Ma ono je čisti kurvaluk.rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica
Kako su samo jadni...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ma ono je čisti kurvaluk.rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica
TheScouser je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jooj jest meni babo sinoć bio smiješan kaže onaj žgoljavi crni mali (Liedson)
Isti stahor yebo sve sebi. Pa ja ruznijeg insana nisam vidio, sad mi je tek krivo sto Crynaldo nije igr'o, makar je ljepsi od ostalih.
hahah dobra ona dova poslije gola!coek' nezna vise sta prica hahBez_komentara je napisao/la:Strasno,komentator me na Marjana podsjeca.Bosnier je napisao/la:Ovako cemo mi da slavimo kao juce alzir
Pogledajte !
[youtube][/youtube]
Nije nesto Ronaldo lijep u faci ... Ima visinu i naravno dobro tijelo kao i vecina fudbalera.. Ali faca mu ona prava ciganskassportasicaa_sa je napisao/la:TheScouser je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jooj jest meni babo sinoć bio smiješan kaže onaj žgoljavi crni mali (Liedson)
Isti stahor yebo sve sebi. Pa ja ruznijeg insana nisam vidio, sad mi je tek krivo sto Crynaldo nije igr'o, makar je ljepsi od ostalih.
Puno ljepsi da se razumijemo!![]()
![]()
senoRA je napisao/la:stvarno ne mogu smisliti likove koji ciru nazivaju majmunom igrace kretenima....sinoc se pokazalo da mozemo sa svima da igramo tako da.....sinoc sam legao odmah nakon tekme jer nisam bio spreman ni za sta....onda pomislih kako igrati u zenici i tu su poceli moje 3 satni problemi covjece nisam tri sata mogao da zaspem samo mi se to vrtilo po glavi ,a ne kako je ciri.......i vi covjeka psujete imajte barem malo srca bola...
Ne razumijem sto je Ibricic bio najgori ?! Mislim da je bas on bio jedan od najboljih. po meni extra je odigarao' ovu utakmicu. Jeste bio je kriv za onaj go..ali ostatak utakmice je bio pravo dobar.kalimero je napisao/la:Sinoc daleko najgori:Ibricic,Misimovic i Muratovic.Bolje bi bilo da smo sa osmoricom igrali nego s njima.Muslimovic uvijek bi meni prije Ibisevica igrao jer je jaci i bolje se nosi sa stoperima Portugala.Svaka cast:Spahi,Hasagicu i Rahimicu koji je pokazao da je pravi igrac.Jaha,Sejo i Nadarevic su dobro odigrali.Mislim da imao sansi u Zenici.Trebao bi i Pjanic igrati sto je velika prednost.
Mi smo ga prozvali mrčoTheScouser je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jooj jest meni babo sinoć bio smiješan kaže onaj žgoljavi crni mali (Liedson)
jarane samo mi reci koju si ti utakmicu sinoc gledo kad je po tebi ibricic bio naj gori pa jedino je on znao povuc loptu dok su ostali igraci svaku vracali golmanu on jest kriv sto smo primili go al je zato kriv i spahic sto ga je nani vozo po terenu kako je htjeo i sto mu je dozvolio da svaku ubaci u nas sesnesterackalimero je napisao/la:Sinoc daleko najgori:Ibricic,Misimovic i Muratovic.Bolje bi bilo da smo sa osmoricom igrali nego s njima.Muslimovic uvijek bi meni prije Ibisevica igrao jer je jaci i bolje se nosi sa stoperima Portugala.Svaka cast:Spahi,Hasagicu i Rahimicu koji je pokazao da je pravi igrac.Jaha,Sejo i Nadarevic su dobro odigrali.Mislim da imao sansi u Zenici.Trebao bi i Pjanic igrati sto je velika prednost.
apsolutno te razumjemBez_komentara je napisao/la:I kao zivot se treba nastaviti nakon srijede?
Ako ne prodjemo,ja ne znam sta i kako,toliko me opalila emotivnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.