Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

AYAN
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la AYAN » 15 nov 2009, 13:03

rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica :D
Ma ono je čisti kurvaluk.

Kako su samo jadni...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 15 nov 2009, 13:03

TheScouser je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jooj jest meni babo sinoć bio smiješan kaže onaj žgoljavi crni mali (Liedson)

Isti stahor yebo sve sebi. Pa ja ruznijeg insana nisam vidio, sad mi je tek krivo sto Crynaldo nije igr'o, makar je ljepsi od ostalih. :D

Puno ljepsi da se razumijemo! :oops: :oops: :roll:

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 15 nov 2009, 13:04

Bez_komentara je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Ovako cemo mi da slavimo kao juce alzir
Pogledajte !

[youtube][/youtube]
Strasno,komentator me na Marjana podsjeca.
hahah dobra ona dova poslije gola!coek' nezna vise sta prica hah :D !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 nov 2009, 13:05

Pustite nase igraci svi su pruzili 200% svojih mogucnosti i nemojte molim vas nista vise prigovarati.

Imamo drugo poluvrijeme na bilinom polju , portugalci se sigurno nece naigrati na onako malom terenu , njima treba sirina da bi pokazali svoju brzinu a to nece moci sigurno!

Bih portugal 2 -0
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 15 nov 2009, 13:06

stvarno ne mogu smisliti likove koji ciru nazivaju majmunom igrace kretenima....sinoc se pokazalo da mozemo sa svima da igramo tako da.....sinoc sam legao odmah nakon tekme jer nisam bio spreman ni za sta....onda pomislih kako igrati u zenici i tu su poceli moje 3 satni problemi covjece nisam tri sata mogao da zaspem samo mi se to vrtilo po glavi ,a ne kako je ciri.......i vi covjeka psujete imajte barem malo srca bola...

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 nov 2009, 13:07

ssportasicaa_sa je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jooj jest meni babo sinoć bio smiješan kaže onaj žgoljavi crni mali (Liedson)

Isti stahor yebo sve sebi. Pa ja ruznijeg insana nisam vidio, sad mi je tek krivo sto Crynaldo nije igr'o, makar je ljepsi od ostalih. :D

Puno ljepsi da se razumijemo! :oops: :oops: :roll:
Nije nesto Ronaldo lijep u faci ... Ima visinu i naravno dobro tijelo kao i vecina fudbalera.. Ali faca mu ona prava ciganska :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 15 nov 2009, 13:08

I kao zivot se treba nastaviti nakon srijede?
Ako ne prodjemo,ja ne znam sta i kako,toliko me opalila emotivnost.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 15 nov 2009, 13:08

Lako je sa sećije kritikovati

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 15 nov 2009, 13:09

senoRA je napisao/la:stvarno ne mogu smisliti likove koji ciru nazivaju majmunom igrace kretenima....sinoc se pokazalo da mozemo sa svima da igramo tako da.....sinoc sam legao odmah nakon tekme jer nisam bio spreman ni za sta....onda pomislih kako igrati u zenici i tu su poceli moje 3 satni problemi covjece nisam tri sata mogao da zaspem samo mi se to vrtilo po glavi ,a ne kako je ciri.......i vi covjeka psujete imajte barem malo srca bola...

ma to su sve budalee, koje i prije tekme daju svoje ideje kako bi trebalo igrati, uvjek sam im porucivao jednu stvar, ako mislite da mozete bolje prijevite se na konkurs, ako ne onda navijaj i zacepi

samo naprijed hrabro pa sta bude, sreca prati hrabre
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 15 nov 2009, 13:10

sve će odlučiti po meni prvi gol u Zenici , ako prvi zabijemo onda je sve moguće ....ako ne daj Bože oni povedu 0-1 onda je gotovo ...,
ja vjerujem u ovu prvu varijantu , akoBogda nam se vrate svi ti pehovi iz zadnje 2 utakmice ... ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 nov 2009, 13:12

Bez obzira ako i ne prodjemo ja cu biti zadovoljan...jer kolko su samo radosti donijeli nasoj Zemlji u ovih nekoliko mjeseci pa to je za nepovjerovat...SVAKA VAM CAST!!! ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 nov 2009, 13:12

Da nešto kažem o tekmi. Bezveze bi bilo odmah pričati da je Pjanić ranije ušao da bi dali gol, možda bi baš suportno bilo, možda bi ga mi primili. Glupo je da kažem da imam osjećaj da ćemo u Zenici pobjediti 2:0, al eto volio bih. Strah me jedino što Spahić neće igrati. Nek Bog bude uz nas ! Narod nekonta šta bi bilo za BiH da se plasiramo na SP. Pa proradila bi ekonomija, turizam, sve... Gledam jednom koliko je za HR znalo prije SP 98 negdje oko 15% svijeta, a nakon što je završeno bilo nešto više od 90%.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 15 nov 2009, 13:12

niko nije reko da je ciro kreten i da igraci nevaljaju ali je glupo umjesto misimovica uvodi muslimovica a sredine nema nikako pa kakva je to odluka bila i uvodi pjanica 4 minute prije kraja a muratovic mu zadnjih 30 minuta samo seto po terenu jer covjek nemoze da trci njemu je 34 godine

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 15 nov 2009, 13:13

Sinoc daleko najgori:Ibricic,Misimovic i Muratovic.Bolje bi bilo da smo sa osmoricom igrali nego s njima.Muslimovic uvijek bi meni prije Ibisevica igrao jer je jaci i bolje se nosi sa stoperima Portugala.Svaka cast:Spahi,Hasagicu i Rahimicu koji je pokazao da je pravi igrac.Jaha,Sejo i Nadarevic su dobro odigrali.Mislim da imao sansi u Zenici.Trebao bi i Pjanic igrati sto je velika prednost.
AMAR OSIM!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 nov 2009, 13:15

Bilans izgubljenih i osvojenih lopti:

Jahic izgubio 1 osvojio 3
Spahic izgubio 1 osvojio 9 ;)
Nadarevic bez izgubljenih lopti,osvojene 3 ;)
Sejo 5 izgubljenih,10 osvojenih
Ibro 4 izgubljene 4 osvojene
Misimovic 14 izgubljenih 2 osvojene :(
Rahimic 1 izgubljena 6 osvojenih
Muratovic 1 izgubljena 3 osvojene
Ibisevic 6 izgubljenih 1 osvojena
Dzeko 2 izgubljene 1 osvojena

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 nov 2009, 13:16

kalimero je napisao/la:Sinoc daleko najgori:Ibricic,Misimovic i Muratovic.Bolje bi bilo da smo sa osmoricom igrali nego s njima.Muslimovic uvijek bi meni prije Ibisevica igrao jer je jaci i bolje se nosi sa stoperima Portugala.Svaka cast:Spahi,Hasagicu i Rahimicu koji je pokazao da je pravi igrac.Jaha,Sejo i Nadarevic su dobro odigrali.Mislim da imao sansi u Zenici.Trebao bi i Pjanic igrati sto je velika prednost.
Ne razumijem sto je Ibricic bio najgori ?! Mislim da je bas on bio jedan od najboljih. po meni extra je odigarao' ovu utakmicu. Jeste bio je kriv za onaj go..ali ostatak utakmice je bio pravo dobar.
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 15 nov 2009, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 15 nov 2009, 13:16

Mi smo ga prozvali mrčo :)
Bas se desilo ono sto sam i govorio, spahic i rahimic su dobili zute, za muratovica mi je i pomalo drago!
U njih ce svi igrati, a koliko je samo faulova napravio pepe, koji isto tako nebi mogao igrati da je dobio zuti!Pa onaj mrco, pa bio je gori od pepea, pa nista!
Sudija sudi igranje rukom ibisevicu kada je ibisevic prsima primio loptu...dzeko se gradi, od njega se odbijaju igraci, a sudija svira faul...pa koliko slobodnih udaraca na vrh sesnesterca za portugal, pa ona simuliranja, prdnes, oni padaju...malo natezanja je bilo!
Sreca je sto ce utakmicu u zenici suditi jedan od najboljih sudaca na svjetu!
Nemaju oni sta traziti u zenici!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 15 nov 2009, 13:17

ev malo nesto nevezano za temu,

zasto je napisano na ovom portalu da je nemoguce rezervisati mjesto u domu mladih kad je bukvalno sve rezervisano bilo... i stavljete one stolove bezze prostor zauzuimate, protiv turske su samo stolice bile i 2 puta vise raje je stalo nego ovako... zamolioh bi vas da mi neko ko je upucen u te rezervacije, kaze kako mogu rezervisati za sljedecu tekmu

hvala, i nemojte brisati post ako je ikako moguce
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 15 nov 2009, 13:17

kalimero je napisao/la:Sinoc daleko najgori:Ibricic,Misimovic i Muratovic.Bolje bi bilo da smo sa osmoricom igrali nego s njima.Muslimovic uvijek bi meni prije Ibisevica igrao jer je jaci i bolje se nosi sa stoperima Portugala.Svaka cast:Spahi,Hasagicu i Rahimicu koji je pokazao da je pravi igrac.Jaha,Sejo i Nadarevic su dobro odigrali.Mislim da imao sansi u Zenici.Trebao bi i Pjanic igrati sto je velika prednost.
jarane samo mi reci koju si ti utakmicu sinoc gledo kad je po tebi ibricic bio naj gori pa jedino je on znao povuc loptu dok su ostali igraci svaku vracali golmanu on jest kriv sto smo primili go al je zato kriv i spahic sto ga je nani vozo po terenu kako je htjeo i sto mu je dozvolio da svaku ubaci u nas sesnesterac

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 nov 2009, 13:19

Bez_komentara je napisao/la:I kao zivot se treba nastaviti nakon srijede?
Ako ne prodjemo,ja ne znam sta i kako,toliko me opalila emotivnost.
apsolutno te razumjem :( daj boze malo radosti ovom napacenom narodu :evil: nadam se da ce igrati medunjanin i pjanic, od pocetka, na mene najjaci dojam su ostavili salihovic i ibricic kako su se borili dushu su ostavili na terenu uz spahica . 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.