japa je napisao/la:Tesnjak1991 je napisao/la:japa je napisao/la:Naravno da hocu ja kad pogrijesim to i priznam, pitanje je hoces li ti pisati ako se uskoro vrne u Evropu?
Au, evo već se radujem. Uskoro? Za jedno 10+ godina jel'?

Pucat će čirovi, i to samo tako..

Vidim ja da se radujes zato sam i spominjao euforiju ali obicno dodje otrijeznjenje, siguran sam da u ovo doba prosle godine nisi racunao da ce Musa rookie sezonu odraditi u razvojnoj sa nekih 20tak minuta garbage timea u NBA za citavu sezonu vec si ocekivao mnogo vise pa te upozoravam da se ne radujesprevise jer bi i naredne sezone u ovo doba mogao biti neugodno iznenadjen razvojem dogadjaja.
Nego nisi mi odgovorio sta ce biti ako ja budem upravu? Hoce li tebi cirOvi pucati, hoces li roniti krokodilske suze sta ce biti?
Ko će kad slomiti ruku, rame, nogu, vrat, to samo onaj gore zna. Povrede su sastavni dio svakog sporta, pa tako i košarke. Musa je početničku grešku napravio što godinu nije sačekao, i izašao na ovom sad draftu koji je dosta slabiji bio, samim tim bi bio draftan na višoj poziciji i imao veću vrijednost. Al' svakako, dobio bi on šansu i ovu prošlu sezonu, da se ta ozlijeda nije desila kad se desila. Ove sezone, ako ostane zdrav, ima da se naigra. U to uopšte ne sumnjam.
Ne postoji mogućnost da mi pukne čir, jer ja nisam zavidan i ljubomoran na tuđe uspjehe. Srce mi je puno kad vidim nekoga iz naše zemlje, da je uspio tamo negdje u svijetu, na tom "višem" nivou. Ne sumnjam ni sekunde da će se izboriti za svoje minute, i da će imati barem solidnu karijeru u NBA.
Eto, toliko od mene. Vrijeme će ti pokazati da si debelo pogriješio oko njega, iako znam da to nije greška, već neki drugi faktor.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!