FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GazijaKalesija
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GazijaKalesija » 11 avg 2014, 20:31

anelbavarac je napisao/la:Jest nam Barca uvalila bogalja svaka im cast :bow:
Čuj uvalila, a željeli da produže s njim ugovor, na što Thiago nije pristao. Aferim momčino
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 11 avg 2014, 20:47

Oj majko moja ...
Najgora odluka ikad je bila ne produziti Kroosu ugovor.
Gledam sad sta momak Ronaldu radi na treningu..
A nama ostale kristalne noge Thiaga :roll:
:tokralju: :puke:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 avg 2014, 20:50

Ovo me podsjeti na one povrede Robbena kada je isti svaki mjesec bio u bolnici.
Ne bih imao nista protiv da se situacija kod Thiaga odvija kao kod Robbena jer je ovaj danas jedan od najspremnijih igraca Bayerna.

Ne bi me cudilo da se zainteresujemo za nekog veznjaka s obzirom na sva ova desavanja.

Sutra na sport 1 Minhenski derbi, Bayern 2 igra protiv Zehcigera koji su za ovaj mec pozvali 5 igraca iz prve ekipe ukljucujuci i kapitena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 avg 2014, 21:04

Ovde smo se cudili kako smo jeftino dobili Thiaga, a sad se vidi pravi razlog.
Lik ima nogice od stakla, i bojim se da mu lijeka nema.
Bitno je da se "ustedillo" na ugovoru Kroosa,koji je pusten za kikiriki.
Nek rumeni i kompanije istrese pare od transfera Mandze i Kroosa, i dovede veznjaka, na Alcantaru se ne treba puno oslonit'.

:kafa:
GazijaKalesija je napisao/la:Čuj uvalila, a željeli da produže s njim ugovor, na što Thiago nije pristao. Aferim momčino
Koliku mu je placu nudila Barcelona?

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 avg 2014, 21:18

Ako bi koji igrač odgovarao sistemu Pepa a uz to da je Španac onda bi to bio Isco ...

Zvijer od igrača ali u Real Madridu i ove sezone se neće naigrati pored James Rodrigeza i ostalih veznih igrača ...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 11 avg 2014, 21:20

znaci Thiago odsutan do 10 mjeseca :facepalm: samo nek bude spreman za drugi dio sezone kad bude potrebno igrati nokaut faze LP...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 avg 2014, 21:29

Rajaz je napisao/la:A sta si ti zelio stavljanjem nicka ''PEP'' ?

da bi me ti imao sta pitati :mrgreen: ,stavio sam jer je postao novi trener bayerna , i to je sve da ga simpatisem kao trenera NE ,da li imam postovanje prema njemu za ono sto je ucinio u barci cime se i lansirao u svjet ttrenera u samome vrhu DA,da li mi je drago ovo sto radi u bayernu NE.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 11 avg 2014, 23:07

Thiago Alcantara ‏@Thiago6 7m

There is no relapse! I keep working every day to strengthen my knee and be back as strong as I expected

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 11 avg 2014, 23:20

Mah i Robben je imao vecih problema, pa pogledajte sad zvijerke, samo sto Thiago mora prepustit se u potpunosti doktorima koji su u Bayernu, a ne ici u banje na Ilidzu ili gdje vec ide...

Znacii on je out neko vrijeme, da li dovesti nekog na tu poziciju ?

Kroosa smo prodali, tu ostaje Svajni, Lahm koji bi trebao igrati sredinu no medjutim treba zakrpiti i bokove, a Rafinha je ozledjen tako da Lahma ocekujem na beku...

Rode .. hmmm, nekako cemo se zakrpit ajde :D Imamo jak sastav , i to ce se tek sad vidjeti :cool:
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 avg 2014, 23:34

Neke stvari se na temi Bayerna nikad ne mijenjaju, a jedna od njih je definitivno: PROGLAŠAVANJE IGRAČA SPORTSKIM INVALIDIMA PRIJE VREMENA (igrač koji se ozbiljnije ozlijedi odmah je gotov i za njega je karijera završena). Ja se dobro sjećam kada je bilo masa padobranaca (a neki su bili i članovi ovog našeg ovdje udruženja Bavaraca :) ) prije 3-4 god na ovoj temi koji su proglašavali Riberyja i Robbena invalidima i kao tada se smatralo da su ti igrači skroz gotovi i da ne mogu pomoći više Bayernu. Kod Riberyja se uglavnom radilo o povredama koje nisu bile toliko fatalne (donekle jesu bile mučne jer su ga izbacivale iz ritma), kod Robbena stanje bilo malo drastičnije. Za Robbena je bilo čak rečeno, kako je on toliko uništen povredama da neće opšte moći više bilo šta značajno napraviti.
Ubrzo nakon tih svih priča Ribery se stabilizovao i rijetko je imao koju povredu. Problemi su ga zadesili tek pri kraju protekle sezone. Robben je napravio toliko čuda i zabio toliko bitnih golova (neki od njih su finala LP i njemačkog kupa, oba protiv Dortmunda, četvrtfinale kupa protiv Dortmunda itd).

E onda se poslije oplakivao Holger. Doduše on s pravom, pa sam i sam bio skeptičan da li će momak moći zaigrati. Imao sam nadu, s obzirom na njegov duh, ali sam mislio da će za ozbiljniju utakmicu mu nakon totalnog oporavka trebati i par mjeseci. A gle čuda čovjek sad konkuriše veću u superkupu za prvu postavu.
Pogotovo mi je ovo jadikovanje oko Riberyja i Robbena bilo iritirajuće, ovo oko Holgera objasnih, pa eto to ide nekako....

E sada u toj vječitoj sapunici slijedi epizoda: Thiago. E sad imamo šta pričat dok se Thiago u potpunosti ne oporavi. I baš nam je zanimljivo i baš kvalitet ove teme raste.... :D
A kriterij da bi igrač zadovoljio je da ima imalo kvaliteta i da dolazi iz Dortmunda. Zato je danas Lewa već najbolji napadač u historiji Bayerna, a da nije odigrao niti jednu utakmicu takmičarskog karaktera za isti.... :D Gle ironije....
Doduše taj kriterij da igrač dolazi iz Dortmunda, malo su neki koji su ga sami nametnuli, ubrljali kod Goetzea, jer Mario im se baš i ne sviđa u međuvremenu toliko, jer je valjda po njihovom skromnom sudu trebao zabiti 20 golova i imati 30 asistencija presudnih za Bayern. I to odmah u prvoj sezoni kako je prešao iz ljutog rivala... :)

I da još nešto Bayern MORA, pazite MORA osvojiti ove sezone LP i svake sezone MORAAA osvojiti LP, jer Bayern jedini investira ogromne pare u igrače, ovog ljeta je potrošio preko 100 miliona eura, drugi giganti ništa nisu uradili. I zato ako ne bude osvojene LP Pep MORAAA dobiti otkaz.
E sad možda se ova tema, pdf pretvorio u satiru, ali meni možda niko nije rekao....... :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 avg 2014, 00:00

slika

Thiago putem Twittera dementirao spekulacije o jos duzoj pauzi...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 avg 2014, 00:17

effe_sa je napisao/la:
I da još nešto Bayern MORA, pazite MORA osvojiti ove sezone LP i svake sezone MORAAA osvojiti LP, jer Bayern jedini investira ogromne pare u igrače, ovog ljeta je potrošio preko 100 miliona eura, drugi giganti ništa nisu uradili. I zato ako ne bude osvojene LP Pep MORAAA dobiti otkaz.
E sad možda se ova tema, pdf pretvorio u satiru, ali meni možda niko nije rekao....... :D :D :D :D

:zzz: :zzz: :zzz: :zzz:

Bayern ne mora svake sezone osvojiti LP ali ne smije se primati 5 komada u polufinalu LP a dati NULU! Vala nakon onoga što je uradio protiv Real Madrida a vala i sveukupno knockout faze u LP zaslužuje otkaz jer, dati cu sebi za pravo da kažem, ISPAO JE TOTALNI AMATER! ... Ekipa može da igra loše ali ima neke šanse makar za gol te primi 5 golova tj nema sreću ali onako da odigra e to ne smije ... Ali eto u Bayernu sve ružičasto, nikad više novca, marketing na vrhuncu ali mene to kao fana ne zanima ...

Uostalom odakle više crpite taj optimizam prema njemu ? Neko će mahnuti čarobnim štapićem i sve njegove bubice će biti uklonjene ... Previše povreda bi trebalo da bi se poklopilo i da Pep mora igrati onako kako bi trebao bez nekog idiotisanja...

Trener je previše tvrdoglav a uz to dodaj još NEISKUSAN i dobijes da takav trener nije ZA BAYERNA što se tiče uspjeha ... On može biti marketing i to me ne zanima ali taj nije za ovu ekipu Bayerna i samo je trošenje vremena i generacije koja se gradila trpeći Lella, Ottla, Rensinga i ostalih kloceva da bi moglo biti "iskustvo" za trenera koji ce za 2-3 godine preći u Barcu ... Dok on nauči ovu ekipu da igra po njegovom ukusu tj. igrati tika taku pola igrača na zalasku karijere i trener ti ode...

Da je Bayern trenutno kao u vrijeme kada je doveden Klinsman rekao bi ok, ekipa se treba graditi, nema igrača pa se mora taktizirati, čekati za rezultat, trpiti blamaže od Barce-Reala itd ali ovo je gotova ekipa kojoj treba samo par njegovih ideja da postane savršena a ne čitav je*eni koncept TIKA TAKA ...

Džaba priča ... Počinje sezona pa ćemo viditi na čemu su Pepoljubci i Pepomrzci ... Za Pepoljubce je jaka konkurencija u BL pa je ona najbolji omjer za taktičku genijalnost Pepa la FUJa a za Pepomrzce daleko je knockout faza LP kada će se viditi ko nosi vodu a ko pije ...

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 12 avg 2014, 00:30

I "pepoljubci" i "pepomrzci" mogu samo čekat kraj naredne sezone i donijeti sud!
Moja etika mi ne nalaže da pljujem čovjeka koji je osvojio sve u rekordnom vremenu a nije lp
Da boli poraz od Reala, ali dajte ljudi ne budimo tolki emotivci i dr su gubili i više pa šta??
Život ide dalje :D

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 12 avg 2014, 01:14

Pa mogao bi Rode uletiti na zadnjeg veznog sto da ne...brz je,okretan,ima dobar pregled igre,a sto mi se posebno svidja kreativan je :thumbup:

Klare

Post Postao/la Klare » 12 avg 2014, 02:18

effe_sa je napisao/la:ali meni možda niko nije rekao.......
A je li ti iko rekao da je Bayern ovisan o Tijagu? :mrgreen:

Barca nam uvalila igraca :urnebes: , a malac kad se rijesi ovih povreda nasljedjuje Iniestu kao najbolji veznjak na dunjaluku. ;)

Mene raduje nova formacija Pepa, Martin poput Pitbulla dobio prostora da grize, a iza sebe opet ima dvojicu osiguraca, i on na ovoj poziciji nije stoper, nego ima dosta slobode,
cak cu reci da je to njemu jos idealnija pozicija nego sto je kod Jupa igrao.

Nadam se da ce Lam opet dosta puta u sredinu, jer tog bocnog moze Riberi odlicno odigrati, a otvorilo bi se naprijed i mjesto za Milera ili Gecea, dok bi Alaba cuvao lijevu stranu.

Ah koliko mogucnosti u ovoj perfektnoj formaciji ima :o ,
Pep=Dominacija :!: :!: :!:

ps:Ipak nije posudba u pitanju, Contento potpisao za Bordeaux do 2018. :thumbup:
Ako neko sazna ima li ista odstete neka nam javi? :D

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 12 avg 2014, 11:22

Klare je napisao/la:
Mene raduje nova formacija Pepa, Martin poput Pitbulla dobio prostora da grize, a iza sebe opet ima dvojicu osiguraca, i on na ovoj poziciji nije stoper, nego ima dosta slobode,
cak cu reci da je to njemu jos idealnija pozicija nego sto je kod Jupa igrao.

Nadam se da ce Lam opet dosta puta u sredinu, jer tog bocnog moze Riberi odlicno odigrati, a otvorilo bi se naprijed i mjesto za Milera ili Gecea, dok bi Alaba cuvao lijevu stranu.

Ah koliko mogucnosti u ovoj perfektnoj formaciji ima :o ,
Pep=Dominacija :!: :!: :!:
Jel se ti zajebavas kad napises ovakav post ili si stvarno ozbiljan ? :D

Kakav prostor za javia ? To bi ti imalo smisla da se tu radi o ramosu ili luizu.

Kakva perfektna formacija ? Gdje ti bukvalno pola ekipe igra van svojih pozicija. Gdje imas jedno ofanzivno mjesto manje a ionako imas viska ofanzivnih igraca.

U redu je biti optimistican,al stvarno nekad pretjerujes.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 avg 2014, 11:25

suhi je napisao/la:
A jel ima prostora za ovoliki pretjerani pesimizam? :cool:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 12 avg 2014, 12:30

anton 1983 je napisao/la:
suhi je napisao/la:
A jel ima prostora za ovoliki pretjerani pesimizam? :cool:
Ma lik bukvalno ponizava protivnike jer toliko uzdize bayern ,isto kao da je taj bayern osvojio 18 trofeja zadnje 3 godine. Sezona jos nije pocela a po njegovim postovima nema potrebe da se igra nikako,daj bayernu trofeje i da idemo u iducu. Rekao bi neko PES i pep igra na easy sezonu.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 avg 2014, 12:36

suhi je napisao/la:
Ma lik bukvalno ponizava protivnike jer toliko uzdize bayern ,isto kao da je taj bayern osvojio 18 trofeja zadnje 3 godine. Sezona jos nije pocela a po njegovim postovima nema potrebe da se igra nikako,daj bayernu trofeje i da idemo u iducu. Rekao bi neko PES i pep igra na easy sezonu.
:urnebes:

Ma ok, al opet pesimizam nekih drugih nisi spomenuo il ga smatraš ok?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2014, 12:41

Klare je samo iskren i realan.

Palac gore za njegov post.
Zbog ovakvih se i voli Bayern a ne zbog onih sa crnim mislima i zagovoritelja Pepovog odlaska. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.