FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
z.a.j.e.b.i.t.e posjetu treninga repke i semafor....sutra nam je zadnji dan da se isplate dugovanja prema 3 igraca i to u iznosu oko 70 000 maraka....znal ko sta
....slijedi automatska suspenzija ako se ovo ne regulise

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vidim naš Ćiro preuzeo NK Zadar.Želim mu svaku sreću, dobro zdravlje i rezultat.
Bilo bi lijepo da su ga pozvali na sutrašnju utakmicu na Tušnju, i kao bivšeg selektora BiH, ali i kao trenera koji je uveo Slobodu u PL.Ovo zbog toga što mu u Tuzli nikada nije upriličen zvanični oproštaj kao izraz zahvalnosti za uspjeh koji je postigao.Ali da Bog da.
Izgradnja istočne tribine stadiona Tušanj mora početi još ove godine.Neka kažu da će to trajati osam godina, nije problem,pa i ovu su gradili pet-šest godina.
To što faraonovi advokati tamburaju kako mi sada ne možemo graditi istočnu tribinu nije tačno.Po njihovom mišljenju treba imati sve novce na kamari da bi se počelo sa gradnjom ove prijeko potrebne tribine.Naprotiv izdvajanjem sredstava iz općinskog budžeta svake godine, trbina bi korak po korak rasla prad našim očima.
Pratim koliko se ljudi raduje ovoj drvenoj "maketi", kako bi se tek obradovali da krene gradnja velikanke sa kapacitetom od 7200 sjedišta.Njena gradnja je puno jednostavnija od gradnje sjeverne tribine koja je polukružna.
Nije nikako dobro da se prekine izgradnja tribina Tušnja, ako stane opet ćemo čekati pedeset godina.
Zapadna tribina iz '57, koju je sagradio Pašaga Mandžić i to od jalskog šljunka je pred zatvaranjem, jer je dotrajala.Ljudi koji u postupku dobivanja licence(bezbjedonosni aspekt) pod pritiskom potpisuju papire nisu ni svjesni da ih to sutra može odvesti u zatvor - ne daj Bože nesreće.
Bilo bi lijepo da su ga pozvali na sutrašnju utakmicu na Tušnju, i kao bivšeg selektora BiH, ali i kao trenera koji je uveo Slobodu u PL.Ovo zbog toga što mu u Tuzli nikada nije upriličen zvanični oproštaj kao izraz zahvalnosti za uspjeh koji je postigao.Ali da Bog da.
Izgradnja istočne tribine stadiona Tušanj mora početi još ove godine.Neka kažu da će to trajati osam godina, nije problem,pa i ovu su gradili pet-šest godina.
To što faraonovi advokati tamburaju kako mi sada ne možemo graditi istočnu tribinu nije tačno.Po njihovom mišljenju treba imati sve novce na kamari da bi se počelo sa gradnjom ove prijeko potrebne tribine.Naprotiv izdvajanjem sredstava iz općinskog budžeta svake godine, trbina bi korak po korak rasla prad našim očima.
Pratim koliko se ljudi raduje ovoj drvenoj "maketi", kako bi se tek obradovali da krene gradnja velikanke sa kapacitetom od 7200 sjedišta.Njena gradnja je puno jednostavnija od gradnje sjeverne tribine koja je polukružna.
Nije nikako dobro da se prekine izgradnja tribina Tušnja, ako stane opet ćemo čekati pedeset godina.
Zapadna tribina iz '57, koju je sagradio Pašaga Mandžić i to od jalskog šljunka je pred zatvaranjem, jer je dotrajala.Ljudi koji u postupku dobivanja licence(bezbjedonosni aspekt) pod pritiskom potpisuju papire nisu ni svjesni da ih to sutra može odvesti u zatvor - ne daj Bože nesreće.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 sep 2014, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
da se razumijemo nemam pojma ništa o tome, al po nekoj logici od prodaje ulaznica su zaradili preko 140 000KM a to sve ide klubu tako da bi trebalo to pomoći kad je u pitanju otplatastaragarda je napisao/la:z.a.j.e.b.i.t.e posjetu treninga repke i semafor....sutra nam je zadnji dan da se isplate dugovanja prema 3 igraca i to u iznosu oko 70 000 maraka....znal ko sta....slijedi automatska suspenzija ako se ovo ne regulise

Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 03 sep 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
kakvih crnih nekoliko stotina ? 
pa pola druge smjene elektrotehničke škole je izašlo da gleda trening reprezentacije

pa pola druge smjene elektrotehničke škole je izašlo da gleda trening reprezentacije

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Apsolutno si u pravu, priča o dugu mora biti permanentna.Znam da će to nekima dosaditi, ali bez vraćanja duga mi ćemo se vratiti u žito.staragarda je napisao/la:z.a.j.e.b.i.t.e posjetu treninga repke i semafor....sutra nam je zadnji dan da se isplate dugovanja prema 3 igraca i to u iznosu oko 70 000 maraka....znal ko sta....slijedi automatska suspenzija ako se ovo ne regulise
Ja volim FK Tuzla City
Valja druže isplatit i organizaciju utakmice, sekjuriti i šta sve ide uz to. Mada ne sumnjam da ćemo dobro profitirati.coelho41 je napisao/la:da se razumijemo nemam pojma ništa o tome, al po nekoj logici od prodaje ulaznica su zaradili preko 140 000KM a to sve ide klubu tako da bi trebali moći ti platitistaragarda je napisao/la:z.a.j.e.b.i.t.e posjetu treninga repke i semafor....sutra nam je zadnji dan da se isplate dugovanja prema 3 igraca i to u iznosu oko 70 000 maraka....znal ko sta....slijedi automatska suspenzija ako se ovo ne regulise
Ne vjerujem da su naši tako neozbiljni pa da bi doveli u pitanje utakmicu protiv Radnika zbog 70 000 KM.
Gledam, Borac i mi fasovali po 2500 kazne u II Kolu, a ostali po 1000-1500. Na osnovu čega procjenjuju kazne, da je po količini pirotehnike očigledno nije jbg.
Mozda se ovaj semafor mogao postaviti ispod ove natkrivene tribinene ne znam da li ima mjesta a bilo bi i ljepse.
merak je napisao/la:Pa sto nisi slikao **** ga tiAlibasa je napisao/la:Ja sam vidio i kako semafor raditestirali ga kad su manekeni naši otišli
![]()
p.s. jel se ko uspio slikat sa njima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Radio sam i ja svoj trening jbg, možda je neko i primijetio da neka budala trči od ulaza na stadion do prostorija saveza na zapadu

-
- Kontakt:
Pozdrav,
Sloboda mi je totalno izašla iz fokusa i fakat nisam u toku. Gledao sam malo protiv Zrinjskog i nisam vidio ništa specijalno. Kako stojite sa igračkim kadrom i kako ste riješili problem onih ogromnih dugovanja. Primijetio sam da vam igra onaj Radovanović iz Slavije, ostalo mi je skoro sve nepoznato.
Može li neko ukratko?
Pitam jer nam poslije Viteza slijedi gostovanje u Tuzlu. Znam, da će biti usijana atmosfera, ali nadam se da Željo može minimalno do boda jer nismo lošiji od vas jedino ako naši ne podlegnu atmosferi.
Sloboda mi je totalno izašla iz fokusa i fakat nisam u toku. Gledao sam malo protiv Zrinjskog i nisam vidio ništa specijalno. Kako stojite sa igračkim kadrom i kako ste riješili problem onih ogromnih dugovanja. Primijetio sam da vam igra onaj Radovanović iz Slavije, ostalo mi je skoro sve nepoznato.
Može li neko ukratko?
Pitam jer nam poslije Viteza slijedi gostovanje u Tuzlu. Znam, da će biti usijana atmosfera, ali nadam se da Željo može minimalno do boda jer nismo lošiji od vas jedino ako naši ne podlegnu atmosferi.
rodom s Mejtaša je napisao/la:Pozdrav,
druze nemoj se nadat,ovde nema za vas bodova,toliko
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Ljudi da nam dolazi TRO BOSNA I HERCEGOVINA,ne znam zasto su sklonili zastavu SLOBODE na Tusnju,BH zastava i savez ja msm da imajuu samo...
zastava je svetinja mora gore bit uvijek..
Ne smije biti niti jedna zastava osim zvaničnih (savez,UEFA,BIH,Lihtenštajn)solar1987 je napisao/la:Ljudi da nam dolazi TRO BOSNA I HERCEGOVINA,ne znam zasto su sklonili zastavu SLOBODE na Tusnju,BH zastava i savez ja msm da imajuu samo...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
tako jeThranduil je napisao/la:Ne smije biti niti jedna zastava osim zvaničnih (savez,UEFA,BIH,Lihtenštajn)solar1987 je napisao/la:Ljudi da nam dolazi TRO BOSNA I HERCEGOVINA,ne znam zasto su sklonili zastavu SLOBODE na Tusnju,BH zastava i savez ja msm da imajuu samo...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Igrački kadar solidan, otišla su nam četiri igrača iz prve postave, koliko se ja sjećam, iz prošle sezone - Krpić, Redžepi, Moranjkić i Hadžić, a došlo ih je puno. U prvoj trenutno igraju Sarić, Džafić, Bajraktarević, Šećerović s klupe, Mitrović, Janković, Fejzić, Radovanović.. Što se tiče duga, imali smo cca 7 miliona. Radilo se na otipisivanju duga, uspjelo se otipisati nešto, nešto smo vratili, a veliki dio vraćamo. Do sutra imamo roka za trojicu igrača uplatiti oko 70 000 KM.rodom s Mejtaša je napisao/la:Pozdrav,
Može li neko ukratko?
Što se tiče stadiona, vidiš i sam kakav je

A što se tiče bodova, teškooo

Thranduil je napisao/la:Ne smije biti niti jedna zastava osim zvaničnih (savez,UEFA,BIH,Lihtenštajn)solar1987 je napisao/la:Ljudi da nam dolazi TRO BOSNA I HERCEGOVINA,ne znam zasto su sklonili zastavu SLOBODE na Tusnju,BH zastava i savez ja msm da imajuu samo...
eh to nisam znao,hvala

-
- Kontakt:
nije razvedena struja na sjeveruterabajt je napisao/la:Mozda se ovaj semafor mogao postaviti ispod ove natkrivene tribinene ne znam da li ima mjesta a bilo bi i ljepse.
-
- Kontakt:
Hvala na odgovoru. Da, vidio sam i ja Bajraktarevića - to je onaj što je igrao kod pitara i u Čeliku.Alibasa je napisao/la:Igrački kadar solidan, otišla su nam četiri igrača iz prve postave, koliko se ja sjećam, iz prošle sezone - Krpić, Redžepi, Moranjkić i Hadžić, a došlo ih je puno. U prvoj trenutno igraju Sarić, Džafić, Bajraktarević, Šećerović s klupe, Mitrović, Janković, Fejzić, Radovanović.. Što se tiče duga, imali smo cca 7 miliona. Radilo se na otipisivanju duga, uspjelo se otipisati nešto, nešto smo vratili, a veliki dio vraćamo. Do sutra imamo roka za trojicu igrača uplatiti oko 70 000 KM.rodom s Mejtaša je napisao/la:Pozdrav,
Može li neko ukratko?
Što se tiče stadiona, vidiš i sam kakav jeTrenutno jedan od najboljih u BiH.
A što se tiče bodova, teškoooal nadajte se, nama će pobjeda biti slađa
Hajd' vidjet ćemo - nadam se da će bit dobra utakmica i da neće biti nekih sr.anja na terenu i van njega.
- diplomatija
- Kontakt:
Za ovog sto pita za kabanice, imas u svakom fisu, kosta 4,5 KM i super je, moze ti služiti 10 godina, samo sto se malo potpari..
Hvala! Sad odo u potragudiplomatija je napisao/la:Za ovog sto pita za kabanice, imas u svakom fisu, kosta 4,5 KM i super je, moze ti služiti 10 godina, samo sto se malo potpari..

Delegacija Nogometnog saveza, igrača i struke, jutros je posjetila mezar rahmetli Mustafe Hukića, legende tuzlanske Slobode i prvog trenera reprezentacije od osamostaljenja Bosne i Hercegovine...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.