FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la isakovich » 06 avg 2014, 10:45

Ako Boa ode,definitivno je nešto truhlo u upravi.
VOLIM BAYERN

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 06 avg 2014, 10:59

Ko kaze da ce otici?

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2014, 11:31

@ Klare
Dobro si primijetio da je Reina posljednjih godina pravio velike greske i postao je kikser. Daleko je to od Reine iz doba kada su Englezi dominirali Evropskom scenom.
Nije ga bezveze Liverpool slao u Napoli, ali ko zna mozda u Bayi vrati staru formu uz Neuera, a treba nam ta zamjena jer Neueru treba odmora za najbitnije utakmice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 06 avg 2014, 11:34

effe_sa je napisao/la:
Klare je napisao/la:Reci effe je li transfer ovog Reine cista glupost? :?:
Ma možda ima nekog smisla....Ali opet kad skontamo, Starke je dovoljno dobar za drugog golmana, a za trećeg je trebalo nekog mlađeg iz našeg pogona forsirat...Ali mi te golmanske mlade potencijale rastjerali... ;)
Tačno, treba forsirati Raedera i onakve xddd Fantastičan golman iz našeg omladinskog pogona :evil: :evil:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2014, 12:39

Ako je istina da Reus ima klauzulu od 25 miliona onda im do kraja mjeseca poslati 30 miliona i uzeti Reusa.
Watzke je glupan, prihvatio bi on to. :opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 avg 2014, 12:44

GazijaKalesija je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Klare je napisao/la:Reci effe je li transfer ovog Reine cista glupost? :?:
Ma možda ima nekog smisla....Ali opet kad skontamo, Starke je dovoljno dobar za drugog golmana, a za trećeg je trebalo nekog mlađeg iz našeg pogona forsirat...Ali mi te golmanske mlade potencijale rastjerali... ;)
Tačno, treba forsirati Raedera i onakve xddd Fantastičan golman iz našeg omladinskog pogona :evil: :evil:
Raeder je napustio ekipu nije produžio ugovor sad je mislim u Vitoriji Setubal zbog toga je doveden Pepe pošto nemamo tri golmana u ekipi ;)

Ako Rols Rojs košta 25 miliki odmah u napad ako treba dati im i Šaćka Rojs nemože bez svojih Gecea i Lewata :mrgreen:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 06 avg 2014, 12:47

Bayern@heart je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la: Tačno, treba forsirati Raedera i onakve xddd Fantastičan golman iz našeg omladinskog pogona :evil: :evil:
Raeder je napustio ekipu nije produžio ugovor sad je mislim u Vitoriji Setubal zbog toga je doveden Pepe pošto nemamo tri golmana u ekipi ;)

Ako Rols Rojs košta 25 miliki odmah u napad ako treba dati im i Šaćka Rojs nemože bez svojih Gecea i Lewata :mrgreen:
Ma ovo je bila ironija
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2014, 12:50

Imaš u ekipi Reus-a i takvu klauzula :facepalm:

Nije naš igrač, tako da ga neću ni spominjati više. Bliži se početak sezone :cool:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 avg 2014, 13:00

Pripremama Bayerna se prikljucili i ostali igraci.
Muller,Bastian, Gotze, Dante,Neuer, Robben i Lahm.

Rumenigge izjavio da su imali dogovor sa jednim top igracem,ali je transfer u posljednji trenutak stopirao Guardiola.
Eh sad, samo mozemo nagadjat' k'o bi mogao bit'..
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 06 avg 2014, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2014, 13:08

Omerbavarac je napisao/la:Ako je istina da Reus ima klauzulu od 25 miliona onda im do kraja mjeseca poslati 30 miliona i uzeti Reusa.
Watzke je glupan, prihvatio bi on to. :opaopa:
Odmah keš od Mandže uz 3 dodatna mil proslijediti na račun žutalja, treba iskorisiti Watzke i njegov smisao za biznis. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 avg 2014, 13:16

GazijaKalesija je napisao/la: Tačno, treba forsirati Raedera i onakve xddd Fantastičan golman iz našeg omladinskog pogona :evil: :evil:
Samo ti meni objasni šta kod Raedera nije valjalo? Ne sviđa ti se ime njegovo, jel trebao biti možda Corleone? :D :D
Momak je i ono malo što je dobio prilike u prvoj postavi solidno odradio. Ja ne znam, ja imam osjećaj da bi vi neki da golman odmah čuda pravi i da je skroz gotov proizvod. Raeder pa i Raif Husić da su dobili priliku mogli su lagano napredovat uz Neuera i postat veliki golmani. A ako bi ipak zakazali, kupio bi se tada neki novi dobar golman da zamijeni Neuera kada bude vrijeme i sve ok....A mi imamo solidnu zamjenu u vidu Starkea, a slomili smo se tražeći rezervnog golmana.... :D Fama cijela bila....

Ja se u dosta stvari slažem s upravom (ima onih koji nekad tu previše kritikuju, bilo opravdano ili ne), ali opet ne znači da ako navijam za Bayern se moram 100 % slagat. Kad je meni nešto glupo naravno da ću kritikovat.
A nekad se ide izgleda onom logikom, sve što uradi uprava mora biti ispravno..... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2014, 13:18

Najavljeno je da neće doći do novih transfera, dakle ništa od Sinana? :think:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2014, 13:21

Dovođenje kiksera Reine je potpuno nepotrebno jer ne vidim da je nešto puno bolji od Starkea ako nije i lošiji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 avg 2014, 13:34

Saurman je napisao/la:Dovođenje kiksera Reine je potpuno nepotrebno jer ne vidim da je nešto puno bolji od Starkea ako nije i lošiji.

zasto nepotrebno drug, ja ipak mislim da pepe nije tek tako doso i da se preda i polozi kolje ,on ce sigurno imati svojih minuta ,ko garantuje da se ne moze u ovim godinama vratii na pribliznu forumu kao iz najboljih dana,kud ce bolju priliku za to od borbe sa noerom ,iako ce sigurno noer biti u prednosti ,ali to isto ne garanutje da pep u slucaju zavidne forme pepea da mu nece vise pruzati sansu,imace svojih 5 minuta ,a kalibar pepea bez obzira na trenutacno stanje sigurno jos moze dosta toga upamtite.

Hajmo realno ,ne daj Boze noer se povrijedi ,jel bolje imati starkea na golu u nekoj tekmi jacoj Lp koji nema trunke iskustva u velikim tekmama ili pepea koji je dosta prosao i iskusio. :?:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 06 avg 2014, 14:59

realno bolja rezerva se nije mogla naci..pogotov jos dati mu do znanja da ce biti drugi golman...nema razloga biti nesto razocaran..ovaj transfer je sasvim ok...Reina je dosta iskusniji od Starkea...ako se bude igralo sa ovom novom formacijom sa trojicom u odbrani mislim da bi ipak trebalo dovesti jos jednog stopera..mada eto Guardiola je rekao da je zadovoljan trenutnim kadrom...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 06 avg 2014, 15:11

sutra u 3.45h MLS All-Stars - FC Bayern Kabel 1 prenosi :thumbup:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2014, 15:25

To se mora gledati, nema veze sto je tekma u zoru. :thumbup:

Sto se tice Redera vecina je kriticna prema njemu zbog onog glupog kiksa u zadnjoj minuti kada je njegova krivica sprijecila drugu ekipu da dodje do viseg ranga a inace posjeduje odredjen talenat koji bi se uz pravilan rad mogao itekako izbrusiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 06 avg 2014, 16:38

zna li neko koliko ce biti placen Reina, bas me zanima, posto vjerujem da ce se nasjediti na klupi

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 06 avg 2014, 16:51

semcho je napisao/la:zna li neko koliko ce biti placen Reina, bas me zanima, posto vjerujem da ce se nasjediti na klupi
preko 100k eura sedmicno.
pi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2014, 16:55

Nema šanse, po toj logici čovjek zarađuje 5 miliona eura godišnje sjedeći kod nas klupi. Nije Bayern PSG, Monaco ili City.

Ako je to istina, Uli vrati se.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 06 avg 2014, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []