upravo ono sto sam ranije pisao,pep sve ima ako ove seozne ne ode do finala slobodno neka kupi prnje,nika jaci bayern u novijoj eri nismo imali i to se do maximuma mora iskoristiti,hocemo finlae u berlinu to je po MUST ,peponja

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
rikimo je napisao/la:Sta bi Rafi? Izostanak ce biti dug...
Rafinha tore a ligament in his left ankle
phily je napisao/la:rikimo je napisao/la:Sta bi Rafi? Izostanak ce biti dug...Rafinha tore a ligament in his left ankle
ovo sam procito na drugom forumu i bice van terena oko 2 mjeseca ....
haj da kazem right wing backGazijaKalesija je napisao/la:Kakvu poziciju beka kad mi nemamo bekova u ovoj formaciji ( ne računajući centralne bekove )?![]()
Ma jok, kad imaš Boatenga koji neće preći pola centra, neko kao Rafinha ti ni ne treba ispredNerminovic je napisao/la:haj da kazem right wing backGazijaKalesija je napisao/la:Kakvu poziciju beka kad mi nemamo bekova u ovoj formaciji ( ne računajući centralne bekove )?![]()
Höjbjerg: "It would be stupid of me to say I'm not a fullback. If the coach wants to play me there, then he should do that. But I know when I hang up my boots one day, it will be as a number 6."
Tu mislim da će Boateng zamijeniti Badstuber-a,dugo je bio van terena,a i sigurno kvalittetniji,Badstuber će dobiti šansu u 2.poluvremenu...phily je napisao/la:
mislim da ce ovakva formacija biti protiv BVB u srijedu.......
Ne bi bio tako siguran. Badstuber se jako dobro pokazao na pripremama, tako da ima jako dobre šanse da generalno tokom sezone bude u prvoj postavi. Njegov stil igre se još uz sve to, jako sviđa Pepu.Imperator98 je napisao/la:
Tu mislim da će Boateng zamijeniti Badstuber-a,dugo je bio van terena,a i sigurno kvalittetniji,Badstuber će dobiti šansu u 2.poluvremenu...
momak bio kod koji drugog doktora i sad ovo. a ti srece sta je ovoautogol je napisao/la:Ja sam davno rekao da on njega nema nista,steta ali je tako![]()
Nadam se da ce ga Pjanic naslijedit
anelbavarac je napisao/la:Jest nam Barca uvalila bogalja svaka im cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.