AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sad izvesti Leao,Tonalija i Gioruda, uvesti Rebica,Benasera i tog malog Lazetica da vidimo imal kuveta u njemu
Idemo sad malo Lazetić,dosta od Olia za veceras 
- muha milanez
- Kontakt:
Samo konstantu da održi, to je u ovom trenutku najvažnije za Milan. Par igrača kad bi imali stalno da su u formi, onda je to milina za gledati.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bas Diaz bira pametne opcije u ovim kontrama veceras
Ne treba se opustat
Ne treba se opustat
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rebić, Bennacer, Lazetić, pogotovo ovaj zadnji me zanima. Ali da to ne bude kao sa Maldinijem malim, da dobije 7-8 minuta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A Old od njega očekuje da ima pregled igre kao Pirlo,da vodi loptu kao Kaka, a on jednostavno uzme loptu medju noge i dribla. A najvažnije je što atakuje ka kolu. Takav tip 10tke. Slažem se da vrlo bitan zbog Piolove postavke. OVako mi više djeluje kako polušipca nego ta klasična 10ka (Rui Costa je zadnja prava desetka koja je igrala u MIlanu, Honda nije bio taj kvalitat).
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 09 feb 2022, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Lakše od očekivanog. 
Iz jedno 4-5 iole ozbiljnih izleta u napadu su se zabila 3 gola, mimo toga su se 80% vremena između sebe dodavali na svojoj polovini.
Dobro da je neko spomenuo Kessija, taman sam se upitao je li se meni čini da ne igra ni sa 30% snage ili je stvarno tako. Žali bože što takvog igrača koji čuva svoje noge moraš imati u postavi.
Iz jedno 4-5 iole ozbiljnih izleta u napadu su se zabila 3 gola, mimo toga su se 80% vremena između sebe dodavali na svojoj polovini.
Dobro da je neko spomenuo Kessija, taman sam se upitao je li se meni čini da ne igra ni sa 30% snage ili je stvarno tako. Žali bože što takvog igrača koji čuva svoje noge moraš imati u postavi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neka Zironje do 60' onda malac nek ulazi, tek eto za nedaj boze. Tonalia odmoriti nek bude frisak za vikend. Nadams se da ce i Ante dobiti koji minut.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
Rutinsko prvo poluvrijeme. U drugom samo bez opuštanja. Zabiti bar još jedan pa praviti izmjene, naročito uvesti Lazetića. Ostaje samo žal za Tonalijevu suspenziju.
Ipak nista od Lazetica
Kessieeeeeeeeee
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kako je lijepo vidjeti da rade presing u 80.min a imaju 4 gola prednosti
Il Club più titolato al mondo!
Grande Pioli, preslusao Sarrija kapa dole, al imam veliku zamjerku sto nije dao priliku Lazeticu, pa hebo ga zivot kad ces mu dati ako neces kod 3 ili 4 0...ovo me nervira ama bas...puuu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo nije tim ovo je porodica. To se vidi najviše po načinu na koji igraju Diaz, Leao, Theo i Sale, te kako se ponašaju jedni prema drugima.
Lazetić vjerovatno treba još dobrih 10ak dana jakog treninga da bi bio spreman za ovaj nivo fudbala.
Lazetić vjerovatno treba još dobrih 10ak dana jakog treninga da bi bio spreman za ovaj nivo fudbala.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mali Lazio zgazen da valja. Idemo dalje FM
Bas odradjeno sa pola snage,igraci se nisu previse potrosili.
Sad idemo dobiti jako nezgodnu Sampu u zadnje vrijeme,to nece biti nimalo laka tekma,Thea nece biti tako da ocekujem Calabriu lijevo,a Florenzija desno.
Sad idemo dobiti jako nezgodnu Sampu u zadnje vrijeme,to nece biti nimalo laka tekma,Thea nece biti tako da ocekujem Calabriu lijevo,a Florenzija desno.
- muha milanez
- Kontakt:
Mora Rebić hvatati ritam, biće prilike za Lazetića. Raspoložen Rebić je od ogromnog značaja za ekipu.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Vjerovatno je misteru važnije da bitni igrani kao što su Tomori i Rebic osjete teren nakon povreda nego da 4.napadač dobije koju minutu. Možda je mogao umjesto Maldinija, al bit će prilike i za njega, polahko.
Lazio nije šanse napravio za 90 min.
Lazio nije šanse napravio za 90 min.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.