Dje se samo Hambe sjeti ... nejma od njega nista vise, uzgaja irvase na Laplandu ..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Hambo propao ko Grcka
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Jovicic gol za Goricu
Brko iz druge galaksije!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"
Tako je Luka, vrlo lijepo opisano.Prošao sam sve mlađe selekcije BiH, prirodan je put bio da zaigram za A reprezentaciju. Međutim, sada se događaju toliko ružne i glupe stvari koje nemaju veze s nogometom, ne bih htio to ni komentarisati. Stanje bih opisao kao cirkus. Bio sam pozvan protiv Italije u Ligi nacija pa sam dvaput završio na tribinama, imali smo tri krila, a od toga su dvojica gledali utakmice s tribina, Duljević i ja. Ovog trenutka nemamo selektora, situacija je napeta i vidjet ćemo kako će se stvari odvijati", rekao je Menalo za Novosti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Prvi gol od Amara Catica u dresu Ado Den Haag
Gdje je Cocalic
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
I hajd ti dovedi koga novog sada sa dvojnim drzavljanstvom kad ovakav cirkus procitaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:29"Tako je Luka, vrlo lijepo opisano.Prošao sam sve mlađe selekcije BiH, prirodan je put bio da zaigram za A reprezentaciju. Međutim, sada se događaju toliko ružne i glupe stvari koje nemaju veze s nogometom, ne bih htio to ni komentarisati. Stanje bih opisao kao cirkus. Bio sam pozvan protiv Italije u Ligi nacija pa sam dvaput završio na tribinama, imali smo tri krila, a od toga su dvojica gledali utakmice s tribina, Duljević i ja. Ovog trenutka nemamo selektora, situacija je napeta i vidjet ćemo kako će se stvari odvijati", rekao je Menalo za Novosti.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
A mozda zbog te cinjenice da malo vise i postujemo momke koji umjesto stabilni reprezanticaja u ovu smijuriju.
Anelu i Dennisu naklon do poda!
Anelu i Dennisu naklon do poda!
@igrajlopte 🐦
Vedad Radonja 90min za AEK.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Da.
Sva sreca pa Gazibegovic i Dedic mogu igrati i lijevog beka. Bice to paklena konkurencija aBd. Nebi me iznenadilo da sa vremenom jedan od njih bude i krilo tipa Hakimi.
@igrajlopte 🐦
Todorović starter, a Mujakić klupa. Sturm igra protiv Rapida, Gazibegović starter, a na drugoj strani Grahovac klupa.
- Goalgetter
- Kontakt:
Gazibegovic vec drugi put zaredom u prvih 11, nadam se da ce se ustaliti. 
Rondić opet asistencija, gol i tri asistencije u ligi ove sezone, učinak ništa posebno, ali vidjet ćemo dalje kakva će biti situacija s njim.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Rondića sam gledao u više navrata, u duel igri bilo skok ili zemljani dueli bi i Van Dijka dobio. I ovo je bez pretjerivanja.
Međutim, užasno je spor i ima jako slabašnu tehniku. Sve to, mu onemogućava da se nađe u gol prilici, ne može se lahko riješiti čuvara bilo na brzinu ili na fintu tako da ostaje da vidimo da li će u tom segmentu napredovati.
⚜️~⚜️~⚜️
U biti trenutno slabija verzija Milana Đurića?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:29Rondića sam gledao u više navrata, u duel igri bilo skok ili zemljani dueli bi i Van Dijka dobio. I ovo je bez pretjerivanja.
Međutim, užasno je spor i ima jako slabašnu tehniku. Sve to, mu onemogućava da se nađe u gol prilici, ne može se lahko riješiti čuvara bilo na brzinu ili na fintu tako da ostaje da vidimo da li će u tom segmentu napredovati.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tako nekako, kod svakog našeg napadača fali ono nešto da bude kompletan i pristojan igrač.TopRemove je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:30U biti trenutno slabija verzija Milana Đurića?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:29Rondića sam gledao u više navrata, u duel igri bilo skok ili zemljani dueli bi i Van Dijka dobio. I ovo je bez pretjerivanja.
Prevljak je ubica u šesnaestercu ali je lijen i slab u duelima.
Demirović trči, radi presing, ali slabašan u duelima.
Ovaj je kamen u duelima ali je odron u ostalim segmentima.
Demirović i Rondić su još mladi, obojica imaju 22- 23 godine, vidjet ćemo do 24-e na šta će ličiti. Lično Rondića pratim duži period, i zanimljiv mi je jer rijetko viđaš dvadesetogodišnjaka kako uništava igrače Hoffenheima u duelima.
⚜️~⚜️~⚜️
A Koljić recimo ima jačinu šuta kao ni jedan od tih drugih.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:35Tako nekako, kod svakog našeg napadača fali ono nešto da bude kompletan i pristojan igrač.TopRemove je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:30U biti trenutno slabija verzija Milana Đurića?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:29
Rondića sam gledao u više navrata, u duel igri bilo skok ili zemljani dueli bi i Van Dijka dobio. I ovo je bez pretjerivanja.
Prevljak je ubica u šesnaestercu ali je lijen i slab u duelima.
Demirović trči, radi presing, ali slabašan u duelima.
Ovaj je kamen u duelima ali je odron u ostalim segmentima.
![]()
![]()
![]()
Demirović i Rondić su još mladi, obojica imaju 22- 23 godine, vidjet ćemo do 24-e na šta će ličiti.
ima i dzeko manu da moze zapucati pa 3-4 odlicne sanse u jednom mecu i u tome je prevljak dosta bolji:-).
smajke ne fula:-)
jao koliko ce proci vremena da mi dobijemo nekog priblizno ovome sto imamo u dzeki..
mada, toliko sam ohladio od repke da mi je postalo svejedno, vec par godina ih gledam uz telefon u ruci i smijeh na komentare njihovih bravura:-)
ovo sa tutom ce tek da bude komedija aBd.
jao koliko ce proci vremena da mi dobijemo nekog priblizno ovome sto imamo u dzeki..
mada, toliko sam ohladio od repke da mi je postalo svejedno, vec par godina ih gledam uz telefon u ruci i smijeh na komentare njihovih bravura:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, dodaj tome da bez posjeda ne postoji u igri hehehehe.babino je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:47ima i dzeko manu da moze zapucati pa 3-4 odlicne sanse u jednom mecu i u tome je prevljak dosta bolji:-).
Ali da postoji neki mlađa verzija Džeke, vrijedio bi 100 miliona.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], CAGarfia, DeeWa, legendarnadruga, Roki50, zikerrz21 i 62 gosta.