FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 01 sep 2014, 22:09

coelho41 je napisao/la:malo je tužno to što na osnovu posljednje dvije utakmice se nadamo punom stadionu protiv Želje, navijači na baterije nam ne trebaju, ovi što nisu došli na Zrinjski nakon dva poraza(iako smo prije toga bili u sredini tabele sa dvije pobjede u prvih 5 utakmica), ne moraju doć ni na Željezničar nakon dvije pobjede(nadam se pobjedi protiv Radnika)

Ne budi smiješan, takvi nam baš trebaju, koji jedva čekaju da kupe pivo i slikaju se na stadionu, il' kupe rekvizit pa bace sliku na fb.

Šuška li se šta oko eventualnog pojačanja, insajderi ? :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 sep 2014, 22:11

coelho41 je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Bit će to sve uredu :D
Mislim da ako pobiedimo u Bijeljini da je realno očekivat 5000 na Tušnju,ako ne i više :D
malo je tužno to što na osnovu posljednje dvije utakmice se nadamo punom stadionu protiv Želje, navijači na baterije nam ne trebaju, ovi što nisu došli na Zrinjski nakon dva poraza(iako smo prije toga bili u sredini tabele sa dvije pobjede u prvih 5 utakmica), ne moraju doć ni na Željezničar nakon dvije pobjede(nadam se pobjedi protiv Radnika)
nisi u pravu...trebaju nam svi...i baterijski i oni pravi....svaka prodana karta i svaka marka je itekako bitna...a pravilo u citavom bijelom svijetu je da nema rezultata,nema gledalaca...bar ne u tom broju kao kad pobjedzujes i kad si prvak...al pobjedama ljude jednostavno navikavas na dolazak pa i kad ide lose oni ce doc...k.u.r.a.c bi moj i barca imala stadion od 100 000 ljudi da ima 2 trofeja u vitrinama..sve to vuce jedno drugo i to je zatvoreni krug...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 sep 2014, 22:15

staragarda je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Bit će to sve uredu :D
Mislim da ako pobiedimo u Bijeljini da je realno očekivat 5000 na Tušnju,ako ne i više :D
malo je tužno to što na osnovu posljednje dvije utakmice se nadamo punom stadionu protiv Želje, navijači na baterije nam ne trebaju, ovi što nisu došli na Zrinjski nakon dva poraza(iako smo prije toga bili u sredini tabele sa dvije pobjede u prvih 5 utakmica), ne moraju doć ni na Željezničar nakon dvije pobjede(nadam se pobjedi protiv Radnika)
nisi u pravu...trebaju nam svi...i baterijski i oni pravi....svaka prodana karta i svaka marka je itekako bitna...a pravilo u citavom bijelom svijetu je da nema rezultata,nema gledalaca...bar ne u tom broju kao kad pobjedzujes i kad si prvak...al pobjedama ljude jednostavno navikavas na dolazak pa i kad ide lose oni ce doc...k.u.r.a.c bi moj i barca imala stadion od 100 000 ljudi da ima 2 trofeja u vitrinama..sve to vuce jedno drugo i to je zatvoreni krug...
ma necu se ni sa kim prepirati, upravu ste u svakom slučaju malo sam prenaglio, možda je suludo al ja sam gledo kako u Argentini što je bliži primjer nama žive za fudbal i Boca Juniorsi i River Plate uvijek imaju pun stadion i kad su u sredini tabele, al upravu ste definitivno.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 01 sep 2014, 22:22

pa da tuzla zivi za fudbal i da na svakoj domacoj bude 9000 mi bi bez problema bili stalno u top3 i bez marke duga
jer bi imali para ko blata ali... i ne razumijem tu pricu ne trebaju nam ovi ne trebaju nam oni... a ja ti garantujem da svaki taj "cironavijac" je platio 5km za razliku od mentalita ultra gdje se preskace ograda na sjeveru da se udje dzaba ili se sekjuriti nekako izlevati a sve sloboda svetinja... mislim to su banalni primjeri al sve krene od tih sitnica... ono sto se nama desilo tesko da ce se kad opet ponoviti, bolan mi smo protiv mrtvih selendri imali 7-8-9 hiljada vise nego cijela pl liga zajedno, al za to je bilo potrebno da se poslozi kamaru nekih stvari...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 sep 2014, 23:42

ma bice to dobro ljudi,ja sam pozitivno iznenadjen svaki mjesec nesto novo,ako se vratimo unazad 3-4 god,napredujemo velikom brzinom,kako klub,tako i infrastruktura...primjer zeljo se vjecito zali na stadion,ocekuju pomoc,da im neko napravi,i nama nije niko pomogao,opstina sama,mic po mic..tusanj je trenutno bernabeu za grbavicu,dok se to jos usminka...
nego spominje denis ta pojacanja,nesto sam zbunjen,zar nije gotov prelazni rok kod nas... :hmmmmm:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 sep 2014, 23:49

prije 5 dana svadjam se sa ovim lik protiv montazne tribine a vidi ga sad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: e moj wienultras :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 sep 2014, 23:57

KrojcicaHills je napisao/la:prije 5 dana svadjam se sa ovim lik protiv montazne tribine a vidi ga sad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: e moj wienultras :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neznam sta ti nije jasno...kada sam vidio onu skalameriju,kada me srcani ne strefi...ali ispade podnosljivo,stolice,folovi...i radi se ono o cemu sam prvi pisao..renoviranje svlacionica vc na zapadu,masio sam istok,ali nije do mene,nisam ja pregovarao sa investitorima...ipak ovako sa stolicama izgleda mocno paletara.. :urnebes:
moras priznat da je na prvi pogled bilo :shock:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 sep 2014, 00:01

KrojcicaHills je napisao/la:prije 5 dana svadjam se sa ovim lik protiv montazne tribine a vidi ga sad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: e moj wienultras :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: nisi jedini i ja sam prije par dana usao u raspravu sa njim zbog montazne tribine, a gledaj sad druga prica :urnebes: :urnebes: Nikako da se odlucimo vec jednom sta nam se svidja a sta ne svidja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 02 sep 2014, 00:45

pa da je od sibica bila napravljena moras skontati da je to dobro......naveo sam razlog vec...... dzaba nam a tribina oduzima kapacitet stadiona za gostujuce + nedo bog sta da poleti tamo odma ode sve do c se isprazni....... kao prije 3 god sto je bilo sa d tribinom.......

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 sep 2014, 00:48

KrojcicaHills je napisao/la:pa da je od sibica bila napravljena moras skontati da je to dobro......naveo sam razlog vec...... dzaba nam a tribina oduzima kapacitet stadiona za gostujuce + nedo bog sta da poleti tamo odma ode sve do c se isprazni....... kao prije 3 god sto je bilo sa d tribinom.......
Mozes ti to pricati koliko hoces, ja razumijem ali ne razumiju to svi ili ne kontaju zbog cega se pravi ova montazna tribina, kakva god da je ona ce da posluzi dobro.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 sep 2014, 04:35

Ljudi ova montazna "beton"od drveta sa ovim stolicama :)..samo su je trebali duzem citavog terena uradit nebi ih puno kostalo..ali dobro je samo sad su uslovi dosta dosta dobri..znaci iedan od boljih stadiona u drzavi sigurno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 sep 2014, 12:21

da vas pitam je li zna neko hoce li biti sutra otvoreni trening reprezentacije na Tušnju, ja sam čuo da je u 17:00h i ulaz slobodan?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 sep 2014, 12:34

coelho41 je napisao/la:da vas pitam je li zna neko hoce li biti sutra otvoreni trening reprezentacije na Tušnju, ja sam čuo da je u 17:00h i ulaz slobodan?
Zmajevi će u Tuzlu doputovati u srijedu 3. septembra, dan prije prijateljske utakmice sa Lihtenšajnom, a isti dan će na stadionu Tušanj odraditi trening koji će, na radost navijača koji žele uživo vidjeti Sušićeve Zmajeve, biti otvorenog tipa.
Ovdje ne piše, ali i ja sam pročitao negdje da je u 17:00h.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 02 sep 2014, 13:39

Samo da se stupasim,novi sam clan i drago mi je da sam svama prisutan... :bih:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 02 sep 2014, 14:09

Dobro došao.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 sep 2014, 14:11

emirzlaTu je napisao/la:Samo da se stupasim,novi sam clan i drago mi je da sam svama prisutan... :bih:
Dobro dosao.
Posto si novi mogao bi otici do Tusnja i slikati semafor. I da, pogledaj jesu li sproveli cijevi od vodovoda do semafora?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 02 sep 2014, 14:51

Probisvjet je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Samo da se stupasim,novi sam clan i drago mi je da sam svama prisutan... :bih:
Dobro dosao.
Posto si novi mogao bi otici do Tusnja i slikati semafor. I da, pogledaj jesu li sproveli cijevi od vodovoda do semafora?
Evo trcim... :urnebes: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 sep 2014, 15:01

emirzlaTu je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Dobro dosao.
Do 4 da si odradio... :kafa:

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 02 sep 2014, 15:27

NYKnicks Fan je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Dobro dosao.
Do 4 da si odradio... :kafa:
Inace samaranje :cool:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 sep 2014, 15:43

slika

slika

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.