KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

newbie
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la newbie » 17 jun 2009, 22:50

lolo ne dolaze klubi da se "klepaju" na turnir vec da uvelicaju znacenje turnira koji nosi ime po nasem najvecem kosarkasu.A upravo ova tri kluba su najatraktivnija i najjaca u regionu tako da je jasno zasto dolaze ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2009, 22:54

newbie je napisao/la:lolo ne dolaze klubi da se "klepaju" na turnir vec da uvelicaju znacenje turnira koji nosi ime po nasem najvecem kosarkasu.A upravo ova tri kluba su najatraktivnija i najjaca u regionu tako da je jasno zasto dolaze ;)
nista jos nije sigurno,niti se ista zna ko ce doci...sve cemo vidjeti...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 17 jun 2009, 22:58

newbie je napisao/la:lolo ne dolaze klubi da se "klepaju" na turnir vec da uvelicaju znacenje turnira koji nosi ime po nasem najvecem kosarkasu.A upravo ova tri kluba su najatraktivnija i najjaca u regionu tako da je jasno zasto dolaze ;)
ali moras razmisljati,ne moze uprava dovesti tri jaka kluba pa da nas poderu po 20 razlike,dobro zvezda je slabija bila ove godine,ali ce se valjda pojacati,ipak je to zvezda

moramo bar jednu utakmicu dobiti na turniru,pa zato i treba izabrati jedan slabiji klub

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 17 jun 2009, 23:20

pa ovakva bosna kakvu vi predstavljate sad s ceskovicima po vama moze zgaziti bilo koga. :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 jun 2009, 23:25

newbie je napisao/la:pa ovakva bosna kakvu vi predstavljate sad s ceskovicima po vama moze zgaziti bilo koga. :)
Ovakva Bosna moze biti u sredini tabele u NLB ligi! zasto da ne,pa imamo jaci tim nego prosle sezone,uigraniji smo,trener ce odraditi kompletne pripreme sa ekipom,doveo je igrace po svom ukusu u skladu sa finansijskim mogucnostima i sigurno je da ce mladi igraci prije svega Mahalbasic i Zimic najvise profitirati,kao i Sehovic,Djurasovic! ocekujem da Rakic proigra jer je rijec o velikom potencijalu,iako je mlad moze se reci da je i prilicno iskusan..uz ove starije igrace,Ivanovica,Hajrica,Vucurovica,Ceskovica,Bajica mislim da Bosna ima odlican tim,spoj mladosti i iskustva! Iskrneo volio bi da dovedemo Bejlija,iako nebi bilo lose da tu dodje neki mladji igrac koji ce potpisati na 3 godine..
Bice Bosna opet sampion!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jun 2009, 23:31

newbie je napisao/la:ma ja mislim da je upitan uopste njegov dolazaka u cz a sumnjam i da dođe da ce pesic zbog njega otkazat ucesce.
pa i prosle su godine otkazali zbog gurovica a pesic je bio tu. a milan je rekao da je spreman pristati i na manju platu da se vrati među crveno bele
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 jun 2009, 12:50

blizu smo dogovora sa bejlijem,barem prema informacijama sa kojim ja raspolazem.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

koma
Kontakt:

Post Postao/la koma » 18 jun 2009, 13:43

neno#4 je napisao/la:blizu smo dogovora sa bejlijem,barem prema informacijama sa kojim ja raspolazem.....
Ako to bude, prejaki smo na poziciji playa. Pitanje je koga drzati na klupi onda :?:

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 18 jun 2009, 14:03

da nam hoce bejli doci bili bi prejaki na poziciji 1,sta je eurocup hocemo li dobiti poziv bar u kvalifikacije

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 jun 2009, 16:07

Bilo bi extra da dodje Bejli!To je igrac koji moze igrati pleya i beka,znaci 1-2 i sigurno bi bio od velike koristi,s Vladom bi usao u formu ,a svi znamo o kakvom je igracu rijec.. Mada ja nisam neki optimista da cemo ga dovesti..
Budi Bosna!

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 18 jun 2009, 18:21

Mislim da su se i bosna i široki malo previše uzdigli,obje ekipe će završiti negdje od 10 do 12 mjesta jer bosna nece imat šanse za uleb cup,nije bitno reći bosna je lani imala 7 mj,pa pogledajte koliko su imali pobjeda 11,a široki sezonu prije tog imao 8 pobjeda a skoro ispao iz lige,nije to neka razlika 3 pobjede a velika razlika u poziciji,pa kad je bosna igrala f8 imala je 16 pobjeda a zauzela 8 mjesto,tako da su prosle god slucajno zavrsili na 7 mj vrlo lako su mogli bit 10 jer je ekipa na tom mjestu imala samo poraz više,isto tako isiroki i bosna,s playmakerim jovanović mason(ako potpiše,99% da oće)ne mogu se osigurat,jer oni nemaju iskustvo nlb(3 liga u europi)lako je proći igrace leotara,zrinjskog,a kad ti na drugoj strani bude božić,vladović to je druga stvar,mislim da će i cibona,zadar,partizan,zvezda,hemofarm,fmp,budućnost,olimpuija bit ispred naši predstavnika i eventualno zagreb il cedevita,jer bosna i široki dovode igrace iz zadra,hemofarma,fmp,koji u tim klubovima nemaju neku minutažu(npr siriščević,rakić)zato budimo realni.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 18 jun 2009, 18:25

matetaraba je napisao/la:Mislim da su se i bosna i široki malo previše uzdigli,obje ekipe će završiti negdje od 10 do 12 mjesta jer bosna nece imat šanse za uleb cup,nije bitno reći bosna je lani imala 7 mj,pa pogledajte koliko su imali pobjeda 11,a široki sezonu prije tog imao 8 pobjeda a skoro ispao iz lige,nije to neka razlika 3 pobjede a velika razlika u poziciji,pa kad je bosna igrala f8 imala je 16 pobjeda a zauzela 8 mjesto,tako da su prosle god slucajno zavrsili na 7 mj vrlo lako su mogli bit 10 jer je ekipa na tom mjestu imala samo poraz više,isto tako isiroki i bosna,s playmakerim jovanović mason(ako potpiše,99% da oće)ne mogu se osigurat,jer oni nemaju iskustvo nlb(3 liga u europi)lako je proći igrace leotara,zrinjskog,a kad ti na drugoj strani bude božić,vladović to je druga stvar,mislim da će i cibona,zadar,partizan,zvezda,hemofarm,fmp,budućnost,olimpuija bit ispred naši predstavnika i eventualno zagreb il cedevita,jer bosna i široki dovode igrace iz zadra,hemofarma,fmp,koji u tim klubovima nemaju neku minutažu(npr siriščević,rakić)zato budimo realni.
pa normalno, ja to tvrdim cijelo vrijeme, ali jok, tko će tvrdoglavim bosancima išta pojasniti....

evo ekipa koje će sigurno biti bolje plasirani nego mi: Partizan, Cibona, Zadar, CZ, Hemofarm, Budućnost, Olimpija, a velike šanse da budu ispred nas Zagreb i Cedevita(ako uđe-daj Bože da bude slovenski predstavnik-jer tada ćemo svi imati bolje šanse).....

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 18 jun 2009, 18:26

da nam hoce bejli doci to bi bio pun pogodak,hocemo li igrati eurocup zna li neko od vas

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 18 jun 2009, 18:28

ako dodje bejli stvarno ce biti odlicno, biti cemo prejaki na pozicijama 1-2.. mislim da idemo dobrim stopama i stvaramo poprilicno kvalitetnu ekipu koja bi se mogla pokazati odlicnom u NLB ligi, usprkos misljenjima nekih.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 jun 2009, 18:50

Ako dodje Bejli sa pojacanjima koja smo doveli, bicemo 30- 40% jaci u odnosu na prethodnu sezonu!
Bice Bosna opet sampion,i ne samo naredne godine!

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 18 jun 2009, 18:52

bosnas_ je napisao/la:Ako dodje Bejli sa pojacanjima koja smo doveli, bicemo 30- 40% jaci u odnosu na prethodnu sezonu!
Bice Bosna opet sampion,i ne samo naredne godine!
upravo tako.. makar 30-ak% jaci.. ja ne shvatam zaista zasto neki govore da smo slabiji u odnosu na proslu sezonu, kad uopce nismo. ali meni ce licno jaaako nedostajati trice elvira ovcine :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 jun 2009, 18:57

jeftin trener je najskuplji trener. a mi sada imamo pravog trenera koji ce od pocetka sezone voditi ekipu i sklopio je onako kako on zeli...

prosle sezone bismo bili i u borbi za uleb cup da nas je vlada vodio od pocetka ;)

ja se uzdam u vladu, zlaju i ivana :!:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 18 jun 2009, 18:57

pa to uvik govorite i nikad,hahahha ma bice bosna kur** šampion i ne samo ove god
ja ne znam zasto ovakvi idioti uopce dolaze na forume. valjda nemaju s kim da se druze u RL pa non stop vise na forumima i provociraju raju.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jun 2009, 19:03

Kakda bi došao Bejli mislim da bi riješili igrački kadar na pozicijama 1 i 2. On može odigrati playa i beka sasvim dobro i još sa ovakvim trenerom bi bio neprikosnoven.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 jun 2009, 20:08

el-fighter je napisao/la:Kakda bi došao Bejli mislim da bi riješili igrački kadar na pozicijama 1 i 2. On može odigrati playa i beka sasvim dobro i još sa ovakvim trenerom bi bio neprikosnoven.
Slazem se!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.