FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
€30 mil za j. correu, lazio zeli malo vise, inter ne da, no, bice to zavrseno, prodaja je ipak prioritet
Zbog čega se forsira prodaja, zar nije imao odličnu sezonu iza sebe? Po meni bi se za takvog igrača trebalo moći više love izvuć.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
ne forsira se prodaja, nego je j. correa izrazio zelju da napusti klub, a lazio ima problem s necim sto se zove "indice di liquidità", sta god to bilo i mora prodati nekog da bi mogao kupiti neke igrace, a vec ima dva zavrsena igraca (od kojih je jedan njegova zamijena), cak mislim da zbog toga lazio ne bi mogao registrovati ove igrace koje je vec doveo, tako da transfer odgovara kako igracu, tako i klubu
Radja ce dobit 2m za raskid al u nekim ratama kako sam ja skontao.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Nego dok mi 36-godišnjem Džeki dajemo 5 mil po sezini platu, Salernitana za samo 6 mil (i vjerovatno neku sića platu) dovede Simy-ja koji ima 29 god i prošle godine bio među najboljim strijelcima lige (20 golova). Zar nam ovo ne bi bio 5x bolji transfer?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Za 2mil ste doveli igraca koji ce dati sigurno u sistemu kojeg igra Inzaghi 20 golova,ubjedjen sam u to.
Dosao je u grad kluba za kojeg navija od malena ali obukao drugi dres
Sretno nasem dijamantu
Dosao je u grad kluba za kojeg navija od malena ali obukao drugi dres
Sretno nasem dijamantu
Kakav crni simi, ides na siguricu u ovakvoj situaciji, igrac koji je dokazan na velikoj sceni, nema tu puno pametovanja, pogotovo u ovoj situaciji u kojoj se mi nalazimo. Mi ako se budemo zahebavali na taj nacin sa pojacanjima ostaje nam da vjerujemo lautaru "fulam dva zicera po utakmici" martinezu.
Ma Džeko je igračina i dat će puno ove sezone. Lautaro/Satriano - Zapata ili Correa/Džeko je i više nego dobar napad.
Alexis vjerovatno ide prema MLSu.
Dumfries izgleda dolazi desno, nadam se da to ne znači da se odustaje od Nandeza.
Alexis vjerovatno ide prema MLSu.
Dumfries izgleda dolazi desno, nadam se da to ne znači da se odustaje od Nandeza.
#Ausilio OUT
tesko da ce zabiti 20 golova kao rezervni igrac
lautaro i neko drugi ce igrati u napadu, simone zeli j. correu
Ma kakav Dzeko i rezervni igrac,nema od toga nista
Pa dolazi jos jedan špic od 35-40mil€. J.Correa, Zapata ili Kean se spominju. Ako Alexis ode, Dzeko je prvi sa klupe.
Za Correu se daje 30mil, Lazio traži 40. On je vjerovatno novi špic jer ga Simone želi.
Ja se još nadam Vlahoviću

Za Correu se daje 30mil, Lazio traži 40. On je vjerovatno novi špic jer ga Simone želi.
Ja se još nadam Vlahoviću
Fcinternews - Dogovor između Intera i J.Correa €3,5-4 milijuna godišnje. Lotito je (kao i uvijek) visoko pucao, €40-45 milijuna, ali osjećaj je da bi ga sa €35m pustio. Inter ne ide dalje od €28-30 milijuna uključenih bonusa.
#Ausilio OUT
- TheTruth34
- Kontakt:
100 posto..Ubijedjen sam da sa Simyem ne bi fulili..
Za Damfriesa nudimo 12.5 m i 2-3m bonusa.
Za Correu Lotito trazi 37m minimum, a Atalanta Zapatu neće pustiti ispod 40m i to ako prethodno uspiju dogovorit transfer Abrahama.
Ne znam kakav je Correaa, nisam ga previse gledao, Zapata mi se svidja ma da za ove pare ga ne bi uzeo. Bolje je dat 50ak za Vlahovića, mladi je 10g od Kolumbijca.
Najbolje uzet Keana na posudbu +option to buy, kako smo i navikli
Edit: Kean pobrisao sve sa instagrama vezano za everton
Za Correu Lotito trazi 37m minimum, a Atalanta Zapatu neće pustiti ispod 40m i to ako prethodno uspiju dogovorit transfer Abrahama.
Ne znam kakav je Correaa, nisam ga previse gledao, Zapata mi se svidja ma da za ove pare ga ne bi uzeo. Bolje je dat 50ak za Vlahovića, mladi je 10g od Kolumbijca.
Najbolje uzet Keana na posudbu +option to buy, kako smo i navikli
Edit: Kean pobrisao sve sa instagrama vezano za everton
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Koristio je Inzaghi Ciru i Coreu u napadu, a imao je Caiceda i onog siptara sta je vec. Oni su hrmpalije i ulazili su s klupe. To ce biti uloga Dzeke, samo sto je kvalitetniji od njih. Lautaro i Corea u napadu, kad se ganja rezultat Dzeko ili kad je protivnik zatvoren od pocetka. Ima rezona. Interu je bitnije da nadje koliko toliko pristoju zamjenu za Hakimija. Ukoliko ostanu ostali igraci nece to biti toliko losije od prosle sezone. Strasan golman, stoperi uigrani i dokazani, vezni red s Barelom i Brozovicem opet dobar, Lautaro...solidno i sigurno top 4 naredne sezone.
Cuva Bog Zelju svog!
-
GeriOldman
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Sta mislite za napad? Lautaro je tu ,Dzeko dosao,Pinamonti se spominje da ce otici u Empoli,Alexis isto mozda ode.Od svih ovih sto se spominju Correa,Zapata,Kean,hoce li doci jos jedan ili dva.?
Zaboravio si satriana, jedan od talentovanijih primavera igraca koje sam imao priliku gledati, volio bi da ostane neka cetvrta, peta opcija iskreno.TheTruth34 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 19:26Sta mislite za napad? Lautaro je tu ,Dzeko dosao,Pinamonti se spominje da ce otici u Empoli,Alexis isto mozda ode.Od svih ovih sto se spominju Correa,Zapata,Kean,hoce li doci jos jedan ili dva.?
A sto se tice tih pobrojanih trebao bi jos jedan doci, s tim da se jos ne zna ko, ja mislim da ni ovi nasi nisu odlucili. Njima je bilo samo vazno da dzeku rijese sto prije, jer nam bukvalno ne bi imao ko igrati prvu utakmicu protiv genoe (lautaro suspendovan, sanchez povrijedjen, ostanu samo ovi mladji tipa pinamonti i satriano).
Ne znam ko vam je taj Satriano, al ako je momak talentovan zar nebi bilo bolje da ga pošaljete na posudbu i da ima priliku da se razvija, već da truhne na klupi kao 4-5 opcija. Isto recimo sto bi ja volio da naši Plizarija opet pošalju na posudbu, već da bude 3. golman.
Il Club più titolato al mondo!
- TheTruth34
- Kontakt:
Satriano nakon Balotellija,nesto najnolje sto je Primavera izbacila.Ali previse dugo pratim Inter,pa znam da ce ga ubiti sa raznorasnim posudbama.
Doći će još Dumfries i Correa, moje neko misljenje. Nandez je upitan.
Pinamonti u Empoliju. Satriano ce na posudbu u Cagliari ako Alexis ostane ili ostaje kao 4i napadač.
Pinamonti u Empoliju. Satriano ce na posudbu u Cagliari ako Alexis ostane ili ostaje kao 4i napadač.
#Ausilio OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.