FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la arminz » 11 avg 2021, 21:25

Ma kakav Satriano sta vam je. Davo golove protiv nekih amatera i odjednom ga treba ostavit. Moze al kao peti napadac da trenira s ekipom i mozda jednu utakmicu da odigra u kupu protiv drugoligasa
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 11 avg 2021, 22:08

Di Marzio pise da idemo po Insignea

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 11 avg 2021, 22:24

Kao ima problema sa produzenjem ugovora, pa mu poslali punudu. Ma insigne je super, samo cemo u napadu imati dzeku i tri patuljka :mrgreen:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 11 avg 2021, 22:28

Uhhh ne volim tog midgeta, ali u Simonea bi mogao biti odličan kao SS :salut:
#Ausilio OUT

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 11 avg 2021, 22:30

arminz je napisao/la:
11 avg 2021, 21:25
Ma kakav Satriano sta vam je. Davo golove protiv nekih amatera i odjednom ga treba ostavit. Moze al kao peti napadac da trenira s ekipom i mozda jednu utakmicu da odigra u kupu protiv drugoligasa
Pa bolje je sve nego 5 miliona godisnje za napadaca kojem treba 5 prilika za go.Insigne je bajka..

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 11 avg 2021, 22:34

po ovim glasinama do sad(Correa, Insigne) izgleda da se ide na to da ce Lautaro bit prvi napadac, a Dzeko rotacija. Insigne, Lautaro, Sanchez i Dzeko..nije lose nimalo

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 11 avg 2021, 22:37

Nakon svih "pojacanja"koja se spominju Lorenzo je u rangu Messija ali nazalost nema nista od toga..

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 11 avg 2021, 22:39

Od 23h će biti više informacija za Insignea od Di Marzia. Speriamo..

Spominje se da je Dumfries done deal, te kao da bi Vecino mogao put Napolija.
#Ausilio OUT

Chillout
Kontakt:

Post Postao/la Chillout » 11 avg 2021, 22:46

Previše bi bilo da upute Sancheza prema MLSu i uzmu Correu i Lorenza. To bi bio atomski napad. Ovako mislim da je Correa pik, a Lorenzo samo neka mogučnost otvorena još uvijek.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 11 avg 2021, 23:46

Ja još mislim da je Vlahović pick, a da su ovo sve smoke screenovi kao sa Nandezom i Bellerinom. :beba:
#Ausilio OUT

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 12 avg 2021, 00:08

Prodje 23,ima li ista novo?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 avg 2021, 08:29

TheTruth34 je napisao/la:
12 avg 2021, 00:08
Prodje 23,ima li ista novo?
Ma kao ne pregovara se o novom ugovoru pa je Inter kontaktiro Insignea. Napoli trazi 25mil.

Il Insigne radi ono sto je Mertens radio kako bi dobio novi ugovor, ili Marotta pokusava oborit cijenu za Correu.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 12 avg 2021, 11:09

Dumfries gotov za 12.5mil + bonusi. Odličan je bio na EURU, vidit cemo ga koliko može zamjenit Hakimija.
#Ausilio OUT

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 12 avg 2021, 11:24

Ja sam ga gledao samo na euru i bio je fantastican, al evo vidim neki pricaju da je prenapuhan igrac,ovakav onakav, vidjecemo...Iskreno ne znam i da li smo mogli nekog boljeg dovesti, ova pozicija wingbacka je najgora moguca za traziti pojacanja, vrlo mali broj igraca da je na nekom nivou, a da ga u isto vrijeme mozes dovesti.

Citam da njegov dolazak ne iskljucuje nandeza sto je dobro, jer i on moze pokriti tu poziciju.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 12 avg 2021, 12:03

Jericho je napisao/la:
12 avg 2021, 11:09
Dumfries gotov za 12.5mil + bonusi. Odličan je bio na EURU, vidit cemo ga koliko može zamjenit Hakimija.

Ma kakav god da je, nama je pojačanje em si ga uzeo za 12m. Ybg, koliko para toliko muzike, izrazito je visok za reb (189cm) i dobar u skoku barem u higlihtsima. Valjda ne bude ko ona komunjara Lazzaro 🤣
Da je uzet jednog Insigne/Correa/Zapata i Keana na posudbu 😁
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 avg 2021, 12:29

Oldman dobio svoju najvecu ljetnu zelju :mrgreen: ajde da vidimo kakav ce bit, nisam ljubitelj bekova iz Nizozemske, Portugalske, obicno imaju strasnu statistiku tamo a onda budu otpisani jako brzo, ali nije neka velika lova, i tip je bio odlican na Euru. Sretno mu. Idealno bi bilo dovest jos jednog napadaca (vjerojatno Correa iako bi ja radije Vlahovica) i ako se moze Nandez na posudbu neku, Ostaje problem golmana koji ce biti vjerojatno rjesen na ljeto sa Onanom i u obrani fali barem jedan igrac.

Vidim da Dumfriesa ovih koji su gledali Eredevise ne mirisu previse...vidit cemo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 12 avg 2021, 19:11

Dumfries čak ni na youtubeu ne izgleda odlično tako da nemam nikakva očekivanja jer odavno sam se prerastao ložit na igrače koji na velikom prvenstvu odigraju 2-3 dobre utakmice pa ih svi dižu u nebesa a prije toga niko nije ni znao za njih, ali za ovih 12 mil je odličan potez u Marottinom stilu. Ako se dokaže super i jest a ako ne barem je bio jeftin pa na zimu možemo ganjat novog beka, pa na ljeto novog i tako dok ne skršimo 100 mil na bekove dok konačno ne uganjamo nekog novog Hakimija. U svakom slučaju sretno mu, nadam se da će bit novi Darmian a ne Dalbert, Hakimi logično neće ni on ni bilo ko drugi iz sadašnje generacije igrača.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 12 avg 2021, 20:11

Tritolone je napisao/la:
12 avg 2021, 12:29
Oldman dobio svoju najvecu ljetnu zelju :mrgreen: ajde da vidimo kakav ce bit, nisam ljubitelj bekova iz Nizozemske, Portugalske, obicno imaju strasnu statistiku tamo a onda budu otpisani jako brzo, ali nije neka velika lova, i tip je bio odlican na Euru. Sretno mu. Idealno bi bilo dovest jos jednog napadaca (vjerojatno Correa iako bi ja radije Vlahovica) i ako se moze Nandez na posudbu neku, Ostaje problem golmana koji ce biti vjerojatno rjesen na ljeto sa Onanom i u obrani fali barem jedan igrac.

Vidim da Dumfriesa ovih koji su gledali Eredevise ne mirisu previse...vidit cemo.
Za ove ostale što su se spominjali je Maicon. Dosta sličan način igre kao Hakimi, s tim da je naravno Hakimi nekoliko nivoa iznad. Ne sumnjam da će kod Inzaghija biti odličan, kad je od Lazarija napravio pristojnog beka, od ovog će napraviti Maicona.
1921

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 avg 2021, 20:39

Sky - Inter are serious about Insigne. Napoli would want 25M. It will be up to Insigne, if he want to leave.

Hajde zavrsite to sto prije, sezona samo sto nije pocela. Dajte im i Vecina ako treba

Dumfries sletio u Milano

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 13 avg 2021, 00:06

Piše se da smo dogovorili Zapatu sa Atalantom, čeka se kao da oni nadji zamjenu i transfer ce bit gotov. Ja bi ga uzeo bez obzira sto kazu da je star. Pa tek u aprilu sl godine puni 31 g. A znamo do kad traju spicevi u Italiji, ako se ostvari i transfer Zapate mislim da uz jos jedno pojačanje u veznom redu smo u prvom redu favorita za Serie A.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: GG3 i 3 gosta.