Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Za sad, dva gola Negrada i jedan Aguera...al' City ima ubitačan napad čovječe...

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Svaku tekmu zabijaju ko na traci...
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
šta mislite ko iduću počinje ? nakon što ga je sad ostavio na klupi bio sam uvjeren da iduću počinje, ali nakon ove utakmice...

Odlazi Safete.
						- hule_barca
- Kontakt:
Počinje protiv Watforda, a protiv Totthama je već upitnik, dok protiv Chelsea počinu Negredo i Aguero.

Mes Que Un Club
Generalno pravilo
slabiji protivnici...starter Dzeko sa Negredom ili Aguerom
Tezi protivnici (Man.United. Liverpool, Arsenal, Everton, Chelsea, Barca) starter Aguero i Negredo...a Dzeko eventualno zadnjih 10ak minuta

Tezi protivnici (Man.United. Liverpool, Arsenal, Everton, Chelsea, Barca) starter Aguero i Negredo...a Dzeko eventualno zadnjih 10ak minuta
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
						-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Nije odigrao u skroz bezveze utakmici i eto odmah se pojavljuju da nam kazu kako ce igrati i kad ce igrati. Sve Pelleovi drugari i s' njim kafe ispijaju redovno. Eto sto danas nije igrao jer je WHam los protivnik? Zasluzio je da igra svaku ozbiljnu utakmicu i to ce se desavati osim ako opet ne padne forma.

Negredo nemore udrzavati formu tako dugo... igra ce i edin vazne utakmice od pocetka  

gdje je @romanista da napiše elaborat o večerašnjem meču i postavi Pellegrinija, itd

bojim se da je održava otkad je zabio prvi gol za Man City, dakle na gostovanju kod CardiffaEdviin je napisao/la:Negredo nemore udrzavati formu tako dugo
- el-fighter
- Kontakt:
Gdje si Pauce druze stari, nije te nesto bilo zadnjih 20-ak dana ovdje?Pauk je napisao/la:Generalno pravilo
Inace citam da je Negredo povrijedio rame

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
						Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
U sedmodnevnoj je posjeti Tuzlanskom kantonu.Chinaglia je napisao/la:gdje je @romanista
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Negredića nam rame boli   

- Consigliere
- Kontakt:
Koliko Negredo ima utakmica i golova za City? Ja mislim da mu je yeben prosjek

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vala bolje da se Aguero opet povrijedio  sa Negredom on super suradjuje, sa ovim midzetom to tesko ide taman da Negreda ne bude i mjesec hehehe
  sa Negredom on super suradjuje, sa ovim midzetom to tesko ide taman da Negreda ne bude i mjesec hehehe

sa Negredom on super suradjuje, sa ovim midzetom to tesko ide taman da Negreda ne bude i mjesec hehehe
  sa Negredom on super suradjuje, sa ovim midzetom to tesko ide taman da Negreda ne bude i mjesec hehehecrveno-crno srce kuca jace nego ikada!
statistika kaže sljedeće:Consigliere je napisao/la:Koliko Negredo ima utakmica i golova za City? Ja mislim da mu je yeben prosjek
- 33 meča (6 LP, 21 PL, 2 FA Cup, 4 Carling Cup)
- 23 gola, 7 asistencija (5 u LP, 9 u PL, 3 FA Cup, 6 Carling Cup)
- 11 puta ušao u igru, 13 puta izašao
- Consigliere
- Kontakt:
Fenomenalan je lik. Adaptacija na Englesku mu je trajala valjda do pola prvog treninga sa ekipom. Yebote, tek skontas kakvu konkurenciju ima Dzeko.Chinaglia je napisao/la:statistika kaže sljedeće:Consigliere je napisao/la:Koliko Negredo ima utakmica i golova za City? Ja mislim da mu je yeben prosjek
Fit Tony: I keep my friends close...
ma odgovaraju mu u potpunosti kako igra Man Cityja, tako i otočki fudbalConsigliere je napisao/la:Fenomenalan je lik. Adaptacija na Englesku mu je trajala valjda do pola prvog treninga sa ekipom. Yebote, tek skontas kakvu konkurenciju ima Dzeko.Chinaglia je napisao/la:statistika kaže sljedeće:Consigliere je napisao/la:Koliko Negredo ima utakmica i golova za City? Ja mislim da mu je yeben prosjek
 lik je fakat onako kao terminator, fizički superioran, brz sa i bez lopte, dovoljno je vidjeti njegov drugi sinoćnji gol
 lik je fakat onako kao terminator, fizički superioran, brz sa i bez lopte, dovoljno je vidjeti njegov drugi sinoćnji gol  lik je kvalitetan sa i bez lopte, jednostavno je maltene kompletan napadač, malo ga koči igra desnom nogom, pa zato forsira lijevu vanjsku
 lik je kvalitetan sa i bez lopte, jednostavno je maltene kompletan napadač, malo ga koči igra desnom nogom, pa zato forsira lijevu vanjsku  
 Edinu ne odgovara igra Man Cityja, dok za fudbal na otoku nisam siguran, baš me zanima kako bi igrao u Arsenalu ili Man Utd, s obzirom na njihov stil igre
slabo. berbatov koji je bolji od dzeke je otjeran, a arsenal igra igru od noge do noge gdje je dzeko los. po meni je on idealan za everton, a sad bi li on isao u momcad koja se bori za EL - sumnjamChinaglia je napisao/la:
Edinu ne odgovara igra Man Cityja, dok za fudbal na otoku nisam siguran, baš me zanima kako bi igrao u Arsenalu ili Man Utd, s obzirom na njihov stil igre
možda ipak Hull City.....zokyy je napisao/la:slabo. berbatov koji je bolji od dzeke je otjeran, a arsenal igra igru od noge do noge gdje je dzeko los. po meni je on idealan za everton, a sad bi li on isao u momcad koja se bori za EL - sumnjamChinaglia je napisao/la:
Koliko vam samo malo treba...
- 
				Braveheart23
- Kontakt:
Ma svi su bolji od Dzeke, ne znam sta on uopste radi u City-u ili uopste u PL, nije ni za tu ligu... cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccczokyy je napisao/la:slabo. berbatov koji je bolji od dzeke je otjeran, a arsenal igra igru od noge do noge gdje je dzeko los. po meni je on idealan za everton, a sad bi li on isao u momcad koja se bori za EL - sumnjamChinaglia je napisao/la:

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Berbatov je tehnički potkovaniji igrač. Ako ćemo biti potpuno iskreni - on nije bolji igrač od Džeke. Nije bio ni dok je bio u Unitedu, da se razumijemo. Istina, jeste završio kao prvi strijelac lige, al' to ne mijenja činjenicu da nije bolji igrač.zokyy je napisao/la:slabo. berbatov koji je bolji od dzeke je otjeran, a arsenal igra igru od noge do noge gdje je dzeko los. po meni je on idealan za everton, a sad bi li on isao u momcad koja se bori za EL - sumnjamChinaglia je napisao/la:
Usput, ne znam čemu seljakanje Džeke kad se ustalio i kad igra odlično u Cityju?! Uvijek je tu, u formi je, zabija golove, učestvuje u svim mogućim i nemogućim akcijama ekipe... Jednostavno, ne vidim nikakvu potrebu da napusti ekipu. Pellegrini mu daje sasvim dovoljnu minutažu, a Edin to u posljednje vrijeme odlično koristi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”