? " $ $ се $ & је & звао за $

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Teren katastrofa& & ? 1926 je napisao/la:& ' је са -.
Stivi_Dzi je napisao/la:Šta sad ovaj Hitzfeld hoćeČuj čudno mu što smo završili drugi, pa ko je to bolji od nas pa je zasluzio tu poziciju cigane jedan
@Robi...jes' ti dobar s cirilicom?Robovlasnik je napisao/la:Teren katastrofa& & ? 1926 je napisao/la:& ' је са -.
? " $ $ се $ & је & звао за $postavit cu veceras slike !!!
Na wikipediji. J*bote, trebalo mi dvije minute da procitam sta si napisao.& & ? 1926 je napisao/la:& ' је са -.
dosadni ste sa ovim, ovo je vise ponizenje za nas nego za njih.iggy_tm87 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/port ... nici/67839
Petak, 01:00 svi na atletski stadion, poseban poziv vlasnicima vuvuzela te automobila sa izrazito jakim ozvucenjem
oni su i tako pod pritiskom, samo cemo im podici moral ako budemo pravili takve gluposti. hajmo se koncentrisati na nasu ekipu, a njih ko sisa.adom je napisao/la:dosadni ste sa ovim, ovo je vise ponizenje za nas nego za njih.iggy_tm87 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/port ... nici/67839
Petak, 01:00 svi na atletski stadion, poseban poziv vlasnicima vuvuzela te automobila sa izrazito jakim ozvucenjem
Kao da cemo pobijediti ako ovakve gluposti se rade... Zna se kako se igra, a to je na terenu...
Scof1eld je napisao/la:kada portugalci stizu u zenicu.. hoce li doci prije 10, taman nam fali jedan za termina u areni
Jesu bijeda 10 eura im ulaznice eee sramoto portugalska a vamo glumite gospodu...mah ciganaska posladeni_23 je napisao/la:ULAZNICE ZA REVANŠ U LISABONU 10 EURA
ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se tice ekipe za petak, poslije ove povrede Mravca definitvno mozemo Zahirovica ocekivati na desnom beku, realno Besic je premlad i neiskusan, plus ne igra za HSV.
ukoliko Pjanic bude spreman nesto ovako: Begovic;Zahirovic-Jahic-Spahic-LULIC; Rahimic-Medunjanin-Salihovic-Misimovic-Pjanic;Dzeko...Salihovic obavezno u sredinu a Lulic na beka jer je Sejo prespor za Nanija a i Lulic je puno opasniji kad u punom naletu protrci Seji iza ledja .
ako ne bude Pjanic 100% spreman onda Vedo umjesto njega i sa 2 spica, playmakerom i pojacanom sredinom.
ni slucajno 4-4-2 spica, plus Miske i Pjanic na sredi. Nisu ljudi Luksemburg, valjda je Safet toliko pametan da to vidi
Odmori bola, sta se sekiras bez veze sa sastavima, kombinacijama, itd.ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se tice ekipe za petak, poslije ove povrede Mravca definitvno mozemo Zahirovica ocekivati na desnom beku, realno Besic je premlad i neiskusan, plus ne igra za HSV.
ukoliko Pjanic bude spreman nesto ovako: Begovic;Zahirovic-Jahic-Spahic-LULIC; Rahimic-Medunjanin-Salihovic-Misimovic-Pjanic;Dzeko...Salihovic obavezno u sredinu a Lulic na beka jer je Sejo prespor za Nanija a i Lulic je puno opasniji kad u punom naletu protrci Seji iza ledja .
ako ne bude Pjanic 100% spreman onda Vedo umjesto njega i sa 2 spica, playmakerom i pojacanom sredinom.
ni slucajno 4-4-2 spica, plus Miske i Pjanic na sredi. Nisu ljudi Luksemburg, valjda je Safet toliko pametan da to vidi
pusti nas da mastamo i sanjamo svako od nas je svjestan jacine portugalske reprezentacije ali smo mi pobjedivali i vece reprezentacije od portugala zato imamo pravo da sanjamo ida se nadamo da mozemo na EUROAlipasino je napisao/la:Fakat volim ovu raju sto se nadaju prolazu ali budimo realni.Najvise sto mozemo uradit je igrat nerjeseno u Zenici ali i to je veliko pitanje.Volim ja da idemo dalje ali mi je realnost jaca strana.
Pa iskreno tesko da mozemo proci ali imaju dvije utakmice i nadajmo se najboljem, mislim da u prvoj utakmici ne treba puno kalkulisati i da treba krenut jako i napadacki pa sta budeAlipasino je napisao/la:Fakat volim ovu raju sto se nadaju prolazu ali budimo realni.Najvise sto mozemo uradit je igrat nerjeseno u Zenici ali i to je veliko pitanje.Volim ja da idemo dalje ali mi je realnost jaca strana.
nemoj tako možda je očekivao da budemo prviStivi_Dzi je napisao/la:Šta sad ovaj Hitzfeld hoćeČuj čudno mu što smo završili drugi, pa ko je to bolji od nas pa je zasluzio tu poziciju cigane jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.