Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
ovaj wolfsburg nije normalan opet ispusta sigurno vodstvo, a do svog prvog gola leverkusen je djelovao izgubljeno i svojom smusenoscu ga vukovi ojacaju i izbube utakmicu
a veh mozda s hsv-om i uspije
važna pobjeda danas za njih 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Eintracht se stvarno polako budi, treca pobjeda uzastopno i to trica u gostima, sto zaista nije malo. FCK je imao penal koji nije postojao, nisu ga iskoristili i onda trpanje
naravno sve zasluženo. Gekas je poludio
prvi za vodstvo, onda na povecanje, a pečat Meier u 83-oj. Gekas sa sedam golčića najbolji strijelac u ligi.
Ba sta je ovo sa Hoffenheimom, svaka im čast, odlično igraju.

Ba sta je ovo sa Hoffenheimom, svaka im čast, odlično igraju.
>Vamos Sevilla<
Ba-Ba-Salihović, svaka čast Hoffenheimu, odlična partija Plavaca danas. Borussia je kiksala sa startovima svojim, odnosno igrom, dva crvena, teško sa takvim stanjem da ćeš nesto napraviti u svoju korist, još u gostima.
Treba napomenuti da je drugi gol za Hoffe kasnije pripisan kao autogol Andersona.
Treba napomenuti da je drugi gol za Hoffe kasnije pripisan kao autogol Andersona.
>Vamos Sevilla<
najjaci je Wolfsburg
protivnici im puste 2-3 gola da zabiju, a zatim nakantaju wolfe

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

U 8 kolu postignuto je 32 gola ili 3,55 po utakmici.
Tabela sad izgleda manje luda u odnosu na prethodno kolo, ali i dalje je blesava
Naredno kolo nam nudi veliki derbi "nord-sud" schlager, između Hamburga i Bayerna. Osim toga, slijede nam jako zanimljivi susreti u nedjelju.
Vom Jäger zum Gejagten
Uh kako ne volim ove utakmice Petkom. Kada znam da moj tim mora igrati u Petak meni bude muka.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Uh, lijepo je vidjet vrh 
Al neće bit "sigurica" iduće kolo u Bundesligi
Al neće bit "sigurica" iduće kolo u Bundesligi
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Omerbavarac
- Kontakt:
U petak dvica.GunnerS je napisao/la:Uh, lijepo je vidjet vrh
Al neće bit "sigurica" iduće kolo u Bundesligi![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uh, ako Ribery i Robben ne igraju ( a koliko znam da ne igraju ) onda okači to mačku od rep
Najbolje X 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Normalno kad igrate protiv Bayerna, uf još kad bi ih pobjedili, a ionako ste euforični nakon prekida Mainzove serije.amerosm je napisao/la:Uh kako ne volim ove utakmice Petkom. Kada znam da moj tim mora igrati u Petak meni bude muka.![]()
>Vamos Sevilla<
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako vec imamo tabelu i listu strijelaca evo i najboljeg tima proteklog kola.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svi ovi u drugoj polovici su bili prvaci Njemačke, dok u gornjem djelu imamo samo 4 ekipe koje se mogu pohvaliti takvim uspjehom.geronimo je napisao/la:Tabela sad izgleda manje luda u odnosu na prethodno kolo, ali i dalje je blesava, kada vidimo ko se sve nalazi u drugoj polovici.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Do pozicije broj 9, odnosno gornji dio tabele jedino su HSV i Dortmund bili prvaci Njemacke ukoliko samo gledamo na Bundesligu. Evo je se slomi trazeci koje su jos dvije ekipe bile prvaci. Cekam tvoj odgovor.Hare_BvB je napisao/la:Svi ovi u drugoj polovici su bili prvaci Njemačke, dok u gornjem djelu imamo samo 4 ekipe koje se mogu pohvaliti takvim uspjehom.geronimo je napisao/la:Tabela sad izgleda manje luda u odnosu na prethodno kolo, ali i dalje je blesava, kada vidimo ko se sve nalazi u drugoj polovici.
![]()
Ili sam ja pogresno racunao.
- majestic24
- Kontakt:
U petak HSV dobiva Bayern i napkon da nam forma krene uzlaznom putanjom. Kad vidim ko je ispred nas bude mi muka...al opet kad pogledam ispod- OSMIJEH OD UHA DO UHA

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hannover (1938,1954) i frankfurt (1959)amerosm je napisao/la:Do pozicije broj 9, odnosno gornji dio tabele jedino su HSV i Dortmund bili prvaci Njemacke ukoliko samo gledamo na Bundesligu. Evo je se slomi trazeci koje su jos dvije ekipe bile prvaci. Cekam tvoj odgovor.Hare_BvB je napisao/la:Svi ovi u drugoj polovici su bili prvaci Njemačke, dok u gornjem djelu imamo samo 4 ekipe koje se mogu pohvaliti takvim uspjehom.geronimo je napisao/la:Tabela sad izgleda manje luda u odnosu na prethodno kolo, ali i dalje je blesava, kada vidimo ko se sve nalazi u drugoj polovici.
![]()
![]()
![]()
Ili sam ja pogresno racunao.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ma amerosm samo gleda od 1963 godine, k'o da se prije nije igrao fudbal. 
@ Zdena
lijepo se drzati za svaku slamku spasa. Sto se Vas tice, Vi sigurno gledate fudbal samo do 1963.godine. Ja se samo drzim pravila DFL-a i DFB-a, koji dodjeljuju zvijezdice iznad grba samo za rezultate postignute od 1963.godine, da je druga situacija i Vi bi takodjer imali tzv. Meisterstern iznad grba.
Hebo ga ti ni DFL ni DFB ne cijene rezultate koje su prije postignuti.
Kada budem imao vremena napisat cu kako se prvak odlucivao prije 1963.godine.
lijepo se drzati za svaku slamku spasa. Sto se Vas tice, Vi sigurno gledate fudbal samo do 1963.godine. Ja se samo drzim pravila DFL-a i DFB-a, koji dodjeljuju zvijezdice iznad grba samo za rezultate postignute od 1963.godine, da je druga situacija i Vi bi takodjer imali tzv. Meisterstern iznad grba.
Kada budem imao vremena napisat cu kako se prvak odlucivao prije 1963.godine.
amere
nema potrebe da pises evo ja cu
igrale su se oberlige po oblastima (sjever, jug, jugozapad, zapad, i grad berlin) i na kraju dva prvoplasirana tima su se plasirali u finalnu rundu... igrale su dvije skupine i na kraju su pobjednici igrali finale...
igrale su se oberlige po oblastima (sjever, jug, jugozapad, zapad, i grad berlin) i na kraju dva prvoplasirana tima su se plasirali u finalnu rundu... igrale su dvije skupine i na kraju su pobjednici igrali finale...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Hvala ti. S tim sto u nekim regijama konkurencija nije bila velika. Npr. regija sjever je imala samo HSV i Werder, koji su svake godine izmedju sebe odlucivali ko ce igrati finalni krug, a ostale protivnike u toj regiji su nabijali po sest ili sedam golova razlike. Takodjer u gradu Berlinu glavnu rijec je vodio BFC Dynamo, na jugu "Club", na zapadu Schalke, i svake sezone se otprilike znalo koje ce ekipe igrati zavrsni turnir. Naravno bilo je sezona gdje pomenuti timovi nisu se uspjeli kvalifikovati na zavrsni turnir, ali se to rijetko kad desavalo.tm84 je napisao/la:amere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.