Edit: Antonio Toma je novi trener Primavere na insistiranje Contea
Baroni ce postati novi trener Lanciana nek je vise otisao
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Da, izgleda da ima istinu, nasi izgleda cekaju jos 3 mils (40mil) i Marcha ide sve izvesnije..Yucca je napisao/la:Na sportitalia emisija calciomercato javise da smo dobili ponudu od 37 miliona za Marchisia Monaco je u pitanju
Andrej je napisao/la:Da, izgleda da ima istinu, nasi izgleda cekaju jos 3 mils (40mil) i Marcha ide sve izvesnije..Yucca je napisao/la:Na sportitalia emisija calciomercato javise da smo dobili ponudu od 37 miliona za Marchisia Monaco je u pitanju
+1Sarajevo1946 je napisao/la:40 miliona se ne odbija. Imamo dovoljno igrača na toj poziciji, Asamoaha vratiti u vezni red
Ja sam prvi bio protiv prodaje Marce ali 40 miliona se ne odbija jer kao sto rekoste imamo Asamoaha, pa covjek je zvijer za vezni red a i ja mislim da Pogba ove godine ide ispred Marce, tako da 40 miliona uzimamo.gojzerica je napisao/la:+1Sarajevo1946 je napisao/la:40 miliona se ne odbija. Imamo dovoljno igrača na toj poziciji, Asamoaha vratiti u vezni red
Asamoah nije ništa lošiji igrač od Marche, čak je i mlađi od njega.
Ne bi se bas slozio za Lichtsteinera i Vucinica, njih bi lako mogli prodati kada bi dosla fina ponuda, ne bi me cudilo da prodaju Vucinica vec ovaj prelazni rok.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa ne prodajemo najbolje igrace. Vidal, Kijelini, Pogba, Listajner, Bufon, Asamoa, Pirlo, Barza, Boni, vjerovatno i Vucinic itd itd- svi ostaju.
neko je povukao odlicnu paralelu sa DDR-om ( osim sto je DDR wc igracina a ovaj ni blizu), za onakvog igraca bi bilo ludost odbit 40 miliona. Za te pare mozemo dovest 2 igraca na 2 kriticne pozicije da budemo 2x jaci nego sa Markizijom...misljenja sam da ga treba unovcit sto prije jer tone sve vise i vise, i ovaj kup konfederacija je to pokazao. Nakon ove sezone sto slijedi ako dobijemo 20 mil za njeg presretni da budemo. Jedina mu je prednost mala plata i sto je dijete Juventusa, al nismo Bilbao da nam se za to igra. Onda neka i De Celjea u prvoj postavi, po ucinku kad su na terenu su tu negdje ove sezone. Ne vodim se ni sekunde sentimentom sto se tice igraca. Prodali smo jednog Zidana , Inzagija itd da ne prodamo jednog Markizija za ogromnu lovu..i onako ne smije bit u prvoj postavi, a na klupi ce mu vrijednost samo opadati jos ce vjerovatno biti nezadovoljan. Ili jos gora solucija, igrat ce jer je talijan i jer je nase dijete i igra ce nam ispastat kao prosle sezone, dok ce bolji igraci tipa Pogbe sjediti na klupi jer ovaj mora igrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.