FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JoeCelt
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la JoeCelt » 07 avg 2014, 07:08

Vas Franz Beckenbauer je igrao na ovom stadionu finale 1977 protiv mojih Soundersa :)
https://www.youtube.com/watch?v=m8my47Z79xQ

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 07 avg 2014, 08:43

http://www.sbnation.com/lookit/2014/8/6 ... video-vine" onclick="window.open(this.href);return false;

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 07 avg 2014, 10:30

Auuu šta su njihovi golmani sve branili... Šteta što Bernat ne zabi prvijenac. Lewa :clap: :clap:

[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 avg 2014, 11:41

Sta bi sa Bastianom,jel ozbiljnije povrijedjen,jbt i protiv Chivasa su Lewu udarali dok nije jednog za vrat uhvatio :evil:

Nisam gledao utakmicu ali ovo na videu izgleda fino,nekoliko smo zicera promasili,a zakazala je i nasa odbrana kod drugog gola :thumbdown:

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 07 avg 2014, 11:48

Ovo nije kritika!! Da se odmah izjasnim! S obzirom da igramo formaciju onakvu kakva jeste, čim malo veznjaci izgube maštu nastanu opasni problemi, lopta se melja. Lewa ne može sam, treba lopte tih veznjaka i krila. Odbranu treba dići na viši nivo, čim igramo protiv bržih napadača nastaje problem. Ne odnosi se na mls! Potreban nam je štoper koji će uhvatiti ronalda i razbit ga ko slinu ili nekog dr, dante mi je nešto..Uz Boatenga treba jedna mrcina onako kao ramos, prgav, kao što je bio naš Lucio. Čim igramo protiv bržih napadača a veza nema ideje ne valja..Dok se nešto ne promjeni nema klempe

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2014, 11:54

Bastin ima malo natečen zglob, ne možemo to ni povredom nazvati.

Šta radi Lewadowski :twisted:

Ovo su sve rekreacijske utakmice Robert će nam biti najveće pojačanje u historiji kluba :kafa:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 avg 2014, 11:57

orionFCB je napisao/la:Zabi nam Wright Phillips (mlađi) golčinu. Martinez opet kiksao, hoće li Pep ikad shvatit da on NIJE štoper? :crazy:

hoce kad napusti bayern ;)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 07 avg 2014, 13:35

Ma dosta će to bolje izgledati kad pored Martina budu igrali pravi CB, tj. kad trojicu u zadnjoj liniji budu činili:

Boa Martin Dante ili Dante u sredini Badstuber lijevo a Martin u vezi, jer u ovoj formaciji od sinoć samo je jedan pravi stoper bio a pored Rafinha i Alaba. Ova formacija donosi mnogo taktičkih zamisli u toku igre, tako da kad svi budu tu, ne sumnjam da će ovo biti extra!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 avg 2014, 13:47

Kad se sjetim sta su neki pisali za Lewandowskog :oops:
Mene stid... :facepalm: :facepalm:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 avg 2014, 14:01

Kad god se dogodi poraz Guardiola pokaže svoju veličinu, kao insan-čojk ... Samo je bitno da nije on kriv, svi mogu biti krivi pa i protivnički trener ali on ma to nikada ... Nema šta, veliki trener :sick: :facepalm:

https://v.cdn.vine.co/r/videos/126561EC ... OsPt1iV.5q

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 07 avg 2014, 14:03

thulkazal je napisao/la:Kad god se dogodi poraz Guardiola pokaže svoju veličinu, kao insan-čojk ... Samo je bitno da nije on kriv, svi mogu biti krivi pa i protivnički trener ali on ma to nikada ... Nema šta, veliki trener :sick: :facepalm:

https://v.cdn.vine.co/r/videos/126561EC ... OsPt1iV.5q
Ima na jednom snimku kako pomoćni trener Bayerna pokazuje treneru ovih zvijezda MLSa da su bila 3 žestoka starta na Bayernove igrače, što u utakmici ovakvog karaktera svakako da nije potrebno.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 avg 2014, 14:21

Sta je trebalo da Pep pruzi ruku ovim mesarima :roll:
Ovi se "napalilii" kao da igraju u najmanju ruku polufinale LP. :lolno:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 avg 2014, 14:42

Me Lewaaa dominator svoje klase sta reci, sto se tekme tice bilo je tu finih poteza, jesu oni igrali prezestoko, al nije im zamjerit, realno dosao im je Bayern kidaju ljudi...

Samo sto smo mi vise emotivni na to jer je to nas Bayern, da je neka druga utakmica izmedju dva kluba bilo bi komentari, i treba da se bore, tooo kidaj udrii ovo ono..

No et nece bit povreda hvala Bogu, dobro je proslo opet..

I sta recii osim da jedva cekam tu prvu pravu tekmu protiv Dortmunda Super cup :D

I jel ovo sad definitivno ovakva formacija nazad sa 3 stopera odnosno 3 igraca nazad :D jaoo :crazy:
FC Bayern !!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 07 avg 2014, 15:05

BavaracZenica je napisao/la:I jel ovo sad definitivno ovakva formacija nazad sa 3 stopera odnosno 3 igraca nazad :D jaoo :crazy:
jeste to je definitivno nasa nova formacija, ali nisu striktno stoperi, Martin je lutajuci igrac.

Pep se jos jednom dakazao kao fantasticni inovator :cool: , jer ovo nije 3-5-2 ili 5-3-2, ovo je dosad nevidjena 3-4-2-1 sa mali milion nekih varijacija. :cool:

Sinoc su golovi primljeni jer smo igrali bez ijednog stopera, nije bilo pomoci Martinezu,
a opet se dokazao kao najbolji Martin u ovoj novoj ulozi.

Taman ce za Supercup svi biti spremni. :)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 avg 2014, 15:20

GazijaKalesija je napisao/la: Ima na jednom snimku kako pomoćni trener Bayerna pokazuje treneru ovih zvijezda MLSa da su bila 3 žestoka starta na Bayernove igrače, što u utakmici ovakvog karaktera svakako da nije potrebno.
Ma razumijem ja to sve ali ... Stvarno ? Užasan gubitnik je taj trener i još u Barci se sjećam kada izgubi krive mu nebeske zvjezde, mravi u travi i šta ja znam šta još a nikada nije on ili igrači... Polako ima vremena i u Bayernu za takvo ponašanje ... Protiv Real-a nije mogao zucnuti jer sam je us*ao ...

PS. Jedan veliki :urnebes: za "Inovatore" pod palicom Pepa "la Fuj" :urnebes:

Zaboravili ste navesti drugog lutajećeg igrača, jedini od kojeg ima neke koristi Nojera, pa tu ima i još jedan potencijalni npr. Gotze kad uleti umjesto Lewata kao lažna 9tka to ima sve da pršti ... Pa lažne-lutajuće bekove, lažna krila koja idu kroz sredinu protiv 7-8 protivničkih igrača ...

Jao jao hoće ova sezona biti zanimljiva ko kad gledaš ... nemam pojma ne pada mi na um ništa toliko dosadno i predvidljivo :kafa:

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 07 avg 2014, 17:06

Nisam gledao utakmicu, ali mi se dopada ovo sto sam video u 10-minutnom snimku, iako smo nesrecno izgubili.

Steta sto moze samo 11 igraca na teren. :)

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 07 avg 2014, 18:35

slika

slika

statisticki podaci novog rezervnog golmana
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 avg 2014, 19:30

[youtube][/youtube]

E ovo mi fali, kada se Uli naljuti, pa počne glavom mahat i ove njegove čuvene izreke. Ovdje se vodila rasprava o tome što se Ribery nije rukovao s Juppom. I onda dolaze tu izrazi "Scheiss Handschlag" i "Maedchenpensionat".... :lol: :lol: :lol: :lol: Wir sind nicht im Maedchenpensionat. Tu Ulijevu direktnost sam uvijek cijenio i to njegovo stajanje ispred igrača te pružanje pomoći igračima u najtežim slučajevima, primjeri su Deisler (prvi mu je otišao kući kada mu je ovaj rekao da se loše osjeća i tad je Uli skontao da se radi o depresiji) pa Ribery (podrška zbog toga što je stavljen na stub srama zbog afere s prostitutkom).....Socijalno se stalno angažovao....Ali eto nadat se da će brzo sprati ovu ljagu sa sebe, a već je i krenuo s tim odlaskom u zatvor bez da ide u drugostepenu proceduru te naravno time što će sav novac vratit državi... ;)

A ovdje je neko uspio i Hoenessu malo spustit. U pitanju Bayernova trenerska legenda Udo Lattek. Njihov žestoki sudar u Doppellpassu.

[youtube][/youtube]

Ali i poslije toga su ostali u dobrim odnosima.
Samo što nažalost jedan je sada bolestan (Udo ima parkinsonovu bolest), a drugi (Uli) je u zatvoru. Zadnja Udina utakmica (kojoj je prisustvovao) bila je finale LP koje je Bayern dobio protiv Dortmunda.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 avg 2014, 21:09

orionFCB je napisao/la:slika
:clap:
Kakva mašina. :tokralju:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 avg 2014, 23:33

slika

Prosao ljekarski pregled, sutra potpisivanje ugovora. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.