Ljudi (odnosno ova "nasa" dvojica) nema mjesta za paniku.Bice jos ovakvih tvrdih utakmica kad ce biti tesko probiti odbranu naseg protivnika.Ali i drugi ce gubiti bodove sto je sigurno.Sredit ce to Ibro u to sam siguran,trebamo im samo davati cvrstu podrsku a ne odmah bljuvati vatru po svemu.
Djaba je vise pisati o Ibri da li ce ici ili nece,da zavrsimo sa tom pricom odmah jer ce Ibro voditi Velez sigurno bar do kraja sezone(dakle neupitan je do kraja pa to bilo nekom krivo a nekom drago,a vjerovatno i duze kad udjemo u PL) a ako ne uspije(u sta cisto sumnjamo) on ce se sam povuci sa mjesta trenera(ali ne i iz kluba)
U redu je izraziti nezadovoljstvo kao navijac sa nekim neocekivnao losim rezultatom,i ja sam konto da bi smo mogli ovu dobiti (mada realno mi do sada nismo jos napravili neki tako los rezultat da panicimo )ali radi toga bljuvati vatru na sve i svasta to ne ide tako drug moj Jole.Ja kao navijac to nikad ne bi tako radio,osim ako nemam neke druge interese pa radi njih napadam sve i svasta.Moramo istrpiti i koji malo losiji rezultat,imamo mladu ekipu i bit ce oscilacija to je sigurno,nemojte odmah na qrac sve nabijati.
Svi trebamo stajati cvrsto uz klub i ljude koji ga vode,pomagati mu koliko ko moze (prema svojim mogucnostima),uclanit se u klub,ici bar na domace utakmice,bodriti klub tokom utakmice,vaditi clanske,dati i ruke ako sta treba i fizicki odraditi na stadionu,pricati finu pricu o klubu i jedino tako mozemo naprijed.Ovo sto vi pricate samo izaziva pomutnju i ide u pravcu razgradnje kluba i pomutnje njegovih navvijaca.
Da karikiram,da bolje shvatis/te;To ti je isto ko neki prosjecan brak u kome nije uvijek sve idealno,bude tu nekad i teskih situacija ali to sve supruznici ipak na kraju sve istrpe i nadju sami neki dogovor dobar za sve i za dobrobit te vase djece(kluba u ovom slucaju).Rijetko ko (ko zeli dobro svojoj porodici)iznosi prljav ves javno i na sva zvona prica i sta valja i sta ne valja(a hoce da rijesi problem),a ti Jole upravo to radis .Dodji u klub,ili Udruzenje Gradjana ili na Rodjeni forum(samo sto tu moras dati svoje pravo ime) i brate mozes o svemu diskutovati i iznijeti nezadovoljstvo,a ne ovako.Niko nije reko da je sve bajno( ali nije ni lose tako kako ti opisujes,cak sta vise situacija je jako dobra) i da se ne smije/moze dati neka konkretna i pozitivna kritika.Kad ima neki problem on se proba rijesiti sa upravom i navijacima,a dosta toga se rijesava u hodu a ovako kako ti mlatis praznu slamu se nista nece rijesiti, nego suprotno.
Otidji brate na Rodjeni forum das svoje ime i bices registrovan i tu mozes fino prodiskutovati o svemu sa "pravim" i odanim navijacima Rodjenih ili pak otidji do kluba pa poricaj sa kime god hoces,svi ce ti izaci u susret ,ja ne znam sta drugo da ti kazem,ili ces se nastaviti ofirati po ovom forumu ,pa vidis li da nemas podrske nikako u tome o cemu pricas.Eto, bez ljutnje ali brate ,daj se malo kontrolirati,ne

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA