Nadam se nisi otkrio pod kojim nikom obitavas
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Evo Pise ** da je Hajdar negativan na ovo smece od virusa
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Sto se tice Hadziahmetovica mislim da on nema ambiciju da napravi nesto u svojoj karijeri. On se zadovoljio sa ovim gdje je sad i to je to. On je ako se ne varam vec 5 godina u Turskoj. On sa 17 godina i on sa 23 godine su dva ista igraca. Nikakvog znacajnijeg napredovanja nije bilo kod njega.
Njemu je Turska trebala da bude samo prolazna stanica, maksimalno 2 sezone da tu odigra i da ide dalje prema ligama petice ali jbg, isti problemi kao i kod vecine BH igraca, manjak ambicije, predugo zadrzavanje u klubu koji bi ti trebao biti prolazna stanica ili lose biranje klubova sto je slucaj sa npr. Dzekom koji je poslije Wolfsburga i titule u Njemackoj, ostao u Wolfsburgu i onda otisao u City i koji poslije City-a, godinama na svojim ledjima nosi jedan prosjecan klub..
Njemu je Turska trebala da bude samo prolazna stanica, maksimalno 2 sezone da tu odigra i da ide dalje prema ligama petice ali jbg, isti problemi kao i kod vecine BH igraca, manjak ambicije, predugo zadrzavanje u klubu koji bi ti trebao biti prolazna stanica ili lose biranje klubova sto je slucaj sa npr. Dzekom koji je poslije Wolfsburga i titule u Njemackoj, ostao u Wolfsburgu i onda otisao u City i koji poslije City-a, godinama na svojim ledjima nosi jedan prosjecan klub..
Kad ce Eufa odlucit vise.Halo Uefice sta je problem.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mislim da nisi u pravu. Amira su povrede sprijecile da napreduje u karijeriBrkooo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 15:21Sto se tice Hadziahmetovica mislim da on nema ambiciju da napravi nesto u svojoj karijeri. On se zadovoljio sa ovim gdje je sad i to je to. On je ako se ne varam vec 5 godina u Turskoj. On sa 17 godina i on sa 23 godine su dva ista igraca. Nikakvog znacajnijeg napredovanja nije bilo kod njega.
moSa ljoŽe
A jbg Turci seru pare. Npr. u Dinamo Zagrebu koji redovno igra grupe europskih takmičenja, najveća godišnja plata je 850.000 eura tj. kapiten Ademi ima tu platu. A u jednom prosječnom turskom klubu poput Konyaspora najplaćeniji igrač Hurtado je prošle godine imao godišnju platu od 2 miliona eura. Zato svi naši tamo i lete da idu što razumijem ali ni meni nije nešto previše drago što baš idu u tursku ligu ali eto valjda i nju prate neki ino skauti.
Od 5 pozitivnih u Izraelu trojica testirana i sva trojica negativni
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
E kako su c.ifuti pokušali naguzove proci. A da su bili pametni trebali su samo reci oba golmana pozitivni
moSa ljoŽe
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Covjek tri godine muku muci s povredama i on napise da mu je Turska maksimum. Kuku majko
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I Hajdar i Bekrić negativni.
E ko sad ima 'mjerodavnije' testove?
Veterina, cif.uti ili ovo gdje se nasi testiraju?
E ko sad ima 'mjerodavnije' testove?
Veterina, cif.uti ili ovo gdje se nasi testiraju?
-
SudoHusika
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jedva cekamo ponedjeljak i da se svi testiraju! Da znamo na cemu smo i onda cemo imati okvirno koliko igraca ce biti u pipremi utakmice.... Ermin Zec je planiran za tekmu, sad koliko minuta ne znam, veoma bi bilo vazno kad bi u Izraelu imali Dadu, Stilu, Zeca, Lendrića i Alispahica...
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 29 avg 2020, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ostale testirati za 10 dana, pa reći lagali testovi. Prošlo je 5 dana i još testiraju u random labaratoriji koju UEFA ne prizmaje.
Ako pošalju žalbu, biće veći cirkus od Šiljka i uplatnice
Ako pošalju žalbu, biće veći cirkus od Šiljka i uplatnice
ZELJEZNICAR 1921!
https://sportsport.ba/fudbal/izraelce-n ... y1XrN-z4bM
Sta ce biti od svega? Ako odemo u Izrael opet ce nam namjestati testove.
Sta li ce mi sad lobotomci, zabriinut sam za njih o cemu ce pisati?
Eh evo ga upravo iskoci gljiva u vidu hamze

Eh evo ga upravo iskoci gljiva u vidu hamze
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajde manje malerisi majke ti!!! Bice dobro sve aBd... U ponedjeljak testiranje sviju ide i ko bude negativan, a nadamo se da ce svi biti, onda na sve te planirati i praviti konacno pipremu utakmice!farrys je napisao/la: ↑29 avg 2020, 15:38https://sportsport.ba/fudbal/izraelce-n ... y1XrN-z4bM
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.