Zvjezdan Misimović

adriano_leite
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la adriano_leite » 27 avg 2012, 12:08

Pauleta je napisao/la: Vidiš kako lupetaš, a nisi niti pročitao post kako treba, a kamoli razmislio o njemu. Dakle da ti pojasnim. Kada sam napisao da je igrao za Bayern dok je Pjanić nosio vodu, naglasio sam razliku u godinama i iskustvu, kada sam napisao da je igrao sa veličinama, naglasio sam da je uz takvu konkurenciju ušao u prvu ekipu reprezentacije i igrao za nju, dok je Pjanić imao konkurenciju u Ibričiću. Smješno. Francuska tražila Pjanića?? Samo glasina. Jedina je istina da je imao poziv iz zastrašujućeg Luksemburga. Što se tiče Misimovićevog igranja u Bayernu, dovoljno je što je bio član jednog takvog kluba sa toliko malo godina. Bayern je za Lyon, ono što je Real za Bayern. Pjanić da je svjetska klasa kao što ga nastojiš prikazati nebi bio prodan iz trenutno prosječnog Lyona u još prosječniju Romu. Nije mi cilj uspoređivati Misimovića i Pjanića. Sreća naša što ih imamo, jer bi u suprotnom Ibričić bio naša snaga u sredini. Ali nemogu trpiti konstantno pljuvanje po ovom čovjeku koji je veličina. Napravio je jako dobru karijeru, pun otoga postigao i još uvijek je bolji od svih. A ti pajdo ako misliš da Pjanić može voditi reprezentaciju, onda nemaš pojma o nogometu. On je back up, kao što je u Romi, kao što je bio u Lyonu, a Misimović je play, klasična desetka
Nogometni strucnjace, ako si ti toliko slijep pa ne vidis da igra reprezentacije je 5 puta bolja bez Misimovica, onda mi nemamo sta pricati. Nogometni strucnjace, ako ne vidis da je igra repke 5 puta tecnija i brza bez Misimovica, onda svaka ti cast na poznavanju fudbala. Nogometni strucnjace, Misimovic jedva hoda po terenu, a kamoli da povezuje redove nase reprezentacije. Nogometni strucnjace, Misimovic je u slabijoj formi od Pjanica. Nogometni strucnjace, backup znaci klupa (npr. backup play u NBA je igrac koji udje sa klupe, nije starter). Ako je Pjanic za klupe, onda svaka cast tvom poznavanju ove igre, a ako mislis back up kao to da igra na sredini, a ne istureno i da nije cista desetka, onda si izmislio taj termin i opet nemas pojma, jer Pjanic vrlo dobro zna odigrati i tu poziciju, brzi od Misketa, okretniji, bolje se otvara itd. Nogometni strucnjace, ne pljuje se Miske da bi se neko pljuvao, Miske se pljuje kada seta po terenu, kada mu je mrsko da mrdne guzicom, kada nije na nivou, a kada oodigra dobro, onda se on hvali od strane nase javnosti i svi molimo Boga da je povratio formu. Nogometni strucnjace, Oleguer je igrao za Barcelonu, u jednom takvom klubu, sa tako malo godina, jednostavno splet okolnosti, da je Pjanke pobjegao u Njemacku, a ne u Luksemburg (Misketovi su ranije otisli i tamo se on i rodio), vjerovatno bi i on zaigrao za Bayernove amatere, naravno to je sta bi bilo kad bi bilo i ne pokusavam izjednaciti Misketa sa Oleguerom.

Ja gotivim Misketa, Miske je bio igracina, jos malo je ostalo u njemu onoga od ranije, ali jednostavno on vise ne moze da nosi repku, da li je problem motiva, sta se desava s njim, ja ne znam, ali od odlaska iz Wolfsburga, to nije taj igrac.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 27 avg 2012, 12:21

adriano_leite je napisao/la:
Pauleta je napisao/la: Vidiš kako lupetaš, a nisi niti pročitao post kako treba, a kamoli razmislio o njemu. Dakle da ti pojasnim. Kada sam napisao da je igrao za Bayern dok je Pjanić nosio vodu, naglasio sam razliku u godinama i iskustvu, kada sam napisao da je igrao sa veličinama, naglasio sam da je uz takvu konkurenciju ušao u prvu ekipu reprezentacije i igrao za nju, dok je Pjanić imao konkurenciju u Ibričiću. Smješno. Francuska tražila Pjanića?? Samo glasina. Jedina je istina da je imao poziv iz zastrašujućeg Luksemburga. Što se tiče Misimovićevog igranja u Bayernu, dovoljno je što je bio član jednog takvog kluba sa toliko malo godina. Bayern je za Lyon, ono što je Real za Bayern. Pjanić da je svjetska klasa kao što ga nastojiš prikazati nebi bio prodan iz trenutno prosječnog Lyona u još prosječniju Romu. Nije mi cilj uspoređivati Misimovića i Pjanića. Sreća naša što ih imamo, jer bi u suprotnom Ibričić bio naša snaga u sredini. Ali nemogu trpiti konstantno pljuvanje po ovom čovjeku koji je veličina. Napravio je jako dobru karijeru, pun otoga postigao i još uvijek je bolji od svih. A ti pajdo ako misliš da Pjanić može voditi reprezentaciju, onda nemaš pojma o nogometu. On je back up, kao što je u Romi, kao što je bio u Lyonu, a Misimović je play, klasična desetka
Nogometni strucnjace, ako si ti toliko slijep pa ne vidis da igra reprezentacije je 5 puta bolja bez Misimovica, onda mi nemamo sta pricati. Nogometni strucnjace, ako ne vidis da je igra repke 5 puta tecnija i brza bez Misimovica, onda svaka ti cast na poznavanju fudbala. Nogometni strucnjace, Misimovic jedva hoda po terenu, a kamoli da povezuje redove nase reprezentacije. Nogometni strucnjace, Misimovic je u slabijoj formi od Pjanica. Nogometni strucnjace, backup znaci klupa (npr. backup play u NBA je igrac koji udje sa klupe, nije starter). Ako je Pjanic za klupe, onda svaka cast tvom poznavanju ove igre, a ako mislis back up kao to da igra na sredini, a ne istureno i da nije cista desetka, onda si izmislio taj termin i opet nemas pojma, jer Pjanic vrlo dobro zna odigrati i tu poziciju, brzi od Misketa, okretniji, bolje se otvara itd. Nogometni strucnjace, ne pljuje se Miske da bi se neko pljuvao, Miske se pljuje kada seta po terenu, kada mu je mrsko da mrdne guzicom, kada nije na nivou, a kada oodigra dobro, onda se on hvali od strane nase javnosti i svi molimo Boga da je povratio formu. Nogometni strucnjace, Oleguer je igrao za Barcelonu, u jednom takvom klubu, sa tako malo godina, jednostavno splet okolnosti, da je Pjanke pobjegao u Njemacku, a ne u Luksemburg (Misketovi su ranije otisli i tamo se on i rodio), vjerovatno bi i on zaigrao za Bayernove amatere, naravno to je sta bi bilo kad bi bilo i ne pokusavam izjednaciti Misketa sa Oleguerom.

Ja gotivim Misketa, Miske je bio igracina, jos malo je ostalo u njemu onoga od ranije, ali jednostavno on vise ne moze da nosi repku, da li je problem motiva, sta se desava s njim, ja ne znam, ali od odlaska iz Wolfsburga, to nije taj igrac.

Zaista usporava našu igru, što se vidjelo protiv Francuske. Molim te... Pred nama je. Za mene su svi koji pljujupo ovoj veličini smješni, a pogotovo oni koji vide našu reprezentaciju bez njega.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 avg 2012, 12:32

Pauleta je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Nogometni strucnjace, ako si ti toliko slijep pa ne vidis da igra reprezentacije je 5 puta bolja bez Misimovica, onda mi nemamo sta pricati. Nogometni strucnjace, ako ne vidis da je igra repke 5 puta tecnija i brza bez Misimovica, onda svaka ti cast na poznavanju fudbala. Nogometni strucnjace, Misimovic jedva hoda po terenu, a kamoli da povezuje redove nase reprezentacije. Nogometni strucnjace, Misimovic je u slabijoj formi od Pjanica. Nogometni strucnjace, backup znaci klupa (npr. backup play u NBA je igrac koji udje sa klupe, nije starter). Ako je Pjanic za klupe, onda svaka cast tvom poznavanju ove igre, a ako mislis back up kao to da igra na sredini, a ne istureno i da nije cista desetka, onda si izmislio taj termin i opet nemas pojma, jer Pjanic vrlo dobro zna odigrati i tu poziciju, brzi od Misketa, okretniji, bolje se otvara itd. Nogometni strucnjace, ne pljuje se Miske da bi se neko pljuvao, Miske se pljuje kada seta po terenu, kada mu je mrsko da mrdne guzicom, kada nije na nivou, a kada oodigra dobro, onda se on hvali od strane nase javnosti i svi molimo Boga da je povratio formu. Nogometni strucnjace, Oleguer je igrao za Barcelonu, u jednom takvom klubu, sa tako malo godina, jednostavno splet okolnosti, da je Pjanke pobjegao u Njemacku, a ne u Luksemburg (Misketovi su ranije otisli i tamo se on i rodio), vjerovatno bi i on zaigrao za Bayernove amatere, naravno to je sta bi bilo kad bi bilo i ne pokusavam izjednaciti Misketa sa Oleguerom.

Zaista usporava našu igru, što se vidjelo protiv Francuske. Molim te... Pred nama je. Za mene su svi koji pljujupo ovoj veličini smješni, a pogotovo oni koji vide našu reprezentaciju bez njega.
Eto odigrao dobru tekmu u 3 godine, eto dobro protiv Francuske je igrao dobro, kao i citav nas tim, a sta je sa ostalim tekmama? Portugalom? Francuska prva tekma? Rumunije u Rumuniji itd.? Kakav je tu bio?

Mes Que Un Club!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 avg 2012, 12:37

Eto odigrao dobru tekmu u 3 godine, eto dobro protiv Francuske je igrao dobro, kao i citav nas tim, a sta je sa ostalim tekmama? Portugalom? Francuska prva tekma? Rumunije u Rumuniji itd.? Kakav je tu bio?
Protiv Portugala on i Dzeko su bili moze se reci jedini solidni, tj. koji su makar malo nesto pokrenuli, protiv Rumunije u Bukusertu te protiv Francuza, Pape je stavio 3 igraca u ofanzivni vezni red (Ibro, Pjanke, Miske) tu su sve trojica bili katastrofalni.

Govorite sta hocete, ali Miske je jos vazniji igrac za repku od Pjanica, naravno Pjanic ga moze dostojno zamjeniti, ali Miske je, jednostavno u stanju da jednim potezom rijesi citavu utakmicu (primjer Bjelorusija) .

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 avg 2012, 12:50

Goalgetter je napisao/la:
Protiv Portugala on i Dzeko su bili moze se reci jedini solidni, tj. koji su makar malo nesto pokrenuli, protiv Rumunije u Bukusertu te protiv Francuza, Pape je stavio 3 igraca u ofanzivni vezni red (Ibro, Pjanke, Miske) tu su sve trojica bili katastrofalni.

Govorite sta hocete, ali Miske je jos vazniji igrac za repku od Pjanica, naravno Pjanic ga moze dostojno zamjeniti, ali Miske je, jednostavno u stanju da jednim potezom rijesi citavu utakmicu (primjer Bjelorusija) .
Dok se ceka njegov jedan potez, sta sa ostalih 90 minuta? Gledati ga kako drmucka guzicom uz radijus kretanja od nekih 5 metara? Na nasu zalost, Miske nije ni M od Misimovica iz Wolfsburga.

Mes Que Un Club!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 avg 2012, 14:13

Miske je odličan igrač i grijeh je staviti Pjanića na klupu da on igra, kao što je jednako ''bolno'' Misketa baciti na klupu... Bolno za njega, ali ta bol donosi neku korist. Bio sam na sjeveru Bilinog protiv Bjelorusije gdje se vidjelo kad je ušao koliko je tu bilo gnjeva, prkosa, bijesa, želje i ratničkog duha... borio se k'o lav, trčao da izvede korner svaki, uklizavao i na kraju odigrao sa Edinom onaj poznati dupli pas gdje je matirao bjeloruskog portira.

Godine jesu tu, nisu neke ali sasvim dovoljne da u saradnji sa blagim viškom kilograma učine svoje + što mu nikada i nije bila neka vrlina trčanje do besvijesti.

Misimović je izuzetno važna karika ove reprezentacije ali karika koja da bi funkcionisala mora imati kraj sebe najmanje dvije trkačice, dvije radilice u vidu dva brza vezna igrača, koji će za njega obavljati ''prljavi'' dio posla.

Igra nam jeste brža sa Pjanićem i to je neoboriv fakat, ali je i fakat da se neprestano moramo prilagođavati protivniku kako bi se manje-više uspješno izborili sa istim.

U ''lakšim'' tekmama tipa Lichtensteina kući ili u gostima ili nekim prijateljskim mogu njih dvojica zajedno igrati.

U ''težim'' tipa Grčka, Slovačka, ne bih da se kombinuju, mora igrati samo jedan od njih...

Vidjeli smo koliko nam je ''trka'' falila protiv Porugala u revanšu... Medo, Miske i Pjana nisu mogli ništa protiv terijerskog trojca Veloso-Moutinho-Meireleš i završi kako završi...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 28 avg 2012, 20:45

slika

Jedna s danasnje utakmice
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2012, 22:14

ramiral je napisao/la:
Vidjeli smo koliko nam je ''trka'' falila protiv Porugala u revanšu... Medo, Miske i Pjana nisu mogli ništa protiv terijerskog trojca Veloso-Moutinho-Meireleš i završi kako završi...
Prije bi rekao da nam je falio igrac od sesdeset i neke minute,kao i daska u glavi pojedinim igracima.
Nego kako Jamajka stoji u kvalifikaciajma,da im mozda Bolto i jarani pomognu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 avg 2012, 23:26

Izgleda da Miske ponovi gubi rating u svojoj ekipi, to jest trener ocekiva vise. Veliki sam Miske fan i stvarno je svaka godina njegove karijere potrosena u Turskoj i Rusiji velika steta za njega i ljubitelje nogometa. Isto mi preforsirano ovo poredjenje njega i Pjanica, sretan sam sto imamo i jednog i drugog. Bez Misketa mi bi baraz vidjeli malo morgen. Ono je bio tipicno njegov genijalni potez koji je razbio bijeloruski bunker.

Miske je jos aktivna legenda BiH fudbala, i kao takav uvjek zasluzuje postovanje i podrsku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2012, 01:11

harishp je napisao/la:
ramiral je napisao/la:
Prije bi rekao da nam je falio igrac od sesdeset i neke minute,kao i daska u glavi pojedinim igracima.
Ma jok ba samo tika-taka i 7 utakmica ne znamo sta je to pobjeda...
da mi je tvoju pamet da se naspavam dao bih za to jos jedan mandat krampi...100% :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2012, 02:14

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:
ramiral je napisao/la:
Ma jok ba samo tika-taka i 7 utakmica ne znamo sta je to pobjeda...
da mi je tvoju pamet da se naspavam dao bih za to jos jedan mandat krampi...100% :lol:
Ocito je da ti spavas bez icije pameti,a kamoli svoje.Da imas imalo pameti,znao bi da ti ne mozes dati mandat ni nacelniku Lopara a kamoli selektoru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2012, 02:51

harishp je napisao/la:Ocito je da ti spavas bez icije pameti,a kamoli svoje.Da imas imalo pameti,znao bi da ti ne mozes dati mandat ni nacelniku Lopara a kamoli selektoru.
Da sam iz lopara spomenuo bih ti familiju... ;)
E pa vidis ne moze ni meni svako biti selektor!!! ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2012, 03:19

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ocito je da ti spavas bez icije pameti,a kamoli svoje.Da imas imalo pameti,znao bi da ti ne mozes dati mandat ni nacelniku Lopara a kamoli selektoru.
Tebi selektor jedino moze biti Gordon Ramsay.
A da spomenes bilo kome familiju na forumu nebi bio u Loparama vec Banovicima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 30 avg 2012, 10:14

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
haj sve, al đe gordona iskopa?! :lol:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2012, 10:30

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Pa kad ti mozes ismijavati necije rodno mjesto nicim izazvan moze se i tebi koja lijepa reci... ;)

Gordon je vidio da je invalid za fudbala i poceo se baviti onime u cemu je dobar i sto zna raditi...
Dok nas mag misli ako je imao jake noge da ima i mozak za kompleksan posao kakav je posao selektora gdje pored nabijanja lopte treba imati slifa za rad sa grupama ljudi i jos x stvari koje idu uz to...

on topic
Ne gledah drugo poluvrijeme protiv Stutgarta jeli ulazio Miske u igru?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2012, 14:29

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Da sam iz lopara spomenuo bih ti familiju... ;)
Pa kad ti mozes ismijavati necije rodno mjesto nicim izazvan moze se i tebi koja lijepa reci... ;)

Gordon je vidio da je invalid za fudbala i poceo se baviti onime u cemu je dobar i sto zna raditi...
Dok nas mag misli ako je imao jake noge da ima i mozak za kompleksan posao kakav je posao selektora gdje pored nabijanja lopte treba imati slifa za rad sa grupama ljudi i jos x stvari koje idu uz to...

on topic
Ne gledah drugo poluvrijeme protiv Stutgarta jeli ulazio Miske u igru?
Tebi jedino i pasu takve lijepe rijeci,bez obzira iz koje mjesne zajednice ili opstine bio.Jer ih ti uvijek prvi spominjes.
Gordon se razumije u fudbal kao i ti,ali je makar uspjesan u svom poslu i zanatu kojeg si ti po prici zavrsio i ne mjesa se tamo gdje mu nije fah.
On topic ,jasta je nego ulazio,nakon njegovog ulaska su i izjednacili.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 avg 2012, 12:25

Bundesligaš Borussia Monchengladbach po svemu sudeći novo je odredište našeg reprezentativnog veznjaka Zvjezdana Misimovića.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/borussi ... vica/86992
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 31 avg 2012, 12:38

Elegant je napisao/la:
Bundesligaš Borussia Monchengladbach po svemu sudeći novo je odredište našeg reprezentativnog veznjaka Zvjezdana Misimovića.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/borussi ... vica/86992
Kad čitaš link, ispade 65 miliona. :lol:

A, kad čitaš tekst, nema smisla niti najmanje.

Kamo sreće da se Miske vrati u Njemačku, ali još niko nije "bacio" tu pričicu u tamošnjim medijima.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Rios

Post Postao/la Rios » 31 avg 2012, 17:32

Miske ocigledno ima problema sa trenerima..Prvo se sa Cirom skacio,pa Hagi,pa Susic,pa sad na kraju ovaj Petrescu.. :roll: :roll:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 31 avg 2012, 20:04

Zajednički sadržilac je problem, očigledno!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.