I to sam oba ja skinuo.el-fighter je napisao/la:Hah koje smo mi usrane srece. Ljudi skidaju Blackpool- Sunderland 1:2 u 86. min, i Newcastle- Totenham 1-1 u 90+.
Za sad gubimo 2-0 , al od sljedeceg kola u punom sastavu, prvi put igramo kod kuce u ovoj sezoni.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
ma nafakaskiAulleTa je napisao/la:I to sam oba ja skinuo.el-fighter je napisao/la:Hah koje smo mi usrane srece. Ljudi skidaju Blackpool- Sunderland 1:2 u 86. min, i Newcastle- Totenham 1-1 u 90+.
Za sad gubimo 2-0 , al od sljedeceg kola u punom sastavu, prvi put igramo kod kuce u ovoj sezoni.
meni uvalio one znj tipove hahah ali samo nek pobjedjujemo
U 2 kola po 2 gola 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ja skinuo Newcastle 1:1,i Wolfse 0:1,i @LFC je skinuo Fulham 2:0 mislim,kod njih sada samo pogodjen jedan par.[/quote]
sandrledn 1-2 takoder pogodjeno
[/quote]
Da Sunderland nije Fulham oni su imali to,dakle 3:1 za sada.
[/quote]

sandrledn 1-2 takoder pogodjeno
Da Sunderland nije Fulham oni su imali to,dakle 3:1 za sada.
1:0 i dalje..podobro se Bgm drzimo sa igracem manjespielführer_21 je napisao/la:Dobro se držite sa igračem manje... Imate još jednu utakmicu danas i jednu sutra, a mi još tri.. Sve je moguće do kraja.muhovic je napisao/la:..Pivopije trenutno vode 1:0..cestitke kapitenu na pogotku..idemo po pobjedu !
upisali smo i drugu pobjedu, ima se jos malo igrati ali bodovi ostaju kod nas....dobar pocetak, idemo daljeAdmir_Sa je napisao/la:Izmjena u ekipi Topnika, Babinho izlazi da ne bi svima ogadio ovu ligu. Vec 2-0, strahobalno
Joj harry crni harry, pa frajer ce sve izgubit kladeci se protiv topnika
Ustvari 3-0 je, kukala im majka pjetlovska![]()
Barca nas mora izvuć

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
..hajmo Racing,zabijte gol !LBJ MVP je napisao/la:Barca nas mora izvuć![]()
Moja osjećanja mi govore da bi bilo bolje da Racing dadne go,ali onda skontam Barca će ionako gubit tako da je bolje za ss.ba ligu da ne dadnumuhovic je napisao/la:..hajmo Racing,zabijte gol !LBJ MVP je napisao/la:Barca nas mora izvuć![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
..hahahLBJ MVP je napisao/la: Moja osjećanja mi govore da bi bilo bolje da Racing dadne go,ali onda skontam Barca će ionako gubit tako da je bolje za ss.ba ligu da ne dadnu
Perspektiva mi je užasnamuhovic je napisao/la:..hahahLBJ MVP je napisao/la: Moja osjećanja mi govore da bi bilo bolje da Racing dadne go,ali onda skontam Barca će ionako gubit tako da je bolje za ss.ba ligu da ne dadnu..to ti iz perspektive jednog Realovca govoris
![]()
- el-fighter
- Kontakt:
AulleTa je napisao/la:I to sam oba ja skinuo.el-fighter je napisao/la:Hah koje smo mi usrane srece. Ljudi skidaju Blackpool- Sunderland 1:2 u 86. min, i Newcastle- Totenham 1-1 u 90+.
ev izjednačili smo. ja pogodio Palermo 1-0, a aldin Barcu 3-0.....vama još ostali 0oni Italijani.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- spielführer_21
- Kontakt:
1:1 trenutno, vama ostalo još Chievo-Genoa (imate 1:1 i 1:2).. Nisam zadovoljan nikako, propustili smo lagano pobjediti u gostima.muhovic je napisao/la:1:0 i dalje..podobro se Bgm drzimo sa igracem manjespielführer_21 je napisao/la:Dobro se držite sa igračem manje... Imate još jednu utakmicu danas i jednu sutra, a mi još tri.. Sve je moguće do kraja.muhovic je napisao/la:..Pivopije trenutno vode 1:0..cestitke kapitenu na pogotku..idemo po pobjedu !
..cekamo jos sutra ove talijane,a vi imate jos Barsu,tako da imamo velike sanse za pobjedu,a vec sada 1 bod imamo ako nista
..znaci najbitnije je da smo izbjegli poraz
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Bicemo milostivi i ostat ce ovih 3-0, pa nema smisla u prva dva kola po cetiri zabijatiBabinho je napisao/la:upisali smo i drugu pobjedu, ima se jos malo igrati ali bodovi ostaju kod nas....dobar pocetak, idemo daljeAdmir_Sa je napisao/la:Izmjena u ekipi Topnika, Babinho izlazi da ne bi svima ogadio ovu ligu. Vec 2-0, strahobalno
Joj harry crni harry, pa frajer ce sve izgubit kladeci se protiv topnika
Ustvari 3-0 je, kukala im majka pjetlovska![]()
nema potpisa
- CollegeGunner
- Kontakt:
Slazem se @spielführer, slabo odigrano. Opet nas ja moram izvlacit, nego ako je neko igrao da ce Keln dobiti Werdera 3-0 zasluzio je 10 golova.
Kapitenu, kad ti mislis nesto pogoditi.
Kapitenu, kad ti mislis nesto pogoditi.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- samir_tm87
- Kontakt:
neam volje za igranje vise :/
ima neko na cekanju da me zamjeni ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prodana dusa!samir_tm87 je napisao/la:neam volje za igranje vise :/
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- samir_tm87
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Prodana dusa!samir_tm87 je napisao/la:neam volje za igranje vise :/
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta si zin'o bolan.Omerbavarac je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:
Prodana dusa!
??
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- __Liedson__
- Kontakt:
Dobro ti je čovjek reko,šta si zino ? Izgleda da mali nije naviko na poraze.Pa na šta si mislio kad si prihvatio da igraš za nas,Mislioce ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.