Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA
Ivica Osim u srcu te nosim ! 

- Goalgetter
- Kontakt:
Odlična je ovo vijest, nadam se samo da će 26. ovo sve da se potvrdi de da reprezentacija nastavi i da se plasiramo na to famozno Evropsko prvenstvo. Osime, za sve hvala ti ! Da se ni drugi ne zaborave, Hadžibegić, Barbarez, Bajević... 

Mit voll'dampf richtung meisterschaf !
Vasst unser wappen in reinem glanz strahlen !
Vasst unser wappen in reinem glanz strahlen !
Cestitke ljudima u komitetu, uspjeli su.
A vidim ovde nekima opet ovo ne odgovara... Pa gospodo izgleda da je problem u vasim glavama
A vidim ovde nekima opet ovo ne odgovara... Pa gospodo izgleda da je problem u vasim glavama

Ovo mi lici na onu.
Dobro je,dosta i tebe Misele,nemoj da te stosom razvalim.
A Misel na to.
Neka,neka bolan ,drugi put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Šta je sad Dušmani a ? !
Živjela je Bosna i Hercegovina prije vas , Živi i sad a Živjet ce i poslije vas , mene i svih nas !
Živjela je Bosna i Hercegovina prije vas , Živi i sad a Živjet ce i poslije vas , mene i svih nas !
- nostradamus
E sada trebace iskoristiti ovo pozitivnu atmosferu koja ce nastati poslije ukidanja.Znaci dobiti Rumune i proci u baraz kroz ostatak kvalifikacija,jer sad niko nece imati nikakva opravdanja za lose rezultate,posto ce poslije izglasavanja statuta sigurno nastati čistka kriminalaca iz saveza.A onda zna se moramo se plasirati na prvenstvo s kim god budemo igrali. Jer znaju i ljudi u komitetu da nista nije uradjeno ako se ta gamad ne ocisti.I to je zapravo konacni cilj a ne samo ukidanje suspenzije.I jos je jedna stvar veoma vazna,a o njoj niko ne govori.Cudi me da je to tabu tema u svim medijima.MORA se neko sjetiti da je ovo reprezentacija cjele BiH.I dok je svagdje tako ne svatimo od ove price nema nista.Znaci MORA bar za pocetak mlada reprezentacija odigrati utaknicu na gradskom stadionu u B.Luci i pod Bjelim Brijegom.Znam da se pojedincima ovo cini kao ludost ,ali treba bar pokusati to dogovoriti.Bas me zanima da li je to Svabo spominjao u ovim razgovorima u B.Luci i Mostaru.Pa kad je covjek razrjesio ovaj Gordijev čvor nema sta ne moze.Mislim da ogromnu ulogu pozitivnu u tome mogu odigrati Darko Ljubojevic i FK Borac za pocetak.Vide i oni prednosti svega ovoga.Ma ljudi navijajte za koga hocete ali mislim da je proslo vrijeme prepucavanja i inaćenja i daj da uradimo nesto od cega cemo svi imati koristi.Pa treba neko pametan objasniti ljudima koja je prednost sviju nas igranje na prvenstvu,kako za reprezentaciju tako i za klubove.Da ce se automatski dici i interesovanje ,stadioni biti puniji,liga bolja ,sponzora vise evropskih utaknica vise i da ce se to desavati i u B Luci i u Mostaru jer i to je dio BiH.Znaci hajdemo to za pocetak svatiti kao obostranu korist.A protiv toga ,pogotovo u danasnja vremana, mislim da nema niko nista.Znam da nije daleko onaj dan kad ce se to i desiti i isto tako znam i duboko sam uvjeren da cemo onda biti nogometna sila od koje neće drhtati samo Evropa nego i čitav svjet....A bice to brzo....I hajde da vec jednom SVI ZAJEDNO budemo ponosni i srecni sa saznanjem da smo uradili nesto lijepo a ne da ovu napacenu zemlju poznaju samo po najruznijim stranama zivota...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
I ja sam isto mislio dok nije odigrana rukometna "prijateljska" utakmica sa Hrvatskom u Ljubuškom... nakon što je naša himna izviždana i naš protivnik zdušno bodren postalo mi je jasno da od te priče nema ništa...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Neka sve brdsko-planinske seljačine /u moralnom a ne u geografskom smislu/ pogledaju ovu sliku i vide ko je spasio obraz svima nama.
e hajd sad da jos rumune dobijemo ... 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
cemu vjecito vracanje na nacionalisticke , politicke i ostale qrceve price.....kad se nesto ignorise ono samo od sebe izgubi svoju snagu.......ja ne vidim ni jednog provokatora .......a pojedinci ih ovdje prizivaju i isto kao da im fale.....volio bih da samo o sportu citam na ovom forumu...ali ..
Ja ne znam u čemu je tvoj problem, lik je rekao kako očekuje da u određenim gradovima mlada reprezentacija ubuduće igra svoje mečeve, ja sam mu naveo primjer zbog kojeg ne bi trebao gajiti neutemeljeni optimizam i to je to. Tebi ako se ne sviđa preskoči, ni meni se ne sviđa tvoj post, ali ga ne bih komentarisao da me nisi indirektno prozvao...PIRKE33 je napisao/la:cemu vjecito vracanje na nacionalisticke , politicke i ostale qrceve price.....kad se nesto ignorise ono samo od sebe izgubi svoju snagu.......ja ne vidim ni jednog provokatora .......a pojedinci ih ovdje prizivaju i isto kao da im fale.....volio bih da samo o sportu citam na ovom forumu...ali ..
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Pusti, vidis da pojedini zive u svom Svijetu. Ko je god gledao utakmicu mlade reprezentacije u Sirokom Brijegu, zna da repka ne moze igrat u takvim gradovima. Nema sanse. Jedino ako zelimo blamiranje.Hawking je napisao/la:Ja ne znam u čemu je tvoj problem, lik je rekao kako očekuje da u određenim gradovima mlada reprezentacija ubuduće igra svoje mečeve, ja sam mu naveo primjer zbog kojeg ne bi trebao gajiti neutemeljeni optimizam i to je to. Tebi ako se ne sviđa preskoči, ni meni se ne sviđa tvoj post, ali ga ne bih komentarisao da me nisi indirektno prozvao...PIRKE33 je napisao/la:cemu vjecito vracanje na nacionalisticke , politicke i ostale qrceve price.....kad se nesto ignorise ono samo od sebe izgubi svoju snagu.......ja ne vidim ni jednog provokatora .......a pojedinci ih ovdje prizivaju i isto kao da im fale.....volio bih da samo o sportu citam na ovom forumu...ali ..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nije to moj svijet.....nego ponavlja se poznata i ispricana prica...pa nije niko slijep da ne vidi sta i kako ....a ti kao otvaras oci ljudima......poslusaj savjet....ubio si se za politike...ovo je podobno podneblje za tebeCartman je napisao/la:Pusti, vidis da pojedini zive u svom Svijetu. Ko je god gledao utakmicu mlade reprezentacije u Sirokom Brijegu, zna da repka ne moze igrat u takvim gradovima. Nema sanse. Jedino ako zelimo blamiranje.Hawking je napisao/la:Ja ne znam u čemu je tvoj problem, lik je rekao kako očekuje da u određenim gradovima mlada reprezentacija ubuduće igra svoje mečeve, ja sam mu naveo primjer zbog kojeg ne bi trebao gajiti neutemeljeni optimizam i to je to. Tebi ako se ne sviđa preskoči, ni meni se ne sviđa tvoj post, ali ga ne bih komentarisao da me nisi indirektno prozvao...PIRKE33 je napisao/la:cemu vjecito vracanje na nacionalisticke , politicke i ostale qrceve price.....kad se nesto ignorise ono samo od sebe izgubi svoju snagu.......ja ne vidim ni jednog provokatora .......a pojedinci ih ovdje prizivaju i isto kao da im fale.....volio bih da samo o sportu citam na ovom forumu...ali ..
Nema ispraznije priče od ove koju priča ovaj @nostradamus, na to će bilo ko sa gramom soli u glavi reagovati... ne sumnjam ja u njegove dobre namjere, ali to jednostavno ne ide...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Dobro ti je Pirke rekao.Sta sad tu glumis nekog sveca.Ubio si se za politike.Da bi Hrvati u BIH navijali za BIH treba se dosta toga promjeniti.Samo cu navesti da je nas predsjednik federacije dobio oko 2000 glasova u federaciji.To sve govori,gdje smo i sta smo.Nego daj Boze da ne bude rata i to ti je to.Stanje je lose ali gura se.Opet kad vidim da ljudi Bošnjaci,Srbi rade,prodaju po Hercegovini,nasi ljudi putuju po Bosni i nema nikakvih problema dobijem nadu u neki suzivot.I onda upalim FTV i cujem da me zovu nacistima,fasistima i ostalo.Nacionalizam mi ne smeta jer postoji i umjereni nacionalizam koji je pozeljen i svi smo mi u BIH umjereni nacionalisti.Hawking je napisao/la:Ja ne znam u čemu je tvoj problem, lik je rekao kako očekuje da u određenim gradovima mlada reprezentacija ubuduće igra svoje mečeve, ja sam mu naveo primjer zbog kojeg ne bi trebao gajiti neutemeljeni optimizam i to je to. Tebi ako se ne sviđa preskoči, ni meni se ne sviđa tvoj post, ali ga ne bih komentarisao da me nisi indirektno prozvao...PIRKE33 je napisao/la:cemu vjecito vracanje na nacionalisticke , politicke i ostale qrceve price.....kad se nesto ignorise ono samo od sebe izgubi svoju snagu.......ja ne vidim ni jednog provokatora .......a pojedinci ih ovdje prizivaju i isto kao da im fale.....volio bih da samo o sportu citam na ovom forumu...ali ..
Ovaj posao sto je uradio Osim i ovi clanovi ovog odbora bi trebao biti putokaz svima kako se treba ponasati.Evo sad nek usvoje to,nek se malo repka pogura jer kad ce uci ako nece sada,odmah bi se i klubovi digli na visu razinu,dobili bi i oni jedan dio kolaca.Sad se ti nasao vracati na utakmice u Širokom i Ljubuskom.Isto tako bih mogao i ja na onu na Kosevu kad nam je citav stadion skandirao gazi Ust ase,bio sam na Zapadu pa sam sve cuo.Nemoj uvijek unositi mrznju,kad bi se sad poceli samarati ovim primjerima mogli bi dva dan i jos bi materijala ostalo.I kao sto Pirke rece,ne prizivaj provokatore.Nadam se da nisam taj,i ovo je zadnji post sto pisem o ovome.Trebamo biti ponosni na ove ljude jer ovo je najvazniji dogovor u NS od ujedinjenja!!! Nek smo se i mi necemu dogovorili!!!
A koga boli qurac za koga vi navijate? Slobodno podrzavajte Hrvatsku, manje seljaka na nasim stadionima. A u Zagrebu ja mislim jedva cekaju skutore iz Sirokog i okolnih sela. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- nostradamus
Ma nije niko stari glup da ne svata da ovdje kod nas nije nista kako treba .Samo moje misljenje je da neke stvari treba popravljati i ici naprjed.Jer ako ostane ovako bojim se da ne valja...Ja znam da je ovo tema koja boli ali treba o njoj razgovarati traziti rjesenja .Jer ako se samo budemo prepucavali bojim se da smo ga popusili ,svi zajedno...Hawking je napisao/la:Nema ispraznije priče od ove koju priča ovaj @nostradamus, na to će bilo ko sa gramom soli u glavi reagovati... ne sumnjam ja u njegove dobre namjere, ali to jednostavno ne ide...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
nasa repka ce UVIJEK imati istinski navijaca kojima srce kuca za tu repku, a za ostale bujrum ko' hoce a ko' nece..ŠB.TRN je napisao/la: Da bi Hrvati u BIH navijali za BIH treba se dosta toga promjeniti.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Sveti, zenica159 i 9 gostiju.