Protivnik u drugom kolu je mnogo ozbiljniji, i tu će se pokazati ima li namjeru dobro odraditi novembarUnofficialpage je napisao/la:Pobjeda Mirze 6-4 7-5, solidna igra, u oba seta pravio preokret. U prvom gubio 4-1 a u drugom 5-2.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ako ga pomete onda ce uci u TOP100bhsport je napisao/la:joj Mirze tek krene igrati kada voda dodje do grla.
Igra ovu sedmicu ovdje, pa je prijavljen za dva CH jer mora igrati kvale Francuska i Bratislava, dok je zadnju sedmicu u Bresci.
Neka je Mirza znao pomesti novembar, valjda ce i sada.
Bublik u drugom kolu, nekad ga je Mirza znao masakrirati al msm da je bublik dobio zadnji mec. S Mirzom se fakat ne zna, u Moskvi izgleda kao World clas igrac a danas kao amater
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ima znanje, ali sve je do volje u glave.esprit24 je napisao/la:Ako ga pomete onda ce uci u TOP100bhsport je napisao/la:joj Mirze tek krene igrati kada voda dodje do grla.
Igra ovu sedmicu ovdje, pa je prijavljen za dva CH jer mora igrati kvale Francuska i Bratislava, dok je zadnju sedmicu u Bresci.
Neka je Mirza znao pomesti novembar, valjda ce i sada.![]()
Bublik u drugom kolu, nekad ga je Mirza znao masakrirati al msm da je bublik dobio zadnji mec. S Mirzom se fakat ne zna, u Moskvi izgleda kao World clas igrac a danas kao amater
Poslije Moskve, može ići u dva pravca, da shvati da rad donosi rezultate i novac ili da se zadovolji i krene da krcka zaradu.
Ovo drugo kolo ga može usmjeriti u pravom pravcu, ili ga vratiti u prosjek. Mora biti ozbiljan cio meč, a ne kad zagusti kao u prvom kolu.
Ma imao je on poslije AO2016 i 108 pozicije na listi otvoren put za tenis, pa otisao na 208 mjesto neki dan....Esport je napisao/la:Ima znanje, ali sve je do volje u glave.esprit24 je napisao/la:Ako ga pomete onda ce uci u TOP100bhsport je napisao/la:joj Mirze tek krene igrati kada voda dodje do grla.
Neka je Mirza znao pomesti novembar, valjda ce i sada.![]()
Poslije Moskve, može ići u dva pravca, da shvati da rad donosi rezultate i novac ili da se zadovolji i krene da krcka zaradu.
Ovo drugo kolo ga može usmjeriti u pravom pravcu, ili ga vratiti u prosjek. Mora biti ozbiljan cio meč, a ne kad zagusti kao u prvom kolu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Šetkića frajer raznio u prvom setu.
Ali u drugom mu je popustio prvi servis tako da možda bude nešta.
Ali u drugom mu je popustio prvi servis tako da možda bude nešta.
setkica ne gledam cesto jer je stvarno negledlljiv tenis koji igra ali kada gledam, nekako mi ga svaki put bude zao.
covjek radi, kopa i rukama i nogama al ne ide, 30 kuka a hljeba ne zaradi od tenisa..sta da radi poslije ovoga..koga bi on mogao trenirati? ima li barem imucnu porodicu kao mirza iza sebe?
istambura ga ovaj masur u prvom setu 6-1 a stotinjak mjesta losije plasiran na listi..hajde bolan trzni se pa da gledamo (u limburi ce i on i basic proci) bosanski okrsaju u 1/4 finalu....evo ga,vraca se izgleda u drugom setu.
covjek radi, kopa i rukama i nogama al ne ide, 30 kuka a hljeba ne zaradi od tenisa..sta da radi poslije ovoga..koga bi on mogao trenirati? ima li barem imucnu porodicu kao mirza iza sebe?
istambura ga ovaj masur u prvom setu 6-1 a stotinjak mjesta losije plasiran na listi..hajde bolan trzni se pa da gledamo (u limburi ce i on i basic proci) bosanski okrsaju u 1/4 finalu....evo ga,vraca se izgleda u drugom setu.
Masur je u formi, i bio je favorit, neovisno o poziciji, pogledaj kvotu na kladionici, 1,57 na Masura.babino je napisao/la:setkica ne gledam cesto jer je stvarno negledlljiv tenis koji igra ali kada gledam, nekako mi ga svaki put bude zao.
Kada je Masura malo stao prvi servis, meč je normalan. Evo Šetkić servira za set.
1:1
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na dosta mijesta se proteže priča da je Šetkić najveći borac od svih naših tenisera. Samo ne znam po ćemu? Radi, igra kao i svi ostali naši teniseri. U suštini mi nemamo pojma koliko uopšte on trenira dnevno. To što on igra svake sedmice ga ne čini većim borcem od Damira ili Mirze.
Hajmo Šetkara do pobjede.
Hajmo Šetkara do pobjede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gledam Masuera, i mogu reći da Damir mnoge efektnije baca reket nego on.
Bravo Aldine, drugi break u trećem setu, samo mirno i idemo u drugo kolo.
Ovaj protivnik u drugom kolu je igrač prevashodno za zemljenih terena i trebao bi se dobiti, ako bude igra kao iz drugog i tečeg seta u ovom meču.

Bravo Aldine, drugi break u trećem setu, samo mirno i idemo u drugo kolo.
Ovaj protivnik u drugom kolu je igrač prevashodno za zemljenih terena i trebao bi se dobiti, ako bude igra kao iz drugog i tečeg seta u ovom meču.
Čuj koga, od tenisa žive oni koji nisu odigrali jedan poen u profesionalnom tenisu, a ne neko ko je bio 170 i nekibabino je napisao/la:setkica ne gledam cesto jer je stvarno negledlljiv tenis koji igra ali kada gledam, nekako mi ga svaki put bude zao.
covjek radi, kopa i rukama i nogama al ne ide, 30 kuka a hljeba ne zaradi od tenisa..sta da radi poslije ovoga..koga on da trenira?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ako Kadric zivi od tennisa zasto ne bi poslije Setkic ?shminka je napisao/la:Čuj koga, od tenisa žive oni koji nisu odigrali jedan poen u profesionalnom tenisu, a ne neko ko je bio 170 i nekibabino je napisao/la:setkica ne gledam cesto jer je stvarno negledlljiv tenis koji igra ali kada gledam, nekako mi ga svaki put bude zao.
covjek radi, kopa i rukama i nogama al ne ide, 30 kuka a hljeba ne zaradi od tenisa..sta da radi poslije ovoga..koga on da trenira?
Dobro, on je čak i odigrao par poena u profi tenisu 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ima pobijedu protiv Amira Weintrauba , ne zezajshminka je napisao/la:Dobro, on je čak i odigrao par poena u profi tenisu
Pitaj u nekoj teniskoj školi koliko košta pola sata sa """"trenerom"""" da ti pokaže kako se drži reket i da ti prebacuje lopticu preko mreže.
A onda pitaj profesora u školi koliko ja njegova dnevnica ili onoga u domu zdravlja što radi...
A ako hoćeš da ti lopticu prebacuje neko ko je igrao na atp turnirima....to bolje ni ne pitaj
A onda pitaj profesora u školi koliko ja njegova dnevnica ili onoga u domu zdravlja što radi...
A ako hoćeš da ti lopticu prebacuje neko ko je igrao na atp turnirima....to bolje ni ne pitaj
Mozeli mi neko objasniti zašto Nefisa Berberovic nema Ranking i ako je ove godine na dva turnira ITF skupila bodove
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Pravilo ženskog tenisa, tek kada osvojiš poene na tri različita turnira, onda imaš rankingAnelMid je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zašto Nefisa Berberovic nema Ranking i ako je ove godine na dva turnira ITF skupila bodove
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
A kod muškog je isto tako ili ?Forster je napisao/la:Pravilo ženskog tenisa, tek kada osvojiš poene na tri različita turnira, onda imaš rankingAnelMid je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zašto Nefisa Berberovic nema Ranking i ako je ove godine na dva turnira ITF skupila bodove
Kod muškog je dovoljan jedan turnir.AnelMid je napisao/la:A kod muškog je isto tako ili ?Forster je napisao/la:Pravilo ženskog tenisa, tek kada osvojiš poene na tri različita turnira, onda imaš rankingAnelMid je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zašto Nefisa Berberovic nema Ranking i ako je ove godine na dva turnira ITF skupila bodove
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Jbg nepravedno u odnosu na muškarceForster je napisao/la:Pravilo ženskog tenisa, tek kada osvojiš poene na tri različita turnira, onda imaš rankingAnelMid je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zašto Nefisa Berberovic nema Ranking i ako je ove godine na dva turnira ITF skupila bodove
Oba naša momka sutra igraju, ima stream za obojicu, kreču iza 12.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.