Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Ajax
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Ajax » 08 dec 2014, 18:44

voltron30 je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Zasto pisete negativno o Faruku covjek nije ni izabran ? Sve i da bude izaban vi u startu ser.te nije covjek ni poceo posao ?

Sve znate bolje od drugih, i treba nam Barbarez kad smo debilna nacija.
Upitaj ti prvo sebe zašto konstantno ovdje vrijeđaš Barbareza, a čovjek nije niti će vjerovatno biti izabran! Ni jedno ni drugo nije uredu, ali de, živ bio, prvo pogledaj svoje postove, pa onda smisli kako ćeš pametovati drugima!
On je automatik, štanca postove reda radi. Kladim se u šta god neko hoće, da pola ne razumije šta je napisao, jer samo prekopira i zalijepi. :D
+1

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 dec 2014, 18:49

Slusam sad Muzurovica kako govori o Bazdarevicu i tome kako je Mesa uzeo kapitensku traku Kodri. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
1946

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 dec 2014, 18:52

Head je napisao/la:Slusam sad Muzurovica kako govori o Bazdarevicu i tome kako je Mesa uzeo kapitensku traku Kodri. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Gdje si to slusao, gdje ima na netu?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 dec 2014, 18:54

Harrison je napisao/la:
Head je napisao/la:Slusam sad Muzurovica kako govori o Bazdarevicu i tome kako je Mesa uzeo kapitensku traku Kodri. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Gdje si to slusao, gdje ima na netu?
s o u r c e, pola sata price o repci.
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 dec 2014, 18:57

Ja jos uvijek mislim da bi Ciro bio odlican izbor za ovih 6 utakmica i EP ako ga izbori. Bio bi jeftin, prepun je iskustva, odlican motivator, poznaje dobru ovu ekipu koju je i sam stvorio, jedini je obecao plasman na EP i nebi bilo ovog prepucavanja Sarajevo - Zeljo koje gledamo ovdje vec 20 dana i tako ce uvijek biti ko god bude od domacih trenera. Rajovac nikako nije bolje rjesenje od Cire. Barbarez bi po meni trebao da bude mozda pomocnik za pocetak.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 dec 2014, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 dec 2014, 18:57

Sabinho je napisao/la:Barbarezu predvidjam sudbinu Nenada Markovica u kosarci. :kafa:
Ali, valja reći da je Neno, kao najveća košarkaška legenda nakon Mirze, i godinama poslije toga prihvatio da vodi djecu naše zemlje i postepeno gradi svoju karijeru. Nadam se da će nekad kasnije doći da 'završi posao' sa A timom. Nenada narod ne voli ništa manje od Sergeja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 dec 2014, 19:02

Al' Mesa ej :urnebes: ... Svako malo ne bih ja preko medija, a na sva usta se hvali :urnebes: Jos kad reci ovo 1-2 imena su mu konkurenti ostalo sve levati :rol:
15.10 - 15.06 ...

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 08 dec 2014, 19:17

Ajax je napisao/la:Ja jos uvijek mislim da bi Ciro bio odlican izbor za ovih 6 utakmica i EP ako ga izbori. Bio bi jeftin, prepun je iskustva, odlican motivator, poznaje dobru ovu ekipu koju je i sam stvorio, jedini je obecao plasman na EP i nebi bilo ovog prepucavanja Sarajevo - Zeljo koje gledamo ovdje vec 20 dana i tako ce uvijek biti ko god bude od domacih trenera. Rajovac nikako nije bolje rjesenje od Cire. Barbarez bi po meni trebao da bude mozda pomocnik za pocetak.
Da se vodi svojim obecanjima pojeo bi svoju diplomu i pocinio samoubistvo vec davno

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 dec 2014, 19:26

skyisthelimit je napisao/la:

Al' Mesa ej :urnebes: ... Svako malo ne bih ja preko medija, a na sva usta se hvali :urnebes: Jos kad reci ovo 1-2 imena su mu konkurenti ostalo sve levati :rol:
Koja ljudska ljiga, nadam se da nece papak nikad biti selektor.
1946

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 dec 2014, 19:29

Al u neku ruku upravu je bio Bazdarevic oko izbora kapitena sto Muzurovic prica. Igraci bi valjda medju sobom trebali izabrati kapitena, a ne kako je selektoru cejf. Ipak oni sebe izmedju najbolje poznaju i oni su ti koji na terenu saradjuju i najbolje znaju prepoznati svog lidera.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 dec 2014, 19:30

Štimac je hrvatska verzija Sušića (po trenerskom znanju). Imaju sličnu filozofiju, on je od Hrvatske htio napraviti Barcelnu, a Sajo je kao što znamo već, prakticirao Guardiolinu taktiku igranja bez klasičnog špica. :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 dec 2014, 19:38

Na Hayatu prizivaju Rukfasa. :cool:
1946

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 08 dec 2014, 19:42

Head je napisao/la:Na Hayatu prizivaju Rukfasa. :cool:

a Hayat je baš onako relevantan :mrgreen:
#Salihović

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 dec 2014, 19:56

Ti ga prizivaš danima.

Ipak je on velika ljudska gromada za razliku od Baždarevića, stoga je i razumljivo tvoje agitovanje.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 dec 2014, 19:58

DukeOfWellington je napisao/la:
Ti ga prizivaš danima.

Ipak je on velika ljudska gromada za razliku od Baždarevića, stoga je i razumljivo tvoje agitovanje.
Nisam ja bitan, bitno je da on odgovara IO. :cool:
1946

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 dec 2014, 20:01

DukeOfWellington je napisao/la:
Ti ga prizivaš danima.

Ma nebitno da je i zalizani ipak on je pitar i prema tome najbolji kandidat,
ima takvih i u suprotnom djelu Sarajeva da je i Nidzo kandidat podrzavali bi ga...
Samo da kandidat ne dolazi iz omrazenog kluba :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 dec 2014, 20:08

Head je napisao/la: Nisam ja bitan, bitno je da on odgovara IO. :cool:
Pusti ti to, danima prodaješ okolo priču kako je on najpoželjniji, a u principu ga prizivaš samo zato da bi se oni koji nisu navijači Sarajeva nervirali a ti im se ismijavao na forumu, a iz istog si razloga podržavao i Sušića. Boli tebe briga šta će biti sa reprezentacijom, tvoja je životna misija da se hraniš tuđom mukom, to ti je k'o droga. Održava te to što postoje ljudi koji se dive tvom ismijavanju sve dok i sami ne postanu predmet tvog ismijavanja.

Ti si generalno jedna krajnje podmukla osoba što naravno nije teško zaključiti, samo što ja nemam nikakav problem da sve to kažem javno jer se nikom ovdje ne udvaram. Eto sad da znaš da to mnogi ljudi imau na umu kad čitaju tvoje postove samo nemaju namjeru da ti to baš otvoreno kažu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 dec 2014, 20:32

Ja ne krijem da mrzim sve sto ima veze sa FK Zeljeznicarom, dakle klub, njegove igrace, sve, to je poznato.
Naravno da prizivam Hadzibegica, jer ga cijenim kao covjeka i kao fudbalsku legendu FK Sarajeva, ali da opet voda ide na moj mlin govori i to da je Hadzibegic favorit citavog IO.

Yebiga, moze mi se. :cool:
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 dec 2014, 20:38

Tako vi i jedna i druga strana Sarajeva prizivate svoje pa kad opet dodje neka ubleha onda cete da pljujete Pjanica, Begovica, Spahica i ostale kao da su oni svemocni, a ne samo ljudi od krvi i mesa koji cesto zavise od takticke postavke koja naravno ne postoji kod nasih domacih strucnjaka.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 08 dec 2014, 20:39

Chinaglia je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Stimac zeli da bude selektor Herceg-Bosne, a ne Bosne i Hercegovine. :kafa:
jeste, to si u pravu, kad se sjetim da je vodio repku na pripreme u Hercegovinu :roll: isto k'o kad bi naš selektor našu repku odveo u Sandžak :D uostalom, Štimac voli analizirat' kao gost u emisijama, tad sve zna, a kad vodi repku, tad veze nema :lol:
dobra ideja odvest repku u Sandžak :njanjanja: :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.