Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Tesnjak1991
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la Tesnjak1991 » 01 jul 2019, 20:32

japa je napisao/la:hahah kakvakarikatura pa jedini on spominje ABA ligu a prica o nekakvim frustracijama nekim :rol: vidjecemo hoces li biti tako euforican tokom sezone..da ne bude hladnih tuseva.
Jok, po tebi je i ABA liga previše. Jado jadni, hoćeš dolazit ovdje pisat kad Musa postane minimalno role player u NBA? :puke: :puke:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 01 jul 2019, 20:34

Naravno da hocu ja kad pogrijesim to i priznam, pitanje je hoces li ti pisati ako se uskoro vrne u Evropu?

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 01 jul 2019, 20:36

japa je napisao/la:Naravno da hocu ja kad pogrijesim to i priznam, pitanje je hoces li ti pisati ako se uskoro vrne u Evropu?

Au, evo već se radujem. Uskoro? Za jedno 10+ godina jel'? :rol: :rol: Pucat će čirovi, i to samo tako.. :mrgreen:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 jul 2019, 00:29

Tesnjak1991 je napisao/la:
japa je napisao/la:Naravno da hocu ja kad pogrijesim to i priznam, pitanje je hoces li ti pisati ako se uskoro vrne u Evropu?

Au, evo već se radujem. Uskoro? Za jedno 10+ godina jel'? :rol: :rol: Pucat će čirovi, i to samo tako.. :mrgreen:
Vidim ja da se radujes zato sam i spominjao euforiju ali obicno dodje otrijeznjenje, siguran sam da u ovo doba prosle godine nisi racunao da ce Musa rookie sezonu odraditi u razvojnoj sa nekih 20tak minuta garbage timea u NBA za citavu sezonu vec si ocekivao mnogo vise pa te upozoravam da se ne radujesprevise jer bi i naredne sezone u ovo doba mogao biti neugodno iznenadjen razvojem dogadjaja.

Nego nisi mi odgovorio sta ce biti ako ja budem upravu? Hoce li tebi cirOvi pucati, hoces li roniti krokodilske suze sta ce biti?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 jul 2019, 00:32

japa je napisao/la:

Vidim ja da se radujes zato sam i spominjao euforiju ali obicno dodje otrijeznjenje, siguran sam da u ovo doba prosle godine nisi racunao da ce Musa rookie sezonu odraditi u razvojnoj sa nekih 20tak minuta garbage timea u NBA za citavu sezonu vec si ocekivao mnogo vise pa te upozoravam da se ne radujesprevise jer bi i naredne sezone u ovo doba mogao biti neugodno iznenadjen razvojem dogadjaja.

Nego nisi mi odgovorio sta ce biti ako ja budem upravu? Hoce li tebi cirOvi pucati, hoces li roniti krokodilske suze sta ce biti?
Nece biti krokodilskih suza jer postoji mogucnost da ce za nas zaigrati Alen Smailagic,Sandzaklija koji je bio draftan od strane GSWa,neki su na ovom forumu cak i prenijeli da ce dobiti nase drzavljanstvo.Ekipa GSWa ima tanku klupu tako da ce sigurno dobiti kakvu takvu ulogu,pa nece biti cireva zbog Muse.Mi smo samo objektivni :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 jul 2019, 00:36

Znaci utjeha za eventualni fail Muse ce biti taj neki pokemon Smailagic. Tim sandzama ne vjerujem ti ce prije igrati za Tursku nego za nas, ne bi bio prvi prevarant koji je to uradio.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 jul 2019, 01:07

Nevjerovatno kako ljubomorne duse jedva cekaju da neko propadne jbt. Koji vam je ****? Musa je jedan od najvecih talenata iz Evrope i nema sanse da bude trejdan. Netsi prave strasnu ekipu za narednu sezonu u kojoj ce biti mjesta za Dzanana.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 02 jul 2019, 08:53

japa je napisao/la:

Ko će kad slomiti ruku, rame, nogu, vrat, to samo onaj gore zna. Povrede su sastavni dio svakog sporta, pa tako i košarke. Musa je početničku grešku napravio što godinu nije sačekao, i izašao na ovom sad draftu koji je dosta slabiji bio, samim tim bi bio draftan na višoj poziciji i imao veću vrijednost. Al' svakako, dobio bi on šansu i ovu prošlu sezonu, da se ta ozlijeda nije desila kad se desila. Ove sezone, ako ostane zdrav, ima da se naigra. U to uopšte ne sumnjam.

Ne postoji mogućnost da mi pukne čir, jer ja nisam zavidan i ljubomoran na tuđe uspjehe. Srce mi je puno kad vidim nekoga iz naše zemlje, da je uspio tamo negdje u svijetu, na tom "višem" nivou. Ne sumnjam ni sekunde da će se izboriti za svoje minute, i da će imati barem solidnu karijeru u NBA.

Eto, toliko od mene. Vrijeme će ti pokazati da si debelo pogriješio oko njega, iako znam da to nije greška, već neki drugi faktor. :wave:

Mes Que Un Club!

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 jul 2019, 10:11

japa je napisao/la:Znaci utjeha za eventualni fail Muse ce biti taj neki pokemon Smailagic. Tim sandzama ne vjerujem ti ce prije igrati za Tursku nego za nas, ne bi bio prvi prevarant koji je to uradio.

momak je iz beograda

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 jul 2019, 10:32

filip13 je napisao/la:
japa je napisao/la:Znaci utjeha za eventualni fail Muse ce biti taj neki pokemon Smailagic. Tim sandzama ne vjerujem ti ce prije igrati za Tursku nego za nas, ne bi bio prvi prevarant koji je to uradio.

momak je iz beograda
Ne mora to nista sa znaci :kafa: bosanski Srbi i Hrvati stalno za prekodrince i prekosavce.Znam da je kod njih procedura 100 puta laksa al se moze izgurat
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 jul 2019, 19:26

Tesnjak
Vrijeme ce pokazati da si ti debelo porgrijesio ja sam samo bio relaan, to sto je tebi moja realnost neki hejt zao mi je ne mogu ti pomoci.

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 02 jul 2019, 20:00

ne moze biti realnost nesto sto gleda u buducnost...realnost je ono sto je cinjenica.a ti o cinjenicama mozes pricati samo u rekapitualaciji prethodne sezone...uzmes lijepo minutazu i kazes...igrao je cca pola sata....e to je fakt

bolje odmah reci mislim da ce musa biti sutnut iz nba jer nema nikakav kvalitet da igra nba ligu...svaki scenarij van toga je tvoj potop. a da se razumijemo, ti njega mrzis jer je njegov fail tvoja dusevna hrana....o kakvoj patologiji se radi zaista nisam kompetentan

vezano za roster...za sada djeluje da ce mu temple biti konkurencija za minute rezervne dvojke.lavert ce imati kawhi tretman,sto znaci preskocit najmanje 15 utakmica iz preventivnih razloga... pa cak i ako musa ne bude rezervna dvojka na startu sezone, imace priliku da pokaze sta zna u utakmicama kada lavert sjedio...tu je opasnost od Pinsona ali vidjecemo....dobro ej par su Graham i Sabazz out i sto nisu draftali beka

Netsi su jedna od boljih ekipa na Istoku i to mu ovom trenutku ne ide u prilog....nekoliko losih utakmica i moze na kaljenje u G ligu....sve je na njemu....trica ce biti jako vazna ....ne mozes ignorisati igraca koji zabija pristojnim procentima pa cak i ako je liability u odbrani
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 02 jul 2019, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 02 jul 2019, 20:02

Ti i realnost, nebo i zemlja.

Momka, dijete praktično, nakon prve sezone gdje je draftovan, gdje je imao nevjerovatno dobru konkurenciju na svojoj poziciji, pri čemu je igrajući u G-league doživio tu ozlijedu, koja ga je totalno izbacila i iz ritma i iz konkurencije, a ekipa se ozbiljno borila za Play off, pa je i razumljivo da nije imao minute nakon svega šalješ nazad u ABA ligu. I to ti zoveš "bio realan" ? Nemoj svega ti, nema potrebe da ovdje pucaš te "realne priče". Pojma nemam ko si, realno me ni ne interesuje, al' imaš žestoke komplekse, zavist ili mržnju (možda prejaka riječ, al' hajd) prema Džananu, vjerovatno iz "stvarnog" života i nekih iskustava, iz razloga koji su samo tebi poznati.

Tu "realnost" okači mačku o rep slobodno.

Mes Que Un Club!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 02 jul 2019, 20:07

AirRamiz je napisao/la:ne moze biti realnost nesto sto gleda u buducnost...realnost je ono sto je cinjenica.a ti o cinjenicama mozes pricati samo u rekapitualaciji prethodne sezone...uzmes lijepo minutazu i kazes...igrao je cca pola sata....e to je fakt

bolje odmah reci mislim da ce musa biti sutnut iz nba jer nema nikakav kvalitet da igra nba ligu...svaki scenarij van toga je tvoj potop. a da se razumijemo, ti njega mrzis jer je njegov fail tvoja dusevna hrana....o kakvoj patologiji se radi zaista nisam kompetentan

vezano za roster...za sada djeluje da ce mu temple biti konkurencija za minute rezervne dvojke.lavert ce imati kawhi tretman,sto znaci preskocit najmanje 15 utakmica iz preventivnih razloga... pa cak i ako musa ne bude rezervna dvojka na startu sezone, imace priliku da pokaze sta zna u utakmicama kada lavert sjedio...tu je opasnost od Pinsona ali vidjecemo....dobro ej par su Graham i Sabazz out i sto nisu draftali beka

Netsi su jedna od boljih ekipa na Istoku i to mu ovom trenutku ne ide u prilog....nekoliko losih utakmica i moze na kaljenje u G ligu....sve je na njemu....trica ce biti jako vazna ....ne mozes ignorisati igraca koji zabija pristojnim procentima pa cak i ako je liability u odbrani
Koliko sam pratio njihove forume, i stranice vezane za ekipu, svi očekuju da ove sezone bude neki faktor. Pozitivno je što ima tih nekih kvaliteta, ima fin pregled igre, te samim tim ga vjerovatno vide i na drugim pozicijama, bar po nekoliko minuta ako treba da uskoči. Negativno je što je haman još dosta krhke građe :hmmmmm: i kao što si spomenuo, obrana skoro pa nepostojeća. Al' i unatoč tome, ako se imalo pokaže, mislim da bi trebalo da upadne u tu neku rotaciju. Samo da se izbjegnu ozlijede aBda, uopće ne sumnjam da će svojim trudom i zalaganjem taj dečko uspjeti.

Mes Que Un Club!

filip13

Post Postao/la filip13 » 03 jul 2019, 07:21

wilson chandler u netsima

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2019, 15:29

oprecna su misljenja u vezi dzanana, jedni misle da ce bit zamjena levertu, drugi kazu da ce morat cekat sansu kad se neko povrijedi, pa da to iskoristi, kao npr kurucs prosle sezone... njemu se otvorilo odmah u predsezoni, bilo je povrijedjenih igraca, dobio sansu i odmah u prvoj tekmi privukao paznju na sebe i nastavio je tako tokom citave sezone

prvi korak mu je ova ljetna liga, ako tu bude top, privuce paznju... bice tu jarrett allen i kurucs, tako da brooklyn pridaje paznju tome... nadam se da ce vrtit pick s allenom, da pokaze pas igru, ball handling, napadanje obruca... samo da mu trojke ne budu prvi izbor... nek pokaze raznovrsnot u igri

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 03 jul 2019, 15:53

AirRamiz je napisao/la:ne moze biti realnost nesto sto gleda u buducnost...realnost je ono sto je cinjenica.a ti o cinjenicama mozes pricati samo u rekapitualaciji prethodne sezone...uzmes lijepo minutazu i kazes...igrao je cca pola sata....e to je fakt

haha pa te cinjenice sam ja i rekao halo o cemu pricamo? na osnovu tihi cinjenica ja i nagadjam sta bi moglo biti s njim tamo, necemo se lagati pola sata za citavu sezonu, nije ni dominirao u razvojnoj u kojoj su znali razvaljivati neki bezveze igraci iz NBA, tako da ja na osnovu toga zakljucujem. A to sto ti i tebi slicni mislite da je u pitanju neka mrznja ili sta vec je tvoj problem, igrac mi je samo antipatican valjda jer ne gotivim te likove sto se ku?ce bez pokrica, jednostavno jos onomad kad se ko balavac ku?cio Teletovicu i Mozgovu mi se ucini nesimpaticnim i sta je problem. a sto se tice njegovog faila vise mi je to draze zbog ovih lobotomaca ala Bosnaboston i Tesnjak njihove kmecanje mi je mnogo veci gust.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 03 jul 2019, 16:26

japa je napisao/la:

haha pa te cinjenice sam ja i rekao halo o cemu pricamo? na osnovu tihi cinjenica ja i nagadjam sta bi moglo biti s njim tamo, necemo se lagati pola sata za citavu sezonu, nije ni dominirao u razvojnoj u kojoj su znali razvaljivati neki bezveze igraci iz NBA, tako da ja na osnovu toga zakljucujem. A to sto ti i tebi slicni mislite da je u pitanju neka mrznja ili sta vec je tvoj problem, igrac mi je samo antipatican valjda jer ne gotivim te likove sto se ku?ce bez pokrica, jednostavno jos onomad kad se ko balavac ku?cio Teletovicu i Mozgovu mi se ucini nesimpaticnim i sta je problem. a sto se tice njegovog faila vise mi je to draze zbog ovih lobotomaca ala Bosnaboston i Tesnjak njihove kmecanje mi je mnogo veci gust.
Hahaha, ti si bolestan lik. Zavidan i pun mržnje. Da ti nije Musa kakvu curicu trehno? kuknjava

Jel' si ti mentalno zaostao možda? Bez ikakve uvrede, pitam ozbiljno? Jel' znaš šta znači pojam "ozlijeda"? Doduše kad malo bolje razmislim, vjerovatno si neki debeli bubuljičar, koji sve živo zna, u teoriji barem, a u praksi lopte u ruke nije uzeo, jer si antitalent.

Evo vidiš mi u nicku godište, jesil' stariji od mene il' mlađi? Čisto da možemo procjeniti jesil' veliki propalitet il' malo manji? :mrgreen:

Ti, pa onaj drot mančesterovski pa jedno milion mjesta prazno. Tolika dominacija gluposti od vas 2 na svim temama gdje se pojavite. :salut:

Mes Que Un Club!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 03 jul 2019, 16:32

Uhvatio se povrede ko krucijalnog izgovora ali dobro i to je dio sporta boze moj ali eto tjesi se da je zbog toga minutaza bila takva kakva jeste...Jeste Musa mi je trebu preoteo pa sad pisem po njegovoj temi i raspravljam sa tobom :rol: bravo kako si pogodio? :rol: Evo npr ne volim Pepa Guardiolu mora da im je i on nekad trebu oteo :rol: :rol:

Ugl. zivi bili pa vidjeli brzo se u sportu stvari iskristalisu vec na tokom i na kraju naredne sezone cemo vidjeti ko je blizi istini ti ili ja.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.