno to meni nije jasno , vi ga to zapikali evo da ti kazem ako mu propadne angazman u inostranstvu vrlo blizu je Slobode :) a sto ne volim ovakve postove ali nikako :)
ja sam jedan obicni covjek koji ti govori neke info bez zle namjere,a jel grijesim to cemo vidjeti...mozda si upravu...al tesko jer je on prva zelja Ibrakovica,plate duplo bolje nego u Slobodi,tim duplo jaci od Slobodinog koji se jos uvjek raspusta,dok se ostali skupljaju...EH aj ti meni reci gdje bi ti otisao majke ti :?: :D relax
mozda stojite finansijski bolje od nas..ali tim da vam je jaci od naseg to cemo vidjeti kad budu igrali Sloboda i Čelik...ne donosi prerano zakljucke da se nebi kasnije iznenadio... :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
ok ajlice,mozda i bude tako jer svi znaju kako se igra na tusnju,a ako pobjedite ja cu opet cestitati ;)[/quote]

pa mi igramo kosto svi igraju kod kuce Bunker i to je to...ha ja....pa normalno da ces cestitati....bilo bi dobro da Šaranović dodje kod nas....onda bi bili najbolji tim u Premijer Ligi...hehe.. :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:
FKR 1987..

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 02 jul 2010, 00:08

ja sam jedan obicni covjek koji ti govori neke info bez zle namjere,a jel grijesim to cemo vidjeti...mozda si upravu...al tesko jer je on prva zelja Ibrakovica,plate duplo bolje nego u Slobodi,tim duplo jaci od Slobodinog koji se jos uvjek raspusta,dok se ostali skupljaju...EH aj ti meni reci gdje bi ti otisao majke ti :?: :D relax[/quote]

ok ajlice,mozda i bude tako jer svi znaju kako se igra na tusnju,a ako pobjedite ja cu opet cestitati ;)[/quote]

pa mi igramo kosto svi igraju kod kuce Bunker i to je to...ha ja....pa normalno da ces cestitati....bilo bi dobro da Šaranović dodje kod nas....onda bi bili najbolji tim u Premijer Ligi...hehe.. :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
svi kod kuce bunker igraju,haha,to se ajlice u gostima radi ;)
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jul 2010, 00:11

@CrnoCrveni

Jesi naporan lik Boze dragi,ufatio se sa Ajlom prepirat,to vama smeta kako Sloboda igra kucii,pa je nemozete ni dobit...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 02 jul 2010, 00:13

CrnoCrveni je napisao/la:ja sam jedan obicni covjek koji ti govori neke info bez zle namjere,a jel grijesim to cemo vidjeti...mozda si upravu...al tesko jer je on prva zelja Ibrakovica,plate duplo bolje nego u Slobodi,tim duplo jaci od Slobodinog koji se jos uvjek raspusta,dok se ostali skupljaju...EH aj ti meni reci gdje bi ti otisao majke ti :?: :D relax

pa mi igramo kosto svi igraju kod kuce Bunker i to je to...ha ja....pa normalno da ces cestitati....bilo bi dobro da Šaranović dodje kod nas....onda bi bili najbolji tim u Premijer Ligi...hehe.. :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
svi kod kuce bunker igraju,haha,to se ajlice u gostima radi ;)[/quote]

pa de et ti me nauci kako sloboda igra kod kuce...ja jesam mozda cura al znam dosta toga....logicki je da kod kuce igras bunker da nedas prici golu jer nevalaj kad kod kuce gubis bodove....a ako vi neigrate bunker kod kuce onda vam to nevalja zato ste i bili losi ovudrugu polusezonu...ha ja
FKR 1987..

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 02 jul 2010, 00:16

harry_90 je napisao/la:@CrnoCrveni

Jesi naporan lik Boze dragi,ufatio se sa Ajlom prepirat,to vama smeta kako Sloboda igra kucii,pa je nemozete ni dobit...
prepiremo,boze sacuvaj,malo chatamo razmjenjujemo misljenja...eh sad mozda si ti zastitnik/momak njen pa to drugacije gledas ali stvarno ja se ne prepirem sa damom,ja sam dzentleman :)

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 02 jul 2010, 00:19

pa ocigledno da mu smeta jer sloboda je s tim bunkerom kod kuce s 15 mjesta popela se na 8.....niko nas nije kod kuce mogao dobiti....zato je po meni najbolje Bunker igrati kod kuce...ha ja.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FKR 1987..

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jul 2010, 00:19

prepiremo,boze sacuvaj,malo chatamo razmjenjujemo misljenja...eh sad mozda si ti zastitnik/momak njen pa to drugacije gledas ali stvarno ja se ne prepirem sa damom,ja sam dzentleman :)
Kako fino tepa mozes se Emiru i Sikirici pridruzit :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 02 jul 2010, 00:20

svi kod kuce bunker igraju,haha,to se ajlice u gostima radi ;)[/quote]

pa de et ti me nauci kako sloboda igra kod kuce...ja jesam mozda cura al znam dosta toga....logicki je da kod kuce igras bunker da nedas prici golu jer nevalaj kad kod kuce gubis bodove....a ako vi neigrate bunker kod kuce onda vam to nevalja zato ste i bili losi ovudrugu polusezonu...ha ja[/quote]
ma mi smo u svim segmentima bili najgori moja ajlice :D ali uvjek kod kuce idemo na pobjedu ko god da dodje i naravno kad imas los tim ovi drugi to iskoriste,al u Tuzli cesto padaju golovi u 90+ pa moras priznati da nekad bude buker al bas bunker po nogama itd...

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 02 jul 2010, 00:22

mah kakva razmjena misljenja pa nemozes ti bolje od mene znati kako sloboda igra kod kuce...ccc....eh na tvoju informaciju nije mi ni zastitnik a nije ni momak....jakog mi dzentlmena...hahhaha
FKR 1987..

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 02 jul 2010, 00:24

Frutek je napisao/la:

Kako fino tepa mozes se Emiru i Sikirici pridruzit :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahhahaha dobra ova frutek,nasmijao si me,ma vidim lik odmah u napad na mene pa da ga malo relaxiram a inace sam ozbiljno prema damama... :D

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 02 jul 2010, 00:26

ajla je napisao/la:

mah kakva razmjena misljenja pa nemozes ti bolje od mene znati kako sloboda igra kod kuce...ccc....eh na tvoju informaciju nije mi ni zastitnik a nije ni momak....jakog mi dzentlmena...hahhaha
8-) :Dpitaj moju zenu ajlice kad bude on-line vidjeces da jesam :D

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 02 jul 2010, 00:29

CrnoCrveni je napisao/la:svi kod kuce bunker igraju,haha,to se ajlice u gostima radi ;)
pa de et ti me nauci kako sloboda igra kod kuce...ja jesam mozda cura al znam dosta toga....logicki je da kod kuce igras bunker da nedas prici golu jer nevalaj kad kod kuce gubis bodove....a ako vi neigrate bunker kod kuce onda vam to nevalja zato ste i bili losi ovudrugu polusezonu...ha ja[/quote]
ma mi smo u svim segmentima bili najgori moja ajlice :D ali uvjek kod kuce idemo na pobjedu ko god da dodje i naravno kad imas los tim ovi drugi to iskoriste,al u Tuzli cesto padaju golovi u 90+ pa moras priznati da nekad bude buker al bas bunker po nogama itd...[/quote]

ej mani mi hordaske politike po nogama pa jel to fudbal ili balet sha ocekujes da ga pomiluje po glavi i kaze evo ti lopta izvini molim te klizeci udaranje po cjevanicam je dio fudbala a oni ako hoce da ih niko ne zakaci nek idu onda na balet...ha ja...a ja govorim za ovu godinu za ovu drugu polusezonu bila sam na svakoj utakmici i sloboda je samo primila 1 gol i to protiv travnika i to nije u 90...a ako hoces da mi se obracas obracaj mi se ajla ili ajlice a ne moja ajlice.....
FKR 1987..

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 02 jul 2010, 00:35

ajla je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la:svi kod kuce bunker igraju,haha,to se ajlice u gostima radi ;)
pa de et ti me nauci kako sloboda igra kod kuce...ja jesam mozda cura al znam dosta toga....logicki je da kod kuce igras bunker da nedas prici golu jer nevalaj kad kod kuce gubis bodove....a ako vi neigrate bunker kod kuce onda vam to nevalja zato ste i bili losi ovudrugu polusezonu...ha ja
ma mi smo u svim segmentima bili najgori moja ajlice :D ali uvjek kod kuce idemo na pobjedu ko god da dodje i naravno kad imas los tim ovi drugi to iskoriste,al u Tuzli cesto padaju golovi u 90+ pa moras priznati da nekad bude buker al bas bunker po nogama itd...[/quote]

ej mani mi hordaske politike po nogama pa jel to fudbal ili balet sha ocekujes da ga pomiluje po glavi i kaze evo ti lopta izvini molim te klizeci udaranje po cjevanicam je dio fudbala a oni ako hoce da ih niko ne zakaci nek idu onda na balet...ha ja...a ja govorim za ovu godinu za ovu drugu polusezonu bila sam na svakoj utakmici i sloboda je samo primila 1 gol i to protiv travnika i to nije u 90...a ako hoces da mi se obracas obracaj mi se ajla ili ajlice a ne moja ajlice.....[/quote]
hahahhahahah aj laku noc AJLA :D :D

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 02 jul 2010, 00:37

ajla je napisao/la:
ma mi smo u svim segmentima bili najgori moja ajlice :D ali uvjek kod kuce idemo na pobjedu ko god da dodje i naravno kad imas los tim ovi drugi to iskoriste,al u Tuzli cesto padaju golovi u 90+ pa moras priznati da nekad bude buker al bas bunker po nogama itd...
ej mani mi hordaske politike po nogama pa jel to fudbal ili balet sha ocekujes da ga pomiluje po glavi i kaze evo ti lopta izvini molim te klizeci udaranje po cjevanicam je dio fudbala a oni ako hoce da ih niko ne zakaci nek idu onda na balet...ha ja...a ja govorim za ovu godinu za ovu drugu polusezonu bila sam na svakoj utakmici i sloboda je samo primila 1 gol i to protiv travnika i to nije u 90...a ako hoces da mi se obracas obracaj mi se ajla ili ajlice a ne moja ajlice.....[/quote]
hahahhahahah aj laku noc AJLA :D :D[/quote]

haj vozz.....dovidenja....
FKR 1987..

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 02 jul 2010, 00:38

hahahhahahah aj laku noc AJLA :D :D[/quote]

haj vozz.....dovidenja....[/quote]
lagano... ;)

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 02 jul 2010, 00:41

CrnoCrveni je napisao/la:hahahhahahah aj laku noc AJLA :D :D
haj vozz.....dovidenja....[/quote]
lagano... ;)[/quote]

hhahha jesi ti lik meni smjesannnn....ccccc....
FKR 1987..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2010, 01:31

harry_90 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Napisao sam gore ta tri zvucna pojacanja koja bi trebala jedan od njih da bude posto je Stajic u Celiku jos dvojica su ostala ...
Najbolje bi bilo da dodje Dzafic,nekako mi vise lezi nego Spalevic,mada ni on nije los,ubio se za penala :D samo se baci,snjim bi imali dosta sansi na strani pokupit bodova ;)

Ko se sjeca naseg nedima Omerovica-RAGIBA onda cemo reci da je Spalevic mala maca sto se tice penala :)....Rage onih prvih godina nakon rada igrajuci za nas bio poznat po tome, da je znao past uvjek kad je trebalo :)....Joj Rage je bio tito ocami igrajuci u tandemu sa Musicem :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.