Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 11 feb 2014, 01:51

DANTES je napisao/la:sjećam se da jedan selektor nije odveć gotivio prosineckog, da su preko repke prodati pokrivač, sidenfeld, cale, da je klasnic bio ljut zbog statusa, i još dosta stvari... nemoj da mi pričaš kako je sve bilo ko u pepeljugi... pratio sam hr sport godinama...
To je smijesno i zanemarivo u odnosu na ono sta se kod nas desava! Hrvati su u 20 god imali menadzerskih igraca koliko mi u jednoj generaciji!

Ponavljam, oni su kulminaciju sa mendzerisanjem dozvjeli sad u prethodnim kvalifikacijama i to se opet radi o 3-4 igraca (Halilović, Samir i jos 2-3 neka nebitna lika) i njihova minutaza i uloga u kvalifikacijama je takodje bila smijesna u poredjenju sa onom koju su kod nas imali: Mićko, Radovanović, Raća Petrović, Stevanović, Šćepovič, Tomović, Biševac... zbog kojih su u pojedinim (neki i u vecem broju kvalifikacionih utakmica) utakmicama na klupi sedeli ili bili na tribinama: Matić, Tadić, Basta, Sulejmani, Đorđević, Ivanović, Subotić...;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 feb 2014, 13:12

tog petrović je doveo antić lično(onaj za kojeg kažeš da nije bilo menadžerisanja)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 feb 2014, 14:27

Taj isti Raća Petrović je jedini bio sporan kod Antića, a za ova gore pojedina imena koja se trenutno provlace kroz reprezentaciju je cak i igracina... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 feb 2014, 23:06

Bane opet strijeac za Čelzi protiv wba.

Stanojević otpao, sada Tumbaković i Aleksandar Janković glavni kandidati za klupu Srbije. :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 feb 2014, 00:19

a pa treba neko da nam zakuca zadnji ekser u kovčeg...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 feb 2014, 01:03

Ocekujem da se u narednim danima i Kosanović i Vermezović uključe u trku za selektora, cisto da se malo pojaca konkurencija... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 feb 2014, 18:05

marconato je napisao/la:Ocekujem da se u narednim danima i Kosanović i Vermezović uključe u trku za selektora, cisto da se malo pojaca konkurencija... ;)

Nakon odustajanja Aleksandra Stanojevića od kandidature, Fudbalski savez Srbije izabrao je od nekoliko kandidata Dragomira Okuku koji će postati novi selektor "orlova".

slika

Čuj Okuka. :lol: :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 feb 2014, 22:24

Tadić ponovo strijelac! Njegov 10-ti gol u Eredivisie ove sezone... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 feb 2014, 22:27

Tadić pogodio za Twente protiv Groningena.

edit: @marconato, ovaj put si bio brži. :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 feb 2014, 17:11

http://www.****.com/vesti/drulo ... ktor/70663" onclick="window.open(this.href);return false;

BakaSliskovic
Kontakt:

Post Postao/la BakaSliskovic » 14 feb 2014, 19:46

Šta kažete na Roberta Prosinečkg kao izbornika Srbije?
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 20:17

BakaSliskovic je napisao/la:Šta kažete na Roberta Prosinečkg kao izbornika Srbije?
Kesa od trenera, mnogo buke, nove deobe u javnosti, uticaj menadzera, pishijada, blam i tako to. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 feb 2014, 21:42

Ovo mi se vec svidja :!:
Drulović: Vrata reprezentacije su otvorena i Ljajiću!

Privremeni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović želi da trajno ostane na tom mestu, a kaže da će nastavati tamo gde je njegov prethodnik Siniša Mihajlović stao. Drulović nije želeo da razgovara o imenima igrača koji se mogu naći u timu, ali je rekao da su svima vrata otvorena, pa tako i Ademu Ljajiću.

- Ima vremena, tek ćemo definisati neke stvari. Imaćemo sastanke, svima su vrata otvorena, nebitno, ako taj neko zasluži sigurno će igrati. Videćemo šta i kako. Ne bi bilo logično da se ekipa promeni, stvarno su igrali momci dobro - rekao je Drulović agenciji Beta.

Mihajlović je izbacio Ljajića iz tima, pošto je fudbaler prekršio selektorov kodeks ponašanja tako što je odbio da peva himnu pred utakmicu.

- Da li je to Ljajić ili bilo koji drugi igrač, vrata su otvorena svakome ko želi da pruži svoj maksimum - istakao je Drulović, koji će debitovati u Dablinu, kada će Srbija 5. marta gostovati Irskoj u prijatljskoj utakmici.

Pročitajte više: http://****.rs/news.php?news=119361" onclick="window.open(this.href);return false;
Necu Krasica, Žigića, Kuzmanovića...Hocu Markovića, Ljajića, Tadića, Gudelja, Mitrovića... ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 feb 2014, 00:16

marconato je napisao/la: Necu Drulovica, Prosinechkog, Stanojevica, Mihajlovica...Hocu ozbiljnog trenera... ;)
+1

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 feb 2014, 05:02

MaGiCa je napisao/la:Ne zivim ni u Švajcarskoj, ni u Njemackoj, tako da je premija ako je selektor Drulović, Stanojević...a ne Pižon, Petković. Čika Crni, Kosanović....
+1

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 feb 2014, 12:50

marconato je napisao/la:U Švajcarskoj i u Nemackoj demagozi (Pizhon, Petkovic) i poluozbiljni likovi (Drulovic, Stanojevic) ne mogu da budu vodeci ljudi drushtva, kamo srece da je tako i u Srbiji.
+1

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 feb 2014, 13:11

Zato i kazem! Kod nas je sve realno, pa da su i Đorić, Ćurčić, Kristić, Čika Crni "opcije".... :roll:

Sve sto je u normalnim zemljama nemoguce i nezamislivo, kod nas je itekako realno i moguce, tako da ako Drulović ostane, treba da se lupimo nogom u pedu :!:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 feb 2014, 16:37

niste skontali? ovo je test... ako ljubinko dobije meč ostaje selektor....jeftina opcija i po nas izuzetno dobra ako vidimo rezervne opcije... ja nisam bio za Stanoja kojeg jako cijenim, ali sam nekako znao da od toga nema ništa... Friške su njegove bitke sa domaćim mafiozama...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 feb 2014, 17:13

jojić na debiju uvali gol
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 feb 2014, 17:18

Bravo Miloše! :)

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.