FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

krmpotich
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la krmpotich » 01 sep 2014, 18:03

Pirke_TM87 je napisao/la: Ahahaahah :D ma daj ba puno gledas filmove :D ! Kad su to manijake vratili ??? :D :D :D
Vratili vas prosle godine kada ste krenuli u BN. Napravili ste ono sr... na B.Malti kada ste uletili u kafic na starije ljude+parove. Specijalci vas sacekali u Slavinovicima, ubili sitno žito u vama i vratila vas za pitograd :clap:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2014, 18:10

eo sad sa Tusnja pa posto me je mrzilo slikat da vam opricam :D moja neka zapazanja....pocet cu od svlacionica al posto je neko vec nabacio slike nema se tu sta puno rec....PRVERZIJA CISTA...konacno da se uradi nesto kvalitetno ali vizuelno lijepo i atraktivno :tokralju: :tokralju: ....semafor nije postavljen ali je postavljena konstrukcija koja je mislim 3 sa 2...dal se semafor biti toliki ili ce ici preko konstrukcije ne znam...uglavnom je na juznoj strani iznad svlacionica....dok sa bio dole pusten je u rad ovaj sistem za zaljevanje terena....nemam rijeci za ono :shock: :shock: :shock: :tokralju: :tokralju: ...evropski u pravom smislu te rijeci....nisam ga do sad vidio kako radi pame je bas iznenadilo...mislim da ce uz bilino tusanj imat ubjedljivo najbolji teren u BIH....i na kraju strasna PALETARA :D :D :D ...preglednost sa nje je predobra...ima 6 redova sa po 57 sjedecih mjesta...znaci,cirka 350 mjesta al moze ondje hladno 500 ljudi stat...izgleda mi strasno stabilna iako je drvo u pitanju...nema sanse da ono neko skakanjem razvali....gornji dio je prekriven vodonepropusnom sperom i takodze nema sanse da ono baklja zapali...mozda kada bi se desetak baklji bacilo ispod tribine al za to je vjerovatnoca vrlo,vrlo mala...sta ja znam...meni je na slikama izgledala bas smijesna al kad sam bio na njoj bas je ok skroz samo sto je smijesno da je od paleta i spere napravljena...ima uvuceni dio za kamere i sa te strane ako se bude snimalo izgledat ce Tusanj super ;) ;)
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 01 sep 2014, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 sep 2014, 18:12

Rek´o sam vam ja ,paletara postavlja standarde i nabija komplekse .

:mrgreen:

Samo neka se radi :clap: .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 sep 2014, 18:15

HeavensWonder je napisao/la:Budimo realni. Ovo je najviše što će se izgraditi na Tušnju u narednih 5 godina. Nakon jedne natkrivene tribine i ovo je super. Stadion će ostati ovakav narednih 10-15 godina.
Ovo sto si napisao je hrpa gluposti. Napravit ce se istok u narednih 5 godina lagano..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 sep 2014, 18:29

krmpotich je napisao/la:pitograd
:rol:

Ma bitno je da se radi oko terena, a s godinama će to sve ljepše izgledati. Ne može sve odjednom, znate kakva su vremena, mala zemlja kao naša se teško oporavlja od krize. Drvena tribina je dobra kao privremeno rješenje za gostujuće navijače, ali ne bi valjalo da se tu zadrži duže od godinu dana.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 sep 2014, 18:51

sad sposla.i omjeh od uha do uha...prelijepo to sve izgleda..bio sam strasno ljut i razocaran zbog montazne,ali jbt...ispade perverzija...svlacionice :tokralju: desava se ono o cemu sam pisao skoro,ako neide gradnja,barem usminkati stadion,srediti ono sto imamo.stadion prelijepo izgleda,svaka cast upravi,posebno mi drago zbog svlacionica,ako moze repka,moze i evropa se igrat.. :tokralju:
usminkat zapad malo one vc,i mozemo igrat pretkola na svom stadionu..
upravo ono sto je azmir pricao,**** evropu ako je nemozes igrat.
kapa do poda... :bow:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2014, 18:53

jah....mal zaboravih...nisam bio na zapadu ali mi ljudi rekose da ce se i tamo wc sredzivat...sad kolko je istina cut ce se...mada je bi i red da se to vec jednom sredi

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 sep 2014, 19:07

staragarda je napisao/la:jah....mal zaboravih...nisam bio na zapadu ali mi ljudi rekose da ce se i tamo wc sredzivat...sad kolko je istina cut ce se...mada je bi i red da se to vec jednom sredi
kako izgleda prilaz prema sjeveru sad,hocel tu sta raditi..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 01 sep 2014, 19:15

tuzlak1987 je napisao/la:
HeavensWonder je napisao/la:Budimo realni. Ovo je najviše što će se izgraditi na Tušnju u narednih 5 godina. Nakon jedne natkrivene tribine i ovo je super. Stadion će ostati ovakav narednih 10-15 godina.
Ovo sto si napisao je hrpa gluposti. Napravit ce se istok u narednih 5 godina lagano..
Sve super i drago mi je da ste optimistični. I ja sam prezadovoljan trenutnim i čak ne znam kako ste uspjeli da izvučete negativne komentare citirajući moj, no nije bitno. Istok se neće napraviti za narednih 10 godina. Razlog... Poplave i cjelokupna kriza. Stadion nije prioritet i neće još dugo biti. To je realnost ma koliko se nekom sviđala ili ne. Zato treba biti zadovoljan sa postojećim stanjem i veliki je napredak u odnosu na Tušanj od prije 10 godina, a zatim i sve ostale stadione u BiH. Živjeli :cool:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 sep 2014, 19:31

Samo lagano sredit WC i ulazne kapije..znam, ponovio sam ovo hiljadu puta :) ali je zaista samo to ostalo. Ne znam meni od svega travnjak najlosije isp'o :/ bolja bila obicna 'livadarka'
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2014, 19:32

wienultras je napisao/la:
staragarda je napisao/la:jah....mal zaboravih...nisam bio na zapadu ali mi ljudi rekose da ce se i tamo wc sredzivat...sad kolko je istina cut ce se...mada je bi i red da se to vec jednom sredi
ne sad

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 01 sep 2014, 20:12

wienultras je napisao/la:
Zeznut je onaj dio prema skoli jer cim malo jaca kisa napada ondje je neprehodno, tako da do sljedeceg ljeta nista od tog jer nije ondje samo kocke povaditi i asfaltirati, treba nanovo i cijevi raditi i sve.
Jedan grad, jedna ljubav!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 sep 2014, 20:21

Ljudi znate li koga da prodaje karte za Lihtenstajn :?:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 01 sep 2014, 20:29

Pigi se raspuco opasno!!!!kako vam se cini Mitrovic jbg-a uzeli ste nam bas dobra dva igraca!!!puno srece u nastavku....

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 01 sep 2014, 20:46

pj88 je napisao/la:sudeci prema konstrukciji koju prave iznad svlacionica semafor nece biti nista veci od onog sr.anja sto je koristeno u dosadasnjim utakmicama :facepalm:
Malo si se zahebno, al nema veze :D

Wc na zapadu se rade :D vidio ja svojim očima :D

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 sep 2014, 20:55

Bit će to sve uredu :D
Mislim da ako pobiedimo u Bijeljini da je realno očekivat 5000 na Tušnju,ako ne i više :D
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 sep 2014, 21:07

lovcen16 je napisao/la:Pigi se raspuco opasno!!!!kako vam se cini Mitrovic jbg-a uzeli ste nam bas dobra dva igraca!!!puno srece u nastavku....

Nisu imali toliko vremena i prostora da se dokažu nešto posebno, al zasad nisu loši, Igor pogotovo...Vidjet ćemo kako će dalje ići. Izgleda ima još kod vas dobrih igrača, haman smo pogrešne uzeli. :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2014, 21:59

Alibasa je napisao/la:
pj88 je napisao/la:sudeci prema konstrukciji koju prave iznad svlacionica semafor nece biti nista veci od onog sr.anja sto je koristeno u dosadasnjim utakmicama :facepalm:
Malo si se zahebno, al nema veze :D

Wc na zapadu se rade :D vidio ja svojim očima :D
odlicno onda... kad sam danas bio na Tusnju za neprepoznat,jbt :shock: :shock: ...kako to sve drugcije izgleda kad se stadion malo sredi....

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 01 sep 2014, 22:02

lovcen16 je napisao/la:Pigi se raspuco opasno!!!!kako vam se cini Mitrovic jbg-a uzeli ste nam bas dobra dva igraca!!!puno srece u nastavku....

hladno bi bili prvi da su vam ostala ova dvojica :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 sep 2014, 22:05

intercontinental je napisao/la:Bit će to sve uredu :D
Mislim da ako pobiedimo u Bijeljini da je realno očekivat 5000 na Tušnju,ako ne i više :D
malo je tužno to što na osnovu posljednje dvije utakmice se nadamo punom stadionu protiv Želje, navijači na baterije nam ne trebaju, ovi što nisu došli na Zrinjski nakon dva poraza(iako smo prije toga bili u sredini tabele sa dvije pobjede u prvih 5 utakmica), ne moraju doć ni na Željezničar nakon dvije pobjede(nadam se pobjedi protiv Radnika)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.