Protivnik u drugom kolu je mnogo ozbiljniji, i tu će se pokazati ima li namjeru dobro odraditi novembarUnofficialpage je napisao/la:Pobjeda Mirze 6-4 7-5, solidna igra, u oba seta pravio preokret. U prvom gubio 4-1 a u drugom 5-2.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Protivnik u drugom kolu je mnogo ozbiljniji, i tu će se pokazati ima li namjeru dobro odraditi novembarUnofficialpage je napisao/la:Pobjeda Mirze 6-4 7-5, solidna igra, u oba seta pravio preokret. U prvom gubio 4-1 a u drugom 5-2.
Ako ga pomete onda ce uci u TOP100bhsport je napisao/la:joj Mirze tek krene igrati kada voda dodje do grla.
Igra ovu sedmicu ovdje, pa je prijavljen za dva CH jer mora igrati kvale Francuska i Bratislava, dok je zadnju sedmicu u Bresci.
Neka je Mirza znao pomesti novembar, valjda ce i sada.
Ima znanje, ali sve je do volje u glave.esprit24 je napisao/la:Ako ga pomete onda ce uci u TOP100bhsport je napisao/la:joj Mirze tek krene igrati kada voda dodje do grla.
Igra ovu sedmicu ovdje, pa je prijavljen za dva CH jer mora igrati kvale Francuska i Bratislava, dok je zadnju sedmicu u Bresci.
Neka je Mirza znao pomesti novembar, valjda ce i sada.![]()
Bublik u drugom kolu, nekad ga je Mirza znao masakrirati al msm da je bublik dobio zadnji mec. S Mirzom se fakat ne zna, u Moskvi izgleda kao World clas igrac a danas kao amater
Ma imao je on poslije AO2016 i 108 pozicije na listi otvoren put za tenis, pa otisao na 208 mjesto neki dan....Esport je napisao/la:Ima znanje, ali sve je do volje u glave.esprit24 je napisao/la:Ako ga pomete onda ce uci u TOP100bhsport je napisao/la:joj Mirze tek krene igrati kada voda dodje do grla.
Neka je Mirza znao pomesti novembar, valjda ce i sada.![]()
Bublik u drugom kolu, nekad ga je Mirza znao masakrirati al msm da je bublik dobio zadnji mec. S Mirzom se fakat ne zna, u Moskvi izgleda kao World clas igrac a danas kao amater
Poslije Moskve, može ići u dva pravca, da shvati da rad donosi rezultate i novac ili da se zadovolji i krene da krcka zaradu.
Ovo drugo kolo ga može usmjeriti u pravom pravcu, ili ga vratiti u prosjek. Mora biti ozbiljan cio meč, a ne kad zagusti kao u prvom kolu.
Masur je u formi, i bio je favorit, neovisno o poziciji, pogledaj kvotu na kladionici, 1,57 na Masura.babino je napisao/la:setkica ne gledam cesto jer je stvarno negledlljiv tenis koji igra ali kada gledam, nekako mi ga svaki put bude zao.
covjek radi, kopa i rukama i nogama al ne ide, 30 kuka a hljeba ne zaradi od tenisa..sta da radi poslije ovoga..koga bi on mogao trenirati? ima li barem imucnu porodicu kao mirza iza sebe?
istambura ga ovaj masur u prvom setu 6-1 a stotinjak mjesta losije plasiran na listi..hajde bolan trzni se pa da gledamo (u limburi ce i on i basic proci) bosanski okrsaju u 1/4 finalu....evo ga,vraca se izgleda u drugom setu.
Čuj koga, od tenisa žive oni koji nisu odigrali jedan poen u profesionalnom tenisu, a ne neko ko je bio 170 i nekibabino je napisao/la:setkica ne gledam cesto jer je stvarno negledlljiv tenis koji igra ali kada gledam, nekako mi ga svaki put bude zao.
covjek radi, kopa i rukama i nogama al ne ide, 30 kuka a hljeba ne zaradi od tenisa..sta da radi poslije ovoga..koga on da trenira?
Ako Kadric zivi od tennisa zasto ne bi poslije Setkic ?shminka je napisao/la:Čuj koga, od tenisa žive oni koji nisu odigrali jedan poen u profesionalnom tenisu, a ne neko ko je bio 170 i nekibabino je napisao/la:setkica ne gledam cesto jer je stvarno negledlljiv tenis koji igra ali kada gledam, nekako mi ga svaki put bude zao.
covjek radi, kopa i rukama i nogama al ne ide, 30 kuka a hljeba ne zaradi od tenisa..sta da radi poslije ovoga..koga on da trenira?
Ima pobijedu protiv Amira Weintrauba , ne zezajshminka je napisao/la:Dobro, on je čak i odigrao par poena u profi tenisu
Pravilo ženskog tenisa, tek kada osvojiš poene na tri različita turnira, onda imaš rankingAnelMid je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zašto Nefisa Berberovic nema Ranking i ako je ove godine na dva turnira ITF skupila bodove
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
A kod muškog je isto tako ili ?Forster je napisao/la:Pravilo ženskog tenisa, tek kada osvojiš poene na tri različita turnira, onda imaš rankingAnelMid je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zašto Nefisa Berberovic nema Ranking i ako je ove godine na dva turnira ITF skupila bodove
Kod muškog je dovoljan jedan turnir.AnelMid je napisao/la:A kod muškog je isto tako ili ?Forster je napisao/la:Pravilo ženskog tenisa, tek kada osvojiš poene na tri različita turnira, onda imaš rankingAnelMid je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zašto Nefisa Berberovic nema Ranking i ako je ove godine na dva turnira ITF skupila bodove
Jbg nepravedno u odnosu na muškarceForster je napisao/la:Pravilo ženskog tenisa, tek kada osvojiš poene na tri različita turnira, onda imaš rankingAnelMid je napisao/la:Mozeli mi neko objasniti zašto Nefisa Berberovic nema Ranking i ako je ove godine na dva turnira ITF skupila bodove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.