KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
a i na 2 smo jaci
al smo slabiji na 3
jer Ikona je vise igro na 3 nego na 2
al smo slabiji na 3
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Da,na tri smo slabiji! Ali ko zna ,mozda bljesne Djurasovic,koji je dok je Ikona bio povrjedjen uspjesno igrao na toj poziciji!Melo15 je napisao/la:a i na 2 smo jaci
al smo slabiji na 3
- lolo d pitar
- Kontakt:
ako dodje bb,treba otjerati zlaju,ili ga u slaviju poslati
hahahaha carlolo je napisao/la:ako dodje bb,treba otjerati zlaju,ili ga u slaviju poslati

Mora da nisi to mislio ozbiljno ,ili si pomislio na MUHU....lolo je napisao/la:ako dodje bb,treba otjerati zlaju,ili ga u slaviju poslati
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
SA ovom postavom i sa malo srece trebali bi biti ispred Buducnosti koja je dobro oslabljena znaci bar sesti...
Pocetak prosle sezone smo kiksali sa centarskom pozicijom,, sjetite se prvi centar -prva petorka - Amar Suljagic..
Vjerujem da W zna sta radi ,i da nam nece pricati o afirmaciji mladog narastaja...
Pocetak prosle sezone smo kiksali sa centarskom pozicijom,, sjetite se prvi centar -prva petorka - Amar Suljagic..
Vjerujem da W zna sta radi ,i da nam nece pricati o afirmaciji mladog narastaja...
- lolo d pitar
- Kontakt:
mora,posmislio sam na zlatka jovanovica,zvanog zlajaMelo15 je napisao/la:Mora da nisi to mislio ozbiljno ,ili si pomislio na MUHU....lolo je napisao/la:ako dodje bb,treba otjerati zlaju,ili ga u slaviju poslati
ova je dobra, hehehehe.......ja bi ga ipak prije u vogoscu, jer slavija je prepunalolo je napisao/la:mora,posmislio sam na zlatka jovanovica,zvanog zlajaMelo15 je napisao/la:Mora da nisi to mislio ozbiljno ,ili si pomislio na MUHU....lolo je napisao/la:ako dodje bb,treba otjerati zlaju,ili ga u slaviju poslati

I feel devotion!!
matetaraba je napisao/la:Mislim da su se i bosna i široki malo previše uzdigli,obje ekipe će završiti negdje od 10 do 12 mjesta jer bosna nece imat šanse za uleb cup,nije bitno reći bosna je lani imala 7 mj,pa pogledajte koliko su imali pobjeda 11,a široki sezonu prije tog imao 8 pobjeda a skoro ispao iz lige,nije to neka razlika 3 pobjede a velika razlika u poziciji,pa kad je bosna igrala f8 imala je 16 pobjeda a zauzela 8 mjesto,tako da su prosle god slucajno zavrsili na 7 mj vrlo lako su mogli bit 10 jer je ekipa na tom mjestu imala samo poraz više,isto tako isiroki i bosna,s playmakerim jovanović mason(ako potpiše,99% da oće)ne mogu se osigurat,jer oni nemaju iskustvo nlb(3 liga u europi)lako je proći igrace leotara,zrinjskog,a kad ti na drugoj strani bude božić,vladović to je druga stvar,mislim da će i cibona,zadar,partizan,zvezda,hemofarm,fmp,budućnost,olimpuija bit ispred naši predstavnika i eventualno zagreb il cedevita,jer bosna i široki dovode igrace iz zadra,hemofarma,fmp,koji u tim klubovima nemaju neku minutažu(npr siriščević,rakić)zato budimo realni.
hahahaahaha,kakav vladovic,dobro da je rekao mula,stipcevic ili kus,ali vladovic,hahahhahahhahaa
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
košarkaš je napisao/la:
pa normalno, ja to tvrdim cijelo vrijeme, ali jok, tko će tvrdoglavim bosancima išta pojasniti....
A kao da je vama 'mekoglavim' Hercegovcima neke stvari lakse objasnit' ...

Ako dodje Bejli koji uspjesno moze igrati na pleyu i beku onda naredne sezone idemo medju 6 u NLB ligi! ubjedjen sam u taj plasman!
Bice Bosna opet sampion!
Bice Bosna opet sampion!
[quote="KK_Bosna"]jeftin trener je najskuplji trener. a mi sada imamo pravog trenera koji ce od pocetka sezone voditi ekipu i sklopio je onako kako on zeli...
prosle sezone bismo bili i u borbi za uleb cup da nas je vlada vodio od pocetka
ja se uzdam u vladu, zlaju i ivana
[/quote]
e da si i ti ovo naucio o cemu ja trubim vec 4 godine
prosle sezone bismo bili i u borbi za uleb cup da nas je vlada vodio od pocetka

ja se uzdam u vladu, zlaju i ivana

e da si i ti ovo naucio o cemu ja trubim vec 4 godine

Cuva Bog Zelju svog!
Mislim, da nama za ovo gore navedeno treba jedan pravo kvalitetan centar, daj Bože da griješim. Mislim ni sada nismo daleko za ovaj gore plasman, ali da bih se mogao kladiti na ovo onda bi nam trebao cenatar.bosnas_ je napisao/la:Ako dodje Bejli koji uspjesno moze igrati na pleyu i beku onda naredne sezone idemo medju 6 u NLB ligi! ubjedjen sam u taj plasman!
Bice Bosna opet sampion!
ja navijam za Bosnu ali nemogu da shvatim sta se to desava sa Bosnom u susretima sa Sirokim,pa ljudi nas redovno pobjeduju kad je najvaznije,to me boli vise nego kad izgubimo od Borca ili Igogeje,nemam nista protiv Sirokog ali zar nije sramota da nas redovno tamburaju kako hoce a ekipu skrpe pred samo prvenstvo
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Zna li neko šta je sa Zimićem. Nisam ga dugo vidio na terenu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
momci znate li hocemo li igrati eurocup
covjece nemoj sta zamjeriti,kakav bolan eurocup??nemoj me krivo shvatiti ali se malo bolje informisi.....muamer_15 je napisao/la:momci znate li hocemo li igrati eurocup
@ el - fighter
zima je poceo trenirati ove sedmice,radit ce citava ekipa 14 dana pa na odmor do 4 augusta.....
nek miljan ostane a nek muha i amar odu....nesto po najavama bukve vidim da nema amara u kombinacijama,valjda to znaci posudba negdje ili raskid.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
zna li iko sta je tacno sa ikonicem da li ima ikakvih sansi da ostane ili ide i gdje bi mogao zavrsiti
-
- Kontakt:
Ako ne ostane u Bosni, spominje se Igokea.
neno sto nemamo nikakvih sansi za eurocup,citao sam jednu izjavu bukve kaze mozda dobijemo sansu da igramo kvalifikacije za eurocup vrijedi pokusati iako je tesko,cuj ikonic u igokeu ne vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.