Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
neo
-
Kontakt:
Na Twitteru bum vijest..

samo ovo tvitaju..
Unconfirmed reports that Bayern Munich have signed Thiago Alcantara on a four-year-deal from Barcelona for €18m
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
Cartman
-
Kontakt:
neo je napisao/la:Na Twitteru bum vijest..

samo ovo tvitaju..
Unconfirmed reports that Bayern Munich have signed Thiago Alcantara on a four-year-deal from Barcelona for €18m
Ovo mi je vece razocaranje od svih ostalih propalih transfera zajedno. Pa koji amateri pregovaraju za United? Hocemo opet gledat Giggs i Jonesa u veznom? Muka mi od ovoga vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 18:20
Pregovarao je i Fergie pa smo gledali Giggsa i Jonesa u vezi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
neo
-
Kontakt:
Takodjer, velika steta, VELIKA!! No, koliko god mi je tesko vidim da je teze onima na Red Caffeu haha..
15 hiljada odgovora i preko 2 miliona pregleda teme...ne sjecam se da je i jedan transfer thread imao toliko
♫ Thiago
Whereever may go
You've been part of the Muppet show
Could've been great
United's number eight
Now we have to settle with whatshisface ♫
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
Cartman
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pregovarao je i Fergie pa smo gledali Giggsa i Jonesa u vezi

Ko god da je, zayebe stvar svakog ljeta. Ocito je neka politika kluba koja dovodi do ovoga. Ili ne daju dovoljno visoke plate, ili sporo pregovaraju ili ne zele dat agentima puno para, ali ovo je stvarno jadno vise. Na kraju cemo Boga molit da nam dodje Leon Osman. Mozda se mozemo nadat i povratku Gibsona. Mi i Arsenal smo jedinstveni po ovakvim pizdarijama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Saurman
-
Kontakt:
Predugo je Utd otezao stvar sa Thiagom, to mora da ide brže kad su u pitanju ovako talentovani igrači.
Moyes mi se nekako čini kao da spava zimski san.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 18:38
Saurman je napisao/la:Predugo je Utd otezao stvar sa Thiagom
Prije će biti da Thiago nije željeo nikako ni doći u United jer je čekao Pepa i njegovu reakciju
Saurman je napisao/la:Moyes mi se nekako čini kao da spava zimski san.
I Fergie je spavao isto tako, al' zato kad se medo probudi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
GazijaKalesija
-
Kontakt:
Postao/la GazijaKalesija » 11 jul 2013, 18:51
Bilo bi pametno da ako Thiago zaista pređe u Bayern ( a izgleda da je sve gotovo ), da Manchester pošalje ponudu za Gustava iz Bayerna... Teško da će se naigrati kod Guardiole, a strašan igrač

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 18:58
GazijaKalesija je napisao/la:Bilo bi pametno da ako Thiago zaista pređe u Bayern ( a izgleda da je sve gotovo ), da Manchester pošalje ponudu za Gustava iz Bayerna... Teško da će se naigrati kod Guardiole, a strašan igrač

Ako Thiago ne želi u United, zašto bi onda Gustavo prešao iz redova prvaka Europe gdje je bio jedan od najvažnijih igrača

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
GazijaKalesija
-
Kontakt:
Postao/la GazijaKalesija » 11 jul 2013, 19:03
rio_Ferdy88 je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Bilo bi pametno da ako Thiago zaista pređe u Bayern ( a izgleda da je sve gotovo ), da Manchester pošalje ponudu za Gustava iz Bayerna... Teško da će se naigrati kod Guardiole, a strašan igrač

Ako Thiago ne želi u United, zašto bi onda Gustavo prešao iz redova prvaka Europe gdje je bio jedan od najvažnijih igrača

Thiago želi kod Pepa! U tome je razlika! A kad će Gustavo igrati ako Pep bude stvarno igrao ovu formaciju koju forsira na pripremama ( 4-1-4-1 )? Zar misliš da može igrati ispred Švajnija? Švajni, Martinez, Thiago pa i Kroos koji može odigrati tu poziciju...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
Gusar1995
-
Kontakt:
GazijaKalesija je napisao/la:Bilo bi pametno da ako Thiago zaista pređe u Bayern ( a izgleda da je sve gotovo ), da Manchester pošalje ponudu za Gustava iz Bayerna... Teško da će se naigrati kod Guardiole, a strašan igrač

koji će nam vrag, nama trebaju kvalitetni igrači aa ne 'prosječni' kao što je on. Da je on zaist akvalitet za veliki klub ne bi dovodili Javi Martineza
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 19:07
GazijaKalesija je napisao/la:
Thiago želi kod Pepa! U tome je razlika! A kad će Gustavo igrati ako Pep bude stvarno igrao ovu formaciju koju forsira na pripremama ( 4-1-4-1 )? Zar misliš da može igrati ispred Švajnija? Švajni, Martinez, Thiago pa i Kroos koji može odigrati tu poziciju...
Pa Pep je zadužen da odredi kad će ko igrati, nismo ja i ti

, tako da ne vidim ni promil šanse da ga pusti da ode, a niti vidim da bi Gustavo želio doći u United niti se to igdje spominje

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
GazijaKalesija
-
Kontakt:
Postao/la GazijaKalesija » 11 jul 2013, 19:07
Gusar1995 je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Bilo bi pametno da ako Thiago zaista pređe u Bayern ( a izgleda da je sve gotovo ), da Manchester pošalje ponudu za Gustava iz Bayerna... Teško da će se naigrati kod Guardiole, a strašan igrač

koji će nam vrag, nama trebaju kvalitetni igrači aa ne 'prosječni' kao što je on. Da je on zaist akvalitet za veliki klub ne bi dovodili Javi Martineza
hahaha, jesi li gledao Kup Konfederacija?
-
Gusar1995
-
Kontakt:
GazijaKalesija je napisao/la:Gusar1995 je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Bilo bi pametno da ako Thiago zaista pređe u Bayern ( a izgleda da je sve gotovo ), da Manchester pošalje ponudu za Gustava iz Bayerna... Teško da će se naigrati kod Guardiole, a strašan igrač

hahaha, jesi li gledao Kup Konfederacija?
jesam ,ali to nema nikakve veze...i molim te reci mi za koji ti klub navijaš,nešto me zanima
-
GazijaKalesija
-
Kontakt:
Postao/la GazijaKalesija » 11 jul 2013, 19:12
Bayern. A, ima veze, da si gledao znao bi ko je pojeo sredinu Španije
A za Ria : The Sun : Manchester United will try to sign Luiz Gustavo if Thiago's move to Bayern is confirmed
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 19:14
GazijaKalesija je napisao/la:
A za Ria : The Sun : Manchester United will try to sign Luiz Gustavo if Thiago's move to Bayern is confirmed
Ma kakav Sun, šprdačina od novina, nemamo mi šanse za takvog igrača, a nije ni on budala da iz Bayerna koji je na krovu Europe ide u Manchester

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
xGGMU
-
Kontakt:
Ako je istina to, onda mi definitivno imamo ogroman problem u vidu stručnjaka koji su zaduženi za transfere Manchester Uniteda, ne treba ovo pripisati ni Moyesu jer tek se priključio i počeo sa radom u klubu od prije 10 dana, a ovaj transfer se razvlači već koliko dugo...
Mora se poraditi na tome da se privode transferi pravovremeno, u poslijednih par godina koji je ovo igrač kojeg smo "izgubili". Što se tiče novčane moći, znam da smo među prvim timovima na svijetu, zašto ne i iskoristit to.
Moyes nadam se da će ostat iza svojih riječi da se radi na dovođenju najboljih igrača, pa da vidimo ko su ti igrači!!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
-
Gusar1995
-
Kontakt:
to je toliko očigledno ali nisam bio siguran, ali sad barem znam što ga dižeš u zvijezde
ne kažem ja da je on loš igrač, ali nije klasa
reci mi zašto neće ostati u klubu ?

-
Neutral
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Bilo bi pametno da ako Thiago zaista pređe u Bayern ( a izgleda da je sve gotovo ), da Manchester pošalje ponudu za Gustava iz Bayerna... Teško da će se naigrati kod Guardiole, a strašan igrač

Ako Thiago ne želi u United, zašto bi onda Gustavo prešao iz redova prvaka Europe gdje je bio jedan od
najvažnijih igrača 
Najvažnija zamjena.
-
GazijaKalesija
-
Kontakt:
Postao/la GazijaKalesija » 11 jul 2013, 19:17
rio_Ferdy88 je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:
Ma kakav Sun, šprdačina od novina, nemamo mi šanse za takvog igrača, a nije ni on budala da iz Bayerna koji je na krovu Europe ide u Manchester

Ne znam, iako volim Bayern, a i Gustava kao igrača, jer preferiram igrače tipa njega, Martineza ( prave igrače, ne šmekerčiće kojekakve), sumnjam da će se naigrati pod palicom Guardiole. No dobro, pred nama je, pa vidjet ćemo

Ne bi škodio Manchi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.