Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Za sad, dva gola Negrada i jedan Aguera...al' City ima ubitačan napad čovječe...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Svaku tekmu zabijaju ko na traci...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
šta mislite ko iduću počinje ? nakon što ga je sad ostavio na klupi bio sam uvjeren da iduću počinje, ali nakon ove utakmice...
Odlazi Safete.
- hule_barca
- Kontakt:
Počinje protiv Watforda, a protiv Totthama je već upitnik, dok protiv Chelsea počinu Negredo i Aguero.
Mes Que Un Club
Generalno pravilo
slabiji protivnici...starter Dzeko sa Negredom ili Aguerom
Tezi protivnici (Man.United. Liverpool, Arsenal, Everton, Chelsea, Barca) starter Aguero i Negredo...a Dzeko eventualno zadnjih 10ak minuta
Tezi protivnici (Man.United. Liverpool, Arsenal, Everton, Chelsea, Barca) starter Aguero i Negredo...a Dzeko eventualno zadnjih 10ak minuta
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Nije odigrao u skroz bezveze utakmici i eto odmah se pojavljuju da nam kazu kako ce igrati i kad ce igrati. Sve Pelleovi drugari i s' njim kafe ispijaju redovno. Eto sto danas nije igrao jer je WHam los protivnik? Zasluzio je da igra svaku ozbiljnu utakmicu i to ce se desavati osim ako opet ne padne forma.
Negredo nemore udrzavati formu tako dugo... igra ce i edin vazne utakmice od pocetka 

gdje je @romanista da napiše elaborat o večerašnjem meču i postavi Pellegrinija, itd
bojim se da je održava otkad je zabio prvi gol za Man City, dakle na gostovanju kod CardiffaEdviin je napisao/la:Negredo nemore udrzavati formu tako dugo
- el-fighter
- Kontakt:
Gdje si Pauce druze stari, nije te nesto bilo zadnjih 20-ak dana ovdje?Pauk je napisao/la:Generalno pravilo
Inace citam da je Negredo povrijedio rame

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
U sedmodnevnoj je posjeti Tuzlanskom kantonu.Chinaglia je napisao/la:gdje je @romanista
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Negredića nam rame boli

- Consigliere
- Kontakt:
Koliko Negredo ima utakmica i golova za City? Ja mislim da mu je yeben prosjek
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vala bolje da se Aguero opet povrijedio
sa Negredom on super suradjuje, sa ovim midzetom to tesko ide taman da Negreda ne bude i mjesec hehehe

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
statistika kaže sljedeće:Consigliere je napisao/la:Koliko Negredo ima utakmica i golova za City? Ja mislim da mu je yeben prosjek
- 33 meča (6 LP, 21 PL, 2 FA Cup, 4 Carling Cup)
- 23 gola, 7 asistencija (5 u LP, 9 u PL, 3 FA Cup, 6 Carling Cup)
- 11 puta ušao u igru, 13 puta izašao
- Consigliere
- Kontakt:
Fenomenalan je lik. Adaptacija na Englesku mu je trajala valjda do pola prvog treninga sa ekipom. Yebote, tek skontas kakvu konkurenciju ima Dzeko.Chinaglia je napisao/la:statistika kaže sljedeće:Consigliere je napisao/la:Koliko Negredo ima utakmica i golova za City? Ja mislim da mu je yeben prosjek
Fit Tony: I keep my friends close...
ma odgovaraju mu u potpunosti kako igra Man Cityja, tako i otočki fudbalConsigliere je napisao/la:Fenomenalan je lik. Adaptacija na Englesku mu je trajala valjda do pola prvog treninga sa ekipom. Yebote, tek skontas kakvu konkurenciju ima Dzeko.Chinaglia je napisao/la:statistika kaže sljedeće:Consigliere je napisao/la:Koliko Negredo ima utakmica i golova za City? Ja mislim da mu je yeben prosjek

Edinu ne odgovara igra Man Cityja, dok za fudbal na otoku nisam siguran, baš me zanima kako bi igrao u Arsenalu ili Man Utd, s obzirom na njihov stil igre
slabo. berbatov koji je bolji od dzeke je otjeran, a arsenal igra igru od noge do noge gdje je dzeko los. po meni je on idealan za everton, a sad bi li on isao u momcad koja se bori za EL - sumnjamChinaglia je napisao/la:
Edinu ne odgovara igra Man Cityja, dok za fudbal na otoku nisam siguran, baš me zanima kako bi igrao u Arsenalu ili Man Utd, s obzirom na njihov stil igre
možda ipak Hull City.....zokyy je napisao/la:slabo. berbatov koji je bolji od dzeke je otjeran, a arsenal igra igru od noge do noge gdje je dzeko los. po meni je on idealan za everton, a sad bi li on isao u momcad koja se bori za EL - sumnjamChinaglia je napisao/la:
Koliko vam samo malo treba...
-
- Kontakt:
Ma svi su bolji od Dzeke, ne znam sta on uopste radi u City-u ili uopste u PL, nije ni za tu ligu... cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccczokyy je napisao/la:slabo. berbatov koji je bolji od dzeke je otjeran, a arsenal igra igru od noge do noge gdje je dzeko los. po meni je on idealan za everton, a sad bi li on isao u momcad koja se bori za EL - sumnjamChinaglia je napisao/la:

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Berbatov je tehnički potkovaniji igrač. Ako ćemo biti potpuno iskreni - on nije bolji igrač od Džeke. Nije bio ni dok je bio u Unitedu, da se razumijemo. Istina, jeste završio kao prvi strijelac lige, al' to ne mijenja činjenicu da nije bolji igrač.zokyy je napisao/la:slabo. berbatov koji je bolji od dzeke je otjeran, a arsenal igra igru od noge do noge gdje je dzeko los. po meni je on idealan za everton, a sad bi li on isao u momcad koja se bori za EL - sumnjamChinaglia je napisao/la:
Usput, ne znam čemu seljakanje Džeke kad se ustalio i kad igra odlično u Cityju?! Uvijek je tu, u formi je, zabija golove, učestvuje u svim mogućim i nemogućim akcijama ekipe... Jednostavno, ne vidim nikakvu potrebu da napusti ekipu. Pellegrini mu daje sasvim dovoljnu minutažu, a Edin to u posljednje vrijeme odlično koristi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.