Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
dobro dosao u najbolju ligu.
- brzitesanj
- Kontakt:
Marin u Sevilli, Marko dao preduslov da bi dođe na posudbu a preduslov je da Spaha ode iz Seville. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Bravo Spaha, napokon klub dostojan takvog igraca, kao slag na tortu za SP.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Igraće konačno i CL
Odlican potez nikako se nece pokajati jer dolazi u veoma dobru i jaku ligu. 
Prije svega u Bayer.
Prije svega u Bayer.
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
brzitesanj je napisao/la:Marin u Sevilli, Marko dao preduslov da bi dođe na posudbu a preduslov je da Spaha ode iz Seville.
Odlicno, vodji zelim sve najbolje u Njemackoj.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Fantasticno, kapitenski, prije svega za repku i dobra priprema za Brazil aBd. Siguran sam da bi Spaha vise zaradjivo u tim egzosticnim zemljama ali nije bio sebican ... ima vremena za to.
Sretno Spaha !
Sretno Spaha !
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
zgembo89 je napisao/la:
VAko na kosarkaskoj temi mjesec dana unaprijed pojedini forumasi govore znamo ko je 24ti igrac Ace Petrovica lai necemo da otkrijemo,reko im neko tamo vamo i na kraju dodje spisak nema tog igraca..Zato mi je bilo smijesno sto si napisao da su ga htjeli i prije,a da nisu imali keša..
Jer da su ga htjeli valjda bi negde ostao pisan trag u medijima,intervjuima,a druga stvar za Bayer koji je medju najjacim klubovima u BL cijena Spahica koja je i manja od 2mil eura je smijesna tako da ne stoji ni prvo ni drugo..
Druže, niko ne spominje transfer i cijenu, to je u ovom slučaju nebitno. Druga stvar je plaća.
Ja sam napisao ono što je rekao sportski direktor Bayer Leverkusena tj Rudi Voller. Htjeli su ga i ranije no nisu ga mogli dobiti i upravo radi toga su sretni što je sada došao.
Evo za kratku usporedbu. Stuttgart se riješio svih igrača sa većim ugovorima jer je bilo nezadovoljstva na tribini. Navijači su govorili da se igrače ne trude a skupo su plaćeni (ugovor) i upravo radi toga je jedan Kuzmanović koji je bio srednja žalost otišao iz Stuttgarta.
Spahić može dođe kao free igrač, no prijašnjih godina mu je sigurno velika plata bila. Upravo radi toga ga i Sevilla ne može zadržati pošto su u financijskoj krizi, a nemam pojma što ga Anzhi neće. Bayer je prije svega kvalitetniji i sigurno organiziraniji klub od Rusa.
Što su se naljutili najbolji igrači u Zenitu na upravu
Spaha mnogo vise vrijedi nego sto je dobijao do sada a isto tako zasluzuje da ihra za velike klubove u najjaacim ligama i napokon da je otisao u veci klub koji se bori za vrh ako ne najjace onda definitivno medju 3 najjace lige na svijetu. Njegov fudbalski Iq i pozrtvovanost na terenu su tipa svjetske klase mada mu onaj nepotrebni kiks u Parizu koji nas je kostao ne odlaska u Afriku nikada necu halaliti.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Cepi1981 je napisao/la:Spaha mnogo vise vrijedi nego sto je dobijao do sada a isto tako zasluzuje da ihra za velike klubove u najjaacim ligama i napokon da je otisao u veci klub koji se bori za vrh ako ne najjace onda definitivno medju 3 najjace lige na svijetu. Njegov fudbalski Iq i pozrtvovanost na terenu su tipa svjetske klase mada mu onaj nepotrebni kiks u Parizu koji nas je kostao ne odlaska u Afriku nikada necu halaliti.
aBd halaliti ces ti njemu i to. Jesi li pratijo igre posle tog famoznog faula u Parisu? Nema greske kod njega. I to kod njega cjenim, i sam zna da je uradijo gresku u Parizu i viśe se nedesava to kod njega. Kao sto treba i reci, da taj faul nije samo njegova krivica. Ima tu i sudac i onaj prcko Nasri itd.
Na forumu od http://www.werkself.de" onclick="window.open(this.href);return false; su veoma zadovoljni sa ovim transferom, ali treba i reci, da ga neki jos i nepoznaju dovoljno. Biti ce prilike aBd, da ga upoznaju.
Jeste Dzekin transfer najveci bosanske nogometne historije, ali ovaj Emirov mi je puno drazi.
dobre guzove ima Belma
Brate ti ne znaš ni u kojim je to kvalifikacijama ..Cepi1981 je napisao/la:Spaha mnogo vise vrijedi nego sto je dobijao do sada a isto tako zasluzuje da ihra za velike klubove u najjaacim ligama i napokon da je otisao u veci klub koji se bori za vrh ako ne najjace onda definitivno medju 3 najjace lige na svijetu. Njegov fudbalski Iq i pozrtvovanost na terenu su tipa svjetske klase mada mu onaj nepotrebni kiks u Parizu koji nas je kostao ne odlaska u Afriku nikada necu halaliti.
@neutral
Taman tako. A vise puta sam naletio i na podatak da je Spahic medju najplacenijim igracima Sevilje. Bio, naravno.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Taman tako. A vise puta sam naletio i na podatak da je Spahic medju najplacenijim igracima Sevilje. Bio, naravno.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Samo njegova krivica.Mojne mi izvlačenje na sudije i Nasrija.Beko je napisao/la:Kao sto treba i reci, da taj faul nije samo njegova krivica.Cepi1981 je napisao/la:Spaha mnogo vise vrijedi nego sto je dobijao do sada a isto tako zasluzuje da ihra za velike klubove u najjaacim ligama i napokon da je otisao u veci klub koji se bori za vrh ako ne najjace onda definitivno medju 3 najjace lige na svijetu. Njegov fudbalski Iq i pozrtvovanost na terenu su tipa svjetske klase mada mu onaj nepotrebni kiks u Parizu koji nas je kostao ne odlaska u Afriku nikada necu halaliti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemojte vise o francuskoj molim vas vidjeli smo prosle godine odbranu bez spahe svako malo bi bile neke atraktivne skarice XD
Svaka čast Emire, puno sreće aBd u Apotekarima, od kada pratim uvijek su solidni i negdje pri vrhu bundeske, ozbiljno rukovodstvo i dobar klub.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imace veliku konkurenciju u Topraku i Walensheidu na stoperskim pozicijama, njih dva su odigrali fenomenalnu sezonu.
Imace oni slinih problema da se izbore za mjesto drugog stopera jer ce Spahino biti standardan.Batko je napisao/la:Imace veliku konkurenciju u Topraku i Walensheidu na stoperskim pozicijama, njih dva su odigrali fenomenalnu sezonu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
u slucaju da spaha bude na klupi u nekim utakmicama,kome i na kojem jeziku se psuje 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.