a brate ovu sam pjesmu cuo neki dan. seljak jest, al je pjesma ona prava ubicaL-Train je napisao/la:Jasmine brate ko je ovaj ljakse

hule dominira

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a brate ovu sam pjesmu cuo neki dan. seljak jest, al je pjesma ona prava ubicaL-Train je napisao/la:Jasmine brate ko je ovaj ljakse
Odlični su, zaista. SLušam ih negdje od kraja devedesetih, 97-98. Ne sjećam se tačno. Nešto su sa zastavom izvodili i u Sarajevu, meni je to promaklo jer sam bio skroz nazad, ni bine nisam vidio kako treba...Neki su govorili da su ej zapalilie, neki ov, ono...sad šta su s njom radili tačno, ne znam pouzdano. No nebitno, uživo kidaju... Spoj hip-hopa, azijsko-afričkog melosa, elektronike...ma raspodija za uši..Vjecna Robija je napisao/la:Znam znam,a najvise mi se svidjelo to sto poslije svake svirke njihov vokal (Aki Nawaz) izadje sa ovom zastavom
al luda su ekipa
Inače hispanjolac je koji je konvertirao u islam. Malo sam se s njim dopisivao birvaktile, momak je zaist a impresivan. A to za FBI, nagađam, ništa njima ne promiče. Mislim.Vjecna Robija je napisao/la:Fantasticni.Ja sam ih poceo slusati ima 4-5 godina i zaista su me odusevili,nevidjen spoj "svega".
A u Sarajevu nisam bio,bio mi je jaran.Kazu da su momacki pokidali,kasnije sa njima bili druzili se.Nisu odma kuci otisli.Svaka im nast.
haha ne znam za tog momka.haha cuj doktorirao na Harvardu i bacio se na hip hop i to odma na FBI listujoj ...
Slusas li dubstep ? ?
Dobar jaran, dobar. Ovaj prvi video je odličan.Vjecna Robija je napisao/la:Nisam znao za njega,mora cu ga poslusati.Ma jarane cudi me sto dosad neko nije pogresno protumacio ovaj nas "razgovor"A za FBI-a slazem se,nista im ne promakne,pa mislim cak i ovo
Pa nije on ni los,sad si me uveo u pricuMoram poslusati ostalo
I ja sam isti,mislim tu smo negdje.Samo sto kod mene nema sevdalinke,osim kad je neka pijanka.Ali i tu rijetko,jedna dvije pjesme.Rock slusam isto kao i ti od 80-ih pa nadaljeDubstep nisam slusao dok me nije jaran "uvukao" u te vode.Inace on to mixa radi.Evo ti pa poslusaj jedan mix
A ovdje mozes pogledati (po meni bolje)
http://www.rastok.ba/benjaz/
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.