Nogometni strucnjace, ako si ti toliko slijep pa ne vidis da igra reprezentacije je 5 puta bolja bez Misimovica, onda mi nemamo sta pricati. Nogometni strucnjace, ako ne vidis da je igra repke 5 puta tecnija i brza bez Misimovica, onda svaka ti cast na poznavanju fudbala. Nogometni strucnjace, Misimovic jedva hoda po terenu, a kamoli da povezuje redove nase reprezentacije. Nogometni strucnjace, Misimovic je u slabijoj formi od Pjanica. Nogometni strucnjace, backup znaci klupa (npr. backup play u NBA je igrac koji udje sa klupe, nije starter). Ako je Pjanic za klupe, onda svaka cast tvom poznavanju ove igre, a ako mislis back up kao to da igra na sredini, a ne istureno i da nije cista desetka, onda si izmislio taj termin i opet nemas pojma, jer Pjanic vrlo dobro zna odigrati i tu poziciju, brzi od Misketa, okretniji, bolje se otvara itd. Nogometni strucnjace, ne pljuje se Miske da bi se neko pljuvao, Miske se pljuje kada seta po terenu, kada mu je mrsko da mrdne guzicom, kada nije na nivou, a kada oodigra dobro, onda se on hvali od strane nase javnosti i svi molimo Boga da je povratio formu. Nogometni strucnjace, Oleguer je igrao za Barcelonu, u jednom takvom klubu, sa tako malo godina, jednostavno splet okolnosti, da je Pjanke pobjegao u Njemacku, a ne u Luksemburg (Misketovi su ranije otisli i tamo se on i rodio), vjerovatno bi i on zaigrao za Bayernove amatere, naravno to je sta bi bilo kad bi bilo i ne pokusavam izjednaciti Misketa sa Oleguerom.Pauleta je napisao/la: Vidiš kako lupetaš, a nisi niti pročitao post kako treba, a kamoli razmislio o njemu. Dakle da ti pojasnim. Kada sam napisao da je igrao za Bayern dok je Pjanić nosio vodu, naglasio sam razliku u godinama i iskustvu, kada sam napisao da je igrao sa veličinama, naglasio sam da je uz takvu konkurenciju ušao u prvu ekipu reprezentacije i igrao za nju, dok je Pjanić imao konkurenciju u Ibričiću. Smješno. Francuska tražila Pjanića?? Samo glasina. Jedina je istina da je imao poziv iz zastrašujućeg Luksemburga. Što se tiče Misimovićevog igranja u Bayernu, dovoljno je što je bio član jednog takvog kluba sa toliko malo godina. Bayern je za Lyon, ono što je Real za Bayern. Pjanić da je svjetska klasa kao što ga nastojiš prikazati nebi bio prodan iz trenutno prosječnog Lyona u još prosječniju Romu. Nije mi cilj uspoređivati Misimovića i Pjanića. Sreća naša što ih imamo, jer bi u suprotnom Ibričić bio naša snaga u sredini. Ali nemogu trpiti konstantno pljuvanje po ovom čovjeku koji je veličina. Napravio je jako dobru karijeru, pun otoga postigao i još uvijek je bolji od svih. A ti pajdo ako misliš da Pjanić može voditi reprezentaciju, onda nemaš pojma o nogometu. On je back up, kao što je u Romi, kao što je bio u Lyonu, a Misimović je play, klasična desetka
Ja gotivim Misketa, Miske je bio igracina, jos malo je ostalo u njemu onoga od ranije, ali jednostavno on vise ne moze da nosi repku, da li je problem motiva, sta se desava s njim, ja ne znam, ali od odlaska iz Wolfsburga, to nije taj igrac.